3 mod 1 ikke Unfair

Dette er blot en fantasi 🙂 Men selvfølgelig noget jeg selv ville x)

Jeg gik i 8.-klasse, og skulle snart til 9. Jeg var tit sammen med mine 2 venner Henrik og Andreas. Vi var alle vilde med den flotte pige Kristine. Hun var brunette og havde en lækker krop. Vi vidste alle sammen godt at hun var en af de der “Modne”, der allerede havde været i seng og ikke var genert over at tale om sex. Hun var også sådan en der røg og var sammen med de populære.

Jeg gik sammen med Henrik og Andreas efter skole. Det havde lige ringet. Vi var ude på skolegården da jeg kom i tanke om at jeg havde glemt noget. Vi gik så alle tre op til skolen igen. Jeg skulle til at gå ind i klassen da jeg så Kristine inde i klassen. Hun stod i klassen og havde Min idrætspose i hånden. Hun stod og kiggede om der var penge i. Og det var der. Jeg havde kantine penge derinde. Hun fandt en 20’er og jeg brasede døren. – Det så vi godt! Nærmest sagde vi alle tre på samme tid. Hun gispede og vi kunne se at hun var panik. – Jeg ehmm! For fanden.. hviskede hun og rødmede. – Og det er faktisk Min taske. Sagde jeg og tog den fra hende. Hun undskyldte. – Hvad vil I have for at I ikke sladre?? Spurgte hun bange. Jeg smilte og kiggede på mine venner. De smilte også. – Du fryser vel ikke? Så kan du vel undvære lidt tøj? sagde jeg koldt. Da det gik op for hende hvad vi mente smilte hun. – Det er da okay med mig! Sagde hun næsten glad. Hun lynede sin jakke ned og direkte efter tog trak hun sin trøje af. Jeg måbede, det samme gjorde mine venner. Hun var iført en sort bh, der viste hvor gode og lidt større end normale bryster hun havde. Hun havde en brun krop, og vi fik alle tre stiv. – Er det fint? Spurgte hun og skulle til at tage det på igen. – Neej man! Det er da ikke kun øjnene der skal arbejdes! smilte jeg og vi kom tættere på. – Nej, det mener i vel ikke? Spurgte hun bange. – Vil du hellere have skyld for at stjæle? Spurgte jeg, og hun sukkede. Vi omringede hende og jeg startede med at slikke hendes bryster. Hun lukkede øjnene, og Henrik var i gang med at filme det. Hendes bryster smagte godt, og tungen prikkede ind og ud som om det var gele, så blødt det var. Vi skiftede med at smage hendes bryster og røre dem. Jeg trak bh’en af hende, og hun kiggede ked af det på mig. Jeg tog på hendes begge bryster og snavede hende i halsen. Hun duftede godt. Henrik trak bukserne af, og stak pikken frem. Han tog fat i hendes hånd, og hun gav nu handjob mens jeg slikkede patterne på hende. Hun fik en tåre i øjnene som gled ned, og Andreas trak bukserne af hende. Vi kiggede på da han trak trusserne af hende. FUCK, det var et dejligt look. Hendes glatbarberet fisse var lige til at slikke. Andreas slikkede hendes skede og gav hende finger. Kristine begyndte at slappe af, og hun begyndte så at stønne mig i øret. Hun lagde sin hoved oven på min skulder mens jeg ældede hendes dejlige bryster. Henrik kom med et sprøjt der nær havde ramt mig. Han ramte hende i maven og skeden. Andreas bandende da han ikke kunne slikke videre så. – Og nu skal der oprettes forbindelse med 3 forskellige netværker! Grinte jeg og hun lagde sig på bordet. Jeg startede, og spredte benene på hende. – Du starter hele tiden Adam! Sagde Andreas surt.

Jeg havde tørret Henriks sperm op, og nu kørte jeg forsigtigt min pik op og ned af hendes tissekone. Hun stønnede, og imens rørte Henrik og Andreas ved hendes bryster. Hun stønnede og pludselig tog hun fat om min hofte, og trak min pik op i hende. ÅRhh… pev hun, da min pik kom op i hende. Til at starte med gjorde det ondt på hende, men da hun var bleven meget våd, gled min pik frem og tilbage i hullet på hende. – Vent lige! Jeg har 2 kondomer i tasken! sagde hun da hun kunne se at jeg var ved at komme. – Hvem siger at vi skal bruge dem? svarede jeg og kneppede videre på hende. Hun så på mig med store øjne. – Neej! Skreg hun og prøvede at komme fri. Andreas og Henrik tog hende, og nu kneppede jeg hendes skede mens hun skreg. – I må ikke! skreg hun og græd. – Du skal da have lidt sperm op i dig tøs. grinte Henrik. – Nu kommer jeg! ÅRHHHHH…. Stønnede jeg og pressede lige hele kroppen op ad hende så hun pev. – Huuhh årrrhh!!! Skreg hun. Jeg trak pikken ud, og vi gik i gang igen. Først Andreas og så Henrik. Hun kunne ikke klare mere. Hun var helt øm sagde hun, og vores sperm gled ud af hendes fisse. Før Andreas havde startet, havde vi stukken papir op i hende så Andreas ikke fik sperm på sin egen pik. Det ville han sgu ikke have! Efter Henrik, kneppede jeg munden på hende. Hun var på knæ mens Andreas og Henrik holdte hende. Jeg holdte fast om hendes nakke og underkæbe. Hun græd mens jeg stak pikken frem og tilbage i munden på hende. Hun hostede og måtte sluge spermet. – Her kommer jeg igen! OORHHHÅÅÅÅÅÅÅ! Stønnede jeg og spermet fløj i munden på hende. Hun skulle til at spytte den ud, men jeg holdte munden lukket om min pik. Så måtte hun sluge det sammen med min pik i munden. Hun græd, og så blev det Andreas og så Henrik. Efter 5 min. lå vi på gulvet alle 4 i gruppe sex. Jeg lå nederst med Kristines skede på min pik, og Henrik der gav hende pik i munden, og Andreas der stak pikken i røven på hende. – Har du overhovedet slukket kameraet? spurgte Andreas. – Næh.. svarede Henrik og vi kiggede på mobilen der filmede os. Det skulle der gokkes til!

Det var så min fantasi 🙂

Læs også : Babysitter , rengøringsmand og Emmas søster 🙂 Dem har jeg også skrevet.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer