Rengøringshjælpen

Lisa manglede virkelig et job, hvis hun skulle nå at spare nok sammen til at komme med pigerne til Sunny Beach til sommer. Så da hun så jobopslaget, ringede hun med det samme og aftalte at hun skulle komme forbi, ægteparret der søgte rengøringshjælp, dagen efter.

Hun ringede på, præcis kl 16 som aftalt. Peter og Susanne et ægtepar sidst i 40’erne tog i mod hende, og i løbet af en times tid havde hun set huset og fået jobbet.
Efter et par uger, hvor hun kom 2 gange om uge, spurgte Susanne hende om hun ville tjene lidt ekstra.
Peter og Susanne ville give hende det dobbelte i løn hvis hun ville være deres legetøj i stedet for rengøringshjælp.

Først blev Lisa rystet og kunne slet ikke forestille sig noget i den stil, men til sin undren mærkede hun at hendes brystvorter blev helt hårde, og hendes fisse blev våd og varm.

Hun aftalte med Susanne at hun ville tænke over det, og hvis svarer var ja ville hun komme til deres næste aftale i nederdel og uden trusser, ellers ville hun komme i bukser og de ville aldrig snakke om det igen.

Lisa var liderlig som aldrig før, men også virkelig i tvivl. 3 dage efter var hendes fisse øm og hævede efter en masse onani, og hun ankom, våd og bundløs i nederdel.

Hun så hvordan Peter og Susanne udvekslede blikke, og så trak Susanne hende ind i et varmt kram. “Hvor er det dejligt at se dig, nu skal du tage alt dit tøj af, så vi kan nyde synet af dig mens du støvsuger”.

Lisa følte sig både nervøs og liderlig på samme tid, men hun gjorde som hun blev bedt om. Hun trak langsomt sin nederdel ned og stod nu nøgen foran Peter og Susanne. Hendes krop var spændt og klar til at blive udforsket.

Peter satte sig i en lænestol og betragtede Lisa, mens Susanne tog hende i hånden og førte hende ind i stuen. Lisa følte sig som en lille dukke, der blev ledt rundt af sine ejere, men samtidig var hun også bevidst om, hvor liderlig hun var, og hvor meget hun ville have dem begge.

Susanne bad Lisa om at støvsuge, mens hun selv satte sig på en sofa og betragtede hende. Lisa følte sig meget bevidst om sin nøgne krop, mens hun bevægede sig rundt omkring i huset og støvsugede. Hendes bryster gyngede, hver gang hun bøjede sig ned, og hun vidste, at Peter og Susanne nød synet af hende.

Efter en times tid var huset rent, og Susanne bad Lisa om at stoppe med at støvsuge og komme og sidde ved siden af hende på sofaen. Susanne tog fat i Lisas hår og kyssede hende dybt på munden. Lisa besvarede kysset og lod sine hænder glide ned over Susannes krop.

Peter kom over og sluttede sig til dem, og snart var de tre nøgne og legede sammen. Lisa følte sig som en dronning, der blev tilbedt af sine undersåtter, og hun nød hvert øjeblik.

Da Lisa tog hjem den dag, var hun træt men tilfreds. Hun vidste, at hun havde fundet det perfekte job, der ikke kun ville give hende penge til turen til Sunny Beach, men også en masse spænding og tilfredsstillelse. Hun vidste, at hun ville komme tilbage til Peter og Susanne igen og igen, og at de ville tage godt imod hende hver gang.

Peter så på de to kvinder, der kyssede og legede med hinanden. Han var blevet ophidset af synet af dem begge og kunne mærke sin egen pik rejse sig i bukserne. Han trak sine bukser og trusser ned og lod sin pik springe fri. Han gik hen til de to kvinder og tilbød sin pik til dem.

Lisa og Susanne kiggede på Peters pik og så på hinanden. De smilede og kyssede ham begge to på skift, mens de rørte ved hans pik. Lisa lagde sig på gulvet, mens Susanne spredte hendes ben. Peter stak sin pik ind i Lisas våde fisse, mens Susanne slikkede hendes brystvorter.

Lisa stønnede højt, mens hun blev kneppet hårdt af Peter. Susanne slikkede og suttede på hendes bryster, mens hun legede med sin egen fisse. Det var en dejlig følelse at være midtpunktet for deres opmærksomhed.

Efter et stykke tid skiftede de positioner. Susanne lagde sig ned, mens Lisa og Peter kneppede hende på skift. Lisa var ivrig efter at smage Susannes fisse og slikkede og suttede på hendes klitoris, mens Peter stak sin pik ind i hendes fisse.

Det var en fantastisk oplevelse for dem alle tre, og de nød hinandens selskab i flere timer. Til sidst lå de alle tre udmattede på sofaen og krammede hinanden.

Lisa vidste, at hun havde fundet mere end bare et job som rengøringshjælp. Hun havde fundet to fantastiske mennesker, der ville give hende den seksuelle tilfredsstillelse, som hun havde ledt efter. Hun vidste også, at hun ville fortsætte med at besøge Peter og Susanne i lang tid fremover.

Efter en stund besluttede Peter og Susanne, at de ville tage et bad sammen, og de inviterede Lisa med. De tre gik ind i badeværelset, hvor der var et stort badekar. Lisa kunne mærke sin liderlighed igen stige, da hun så dem begge nøgne. Hendes fisse blev våd, og hun var klar til mere.

De tre trådte ind i badekarret, hvor vandet var varmt og dampende. Peter og Susanne begyndte at kysse hinanden, mens Lisa nød synet af dem. Hun lod sin hånd glide ned mellem sine ben og begyndte at onanere, mens hun så på dem.

Pludselig fik Lisa en idé. Hun ville give dem begge en overraskelse. Hun gik ned på knæ og begyndte at sutte Peters pik, mens hun lod sin hånd glide ned mellem Susannes ben og legede med hendes klitoris.

Peter stønnede højt, mens Lisa suttede på hans pik. Susanne var også meget ophidset, og hendes åndedræt blev tungt og hurtigt. Lisa nød at have dem begge på denne måde, og hendes egen liderlighed steg endnu mere.

Efter et stykke tid besluttede de at tage det til soveværelset. De tre nøgne kroppe lagde sig sammen på sengen og begyndte at lege med hinanden. Lisa var i midten og blev kneppet af Peter, mens hun slikkede Susannes fisse. Susanne stønnede højt, mens hun nød Lisas tunge.

Det var en fantastisk aften, og de tre mennesker nød hinandens selskab i flere timer. Lisa vidste, at hun havde fundet noget specielt med Peter og Susanne. De ville fortsætte med at lege sammen og udforske deres seksualitet sammen.

Til sidst, da solen begyndte at stå op, besluttede de sig for at gå i seng. De var trætte og udmattede efter en aften fuld af seksuel udforskning. Lisa var taknemmelig for at have mødt dem, og hun vidste, at hun ville fortsætte med at besøge dem og udforske mere af sin seksualitet sammen med dem.

Mens Lisa og Peter fortsatte med at kneppe Susanne på skift, fandt Susanne en strap-on dildo frem fra deres skuffe. Hun trak Lisa hen imod sig og gav hende en dyb kys, mens hun langsomt trængte ind i hende med dildoen.

Lisa stønnede højt, mens hun blev fyldt op af Susannes strap-on dildo. Samtidig kunne hun mærke Peters pik inde i sig og vidste, at han nød det lige så meget som hun gjorde.

Susanne kneppede dem begge på skift med dildoen, mens Peter og Lisa krammede hinanden og nød de seksuelle fornemmelser. Lisa kunne mærke, hvordan hendes krop blev fyldt op af nydelse, og hun vidste, at hun var på vej mod en kæmpe orgasme.

Susanne fortsatte med at kneppe dem begge, indtil Lisa ikke kunne holde tilbage længere. Hun kom med et højt skrig, mens hendes krop rystede af orgasme. Peter stønnede højt, da han også kom, og han fyldte Lisas fisse med sin sæd.

De tre mennesker lå udmattede og nøgne på sengen, mens de krammede hinanden og nød følelsen af deres varme kroppe. Lisa vidste, at hun aldrig ville glemme denne aften og den seksuelle udforskning, som hun havde oplevet sammen med Peter og Susanne.

De tre besluttede sig for at tage et brusebad sammen, og mens de vaskede hinanden, kunne Lisa mærke, hvordan hendes krop stadig var fyldt med nydelse. Hun vidste, at hun ville fortsætte med at besøge Peter og Susanne og udforske mere af sin seksualitet sammen med dem.

Til sidst gik de alle sammen i seng og faldt i en dyb søvn. Lisa vidste, at hun havde fundet noget særligt med Peter og Susanne, og hun var taknemmelig for, at hun havde modtaget denne mulighed for at udforske sin seksualitet på en måde, som hun aldrig havde oplevet før.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer