Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

Hanna var vant til at passe Kristians børn, men denne aften skulle vise sig at blive anderledes end de andre. Kristian havde bedt hende om at blive længere, da han ville være ude og spise. Han kom først hjem, når børnene ville være lagt i seng, og det var tydeligt, at han ikke var helt ædru.

Da Hanna så Kristian træde ind ad døren, kunne hun ikke undgå at lægge mærke til hans intense blik. Han kom hen til hende og tilbød hende et glas vin, samtidig med at han roste hendes udseende i den forførende sommerkjole, hun havde på.

Hanna mærkede pludselig en varm følelse sprede sig i sit skød, da hun lagde mærke til bulen i Kristians bukser. Tanken om at forkæle ham og samtidig tjene lidt ekstra for sin børnepasning begyndte at fylde hendes sind.

Med et lumsk smil på læben tog Hanna imod vinglasset og lod Kristian komplimentere hende yderligere. Hun nød hans opmærksomhed og vidste, at han var villig til at betale for det, hun havde at tilbyde.

Med et lumsk smil på læben tog Hanna imod vinglasset og lod Kristian komplimentere hende yderligere. Hun nød hans opmærksomhed og vidste, at han var villig til at betale for det, hun havde at tilbyde. Mens de stod der i stuen, begyndte Hanna langsomt at bevæge sin krop i en sensuel dans. Hendes sommerkjole gled langsomt op, og Kristian kunne ikke undgå at lægge mærke til hendes perfekt formede bryster og den forførende synlighed af hendes våde fisse.

Hannas bevægelser blev mere intense, og hun lod sine hænder glide ned langs sin krop, mens hun pirrede Kristian med et glimt i øjet. Hun kunne se, hvordan hans øjne blev fyldt med begær, og hans åndedræt blev tungt. Hun vidste, at hun havde hans fulde opmærksomhed.

Med et frækt smil bevægede Hanna sig tættere på Kristian, og hun kunne mærke hans varme ånde mod sin nøgne hud. Hun lod forsigtigt sin ene hånd glide ned til Kristians skridt og mærkede den stigende bulen i hans bukser. Hun masserede ham blidt gennem stoffet, mens hun kunne mærke sit eget begær vokse.

Hanna kunne ikke længere modstå fristelsen. Med en legende bevægelse åbnede hun Kristians bukser og trak dem langsomt ned, afslørende hans stive og længselsfulde lem. Hun lod sin tunge glide over hans spændte hud og begyndte at sutte og slikke ham med ivrig lyst. Kristian stønnede højt af nydelse, mens han greb fat i Hannas hår og styrede hendes bevægelser.

I et øjeblik glemte de alt om tid og sted. De blev opslugt af hinandens lyst og begær, og Hannas frække handlinger sendte dem begge ud på randen af ekstase. Hun fortsatte med at slikke og sutte, indtil hun kunne mærke Kristians krop spændes, og han eksploderede i en intens orgasme, der fyldte hendes mund med varm, pulserende fornøjelse.

Hanna lagde sig tilbage på sofaen, sprede sine ben fristende, og inviterede Kristian til at smage på hendes våde fisse. Med en intens lyst dykkede Kristian ned og lod sin tunge udforske hver centimeter af hendes glødende skød. Han slikkede hende langsomt og dybt, og hans tunge legede med hendes klitoris, hvilket fik Hanna til at stønne af ren ekstase.

Mens Kristian fortsatte med at forkæle Hannas fisse, kunne han ikke modstå fristelsen til at udforske hendes frække røv. Han lod sin tunge glide længere ned, og langsomt og forsigtigt begyndte han at slikke og udforske hendes stramme bagdel. Hanna stønnede højere af nydelse og greb fat i sofaens puder, mens Kristians tunge legede med hendes forbudte område.

Med hvert stød af sin tunge sendte Kristian bølger af intens glæde gennem Hanna’s krop. Hun kunne mærke, hvordan hendes ophidselse byggede sig op, og hun var ikke langt fra at nå klimaksens kant. Hendes vejrtrækning blev mere og mere forpustet, og hun bad Kristian om at fortsætte med sin utrolige teknik.

Kristian fortsatte med at slikke og sutte hende med ufortrøden iver, indtil Hannas krop eksploderede i en voldsom orgasme. Hendes skød rystede, og hun skreg af fryd, mens bølger af nydelse gennemstrømmede hendes krop.

Hanna følte sig stadig liderlig og sulten efter mere. Med et lumsk smil på læben så hun dybt ind i Kristians øjne og lod sin hånd glide ned til hans allerede hårde pik. Hun tog den i sin hånd og begyndte at kærtegne den, langsomt og sensuelt. Hun kunne mærke Kristians støn af nydelse, da hun gav ham en våd og dyb blowjob, og hun kunne ikke få nok af hans pik.

Mens hun suttede og slikkede ham, sugede hun ham ind i en verden af ekstase og begær. Hun lod tungen lege med hans skaft, og hendes læber kærtegnede hver centimeter af hans kød. Hun kunne mærke, hvordan hans pik blev endnu hårdere og mere fyldig under hendes kyndige behandling.

Da Kristian nærmede sig kanten, stoppede Hanna pludselig med at sutte og lod hans pik glide ud af hendes mund. Med et forførende smil på læben hviskede hun i hans øre: “For 1000 kr kan du få lov til at kneppe min våde fisse, skat. Vil du have det?”

Kristian var forbløffet over Hannas fristende tilbud. Begæret brændte i hans øjne, og han kunne ikke modstå hendes frække forslag. Han nåede ned i sin lomme, trak et kontantbeløb frem og rakte det til Hanna. Med et nik accepterede hun pengene og førte Kristian hen til sengen, hvor de kunne udforske hinandens lyster og begær.

De kastede sig ned på sengen og begyndte at udforske hinandens kroppe med lidenskab og hengivenhed. Kristians pik var stadig stiv og ivrig efter at trænge ind i Hannas våde og forventningsfulde fisse. De forenede sig i en hed og intens seksuel dans, hvor de begge mistede sig selv i øjeblikkets ekstase.

Hanna stønnede højt, da Kristians pik fyldte hende ud, og hun kunne mærke, hvordan han tog hende dybt og hårdt. Deres bevægelser blev mere intense, og de nærmede sig begge klimaks. Med deres kroppe i harmoni eksploderede de begge i en brændende orgasme, der fyldte rummet med lyden af stønnen og tilfredsstillelse.

Kristian kiggede dybt ind i Hannas øjne, hans stemme fyldt med begær: “Hvor meget vil det koste, skat, hvis jeg skal få lov til at kneppe din frække lille røv? Sig mig det.” Hans stemme var fyldt med forventning, mens han ventede på hendes svar.

Hanna bed sig forsigtigt i læben, hendes øjne glinsende af begær. Med en fræk og forførende stemme svarede hun: “For 2000 kr kan du få lov til at trænge ind i min stramme, frække røv, skat. Hvad siger du til det?”

Kristian var overvældet af tanken om at udforske Hannas forbudte lyst. Han nåede ned i sin lomme igen, trak endnu et kontantbeløb frem og rakte det til Hanna som bekræftelse på deres aftale. Med et smil tog hun pengene og hjalp Kristian med at finde den rette position, hvor han kunne trænge ind i hendes villige bagdør.

Langsomt og omhyggeligt førte Kristian sin stive pik mod Hannas stramme røvhul. Med forsigtighed trængte han ind i hende, centimeter for centimeter, mens Hannas åndedræt blev dybere og hendes krop spændte sig af intens nydelse og en snert af smerte.

Snart fandt de en rytmisk bevægelse, hvor Kristians pik trængte dybere og dybere ind i Hannas frække røv. De eksperimenterede med forskellige hastigheder og vinkler, alt imens de begge blev fyldt med en overvældende blanding af ekstase og begær.

Hanna stønnede højt, da Kristian tog hende med passion og intensitet, og hun kunne mærke, hvordan han fyldte hende ud på en måde, hun aldrig havde oplevet før. De fordybede sig i deres lystfyldte dans, hvor tid og sted blev suget ind i en vild hvirvel af nydelse.

Da de nærmede sig deres højdepunkt, blev bevægelserne mere intense og lidenskabelige. De eksploderede næsten samtidigt i en eksplosion af ren vellyst, der fyldte dem begge med en uovertruffen følelse af tilfredsstillelse.

Hanna kiggede på Kristian med et forførende smil og hviskede sensuelt: “For kun 5000 kr kan du opleve en uforglemmelig og ekstremt erotisk oplevelse. Jeg vil slikke din stramme røv, samtidig med at jeg spiller din pik, og lige inden du kommer, vil jeg presse en finger op i din røv og suge dig helt tom, mens jeg sluger din varme sæd.”

Kristians øjne blev store af overraskelse og begær. Han følte sig draget af det forbudte og besluttede sig for at tage imod Hannas fristende tilbud. Han nåede ned i sin lomme, fandt pengene og rakte dem til Hanna.

Med et lumsk smil begyndte Hanna at føre sin tunge ned mod Kristians stramme røvhul. Hun lod tungen glide rundt omkring det, mens hun samtidig spillede hans pik med sin hånd. Hun kunne mærke Kristians krop reagere med nydelse og begær, da hun lod sin tunge udforske hans mest intime områder.

Da hun kunne mærke, at Kristian var tæt på at eksplodere, stoppede Hanna pludselig og førte en finger forsigtigt op i hans røv. Samtidig fortsatte hun med at sutte og slikke hans pik, der var nu endnu mere ophidset og følsom.

Kristian stønnede højt af ekstase, da han følte Hannas finger presse mod hans prostata, mens hun fortsatte med at sutte og slikke ham. Han kunne ikke modstå længere og eksploderede i en voldsom orgasme. Hannas læber lukkede sig omkring hans pik, og hun slugte hans varme sperm, samtidig med at fingeren fortsatte sin pirrende bevægelse. De sundede sig lidt inden tiden var inde til, at Hanna skulle hjem.

Mens Hanna pakkede sine ting sammen, lod hun sin frække side komme til udtryk. Med et drillende smil på læben sagde hun til Kristian: “Du ved, Kristian, næste gang jeg kommer, vil jeg medbringe min store dildo. Jeg kan se på dig, at du har lyst til at prøve noget endnu mere kinky. Hvad tror du om at betale lidt ekstra, så jeg kan presse den op i din stramme røv?”

Kristian så overrasket ud, men der var også en glimtende interesse i hans øjne. Han vidste, at Hanna var villig til at udforske alle mulige erotiske fantasier, og tanken om at lade hende dominere ham med en dildo i bagdelen gav ham en uventet ophidselse.

Han tøvede et øjeblik, men besluttede sig derefter for at tage chancen. Med en lidt nervøs stemme svarede han: “Hvor meget ekstra vil du have for den oplevelse, Hanna? Lad os se, hvor langt vores leg kan gå.”

Hanna lod sit frække smil blive endnu bredere, og hun hviskede sensuelt til Kristian: “For en ekstra sum af 10.000 kr kan du få lov til at opleve mig dominere dig med min store dildo. Jeg vil tage kontrol og føre den dybt ind i din stramme røv, mens jeg nyder synet af din lystfyldte underkastelse.”

Kristian var både forbløffet og opstemt over det beløb, men han kunne ikke modstå den fristende mulighed. Han trak sin pung frem og gav Hanna de ekstra penge, idet han sagde: “Tag dem. Jeg er spændt på at se, hvad du har i vente for mig.”

Fortsættes …

 

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer