Den frygtelige sandhed – del 2

Ja, at det ikke kunne blive værre, var mildest talt en underdrivelse!

Hver gang jeg spiste eller drak noget, blev jeg mindet om den milliard af sædceller, der var skyllet ind i min mund, og lige ned i min mave, hvor de helt sikkert svømmede rundt og hyggede sig… fuck, hvor var det klamt at tænke på!

Jan var dybt forandret. Det var som om, han slet ikke var opmærksom på, hvad der skete i vores liv. Han var mere og mere underhund, men kompenserede ved at undgå kontakt med Mini, der efterhånden styrede alt i mit liv på den måde, jeg brugte enorme kræfter på at undgå ham.
Det var bare slet ikke muligt, for jeg var selvfølgelig afhængig af at komme i mit eget hjem. Det værste var næsten, det ikke var hele tiden, Mini var efter mig. Det, ikke at vide, om der var noget eller ej, gjorde mig endnu mere bange.

Mini var begyndt at skide højt og flot på alle aftaler, også dem, der omhandlede betingelserne for hans ophold hos os. Problemet var, at jeg nu var bange for, det skulle blive opdaget, for hvis han røg tilbage, så ville han trække Jan og mig med i faldet, og Mini var fuldstændigt ligeglad. Han havde de satans billeder på sin telefon, og kom de ud, så var alt slut. Jeg kunne ligge søvnløs om natten og tænke på, hvad andre ville tænke, hvis de så billederne… ”Sofie havde en affære med ham fangen”. Det var uudholdeligt at tænke på, jeg ville blive stillet til ansvar for noget, jeg helt forvaret var havnet i.

Mini var begyndt at vise tegn på, han havde genoptaget sit misbrug af enten hash eller stærkere medikamenter. Han var mere hensynsløs end tidligere, hvordan det så end kunne lade sig gøre. Han tog også ”krudt” for at vokse, hvilket også påvirkede hans humør og sexlyst.
Det fik jeg at mærke en sen aften, hvor Jan og jeg var gået i seng. Jeg hørte godt, Mini kom hjem og gik ind til sig selv. Der gik vel en times tid, så blev jeg tørstig og gik i køkkenet, hvor jeg tog lidt at drikke. Mens jeg drak lidt juice, kunne jeg høre, der var liv inde hos Mini, så jeg listede ud på toilettet for at tisse. Jeg valgte ikke at trække ud af frygt for, Mini skulle høre mig og komme ud.
Ligesom jeg åbnede døren, tog Mini i håndtaget og skubbede døren op. Jeg blev forskrækket, men sagde ingenting af frygt for, hvad der ville ske.
Mini snuppede fat i mig og drejede mig rundt, så jeg stod og kikkede ind i spejlet over håndvasken. Brutalt vred han mine arme om på ryggen og bukkede mig forover ved at løfte mine arme i håndleddene, så det gjorde ondt. Hans hænder var så store, han kunne holde omkring begge mine håndled på den måde med en hånd, mens han trak min natkjole til side og trak mine trusser ned. Kort efter kunne jeg mærke, hvordan hans store fede liderlige pik pressede på for at trænge ind i mig. Der var intet jeg kunne gøre, og jeg var skide bange for, hvad der ville ske, hvis Jan opdagede det- jeg spredte benene lidt, og Mini gled op i mig, og jeg kunne ikke lade være med at stønne let, for det gav sgu dønninger i hele kroppen, når sådan en pik glider op.
Mini slap sit greb i håndleddene, og stak i stedet sine arme ind under mine albuer, så mine arme blev tvunget op over hovedet, og han flettede sine hænder omme bag min nakke, så jeg nu stod fuldt oprejst, med røven presset bagud mod hans hofter. Jeg kunne se mig selv i spejlet, og se hans stærke tatoverede arme, der holdt mig i et fast greb, så jeg ikke kunne gøre noget som helst. Det, sammen med følelsen af den tykke pik, der stille og roligt kneppede mig fisse så godt og grundigt gjorde, jeg slet ikke kunne lade være med at nyde det. Stille og roligt fandt vi ind i en fælles rytme, og jeg synes egentlig pludselig, det var et smukt syn, indtil det gik op for mig, Jan stod ovre i kanten af døren og kikkede med. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men jeg fik nærmest en følelse af triumf i kroppen ved tanken om, han bare stod der, og ingenting gjorde.
pludselig slap Mini sit greb, og jeg kunne mærke, han havde tømt sig oppe i mig, for det flød med sperm ned af mine lår. Han vendte bare om på hælene, og væk var han.
Da jeg stod under bruseren gik det op for mig, at Jan selvfølgelig havde troet, det var helt frivilligt, jeg havde stået der og ladet Mini kneppe mig. Jeg blev fuldstændigt grebet af panik, for hvordan kunne det ske; jeg var blevet voldtaget lige for øjnene af min mand, og nu troede han, jeg var ham utro!

Jeg skyndte mig ind til Jan. Jeg røg op i sengen og trak dynen af ham, for nu måtte vi tale sammen.
Jeg stak i et skrig, for der under dynen lå Mini.
”Hvad laver du her” skreg jeg.
”Jan havde åbenbart travlt med at komme på arbejde, og så tænkte jeg, vi kunne fortsætte der, hvor vi slap” kom det helt koldt fra Mini.

De næste 2 timer, blev jeg revet rundt i sengen, så jeg til sidst lå og græd, for han havde skampulet mig, så jeg havde så ondt i maven, jeg slet ikke kunne bevæge mig.
Selvom han brugte rå mængder af glidecreme, så var mit bagerste hul så ømt, jeg var bange for, han havde revet min ringmuskel over. Han tvang mig til at sætte mig op og ride ham analt. Hans ansigt udtrykte den mest afskyelige form for fryd, da jeg grædende måtte lade mig glide ned over hans store pik med mit stakkels lille røvhul. Det var hans største fryd, jeg gjorde det ”frivilligt”.
Da han kørte på arbejde, kunne jeg begynde at vaske alt sengetøj, der var smurt ind i hans safter og glidecreme, han bare havde tørret af sine hænder og ned på sengetøjet, vi i øvrigt havde fået af jans forældre.
Jeg var syg og dårlig, da jeg kørte på arbejde, og jeg var nødt til at køre hjem til middag.

Jeg gik direkte i seng, da jeg kom hjem. Lidt over kl. 1600 gik døren op, og der stod Mini. Jeg kunne mærke, hvordan alt snørede sig sammen inde i mig, og jeg var sindssygt bange for, han ville ryge på mig igen.
Han kikkede ganske kort ind, og så gik han igen. 5 minutter senere kom han ind med varm the og noget franskbrød, han havde smurt til mig. Han satte sig på sengekanten, mens han nøje holdt øje med, jeg drak teen og fik lidt at spise.
Han sagde ganske kort, han var skide ked af, han havde været så brutal, men det var de satans anabolske steroiders skyld. Han kikkede mig dybt ind i øjnene og sagde: ”Men jeg undskylder på ingen måde, jeg knepper dig, for du er en herre lækker tøs, og du skal have mand…masser af mand” og så gik han.
Jeg lå tilbage med en underlig følelse, for han havde ramt en nerve der! Jeg har aldrig haft en mand, der kunne opfylde mine behov, men jeg har altid nøjedes med det, de har haft at tilbyde, og netop Mini var den første, hvor jeg bare kunne mærke, det seksuelle spillede.
Mit liv ville være noget nær perfekt, hvis jeg kunne have Jan som mand og Mini som elsker…

Jeg fik en kort besked fra Jan om, han ikke kom hjem pga. af arbejde. Jeg ringede vel 100 gange indenfor et par timer, men han tog ikke telefonen. Jeg kunne mærke, jeg var ved at opgive.

Mini kørte lige før, det blev mørkt, stik imod alle regler og aftaler. Jeg lå mutters alene hjemme i min seng, da jeg hørte lyden af et par store motorcykler. De kørte forbi et par gange, og jeg kunne mærke en stigende uro, men jeg turde ikke ringe til politiet, for de ville med det samme opdage, at Mini ikke var hjemme, og så ville helvede bryde løs.
Der var ro et stykke tid, men så ringede det på døren, og ganske kort tid efter, blev der banket på, så døren var ved at revne. Jeg var 100% sikker på, det var politiet!
Jeg snuppede en natkjole på, og løb ud og åbnede døren. Jeg tabte fuldstændigt pusten, for ham, der stod lige foran døren var enorm. Jeg har aldrig set en rocker før, men det er skræmmende at stå der og se på en vest, man forbinder med død og lemlæstelse, når den sidder på en mand, der er stor som bagenden af en varebil.
”Mini har 5 sekunder til at komme herude, for skal jeg hente ham, kommer han til at bide negle med røvhullet” var det eneste, jeg hørte.
Jeg fik fremstammet, at Mini ikke var hjemme.
”Er du hans fisse” kom det fra den anden rocker, jeg slet ikke havde set. Han var ca. 50 år gammel og fyldte vel kun ¼ af ham den store. Han stod bag ved ham den store, men på en eller anden måde, var han langt mere skræmmende end ham den store.
Jeg fik fremstammet et ”Nej”.
Inden jeg nåede at sige mere, skubbede ham den store mig til side, og gik ind i huset.
”Du bliver her… mest for din egen skyld” sagde ham den lille, der egentlig ikke var særlig lille, men han fremstod sådan, når han stod i nærheden af ham den store.
Jeg stod og pissefrøs, mens jeg kunne høre, ham den store gå rundt i huset. Ham den lille stod og kikkede på mig, men det var som om, han kikkede lige igennem mig. Jeg vidste, han vidste, han kunne gøre, hvad der passede ham, og det vidste han, men han valgte ikke at gøre noget. Det var simpelthen bare en underlig situation!
Da ham den store kom ud, kikkede ham den lille spørgende på ham.
”Han er sgu ikke hjemme” sagde ham den store. Den lille kikkede på mig og den store smilede.
”Tror du, hun har noget at fortælle” sagde den store, men den lille rystede på hovedet. ”Hun skal ikke åbne munden for at snakke” sagde han med et lille smil, der gjorde mig pisse bange.
BANG! Det var det, han ville med den bemærkning. Ud fra min reaktion vidste han med det samme, hvad der var sket; han læste mig som en åben bog. Disse mennesker er som rovdyr, der kan styre og manipulere os almindelige mennesker, når vi kommer ind i deres verden.
”Hun er sgu da for sød til ham” sagde den store.
Den lille kikkede helt koldt på mig og sagde stille: ”Vis os din fisse”.
Jeg stod som forstenet, men alligevel, nærmest som refleks, trak jeg stille og roligt mine trusser ned mens min morgenkåbe gled op foran, så de begge kunne se, jeg var fuldstændigt glatbarberet.

Jeg havde forventet, de ville voldtage mig lige på stedet, men de så på hinanden og grinede.
”Gå du ind og sov lidt søster lagkage, så kan vi se, om vi har bedre tid en anden dag” sagde den mindste, og grinende gik de ud på vejen og ned mod deres motorcykler, de åbenbart havde parkeret et stykke derfra.
Hvor modbydeligt det så end var at tænke på, så gjorde det faktisk ondt på en eller anden måde, de nærmest havde fravalgt mig. De kunne, hvis de havde villet, haft taget mig, men valgte at lade være med ordene om de ”ikke havde tid”.

Jeg gik ind med kunne slet ikke falde i søvn. Tankerne fløj rundt i mit hoved, og hver gang endte jeg op i, det ville være fedt, hvis de rockere fik fat i Mini og slog ham ihjel. Jeg fik helt dårlig samvittighed, men sekunderne efter var jeg glad og lettet, men så slog den modbydelige tanke ned, at hvad nu, hvis politiet eller andre fik fat i den satans telefon.
Jeg må alligevel være faldet i søvn, for jeg vågnede med en glad tanke om, at Mini var væk. Det havde været en skøn drøm, men jeg kunne høre fra larmen i køkkenet, det ikke var virkelighed.
Da jeg kom ud i køkkenet, sad Mini og så meget mærkelig ud.
”Har der været nogen her” spurgte han lidt forsigtigt.
”Ja, et par store kedelige fyre på motorcykler, der larmede som bare helvede” svarede jeg.
Sekundet senere eksploderede Mini og kopper og kaffekande splintrede i millioner af stykker mod væggen. Han fløj rundt i køkkenet som en sindssyg, mens han sparkede og slog til alting, ens han hylede og skreg. Det gik op for mig, han var bange, rigtig bange!
Pludselig greb han fat i kraven på min morgenkåbe, så jeg var ved at blive kvalt.
”Jeg skylder dem en masse penge, og dem kommer du til at skaffe, din lede luder” nærmest spyttede han i hovedet på mig. Han skubbede mig fra sig, så jeg hamrede hovedet ind i vægen, og han fløj ud af huset, og ind gennem hækken til naboen. Det var tydeligt, han ikke skulle ud på vejen, hvor de større fisk måske lå på lur.

Ud over en bule i nakken, var jeg sluppet godt fra morgenmødet med Mini.
10 minutter senere ringede telefonen, og det var Jan, der bare ville fortælle mig, at han boede i en vens sommerhus fra nu af, og han var klar over, han ikke havde været den perfekte ægtemand, men det var sindssygt, jeg havde indledt et forhold til Mini.
Jeg nåede kun lige at begynde at forklare han sagens rette sammenhæng, så blev jeg afbrudt af dørklokken. Jeg bad Jan vente, mens jeg lukkede op.
Med telefonen i hånden gik jeg ud og åbnede. Til min store overraskelse var det politiet! Jeg blev grebet af både håb og forfærdelse. Var min drøm gået i opfyldelse, eller var dette starten til mit livs mareridt.
”Vi har forsøgt at få fat i Jan. Han skal møde i retten som vidne imod Rocker Ricco i den voldssag fra i foråret” sagde den ældste af de 2 betjente.
Jeg stod bare som et stort spørgsmålstegn.
”Er du OK” spurgte den yngste betjent.
”Øhee…ja, men plejer i ikke bare at aflevere indkaldelserne på jobbet” fik jeg sagt.
”Jo, men det er sgu en noget speciel sag, og det er ikke alle på afdelingen, der skal vide, Jan er indkaldt som vidne”. Der blev en kort pause, og så sagde den gamle: ”Nej for satan, det må du undskylde…du troede selvfølgelig, der var sket noget, når vi kommer på denne måde. Det må du meget undskylde!”.
Jeg begyndte at grine, og pludselig lo vi alle 3. Hvor var det bare skønt, bare at le lidt for en gang skyld, for det havde der sgu ikke været meget af på det sidste.

Da betjentene var gået, gik jeg ind. Det gik op for mig, jeg gik med telefonen i hånden, men selvfølgelig havde Jan lagt på. Jeg gad ikke engang forsøge at ringe tilbage.
Tankerne snurrede omkring, hvem Rocker Rocco var. Jeg googlede navnet, og jeg tissede næsten i bukserne af skræk, da billedet kom frem.
Ham den lille rocker, der havde været og lede efter Mini, gik under navnet Rocker Ricco!
Resten af dagen gik stille og roligt. Jeg kom hjem fra job, og der var helt stille i huset. Jeg var alene hjemme, og på en eller anden måde følte jeg, at der var faldet ro på mange ting.
Mini kom ikke hjem i løbet at natten, og der var ingen rockerbesøg. Jeg sov igennem takket være et par søsygetabletter, og vågnede glad og fuldstændigt udhvilet.

Jeg tog et langt og varmt bad, mens jeg tænkte på, hvad jeg skulle stille op med mit liv. Det var gået op for mig, jeg ikke skulle dele resten af min tid med Jan, men der var lige en del ting, der skulle falde på plads, inden jeg kunne frigøre mig.
Jeg satte mig ind i bilen og kørte på job, fyldt med nyt mod og håb for fremtiden.

Selvfølgelig skulle det udvikle sig til en skoddag på jobbet. Den anden samtale den dag var med en ca. 50 årig fedladen mandschauvinist, der havde klaget over samtlige sagsbehandlere, og nu var kommet i min sagsstamme, selvom han slet ikke hørte ind under mit områder.
Der var tusinde ting galt, og han blev ved at påstå, jeg ikke kendte til at være fattig, og vær nødt til at tage til takke med, hvad andre gav mig. Han var til sidst så ubehagelig, jeg bad ham gå, og på vej ud, sagde han med alt muligt had i stemmen, at jeg ville komme til at fortryde, jeg ikke gad høre på hans forklaringer, så jeg kunne forstå hans livssituation.

Min superveninde Camilla kom over og spurgte, om jeg ikke ville med i byen og have en kop kaffe, så ville hun fortælle lidt om, hvordan det gik med hende og kæresten, der skulle til at købe hus.
Jeg var bare så klar, som man kunne blive.

Vi mødtes på en cafe i byen, og snakken kørte livligt. Pludselig blev Camilla stille.
”Der står en og glor på os” sagde hun dæmpet.
Jeg vendte mig om, og der stod Mini. Han lyste op i et smil, da han blev klar over, jeg havde set ham. Han gik direkte over til os.
”Hej tøser” sagde han med sin overlegne stemmeføring. Camilla smilede lunefuldt som om hun tænkte sit.
”Mini” smilede han og rakte hånden frem til Camilla.
”Camilla” sagde Camilla og blottede den perfekte perlerække af tænder, der udgjorde det smil, der fik alle mænd til at smelte.
Mini vendte sig pludseligt mod mig, og sagde: ”Vi ses jo senere sukkermås” og med et smil gik han.
Jeg havde kun en tanke – Hvad var det, han ville, for der var et eller andet formål med hans ”visit”.
Camilla stillede hundrede spørgsmål om Mini, og sluttede af med at spørge, om han var noget værd i sengen, for som den kvinde hun er, kunne hun både se og mærke, der havde været sex mellem Mini og jeg.
Jeg benægtede selvfølgelig, og satte hende ind i situationen med Jans arbejde og Minis ophold hos os.
Camilla smilede underfundigt, og så snakkede vi ikke mere om det.
Det gjorde mig på en eller anden måde rædselsslagen, at Mini virkede så kold og rolig, da han kom forbi. Jeg følte mig overbevist om, han havde lavet en plan, og den plan kunne meget vel indeholde ubehageligheder for mig… Fortsættes!

[email protected]

«
»

Ét svar til “Den frygtelige sandhed – del 2”

 1. Per Avatar
  Per

  Fantastisk velskrevet og spændende fortælling. En balance imellem det sexuelle og litterære som man yderst sjældent ser.
  Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer