Sex på rastepladsen – del 2

Efter dit sidste eventyr på rastepladsen fantaserede vi om at møde kørelæreren og eleven igen – og du havde jo fået at vide, hvornår de igen kommer forbi rastepladsen for at træne parkering, eller hvad de nu gør i sådan en skolevogn. Du ville gerne have fingrene i deres manddomme igen og jeg ville gerne se det live i stedet for at se det via billeder på telefonen – selvom det nu også var vildt frækt at sidde hjemme og kunne følge delvist med i, hvordan du hyggede dig på rastepladsen med de læreren og eleven.

Vi blev enige om at køre ud til rastepladsen igen, når de kom derud. Jeg satte mig om på bagsædet, hvor jeg sad lidt i skjul af de tonede ruder bagi bilen, og havde kameraet klar til at tage et par frække billeder. På vejen derud snakkede vi om, hvad der mon kom til at ske, og vi var begge godt tændte da vi nærmede os. Da vi kommer ind på rastepladsen, er de der allerede, og er i gang med at kigge ned i motorrummet på bilen. Du parkerer ved siden af, går ud af bilen og over til dem. Jeg kan se du lægger din hånd på den unge elevs røv og gennem det åbne vindue hører jeg dig sige “Tak for sidst”. Den unge elev er ikke sen til at lade sin hånd gå på opdagelse under din korte sommerkjole, og han finder hurtigt ud af, at du er så våd, at det ligeså stille løber ned at dit ene ben. Du læner dig ind over motorrummet og spørger interesseret kørelæreren om, hvor de forskellige ting sidder, mens du står og stritter så langt bagud med din røv, som du nu kan, mens elevens fingre tager dig under kærlig behandling. Jeg sidder i bilen og tager nogle frække billeder af hele situationen, og kan se bulerne i deres bukser, og ved at de bare venter på at en lejlighed til at hive deres pikke frem for dig. Efter kort tid tager du fat om elevens hånd og betragter de glinsende fingre, som er beviset for, hvor våd du er – drillende fører du hans hånd op under næsen på kørelæreren, og kører et par af hans fingre hen over læberne på ham. Du spørger frækt “Smager det godt?”, og da han svarer ja, stopper du elevens fingre i munden på kørelæreren, så han kan slikke fingrene rene for dine safter, mens du med den anden hånd lige mærker om hans pik er stiv. En kæmpe bule i bukserne bekræfter, at han nok er mindst lige så tændt som du selv er, og du smiler frækt til ham. Du siger til eleven “Han kan vist godt li’ smagen, put et par fingre op i mig, og stik dem i munden på ham bagefter, så kan han få lov til at slikke dem rene”. Hurtigt mærker du hans fingre lege med din våde fisse og hurtigt bliver de proppet ind i munden på kørelæreren, der slikker dem rene med stor iver.

Imens får du fisket den unge elevs pik frem og begynder at lege lidt med den, der går ikke lang tid, inden jeg får et frækt billede af hans unge pik der sprøjter sin varme sperm ud over både dig og kørelæreren. Der går ikke mange sekunder med “fodring” af kørelæreren, inden elevens pik står stiv og klar igen. Du tager fat i kørelærerens hånd og klemmer den rundt om elevens stive pik, og begynder langsomt at spille den. Kørelæreren kigger lidt forvirret på din, men du blinker og smiler frækt til ham, og fører hans anden hånd ned til din fisse, og lader ham lege med den. Det varer ikke længe inden han finder en god rytme og du kan slippe begge hans hænder, der leger videre med din fisse og hans elevs pik. Du tager fat om nakken på eleven og kører hans ansigt rundt i dine bryster – han kan tydeligt mærke dine stive brystvorter gennem din tynde sommerkjole, og det tænder dig helt vildt at stå der med den unge mands ansigt i dine bryster, mens hans kørelærer spiller hans pik og din fisse samtidigt. Jeg selv sidder i bilen og får de frækkeste billeder, mens min pik er fuldstændig stiv og klar.

Efter kort tid siger du til dem “Bare bliv stående og fortsæt, så henter jeg lige et par kondomer i bilen imens”. Jeg sidder i bilen i ser dem blive stående og hvordan kørelæreren stadig står og spiller elevens pik. Du kommer over til mig i bilen, og stikker et par fingre op i dig, for derefter at putte dem i munden på dig, så jeg kan se og smage, hvor våd du er. Der er ingen tvivl om, at det tænder dig helt vildt det her, og jeg synes også det er vildt frækt. Jeg sidder med min stive pik i hånden og du bukker dig ned og tager den lige kort i munden inden du forsvinder med et par kondomer og ordene “Jeg skal lige over og have noget pik, er tilbage når jeg er færdig med dem, nyd synet imens”.

Du går tilbage til dem, og fisker kørelærerens pik frem og leger lidt med den. Du giver ham et kondom og beder ham om at gøre elevens pik klar til dig. Han kigger undrende på mig indtil du siger “Ja, giv ham nu et kondom på, så jeg kan mærke ham ordentligt”, og læner dig forover henover køleren på bilen, så din frække røv og våde fisse stritter indbydende bagud. Jeg sidder i bilen og følger med i hvordan elevens pik får kondom på, og han derefter stiller sig bag dig, og kører sin pik og dig. Der går ikke lang tid inden der kommer noget tempo på, og efter et par minutter falder han sammen over dig og trækker dig ud, så vi alle kan se han har fyldt kondomet med sin sperm. Du kigger på kørelæreren og siger “Jeg håber du er mand for at give mig pik lidt længere tid end den unge knøs her”. Han stiller sig tilfreds op og ser dig give eleven et kondom med ordene “Så er det din tur til at rulle et kondom på”. Han får efter lidt fumlen og besvær kondomet rullet på den tykke pik, og nærmest automatisk fører han den tykke pik op i dig. Jeg kan høre på dig, at du bliver noget mere fyldt ud end før, og du nyder det i fulde drag. Han indfrier dine forventninger og holder noget længere end eleven, efter et par minutter trækker han sig ud, vender dig om så du nu ligger på ryggen hen over kølerhjelmen på bilen og trænger op i dig, mens han trækker ned i din kjole og blotter din bryster. Den unge elev er hurtigt over dem, slikker på dine stive brystvorter og ælter dine bryster. Din hånd finder hurtigt ned til hans pik der allerede er stiv igen – det kan godt være den ikke holder så længe, men til gengæld er den hurtigt klar igen, tænker du. Det er så frækt at sidde i bilen og tage billeder af dig, som du ligger der på kølerhjelmen på skolevognen med kørelærerens pik pumpende ind og ud af din fisse mens du spiller pik på hans elev. Der går ikke lang tid inden du og kørelæreren kommer samtidigt – du mærker hvordan hans pik vokser og trækker sig sammen, når han kommer oppe i dig, og det får også orgasmen til at rulle ind over dig. Et par hurtige og hårde ryk i elevens pik får den til at sprøjte tredje gang, og dine fingre bliver helt fedtet ind i hans sperm. “Ej se nu der” siger du, mens du langsomt flytter hånden op mod kørelæreren og putter dem ind i munden på ham – han slikker dem hurtigt rene til din store tilfredshed. Du får lige sat kjolen lidt på plads og sagt “Tak for denne gang” til de to, sætter dig ind i bilen og kører ud fra rastepladsen. Mens vi kører ud fra rastepladsen sidder jeg med min stive pik i hånden, da du siger “Kørelæreren har tilbudt os private køretimer, hvis vi trænger til det”. “Os…?” spørger jeg. “Ja, han havde opdaget, at du sad i bilen – det fortalte han mig, da han kneppede mig” siger du, mens du griner. “Skal jeg ikke lige holde ind ved næste rasteplads? Så kan din pik blive den tredje der knepper mig i dag” spørger du. “Det trænger jeg til, og det må gerne gå lidt hurtigt” svarer jeg.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer