Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

Gitte og Søren – et ældre ægtepar – havde længe snakket om at tage på en swingerklub. De var nysgerrige efter at opleve nye eventyr og møde andre mennesker med lignende interesser. De fandt en klub i nabobyen og tog afsted. Klubben var kendt for at have et rum med et gloryhole, hvor mænd på den anden side af væggen kunne stikke deres pikke ind gennem de 3 huller i væggen, og så håbe der var nogen på den anden side, der ville lege med dem.

Gitte og Søren gik ind i gloryhole rummet, og det var kun de to. De kunne mærke en blanding af spænding og nervøsitet, men det pirrede deres nysgerrighed. Snart kom den første pik frem gennem et gloryhole, og Søren blev liderlig af at se Gitte tage initiativet.

Gitte var ivrig efter at sutte på de fremmede pikke, der kom ind gennem hullerne foran hende. Hun tog den første pik i munden og begyndte at sutte den med hengivenhed og dygtighed. Hun legede med sin tunge omkring pikhovedet, sugede forsigtigt og lod sin mund bevæge sig i rytmiske bevægelser.

Søren betragtede Gitte med et blanding af beundring og ophidselse. Han nød synet af hendes sensuelle bevægelser og det frække udtryk i hendes øjne. Han kunne mærke en stigende lyst til at være en del af denne erotiske leg.

Der kom hurtigt endnu en stiv pik gennem  det næste gloryhole. Hun var ivrig efter at tilfredsstille dem begge, og hun forsøgte at være lige god ved dem. Hun suttede dem med lidenskab og hengivenhed, glædede sig over at bringe dem til ekstase.

Pludselig dukkede der en mørk og tyk pik op gennem det sidste gloryhole. Gitte spærrede øjnene op – denne pik var noget større end de to andre og hun havde aldrig haft fornøjelsen af en mørk pik før.

Gitte kunne ikke modstå fristelsen og lod sin nysgerrighed føre hende. Hun stoppede med at sutte på de andre pikke og bøjede sig forover. Med en hånd mod væggen for balance stillede hun sig med bagdelen mod den mørke pik og bad Søren om at styre den op i hendes meget våde fisse.

Søren var både overrasket og ophidset over Gitte’s pludselige ønske. Han greb fat om den mørke pik og guidede den forsigtigt ind i Gittes fisse. Gitte stønnede af nydelse, da hun mærkede den fyldige pik glide ind i hende.

Mens Gitte blev fyldt ud af den mørke pik, blev Søren også liderlig af det frække syn foran ham. Han vidste, at mændene den anden side af væggen ikke vidste, hvem der var på den anden side af væggen.

Søren greb fat om de to pikke, der var i de andre gloryholes, og begyndte at spille dem af med et blidt og sensuelt greb. Han nød at have kontrollen og give de fremmede mænd en pirrende oplevelse uden at afsløre, det var en anden mand der spillede deres pikke.

Mændene på den anden side af væggen stønnede af vellyst, intetanende om, at det var en mand, der legede med dem. Sørens hænder bevægede sig i synkronisering med Gitte’s intense bevægelser, da den mørke pik gled ind og ud af hendes våde skød.

Gitte stønnede højlydt af nydelse, og det kunne høres gennem væggen. Hendes krop var fyldt med en bølge af intens lyst, og hun kunne mærke orgasmen nærme sig. Den mørke pik fik hende til at føle sig fyldt og tilfredsstillet, mens Sørens leg med de andre pikke skabte en pirrende fornemmelse af kontrol og magt.

Det frække og forbudte ved situationen gjorde det hele endnu mere spændende for Gitte og Søren – og det varede ikke længe før de to pikke i Sørens hænder begyndte at vokse og snart sprøjtede deres sperm ud af dem.

Med et forførende smil på hendes læber kiggede Gitte dybt ind i Sørens øjne, og det var som om, de havde deres egen private forståelse. De vidste begge, at det her var det frækkeste de nogensinde havde oplevet.

Søren tog fat om de to nye pikke, der dukkede op gennem hullerne, og begyndte at spille dem med samme lidenskab og iver som tidligere. Han bevægede sine hænder op og ned, og pikke blev hårdere og større under hans frække behandling.

Mens Søren fortsatte med at lege med de fremmede pikke, blev Gitte samtidig fortsat taget af den mørke pik, der fyldte hende op med lyst og ekstase. Hendes stønnen blev mere intens, og hendes bevægelser blev mere lidenskabelige.

I det øjeblik, hvor de to fremmede mænd nåede deres klimaks, sprøjtede de deres varme sæd ud over Sørens krop. Gitte så på med et glimt af fræk tilfredsstillelse i øjnene, som hun nød synet af hendes mand, der blev overhældt af deres ophidselse.

Men legen stoppede ikke der. Kort tid efter trængte to nye pikke ind gennem de to gloryholes – der var åbenbart rift om pladserne på den anden side af væggen. Gitte sendte Søren et lumsk smil og anerkendte den fortsatte leg. Søren greb fat om de nye pikke og begyndte at spille dem, samtidig med at Gitte fortsatte med at blive kneppet af den mørke pik.

Gitte kunne mærke, hvordan den mørke pik begyndte at pulsere inde i hende, og pludselig eksploderede den i en kraftig orgasme.

Den mørke pik sprøjtede sin varme sperm dybt op i Gittes fisse, og følelsen af det fyldte hende med en liderlighed. Hun stønnede højlydt og mærkede, hvordan hendes krop blev overvældet af bølger af nydelse.

Efter at have afleveret sin ladning, trak den mørke pik sig langsomt tilbage, efterladende Gitte’s fisse øm og dryppende af sperm. Hun kunne mærke den varme væske langsomt løbe ud af hende og glide ned ad hendes lår.

Mens Gittes fisse stadig var øm og dryppende af den varme sperm, der langsomt løb ud af hende, blev hun overrasket over en ny pik, der trængte ind gennem gloryhole. Hendes øjne lyste op af fræk forventning, og hun lod sin hånd glide ned mellem hendes ben.

Med et lumsk smil på læberne fangede Gitte noget af den friske sperm, der stadig dryppede fra hendes fisse. Hun lod sin hånd smøre det ud over den nye pik, der stak frem gennem hullet. Hendes handling var både fræk og forførende, og hun vidste, at manden på den anden side ikke kunne se, hvad hun smurte hans pik ind i.

Gitte sendte Søren et frækt og lumskt blik, som kun de to kunne forstå. Hun vidste, at Søren nød at være vidne til hendes frække og grænseoverskridende udforskning. Med et fast greb om den nye pik begyndte hun at spille den, hendes bevægelser præget af både lyst og kontrol.

Som Gitte og Søren fortsatte deres frække leg i gloryhole-rummet, blev de begge opslugt af en intens lyst og spænding. Med et fast greb om de tre pikke, der var stukket ind gennem hullerne, styrede de deres bevægelser med både lyst og kontrol.

Søren kunne mærke, at den ene pik nærmede sig udløsningens rand. Med et lystent smil på læberne fik han en idé. Han forsøgte at pege pikken mod Gitte, der stod tæt ved siden af ham, i håb om at ramme hende med det varme sprøjt af sperm.

Med sit faste greb og fornemmelse for timingen fortsatte Søren med at spille den pik, der var tættest på udløsning. Han nød at have kontrol over ophidselsen og glædede sig til at se, hvordan Gitte ville reagere på hans frække overraskelse.

Gitte, der var fuldstændig opslugt af den intense leg og de mange ophidsende indtryk, var ikke klar over, hvad Søren planlagde. Hun fortsatte med at spille de andre pikke, mens hendes stønnen fyldte rummet.

Så, i et øjeblik af perfekt synkronisering, sprøjtede den udvalgte pik sin varme sæd ud i en kraftig orgasme. Søren rettede den mod Gitte, og spermen fløj gennem luften og landede på hendes bryst, mave og lår, afhængigt af præcisionen af Sørens styring.

Gitte blev overrasket af det varme sprøjt af sperm på sin krop. Et mix af forskrækkelse, lyst og nydelse strømmede igennem hende. Hun mærkede, hvordan spermen langsomt løb ned ad hendes hud, mens hendes begær blev endnu stærkere.

Den frække overraskelse gjorde blot Gitte mere ivrig efter at fortsætte legen. Hun lod sin hånd glide ned over de våde spor af sperm, der var landet på hendes krop, og smurte det ud over de pikke, hun spillede. Hendes frækhed og lystfyldte smil viste, hvor meget hun nød denne udforskning af grænserne.

I en eksplosion af intenst begær og grænseløs lyst blev Gitte og Søren vidne til de to sidste pikkes udløsning. Den varme sæd sprøjtede ud og landede på både Gitte og Sørens kroppe, der allerede var smurt ind i spor af sperm fra deres tidligere frække leg.

Med et glimt af dristighed og frækhed lod Gitte og Søren deres hænder glide gennem den fremmede sperm på deres kroppe. De spredte det ud og lod det smøre sig ind i deres hud, som et erotisk symbol på deres grænsesøgende udforskning.

De mødtes i et hedt og lidenskabeligt kys, der smagte af begær og fræk forførelse. Deres læber og tunger flettede sig sammen, mens de delte smagen af den fremmede sperm og den uforløste lyst, der stadig brændte i dem begge. Deres tanker var frække og gloryhole var en fræk oplevelse, som de ville udforske mere i fremtiden.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer