Min nyfundende seksualitet

Efter et stykke tid på datingsite skulle vi endelig have en aften/ nat sammen. Det var med store sommerfugle i maven, da det var min første seksuelle oplevelse med en anden mand. Efter mange år som lurer, havde jeg endeligt taget modet og springet ud, og fulgte min lyst og tiltrækning af mænd.

Vi havde forinden mødes, for at se om kemien passede og ja, jeg følte mig tryg og særdeles tiltrukket, af Jens. En voksen maskulin attraktiv mand. Vi matchede i højde og drøjde samt lyster, bortset fra at Jens var styrende og aktiv. Min debut ville jeg gerne have en mand, som kunne styre og lede mig ind i dette univers.

Det blev en helt ny verden, af lyst og nydelse. Også noget som jeg ikke vidst om mig selv.

Jens bor i et lille fritliggende hus, udenfor byen. Så vi havde fred og ro, samt helt ugeneret for nysgerrige naboer osv. Jeg ankom fredag aften, lige efter almindelig spisetid og blev budt velkommen med et langt vådt kys, allerede i døren, samt et godt kram, af mine forventningsfulde baller. Blev vist ind i stuen, hvor der var lyst op, alene af stearinlys samt dækket op med vin og glas.

Vi satte os, sammen i sofaen. Jens skænkede op, vi skålede og snakken gik frit om dagen, ugen inden samt kikkede vi meget på hinanden. Jens havde næsten konstant sin ene hånd hvilende på mit lår. Inden længe var vinen væk og jens trak endnu en flaske op. Vi snakkede, småkyssede og hyggede og snart var bunden nået i flaske nr. 2 Jens lænede sig frem og kyssede mig dybt og spurte om det ikke var nu, at jeg gik ind i hans soveværelse og gjorde mig klar?

Jeg besvarede hans våde dybt kys og svarede med hæs stemme; Jo!

Rejste mig og gik ind i hans soveværelse. Jens’ stemme nåede mig igennem døren, at der lå en pakke til mig, på sengen. Jeg pakkede nysgerrigt op, og fandt et par selvsiddende hvide strømper, en lille fræk g streng samt en passende hofteholder.

Jens stod nu i døren, og sagde med myndighed, at når nu, det var min seksuelle rolle så skulle jeg også have den rette påklædning. Så imens jeg slukker, låser osv. så kan du skifte sagde han og smilede. Hvis ikke jeg var nysgerrig, så var jeg bestemt blevet det, samt reagerede en del af min krop positivt og med endnu større forventning.

Det passede perfekt i størrelse og så egentlig rigtig godt ud til mig, der i hans spejl. Selvom de små trusser allerede var for små….

Jens kom tilbage i soveværelset og udbrød i samme begejstring som jeg, at det sad perfekt på mig, og kyssede mig straks. Det blev et længere vådere og et mere intens kys, imens vores hænder vandrede rundt på hinandens kroppe. Jens trak mig helt tæt, så tæt at jeg kunne mærke hans pik, igennem bukserne. Jeg glædede mig til at se den i virkeligheden. Havde jo kun set et billede på hans profil. Og som den mærkedes igennem stoffet, så var den helt som jeg forventede….

Jens skubbede mig lidt væk og åbnede sine bukser og lod dem falde, og ganske naturlig sank jeg på knæ. Det passede som jeg lå der på knæ; munden lige ud for hans halvstive pik. Jeg fangede den med min ene hånd. Den var allerede rejst så meget, at jeg skulle bruge begge hænder for at have fat om hele pikken. Selvom jeg ikke kunne lukke hånden omkring pikken, så kunne jeg sagtens gabe over den. Jeg fugtede mine læber og lod den glide ind i min mund. Langsomt for at nyde følelsen, af den først pik imellem mine læber. Jeg kyssede, slikkede og suttede pik, for først gang. At opleve at pikken lige voksede lidt mere, og hører jens’ nydelse selvom det var først gang, virkede også ophidsende på mig, så min lille pik strittede ud af blonde g strengen. Mit mundvand sejlede omkring jens’ pik, imens jeg suttede og slikkede med stor nydelse og lyst. Jens bevægede sig lidt i hofterne, små korte kneppebevægelse, som bare gjorde det frækkende for mig, at sutte pik.

Jeg ved ikke hvor længe, jeg bare sad der og suttede men Jens trak mig op, til et langt vådt kys og sagde at nu skulle vi vist i seng, og blinkede frækt.

Jens trådte ud af hans tøj, og fjernede dynerne fra sengen og trak mig ned til ham. Vi mødes i endnu et langt vådt kys men jeg kunne godt mærke, at der var mere lyst bag kyssene nu. Vi kyssede slikkede suttede og kælede for hinanden. Jens’ pik stod stor og stiv hele tiden imens. Om det var forventningen om mit stramme jomfruhul eller bare almindelig liderlighed? Vi endte i en 69’er og imens jeg igen havde denne smukke liderlig pik i munden, kunne jeg mærke Jens slikke mig og mit hul Nu var det mig der lavede lyde, af lyst og liderlighed. Jeg havde aldrig troet at jeg havde sådan et følsomt hul, på den måde men hold op, hvor var det lækkert og frækt. Jens legede blidt med tunge og fingre i kanten af mit hul. Jeg mærkede pludselig noget koldt. Jens smurte mig åbenbart med glidecreme og gjorde mig klar. Jeg havde svært ved at slippe hans pik, men jens vendte mig blidt om, så jeg lå på ryggen med spredte og løftede ben. Han skubbede en pude under mine baller, så jeg lige blev løftet op, i pikhøjde. Jens lænede sig ind over mig, kikkede mig dybt i øjnene og spurte om jeg var klar. Jeg kunne kun nikke og kyssede ham dybt og vådt, imens jeg kunne mærke hans pik bevæge sig ovenpå min. Jens rejse sig på knæ, og satte hans store dejlige stiv pik til mit hul. Jeg trak vejret dybt og kikkede jens i øjnene, imens han langsomt pressede sig forbi åbningen, og langsomt gled op i mig, cm for cm dybere og dybere.

Det krævede lidt at tage imod denne dejlige store stive pik, men endelig var jens i bund i mit hul. Jens kyssede mig imens han langsomt begyndte at kneppe mig, med lange blide bevægelse. Om det var med vilje, for at jeg rigtigt kunne nyde pikken eller for at pine mig, med liderlighed.

Men fuck, hvor var det dejligt at få pik! Jeg begyndte selv at støde imod for at få mere, så helt naturligt fandt vores bevægelser hinanden. Det måtte være godt, mit stramme hul, for jens stønnede også, næsten i takt med hans stød. Han stoppede og lænede sig ind over mig. Vi kyssede, imens pikken var helt i bund i mig. Det var den dejligst følelse, jeg nogensinde havde haft i kroppen. Fyldt ud og bevægelserne ind og ud, at mit hul. Det kilede i hele kroppen af lyst og liderlighed. Jens begyndte at bevæge sig igen. Og nu trak han mine hofter tættere på sig, så nu var pikken helt oppe, hver gang han kom i bund. Han stønnede, jeg stønnede og bevægelserne blev dybere, hårdere og hurtigere. Og med et brøl kom Jens dybt oppe i mig. Jeg tog imod ham og hans piks ladning, i mit hul imens min egen lille pik savlede ud i g strengen. Jens sank ned over mig, der lå vi længe tæt svedige, forpustede og udløst af den først liderlighed.

Men det var ligesom om, at jens’ pik ikke mistede størrelse imens vi bare lå tæt. Efter et stykke tid rejse jens sig lidt op, og vi begyndte automatiske at kysse, som det mest naturlige i verden. Jens trak sig efter et stykke tid ud, og lagde sig om på ryggen ved siden af mig, og spurte om det var så godt som jeg havde drømt om. Jeg kunne kun svare at det var det jeg altid havde savnet i mit liv. Jens kyssede mig og svarede at han skulle nok sørge for at jeg aldrig kom til at savne det igen og kyssede mig. Jeg kiggede ned mod hans pik, som stadigvæk strittede halvstiv og spurte om det altid var sådan med ham? Jens svarede at det var fordi jeg var så dejlig, og at mit stramme glatte hul passede så perfekt til hans pik, at den var liderlig endnu, efter mere Jens spurte om jeg kunne li’ det dress han havde købt til mig? Jeg måtte jo erkende at det var lige mig, selvom jeg ikke er særlig feminin ellers. Så gjorde det et eller andet ved mig, og min seksuelle rolle. Vi lå længe snakkede, drak lidt mere vin og kyssede imens vi kærtegnede hinanden.

Jeg måtte bare igen, smage denne dejlige pik, som nu var min også. Så jeg lagde mig ned imellem jens’ ben og fangede pikken med mine læber. Jens lagde hænderne under nakken og lå bare og nød at jeg slikkede suttede og legede med hans pik, som langsomt fandt sin storhed og stivhed igen, under mine våde læbers arbejde. Efter et langt stykke tid bad jens mig om at sætte mig op, på knæ. Han ville gerne se mig ride ham. Se hvorledes jeg sank ned over ham. Hvis jeg synes at jeg før havde fået jens’ pik i bund, så kom den lige lidt længere op i mig nu. Der sad jeg så, helt nede over denne dejlige store stive pik, med selvsiddende strømper pressende imod jens’ ben og en lille fræk blonde g streng, som bare var skubbet til side, for at pikken kunne komme op i mig. Jeg lænede mig ind over jens og vi kyssede imens jeg langsomt begyndte at ride. Næsten helt ud men hele tiden helt i bund!

Jeg stønnede straks, af nydelse over at sidde der, eller rettere sagt at ride der. En krævende stilling, for en nybegynder men følelserne i min krop, liderligheden gjorde det nemmere. Jens havde fat i mine baller og hjalp med at løfte mig op. Synet af mig ridende der, var åbenbart noget der virkede for Jens. Hans stemme blev hurtige hæs og vi stønnede om kap, i takt med at tempo steg. Jens stødte imod mig, når jeg bevægede mig ned ad. Jeg stønnede og hylede at lyst og liderlighed. Min egen lille pik vipper op og ned, i takt. Og lige med et sprøjtede jeg min udløsning, under et liderlig hyl og kort efter trak Jens mig helt i bund, og jeg kunne mærke hans sperm, dybt oppe i mig.

Det var så vild og dejlige en udløsning, at jeg faldt helt samme af velvære, og faldt af pikken og landede ved siden af Jens. Og der lå vi. Udtømt, udløst og forløst.

Efter et stykke tid, rejste Jens sig, og begyndte at kysse og kærtegne mig blidt. Han spørg så om det havde levet op til mine forventninger, fantasier og tanker.

Jeg kyssede han dybt og svarede, at det havde været over alle forventninger og kyssede ham så igen. Jens spørg så, om dresset ville være noget jeg ville gå med, hos og for ham. Jeg svarede straks, at jeg fandt det perfekt til min rolle, som ”hans” og ville det vække hans lyst og liderlighed, så ville jeg gå med det altid. Vi kyssede igen, længere ind vi smuttede i bad. For at forsætte natten ……………

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer