Blafferen

Søren stod på motorvejen og tomlede. Han havde forladt København tidligt om morgenen og havde nu allerede tilbagelagt over 300 kilometer, men stadig var han langt fra sit mål, Skagen. Han håbede på at få et lift, for hans budget var allerede stramt, og han havde ikke råd til at tage offentlig transport hele vejen.

Mona kørte forbi i sin bil og så ham stående på vejkanten. Hun tøvede et øjeblik, men besluttede sig for at samle ham op. Hun var på vej til et kursus i Skagen, og der ville være masser af plads i bilen til Søren.

Da Søren satte sig ind i bilen, bemærkede Mona, at han var en flot ung mand. Han havde et godt udseende og en slank krop. Mona var en moden kvinde på 55 år, og hun kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville være at have sex med sådan en ung mand.

De kørte i et stykke tid og talte om almindelige ting, men Mona kunne ikke slippe tanken om Søren og hans unge, stærke krop. Hun spurgte ham, om han havde nogen penge til at betale for benzin, men han rystede på hovedet og sagde, at han ikke havde nogen penge tilbage.

Mona tøvede et øjeblik, men så besluttede hun sig for at gøre noget dristigt. Hun tilbød at betale for benzinen, men hun ville have noget til gengæld. Hun ville have Søren til at tilfredsstille hende seksuelt.

Søren blev chokeret over hendes forslag. Han havde aldrig været sammen med en kvinde på hendes alder før, men samtidig følte han sig også ophidset af tanken om at have sex med hende. Mona vidste, at hun skulle overtale ham, så hun tilbød ham en god aftale: Hvis han var god til at tilfredsstille hende, ville hun betale for benzin og give ham noget ekstra penge.

Søren accepterede tilbuddet, og de kørte ind på en sidevej. Mona parkerede bilen og sagde til Søren, at hun først ville se hans pik, inden de gik videre. Søren tøvede et øjeblik, men så trak han sine bukser ned og lod hende se hans pik. Mona var imponeret over hans størrelse og gav ham et smil.

Mona tog styringen og sagde til Søren, at hun ville have ham til at tilfredsstille hende på hendes måde. Hun ville bestemme, hvad han skulle gøre ved hende, og Søren skulle følge hendes instruktioner nøje.

Søren var en smule nervøs, men han var også ophidset over udsigten til at tilfredsstille Mona igen. Han kunne mærke sin pik blive hård og spændt, og han vidste, at han var klar til at give hende mere nydelse.

Mona satte sig tilbage i sædet og spredte sine ben. Hun gav Søren et flirtende smil og bad ham om at kysse og slikke hendes fisse. Søren var ivrig efter at gøre det, og han begyndte at kysse og sutte på hendes klitoris.

Mona stønnede højt og nød fornemmelsen af Sørens tunge mod hendes klitoris. Hun bad ham om at fortsætte og tage det stille og roligt. Søren gjorde som hun sagde og begyndte langsomt at slikke og kysse hendes fisse.

Mona kunne mærke sin orgasme bygge sig op i kroppen, og hun vidste, at hun snart ville eksplodere af nydelse. Hun stønnede højt og rystede, da hun kom i en intens orgasme, mens Søren fortsatte med at slikke og kysse hendes fisse.

Efter hendes orgasme var aftaget, vendte Mona sig om og sagde til Søren, at hun ville give ham endnu en chance for at tilfredsstille hende. Hun bad ham om at kneppe hende hårdt og hurtigt, mens hun lå på bagsædet.

Søren var mere end klar til at tage udfordringen op og trængte ind i hende. Han begyndte at kneppe hende hårdt og hurtigt, og Mona stønnede højt af nydelse. Hun var ved at komme igen, da Søren også kom, og de faldt begge udmattede sammen på bagsædet.

Efter deres intense sexoplevelse fortsatte Mona og Søren med at køre mod Skagen. Mona havde stadigvæk lyst til mere, og hun besluttede sig for at tage det et skridt videre.

“Du har en flot krop, Søren,” sagde Mona og smilede til ham. “Jeg vil have, at du sidder nøgen ved siden af mig resten af turen. Det er frækt, og det vil gøre mig våd igen.”

Søren blev overrasket over hendes anmodning, men samtidig blev han også ophidset over udsigten til at sidde nøgen ved siden af hende. Han tog mod til sig og trak sine tøj af, indtil han sad nøgen i passagersædet ved siden af Mona.

Det var en lidt ydmygende følelse for Søren, at alle biler på motorvejen kunne se ham nøgen, men samtidig var det også meget frækt. Han kunne mærke sin pik blive hård igen, og han vidste, at han stadig var klar til mere.

Mona lod sin hånd glide ned over hans lår og tog fat i hans pik. Hun begyndte at onanere ham blidt, mens hun kørte bilen. Søren kunne mærke sin krop blive fyldt op med nydelse, og han stønnede højt.

Mona kørte ind på en rasteplads og parkerede bilen. Hun havde brug for mere af Sørens varme krop, og hun besluttede sig for at give ham et andet job – nemlig at slikke hendes fisse.

Hun kiggede på ham og smilede frækt. “Kom her, min lille slave,” sagde hun og pegede på bordet og bænkesættet. “Jeg vil have dig til at slikke min fisse, mens jeg ligger her.”

Søren var ivrig efter at tilfredsstille hende, og han gik hen til bordet og bænkesættet. Han tog fat i hendes lår og begyndte at slikke hendes fisse. Mona stønnede højt og nød fornemmelsen af hans tunge mod hendes klitoris.

De var begge så opslugt af hinanden, at de ikke opdagede den langturschauffør, der stod og kiggede på dem. Han havde parkeret sin lastbil ved siden af deres bil og var gået hen for at tisse, men da han så Mona og Søren, var han blevet nysgerrig.

Chaufføren stod og kiggede på dem, mens han onanerede sin egen pik. Han nød synet af Mona og Søren, der havde sex på rastepladsen, og han blev mere og mere ophidset.

Mona var ophidset over den langturschauffør, der havde set dem have sex på rastepladsen, og hun besluttede sig for at tage det et skridt videre. Hun inviterede chaufføren over til dem, og han kom over til deres bil.

Mona smilede til ham og spurgte, om han ville være med til at have lidt sjov med dem. Chaufføren var ivrig efter at tage imod hendes tilbud, og han vidste allerede, hvad han ville have.

Mona tog fat i Sørens hår og sagde til ham, at han skulle sutte chaufførens pik. Søren var chokeret, men han var også ophidset over udsigten til at sutte en anden mands pik.

Han tog chaufførens pik i munden og begyndte at sutte ham blidt. Mona kiggede på ham og smilede frækt, mens hun masturbere. Chaufføren stønnede højt af nydelse og greb fat i Sørens hår.

Søren fortsatte med at sutte chaufførens pik og nød følelsen af at have to personer, der modtog hans seksuelle ydelser. Han kunne mærke sin egen pik blive hård igen, og han vidste, at han var klar til mere.

Mona kunne mærke sit begær tage til, mens hun kiggede på Søren, der sad foran hende med sin hårde pik i munden. Hun besluttede sig for at tage kontrollen over situationen og give Søren endnu en ydmygelse.

“Chauffør, jeg vil gerne have, at du knepper min lille blaffe-slave i røven,” sagde Mona og pegede på Søren. Chaufføren var ikke langsom til at acceptere tilbuddet og gik hen til Søren.

Søren var chokeret over udsigten til at blive kneppet af en anden mand, men samtidig var han også ophidset over det. Chaufføren gik ned på knæ og tog fat i Sørens pik. Han trak ham op af bilen og pressede ham ned på knæene.

Mona var hurtig til at hjælpe med at sprede Sørens ben, og chaufføren trængte hurtigt ind i ham. Søren stønnede højt af smerte og nydelse, og han kunne mærke, hvordan hans egen pik blev hård igen.

Chaufføren kneppede Søren hårdt og hurtigt, mens Mona så på og onanerede. Søren følte sig ydmyget og udnyttet, men samtidig også meget ophidset. Han vidste, at han var i fuldstændig kontrol af Mona og chaufføren, og det var en utrolig følelse.

Mona kiggede på Søren og sagde, “Jeg vil have dig til at kneppe mig, mens han ser på. Jeg vil have, at han ser, hvor liderlig jeg er, og hvor meget jeg nyder at blive kneppet af dig.”

Søren var klar og trængte hurtigt ind i Mona, mens hun stønnede højt og nød følelsen af hans pik i hendes våde fisse. Chaufføren så på og onanerede sin pik, mens han nød synet af de to, der havde sex foran ham.

Efter nogle minutter blev Søren så tændt, at han ikke kunne holde tilbage længere. Han kom med en kraftig orgasme og fyldte Monas fisse med sin sperm.

Mona rejste sig op og sænkede sin våde fisse ned over Sørens ansigt. Han slikkede hende ivrigt, mens hun stønnede og nød følelsen af hans tunge på sin klitoris.

Chaufføren stod stadig og så på og onanerede sin pik, mens han nød synet af de to, der var helt ude af kontrol.

Da de var færdige, steg Mona ud af bilen og gav Søren et dybt kys. “Tak for en fantastisk oplevelse,” sagde hun og smilede til ham.

Søren vidste, at han aldrig ville glemme denne dag, og at han havde oplevet noget, som han aldrig ville glemme. Han stod tilbage på rastepladsen og så Mona køre væk, mens han tænkte på alle de ting, der var sket. Det var en dag, han aldrig ville glemme.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer