Vælg en side

BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt billig online – tjek prisen

DKK 838,00

Køb BKK Cybersex Cup og skab din helt egen drømmekvinde. Efter du har “bygget” hende, kan du via hjelmen opleve hende, mens du bevæger dig i onanikoppen. “Hun” vil reagere på alle dine bevægelser du foretager dig inde i det lækre, nobrede sleeve, der føle … læs mere her

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt her:
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Prøv bondage som i ”Fifty Shades of Grey”

Siden den populære bogserie ”Fifty Shades of Grey” blev filmatiseret i efteråret 2014, har bondage og S/M aldrig været mere populært. Med bondage er man nemlig givet helt og aldeles hen til den anden part, og mulighederne for alternativ sex er mange. Her er der både plads til at blive domineret og til at dominere. Kun din og din partners fantasi sætter grænserne, når I kaster jer ud i bondagesex!

Produktfakta

  • Navn: BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt
  • Pris: kr. 838.00
  • Varenummer: 6970060210005
  • Returret: 30 dage

Køb BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt i dag for kun kr. 838.00, så sendes den diskrete pakke direkte til din adresse (det er neutralt firmanavn som afsender). Husk du har 30 dages returret på BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt.

Mange leder efter den billigste BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt her: billigste BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Kom godt fra start med lænker, piske og halsbånd

Bondage og S/M kan være mange ting – og der findes mange niveauer inden for denne type sex. Men hvem vil ikke gerne hed dyrke sex som i ”Fifty Shades of Grey”? Heldigvis skal der ikke mange midler til, før I kan nyde kinky sex som i den populære film.

De eneste som I behøver er nogle gode basismidler fra bondage-verdenen. Og hvem ved, hvor langt I kan komme med et par gode lænker, en pisk eller et frækt halsbånd? F.eks. findes der mange variationer af lænker til både hænder, fødder og lår, der uden tvivl vil gøre jeres sex til en ultra hed affære.

Prøv f.eks. at holde jer til de simple kombinationer i starten som f.eks. et par læderhåndjern og en læderpisk, som I kan bruge på hinanden. Et frækt halsbånd kan også hjælpe jer på vej til bedre og mere spændende sexliv i soveværelset.

Ligeledes kan en simpel men yderst sansevækkende sort maske krydre jeres sexliv. Med denne maske forstærkes alle dine sanser, når du ikke kan se din partner – og den vil uden tvivl give jer en sexoplevelse, som I sent vil glemme!