Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

Fru Sørensen var på vej over til naboen for at få hjælpe til at flytte en tung krukke i haven. Hun ringer på, men der er ingen, der åbner døren. Lige inden hun er ved at gå hjem igen, ser hun en bevægelse gennem vinduet. Nysgerrigheden overmander hende, og hun går tættere på vinduet og kigger ind. Synet der møder hende, overrasker hende og hun mærker straks en indre varme brede sig. Naboparret var i gang med den helt store elskov i deres køkken, og Fru Sørensen gik forsigtigt tættere på, og gjorde sig umage for ikke at blive opdaget.

Hun lod sig glide hen til vinduet og fandt en perfekt position, hvor hun kunne se det unge pars intense elskovsdans. Med skjult begær begyndte hun langsomt at berøre sig selv, kærtegne sin klitoris og drømme om at være en del af den lidenskabelige scene.

Fru Sørensens krop, selvom hun var i en moden alder af 70 år, blev fyldt med ny energi og liv. Hun kunne mærke sit hjerte banke hurtigere, mens hun fokuserede på det unge pars bevægelser og deres intense nydelse.

Mens hun stod der, onanerede hun stille og diskret, hendes fingre legede med hendes fugtige fisse, der længtes efter lidenskab og intimitet. Hun forestillede sig, hvordan det ville være at være en del af det unge pars ekstase, at blive taget med i en verden af intens begær og ophidselse.

Mens Fru Sørensen stod der og onanerede stille og diskret, kunne hun ikke undgå at blive fanget af synet af naboens store pik, der kørte ind og ud af hans kærestes våde fisse. Hendes øjne blev magnetisk tiltrukket af de intense bevægelser og lydene af stønnen og skrig fra det liderlige par.

Fantasier begyndte at udfolde sig i Fru Sørensens hoved, mens hun betragtede det unge pars intense elskov. Hendes tanker blev fyldt med billeder af sig selv som en tredjepart, der blev indbudt til at deltage i deres erotiske leg.

I hendes fantasier forestillede hun sig at blive kaldt ind i køkkenet, hvor hun skulle tage plads ved siden af den unge kvinde, der sad på køkkenbordet. Hun så for sig selv, hvordan hun skulle lade sin tunge udforske den unge kvindes våde fisse, samtidig med at naboens store pik kørte ind og ud af hende.

Hun drømte om at mærke den intense fornemmelse af at blive fyldt op og strakt af den store pik, mens hun delte øjeblikket med den unge kvinde. Hendes fantasier voksede i intensitet, og hun ønskede at opleve den eksplosive kombination af begær og lyst, der udspillede sig mellem naboerne.

Fru Sørensen lod sig fortabe i sine dybeste fantasier om at deltage i det unge pars elskovsleg. Tanken om at være en del af deres lidenskabelige univers fyldte hende med en bølge af ophidselse og begær.

Fru Sørensen kunne næsten føle den intense ophidselse, der fyldte rummet, da naboen trak sin pik ud af sin kærestes fisse. Synet af den varme sperm, der strømmede ud af hendes åbning og ned på gulvet, fangede Fru Sørensens opmærksomhed.

Hendes sind fløj med i fantasien om at være der, lige i øjeblikket, hvor det unge pars lystfulde orgasme udfoldede sig. Hun så for sig, hvordan hun ville sænke sig ned og smage på den varme sperm, der løb fra den unge kvindes fisse. Hendes fantasier blev mere og mere vovede, og hun ønskede at opleve de mest intense øjeblikke af begær og ekstase.

Fru Sørensen forestillede sig at lade sin tunge stryge over gulvet, opsamle sperm og derefter slikke det ren af den unge kvindes krop. Hun ville tage del i den erotiske efterdønning af det unge pars lidenskab og føle deres begær forvandle sig til hendes egen.

Mens hun fortsatte med at onanere og lade sin fantasi udfolde sig, kunne hun næsten mærke den salte smag af sperm på sin egen tunge. Hver eneste bevægelse, hvert støn og hvert dråbe af sperm blev en kilde til intens ophidselse for hende. Hun kom i en dejlig orgasme, og gik tilbage til sig selv, inden hun blev opdaget. Hun besluttede at vente en halv times tid for at lade stemningen falde til ro og give dem tid til at hvile efter deres intense elskov, inden hun gik over og ringede på døren igen.

Fru Sørensen gik mod nabohuset og ringede på døren. Den unge kvinde fra naboparret åbnede døren og hilste hende med et venligt smil. Hun fortalte Fru Sørensen, at hendes kæreste helt bestemt gerne ville hjælpe med at flytte krukken.

Nabokvinden kaldte på sin kæreste, og han kom ud fra et andet rum med et smil på læben. Han hilste venligt på Fru Sørensen og sagde, at han gerne ville hjælpe med at flytte krukken.

Fru Sørensen og nabomanden begav sig sammen over til hendes have, mens de udvekslede venlige samtaler undervejs. Selvom der var et strejf af den erotiske spænding, der tidligere havde fyldt luften, var der nu også en følelse af gensidig respekt og venlighed mellem dem.

Sammen arbejdede de på at flytte krukken, og nabomanden viste sig at være både stærk og hjælpsom. Fru Sørensen var taknemmelig for hans assistance og de smilende øjeblikke, de delte i fællesskab.

Efter at have flyttet krukken med succes takkede Fru Sørensen nabomanden for hans hjælp og udtrykte sin taknemmelighed. Han smilede og sagde, at det var en fornøjelse at hjælpe, og at han altid var der for naboen. Fru Sørensen bed godt mærke i sætningen med, at han altid var der for naboen. Fru Sørensen kunne ikke lade være med at fantasere om, hvordan naboen kunne være der for hende.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer