Karsten ville ydmyges

Line var i byen med veninderne, og de havde mødt en flok mænd, som de faldt i snak og dans med. Line var ude og danse med Karsten. Han var nok 10-15 år ældre end hende, men han holdt sig godt og så godt trods han nok havde passeret de 60 år. De dansede en halv times tid, og gik så op i baren og fik lidt at drikke. Det var nok vin og drinks i løbet af aftenen, der gjorde Line mere løssluppen end normalt, og inden længe faldt snakken på sex. Karsten var gift, men hans kone ville ikke opfylde hans ønsker seksuelt – Line blev nysgerrig og spurgte ind til, om det var så slemt, siden han ikke sine ønsker opfyldt. Efter lidt tilløb fortalte Karsten, at han tændte på at blive brugt og ydmyget. Line havde ikke nogen erfaring i den retning, og begyndte at spørge ind til, hvad det fx kunne være, som tændte ham.

“Jeg elsker at adlyde”, kom det fra Karsten. “Bare at gøre som jeg får besked på – uanset hvad det er”.

Line tænkte et kort øjeblik og sagde så, at det vel ikke var alt, han ville gøre, selvom han blev bedt om det. Han svarede, at han endnu ikke havde oplevet noget, som oversked hans grænser. Selvom det slet ikke var noget Line havde eksperimenteret med før, kunne hun mærke, at snakken tændte noget i hende. Hun forestillede sig Karsten i hendes soveværelse, bundet til sengen, og klar til at aflyde hendes mindste befaling. Hun fortalte som sandt var, at hun aldrig havde prøvet noget i den retning, og synes det var lidt underligt, men også lidt spændende. Karstens øjne lyste op, da hun nævnte at det også lød lidt spændende.

“Hvis du nogensinde får lyst til at prøve det af, så skal du bare sige til”, sagde han med et smil. Line smilede tilbage, og sagde “Det kan være, jeg tager dig på ordet”, hvortil han grinede og sagde, hun måtte tage ham på hvad som helst. De skålede og grinte begge to, inden Karsten tog hende med ud på dansegulvet igen. De dansede lidt tættere nu, og Line kunne mærke en bule i Karstens bukser. Hun hviskede i hans øre “Tænder det dig at fortælle fremmede damer om dine perverse lyster?”, mens hun gav hans pik et klem udenpå bukserne. Karsten kiggede hende lige i øjnene, at sagde det tændte ham meget.

“Gå ud på toilettet og spil din pik, mens du tænker på mig!”, sagde hun og gik op til baren igen. Karsten gik den anden vej og fandt toiletterne. Inden længe kom han tilbage og Line spurgte, om det var godt? “Ja, men det havde været bedre, hvis jeg ikke var alene”, sagde han.

Nu kunne Line efterhånden mærke, hun var ved at være godt tændt, og der skulle ske et eller andet. “Du vil ikke være alene hjemme hos mig”, siger hun, mens hun kører hen over hans bukser. “Det kan være, jeg skal se, om det der med at bestemme over en mand er noget for mig. Find en taxa til os, og lad os komme hjem”, hun tog ham i hånden og trak afsted med ham.

Hjemme hos Line satte de sig i sofaen og snakkede om, hvad det fx var, Karsten tændte på. Hun blev ikke meget klogere, da svaret bare var “Alt hvad du kan finde på”. Så hun startede ud med at sige, at hun ville se ham spille sin pik. Han rejste sig og lod buskerne falde ned, og begyndte at spille sin pik foran hende. Hun nød at se på, mens hun trak op i kjolen og begyndte at lege med sig selv. “Kom herover og slik mig!”, sagde hun. Prompte mærkede hun Karstens erfarne tunge i hendes våde fisse. Det var skønt, og hun glemte næsten, at hun var i gang med at eksperimentere med, hun kunne få Karsten til at gøre. Hun vendte sig rundt med røven til Karsten. “Slik min røv!”, kommanderede hun, og straks efter mærkede hun hans tunge mod hendes stjerne. Det var frækt at mærke hans tunge prøve at presse sig op i hendes røv, mens hun pressede hendes røv mod hans ansigt for at hjælpe tungen på vej. Hun lagde mærke til, at han spillede pik, mens han slikkede hende. Hun rejste sig op med ordene “Har jeg givet dig lov til at spille din gamle pik, mens du slikker min røv?” spurgte hun i en barsk tone. “Nej, undskyld” som svaret straks. Hun slog ham over pikken – ikke hårdt men blot lige for at se hans reaktion. Pikken blev endnu stivere at slaget, og hun slog igen, denne gang lidt hårdere. Inden længe slog hun løs på hans pik, der svingede fra side til side, mens prespermen løb ud af den. “Du nyder det vist lidt for meget”, bemærkede hun og gik over til den hemmelige skuffe i kommoden og fandt hendes dildo og noget glidecreme. “Jeg skal vist finde en anden måde at straffe dig på”, sagde hun, mens hun smurte dildoen ind i glidecreme. “Nu kan du kigge på, mens jeg knepper mig selv med dildoen – den fornøjelse skal din pik ikke have!” Hun begyndte at køre dildoen ind og ud af hendes fisse, mens hun kiggede på ham. “Og sikke din pik savler over det hele, der er noget værre svineri”, sagde hun, mens hun kørte hendes fingre hen over hovedet på hans pik, blot for at stikke dem ind i hans mund, så han kunne slikke dem rene. Han slikkede og suttede på hendes fingre, og hun tog dildoen ud og stak den i munden på ham. “Når du er så glad for at sutte, så skal du da have noget at sutte på”, sagde hun, mens hun kørte dildoen ind og ud af hans mund. Efter kort tid bad hun ham om at stille sig på alle fire, og begyndte at presse dildoen op i hans røv. Hun kneppede ham og hårdere og hårdere med den, mens hendes anden hånd havde travlt med at lege med hendes fisse. Hun bad ham lægge sig om på ryggen, og sænkede sin fisse ned over hans ansigt, mens hun bøjede sig hen over hans pik og fortsatte med dildoen i røven på ham. Det var skønt at mærke hans tunge, og hun nød at have ham i hendes hule hånd.

Der gik ikke lang tid, inden hun kom i en kraftig orgasme og lå og sundede sig lidt, mens hun stadig legede med i dildoen i Karstens røv. “Resten af natten skal du følge mig. hvor end jeg går hen. Og du skal kravle på alle fire, så du er klar over din plads her hos mig”. Han sagde javel, og da hun rejste sig for at gå ud i køkkenet efter et tiltrængt glas vand, fulgte han efter på alle fire. Hun fortsatte ud på toilettet, og mens hun sad og tissede, kunne hun sidde og kigge på Karsten, der som en hund stod på alle fire lige foran hende. Hans blik fulgte nysgerrigt med i tisseriet, og da hun var færdig stak han hovedet frem mod hendes skød. Hun satte sig længere frem på toilettet, og lod ham gøre hende ren. Han var ekstra grundig og inden længe kom hun igen, mens hun sad der på toilettet. Hun lænede sig frem og kyssede ham, og sagde “Det må vist være nok for i aften – du har også en kone, du skal hjem til. Nu håber jeg, du har fået tilfredsstillet dine lyster for en stund”.

De sagde farve, og Line kunne mærke, at det nok ikke var sidste gang, hun flyttede grænser med Karsten. Hun var allerede godt i gang med at finde på idéer til at ydmyge ham. Der var pludselig så mange måder, hun kunne binde ham på, tage med på køreture, låne ham ud til veninder osv. Hun glædede sig allerede.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer