Fetish Sexlegetøj – Bedste i test

Fetish er et mere og mere anerkendt anerkendt område inden for sex og samliv. Det bliver mere og mere normalt at have en eller anden form for fetish. Et særligt populært område er bl.a. BDSM som kvinder i særdeleshed har fået øjnene mere op for efter at have læst Fifty Shades of Grey bøgerne. Faktisk kan Fifty Shades of Grey være en god måde at udvide sin horisont på og samtidig få et lille indblik i fetish verdenen.

Hvis du gerne vil vide mere om ”denne verden” og-/eller se eksempler på fetish sexlegetøj, så kan du med fordel læse videre. Vi har nemlig samlet nogle af de bedste fetish produkter på markedet som med garanti vil give dig gode ”oplevelser under dynen”.

 

For nybegynderen – Giv dig selv en mild start

Hvis ikke du har prøvet det før og ønsker at eksperimentere med fetish leg, er det vigtigt at gå stille og roligt frem. Skab nogle grænser og nogle stopord med din partner og overhold disse, så det bliver en god oplevelse for begge parter. Til fetish leg findes et hav af sexlegetøj i den lidt mere kinky genre. Herunder vil vi guide dig til hvilke produkter, der bl.a. er velegnet til fetish nybegyndere. Faktisk har Fifty Shades of Grey lavet en lækker serie af produkter – til både de bløde og de hårde grænser.

Dette smukke sæt – Lelo Dare Me – er fantastisk til et erotisk og pirrende forspil. Der medfølger manchetter af 100 % sort silke, foret med ruskind – hvilket gør dem behagelige at have på. De er velegnede til både håndled og ankler, så en af parterne kan få skærpet bevægeligheden. Ydermere medfølger der en elegant pisk af ruskind og et sæt elskovskugler (også kendt som bækkenbundskugler) – altsammen i en erotisk sort farve.

Piskens bløde ruskinds materiale gør det muligt at klaske til uden, at det medfører smerter. Den giver en god klaskelyd, så det lyder hårdere end det er. Dens fulde længde er 36 cm og er smukt designet med et skaft af kombineret krom metal og sort akryl. Det er også muligt at købe pisken for sig, hvis det er den, der fanger mest interesse.

Elskovskuglerne er ligeså smukke som resten af sættet – lavet i materialerne ABS og medicinsk silikone. De er altså ikke skadelige for kvindens intime område grundet de naturlige materialer. Elskovskugler er ikke kun et seksuelt redskab, de er også fantastiske til træning af bækkenbunden. Der er to sammenhængende kugler á hver 37 gram, hvorfor det kan kræve lidt øvelse at bruge dem. Det kræver et stærkt bækken for, at kvinden kan holde dem oppe i sig, da de ud over at være lidt tungere end andre på markedet også er mindre. Kuglerne placeres indvendigt i kvindens vagina og kan starte med at blive brugt liggende, hvorefter hun kan arbejde sig op til at være stående. De er fantastiske til seksuel pirring og har du læst Fifty Shades of Grey bøgerne, ved du, at det kan give en fræk effekt med et klask bagi. Sættet leveres i en stilfuld æske samt en satinpose til opbevaring af elskovskuglerne.

Fetish sættet er velegnet til en romantisk og erotisk aften med en smule dominans på menuen

Tænder I derimod mest på tanken om at binde hinanden, så er dette Fifty Shades of Grey Soft Limits en fantastisk start. Det er et håndledsbånd for jer, der gerne vil lege med at binde hinanden, men finder strips og reb lidt overvældende. Håndledsbåndet er af de lækreste materialer, for din behageligheds skyld, men kan samtidig bindes stabilt så ikke hænderne slipper fri. De bruges ved at placere håndleddene på en af midterstykkets sider og enderne bindes sammen til en løkke. Således er du eller din partner fastlåst og legen kan begynde.

En anden fantastisk måde at pirre din partner, er ved at fratage vedkommende sine sanser. Her kan fx synet være en pirrende sans at få frataget, da du ligger der uvidende om hvad der skal ske.

Her kan vi bl.a. anbefale dette udsøgte LELO Intima Silke Blindfold, der fås i sort, rød eller lilla. Det er stilfuldt udformet og lavet af 100 % ren silke, hvorfor det er utrolig behageligt at have på. Blindfoldet har lange silkebånd, så det passer til alle. Derudover er den ene side flot mønstret i silke. Disse er gode for både nybegyndere og garvede, da det er luksus og kvalitet, hvilket tydeligt mærkes, når de er i brug. Når én sans skærpes, intensiveres alle dine andre sanser, hvilket vil gøre legen ekstra pirrende og fræk.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer