Den unge fyr

Det har været en varm dag, om det er på grund af den bagende sommersol eller om det har noget at gøre med den lumre korrespondance i min indbakke kan jeg ikke helt afgøre – begge dele har i hvertfald en indvirkning på min krop og i mit sind.

Jeg tager tøjet af, min krop bliver nødt til at blive kølet lidt ned under bruseren. Jeg tjekker hurtigt indbakken inden “Mød mig i baren i aften og jeg gør din vildeste fantasi til virkelighed”

Jeg ved allerede dér hvad han mener, vi har nemlig skrevet intenst frem og tilbage de sidste 14 dage, sendt det ene pikante billede efter det andet afsted, fortalt hvad vi vil gøre ved hinanden og jeg blev hurtigt bevidst om, at han trods sin unge alder bestemt vidste hvad han skulle gøre ved en kvinde som mig.

Jeg går under bruseren og de kølige stråler rammer min krop, min fantasi kører på højtryk, jeg har tusinde billeder og forestillinger i mit hoved og min krop respondere godt allerede. Jeg begynder at kærtegne mine store, fyldige bryster, jeg begynder at mærke liderligheden i min krop, jeg forestiller mig hans hænder udforske hele min krop. Min ene hånd finder vej ned til min våde fisse, den er ikke våd af vandet fra bruseren, men varm og våd af mine safter der allerede strømmer ud.

Jeg sætter det ene ben op ad væggen så jeg bedre kan komme til, min hånd går på opdagelse det sted jeg ellers kender til punkt og prikke, jeg forestiller mig at det er hans fingre der pirre og driller min klit som allerede banker af ren lyst, det er hans fingre der drillende glider op i mig lidt ad gangen, hurtigere og hårdere for at skifte til langsomt og blidt.

Jeg mærker hurtigt orgasmen rulle ind over mig som bølgerne på en stormfuld dag.

– Jeg træder ind i elevatoren, “Bar” står der på skiltet ud fra 3 sal, jeg trykker på knappen og elevatordøren går i bag mig. Jeg når lige at tage en dyb indånding inden dørene igen går op med et “Ding” – det første jeg får øje på er ham, og hele min krop sitre af begær – han ser virkelig godt ud! Jeg kan tydeligt genkende ham, selvom vi kun har udvekslet billeder af hinanden, jeg ignorere ham som han har bedt mig om, Jeg henvender mig til bartenderen “en gin & tonic” og han går straks igang. Jeg kan sagtens fornemme at jeg bliver betragtet bag fra, og jeg er helt bevidst om hvem der betragter mig, men jeg må ikke vende mig om – ikke endnu, jeg får min drink og betaler og tager hurtigt en lille tår af den. Jeg fornemmer én der kommer meget tæt på mig bagved mig, men jeg er helt tryg, for jeg ved hvem det er. Jeg mærker en hånd på min talje, legesygt, kører han den ned over min hofte og om på min røv, han giver min balle et lille klem, jeg mærker følelsen af en halvhård pik mod min balle “gå over til bordet i hjørnet til højre..” der går lyn igennem min krop, jeg når også at opfange duften af hans parfume inden han går væk fra mig, for satan han dufter godt. Jeg går hen til bordet og sætter mig, jeg kigger efter ham, men jeg kan ikke se ham nogle steder.

Jeg sidder et stykke tid, bliver en smule usikker, hvor bliver han af? Jeg hører lyden af en besked på min telefon “du ser pisse godt ud! Din flotte, sorte blondetop med perfekt udsyn til din kavalergang, dine stramme, jeans der tætomslutter din formidable røv, hold kæft hvor den røv burde få nogle smæk..”

jeg bliver lidt rød og varm i kinderne og smiler, kigger lidt forlegent op, jeg kan stadigvæk ikke få øje på ham, hurtigt tikker endnu en besked ind “du kan lide tanken kan jeg se, din frækkert! bare rolig, jeg er her endnu”

Jeg er ved at sende en besked tilbage til ham, men inden jeg når at sende den hører jeg lyden af noget der lander på bordet foran mig, jeg bliver lidt forskrækket og kigger op, dér stod han så, lige foran mig, et par halvstramme jeans, en hvid t-shirt der sad perfekt, let løst ned i hans bukser, det var tydeligt at se hans muskuløse, solbrune krop igennem, han sendte mig et frækt smil da han så jeg bed mig i underlæben. Jeg kigger undrende på ham med kortet han havde smidt, i hånden. “Vores hotelværelse…” siger han og rykker tæt ind til mig, han ligger en hånd på mit inderlår og trækker lidt i mit ben så mine ben spreder sig let, han kører sin hånd op ad mit inderlår, med den anden fjerner han noget af mit hår og siger dæmpet “jeg lovede dig jo din vildeste fantasi, og jeg ved du er klar til mig” han bider mig blidt og kort i øreflippen og kører sine fingre ned af min kind og hen over mine læber, han trækker let i min kind så jeg kigger helt hen på ham, han giver mig er blidt forsigtigt kys og kører igen en finger over mine læber. Jeg giver et lille støn fra mig, han kigger mig intenst i øjnene “drik ud, tag nøglen og gå op på værelset, du får 5 minutter”

Jeg tager kortet på bordet, drikker ud og tager min taske og går hen mod elevatoren, inde i elevatoren trækker jeg lige vejret en ekstra gang, hele min krop sitre endnu engang, mit hjerte banker hårdt og lidt hurtigt, bare tanken om hvad han gør ved mig…

Jeg finder hurtigt værelset og kører nøglekortet på låsen, den driller og jeg når at blive lidt presset, hvorfor fanden åbner den ikke? Men så klikker låsen endelig op. Jeg går ud på badeværelset og ser mig i spejlet, mine kinder er helt røde og mine øjne funkler af bare spænding. Jeg retter lidt på min make-up, tager et sprøjt af min parfume på, jeg tager lidt lipgloss på mine læber, jeg bliver afbrudt af et stille men sikkert bank på døren “Fuck..” hvisker jeg for mig selv.

Jeg åbner døren, han står og læner sig lidt op ad dørkarmen med armen “Hej…” siger han mens han smiler frækt og gør antræk til at gå imod mig

Han går helt tæt på mig og tager mig om hofterne, han trækker lidt i mig så jeg kommer helt tæt ind til ham, han begynder at kysse mig lidt op af min hals mens hans hænder går på opdagelse på min krop, han kysser mine læber, fuck, han kysser godt! – jeg overgiver mig fuldstændigt til hans kys, han skubber mig hen mod væggen med hans kropsvægt, han tager sin t-shirt af, tager fat i mine hænder og placere dem på hans brystkasse, mine hænder glider langsomt ned over hans muskuløse krop, jeg kører hænderne op af hans arme, hans hænder er placeret på væggen på hver sin side af mit hoved. Han tager fat i min ene hånd, fletter sine fingre ind i mine og placere vores hænder på væggen, mens han kysser mig igen, denne gang mere intenst end før.

Min krop spænder op som en flitsbue af ren lyst og begær, han bider mig blidt i læben og går lidt væk fra mig, han åbner forsigtigt sit bælte mens han holder øjenkontakt med mig, han trækker bæltet helt ud og smider det hen på sengen “Det skal du nok få at mærke senere..” han åbner sine bukser og lader dem glide lidt ned, jeg bliver overrasket da det går op for mig, at han ikke har underbukser på, jeg kan lige akkurat skimte lidt af hans pik. Han trækker bukserne helt af “kom herover… ned på knæ” siger han, og jeg adlyder.

Jeg kysser først rundt om hans pik, ned af skaftet, lidt på glansen, min tunge driller og pirre ham, jeg teaser ham lidt ved kun lige at lade spidsen af hans pik komme mellem mine læber, jeg mærker en hånd på mit baghoved, hans fingre gennem mit hår, han tager fat og fører mit hoved så hans pik kommer ind i munden på mig og jeg lader ham fører “fuck ja” siger han med hæshed i stemmen, jeg kigger op på ham, vi får øjenkontakt imens jeg sutter hans efterhånden stenhårde pik. Han trækker sin pik ud af munden på mig, og trækker mit baghoved bagover så jeg kigger op på ham igen “Rejs dig op!” Han kysser mig intenst igen, mens hans hænder begynder at åbne mine bukser, han skubber dem lidt ned og strejfer min fisse uden på mine trusser, han trækker min bluse over mit hoved og jeg åbner min bh, han tager et fast greb om mine bryster og begynder at kysse på dem og pirrende slikke mine brystvorter, min hånd finder hans nu dunkende, stive pik men han fjerner min hånd igen “nyd det nu bare…” siger han, han skubber mig hen mod sengen, han har let fat i mig og ligger mig ned så mine ben er ude over sengekanten. Han hiver mine bukser helt af i en bevægelse.

Han kysser mig ned af maven, mens hans hænder leger på min krop, han kysser og slikker op ad mine lår, teaser mig ved kun lige akkurat at snitte min fisse, han tager mine trusser af “Shit.. de er dejligt våde” han tager sine hænder under mine lår og op og holde om mine hofter, han kysser og slikker mig igen op ad inderlårene, hans tunge og læber rammer min klit forsigtigt et par gange ved noget der virker som et tilfælde, min krop vrider sig, hans greb om mine hofter bliver lidt mere fast. Hans ene hånd går på opdagelse ved min fisse, først pirre han min klit med sin finger, han fører den stille ned mod åbningen og lader den kun lige hurtigt glide ind, jeg er allerede i ekstase.

Han fører 2 fingre ind i mig imens hans tunge rammer min klit, til en start er det langsomme bevægelser med både fingre og tunge, han skiftevis slikker og kysser min fisse. Tempoet på hans fingre øges i takt med at mine støn bliver højere og dybere. Hele min krop ryster og han har svært ved at holde mig nogenlunde stille, pludselig ændre hans fingre strategi, han går fra at kører dem ind og ud til nu at massere mit g-punkt i en hurtig, stødende bevægelse, det er helt tydeligt at hører hvor våd min fisse er, Jeg mærker orgasmen er på vej ”ÅH FUCK! – BLIV VED!” skriger jeg ud i lokalet, og det gør han, i samme sekund skriger jeg en intens orgasme ud i rummet, hele min krop hopper og danser, jeg har ikke kontrol over hverken lyd eller bevægelse.

Han kysser mig blidt hele vejen op ad min rystende krop, op ad min hals og op til mine læber, han lader mig komme til mig selv. ”Du er vist en rigtig uartig kvinde” siger han, jeg smiler til ham ”ved du hvad jeg gør ved uartige kvinder? Vend dig om.” beordre han mig og jeg adlyder. Jeg triller om på maven, jeg mærker at hans hænder og læber gå på opdagelse op og ned ad min krop, hans fingre kilder mig blidt op ad min rygsøjle, omkring mine skulderblade, ned af mine baller, ned af mine lår og hele vejen op igen.
Jeg hører lyden af hans bælte, min krop spænder lidt op af nervøsitet ”Jeg passer godt på dig, bare slap af” hvisker han i mit øre. Han starter med blot forsigtigt at kører bæltet hen over mine baller, han begynder at give små slag med bæltet, ganske forsigtigt, slagene bliver hårdere og hårdere, bare tanken om jeg ikke er i kontrol over hvornår det næste smæld rammer min røv sender mig direkte til en anden dimension. ”op på alle fire!” siger han, mens han skubber på mine ben, hele min krop sitre, både af smerte og af ren liderlighed. Han kysser mig blidt hen over ballerne og aer mig lidt så jeg igen slapper lidt af.
SLAM! – et ordentlig slag fra hans store håndflade rammer min balle og jeg giver et hvin fra mig ”vil du have mere?” spørger han dominerende, Mit støn må have været svar nok, for inden jeg når at tænke mere, rammer næste hårde slag fra bæltet min anden balle, jeg nærmest skriger og min krop falder sammen på sengen. Han kysser og aer mig igen på ballerne, han forsætter op ad min ryg, jeg mærker tyngden fra hans unge, muskuløse krop ovenpå mig, jeg kan tydeligt mærke hans stive, veludrustede pik mellem mine ben.
Han begynder drillende at rotere lidt i hans hofter ”om på ryggen igen” siger han mens han tager fat i min arm og hofte, blidt men insisterende.

Han kysser mig…længe blidt og intenst. Hans hånd finder igen vej ned til min fisse, med lethed fører han igen 2 fingre op og massere blidt, ind og ud, hans tommelfinger på min klit. Han kravler lidt ned i sengen og sætter sig på knæ imellem mine ben, han tager fat om mit ben og løfter det op på hans ene skulder, han kommer tættere på mig, jeg kan nu tydeligt mærke hans bankende pik imellem mine ben, han pirrer mig ved at fører hans pik op og ned udvendigt på min fisse. Forsigtigt fører han sin pik op i mig, jeg mærker tydeligt fornemmelsen af at blive fyldt godt ud og han skubber den ind til den ikke kan komme længere. Han tvinger sin muskuløse overkrop ned mod min og mit knæ rammer næsten ved mit hoved. Jeg tager en hånd på hans ryg, jeg elsker følelsen af hans muskuløse ryg. Han knepper mig, langsomt men med dybe stød, og for hvert et stød overgiver jeg mig mere og mere til ham, mine negle borer sig ind i hans ryg, han stønner lidt hæst og det tænder mig helt vildt. Han rejser sig igen op på sine knæ og tager nu mit andet ben op så jeg hviler begge ben på hans skuldre, hans dunkende pik er stadig indeni mig, han læner sig lidt fremad, jeg kan mærke at han kommer dybere ind end før, det er en vild og intens følelse. Han begynder igen at kneppe mig, men denne gang er det hurtigere og hårdere. Jeg elsker lyden det giver når bunden af hans pik rammer mod min hud, jeg kan mærke at safterne render ud af mig, orgasmen ruller ind over mig. Han trækker sig ud i en hurtig bevægelse ”vend din røv til mig!” han rejser sig imens, og trækker mig i benene så jeg kommer helt ud til kanten af sengen, Han giver mig et hårdt klask på ballen, og hans pik finder hurtigt vej tilbage ind i mig. Han tager et hårdt greb om min hofte med sin ene hånd, den anden fører han op til mit hår, han samler mit hår i et håndfast greb, i det han trækker mit hoved let bagover, støder han hårdt op i mig og jeg gisper, han knepper mig igen i et langsomt men sikkert tempo, han øger tempoet stille og roligt, han slipper mit hår og fører i stedet hånden let på min hals, nu står jeg kun på mine knæ, let foroverbøjet. Hans hårde pik banker løs i mig og jeg kan tydeligt hører på ham at han er tæt på sit klimaks, hans åndedræt bliver dybt og hurtigere. Han slipper grebet om min hals og skubber mig tilbage på alle 4, hans hånd finder i stedet vej ned til min klit hvor han intensivt massere den. ”du kommer ikke før jeg siger til” siger han, imens han knepper mig hårdt. Jeg er hele tiden ved at nå mit klimaks og jeg føler næsten ikke jeg kan holde det tilbage længere. ”Fuck..ja, kom bare!” siger han hæst og prustende, da han siger dét er det som om der går et lyn igen mig, orgasmen vælter ind over mig, og jeg er overbevist om at jeg sprøjter, det er så ophidsende at kunne hører hans orgasme og jeg mærker tydeligt den varme fornemmelse af hans sæd der sprøjter op i mig. Vi falder nøgne sammen på sengen, tæt op ad hinanden, vi er begge to forpustede og begge vores kroppe ryster og sitre, han kysser mig på panden og trækker mig ind til ham, jeg ligger hovedet på hans brystkasse og lytter til hans hjerte der hamrer derudaf og hans åndedræt der stille og roligt blive mindre besværet.
– Det er bestemt ikke sidste gang at jeg lader så ung en mand tage styringen, tænker jeg for mig selv inden jeg lukker øjnene.

Forfatter: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer