Første gang

Jeg var seksten år og hedder Jan, jeg gik på efterskole og boede på værelse med en 17 årig fyr fra Hjørring der hed Søren. Vi var blevet vildt gode venner efter et halv år på skolen. En aften lå vi på vores værelse og snakkede om piger og sex.

Hold kæft hvor bliver jeg liderlig af denne her snak, sagde jeg. Går lige på toilet og letter trykket. Søren svarede ti nu stille, du kan sku da bare spille herinde, jeg er ikke sart. Det tør jeg sku da ikke, griner jeg.
Søren – Jeg gør det også, så er det ikke flovt for nogen.
Han trak dynen væk og jeg kunne se han havde en kæmpe pik der gav en mega bule i underbukserne. Han trak bukserne ned og den største pik jeg nogensinde har set slog mod hans mave med et klask.
Mig – Hvor stor er din pik lige??
Søren – 23 cm, he he en kæmpe hva?? Må jeg se din så?
Jeg vippede min ud på seksten cm.
Søren – betyder sku ikke så meget, bare den ikke er under 12, kvinder kan alligevel ikke have mere op i sig.
Han tog den ene hånd ned til sin pik og begyndte at spille på den, fuck hvor gjorde det mig liderlig. Jeg grab mig egen og begyndte at gnubbe frem og tilbage. Det var så skønt og jeg kunne mærke at jeg ville komme hurtigt denne dag.
Søren – Jeg plejer at skyde op af min mave, skal vi vædde om hvem der kan sprøjte længst?
Mig – Ha Det kan vi godt, jeg er så liderlig i dag og den vinder jeg sikkert, vi vædder en six-pack. Deal?
Søren indvilligede og begyndte at spille hårdere. Jeg kunne mærke jeg var ved at komme, jeg lukkede øjene og krummede ryggen lidt da skød mit første skud af, det ramte mig på hagen, de tre næste på brystet, derefter løb der stille en lille strøm ud af pikken.
Mig – Det var hagen slå den smarte.
Jeg tørrede spermen af med et håndklæde og og rejste mig op på albuerne så jeg rigtige kunne se Søren spille den store pik. han begyndte at bruge begge hænder mens han stønnede tungere og tungere, han krummede ryggen mens han stønnede et højt jahhhh ud. Han sprøjtede seks helt hvide og store skud sperm af, det første ramte ham i håret og de tog næste ramte ham på næsen og hans lukkede mund. Han tørrede spermen af med en sok mens han sagde come on, en sixpack til far her. Fuck det var fedt, men skod du vandt din heldige nar, svarede jeg.

To dage senere var vi i H & M for at købe et par jeans til Søren. Vi gik sammen ind i prøverummet og da han tog bukserne af kunne jeg se at han havde en halv fed i underbuksen. Jeg grinede og sagde den er sku for stor til at skjule. Søren tog den frem og lavede helikopteren.
Søren – Ja det er sku ikke altid en fordel med en stor pik, f.eks. kunne mig eks kæreste give mig et blowjob, hun kunne ikke få den i munden.
Mig – Slap af, så stor er den sku heller ikke smart ass.
Søren -Skal vi vædde?
Mig – hvad mener du?
Søren – Hvis du kan have hovedet og tre cm mere af den i munden i et halv min, så giver jeg en kasse bajer.
Tanken gjorde minpik stiv som støbe jern i mine bukser, men jeg svarede alligevel – det er da for ulækkert.
Søren – Hold dog op, alle kvinder gør det, så er det vel ikke være. Men hvis du ikke kan lide øl er det fair nok hehe. Glæder mig til min sixpack.
Mig – ok, så gør jeg det, men jeg skal kun holde den et halv min og hvis du snyder er det to kasser.
Søren – Det er sku i orden, du er chanceløs.
Jeg tog om skaftet med hånden og tog den nemt i munden. Søren trak den ud med det samme og sagde det er ikke fair, den er jo ikke helt stiv, du skal lige spille den op. Jeg sagde fair og begyndte langsomt at gnide den i dens fulde længde. Den voksede hurtigt under min behandling. Fuck den var stor, men jeg var så tændte på at prøve at have en pik i munden. Den er stor nok nu sagde han, prøv bare. Jeg tog langsomt mine læber hen til det store pikhovede. det glinsede og der var en dråbe presperm på spidsen, jeg lod min læber glide over det store hoved hele vejen ind, så jeg rigtig kunne smage hvor en pik smagte. Det var pirrende og lidt salt. Jeg tog den så dybt jeg kunne, men kunne ikke få mere en hovedet og en cm mere ind i munden. Den var sku stor. Han trak den ud og sagde jeg vinder igen. Jeg svarede lad mig lige varme kæberne op så kan jeg godt. Jeg tog hovedet i munden igen, og begyndte at sutte hovedet frem og tilbage, det var så frækt, han lænede sig op af væggen og begyndte at stønne helt lavt. Jeg tog fat om hans små kugler og nussede dem forsigtigt mens jeg suttede meget vådt frem og tilbage på hans pikhovede, jeg var så liderlig, det var det fedeste jeg havde prøvet. Med min anden hånd begyndte jeg at spille på skaftet, jeg ville ikke have det skulle stoppe. Søren trak vejret tungere og hurtigere. Jeg var så liderlig at jeg kunne mærke der løb sperm af min egen pik. Søren tog mit hovedet og holdt det mens han fugte min rytme. Han trak vejret hurtigere og hurtigere. Pludselig uden varsel kunne jeg nødt til at sluge, det var så frækt at jeg kom i min bukser. Jeg har aldrig før prøvet at sprøjte uden at røre pikken. Han slap mit hoved og trak sig ud. Selv om jeg ikke mente det sagde, du kan sku da ikke bare sprøjte i min mund uden at få lov.
Søren – Det var jeg sku da nødt til, vi kan ikke komme ud herfra med sperm ud over det hele, det var den eneste mulighed vi havde. Udover det så tabte du vist et væddemål.
Jeg Grinede bare og sagde fair nok, men jeg skylder dig fandme en ladning. – Søren – Det kan vi nok godt finde ud af hehe.

Hvad der ellers skete kan i høre en anden dag…

»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer