Vi forførte min elsker

Jeg var ved at ligge rent sengetøj på, da det ringede på døren. Udenfor stod Sanne, min lille frække bisexuelle veninde, som jeg havde hygget mig med, en enkelt gang. Hurtigt, fik jeg sat noget kaffe over og vi satte os udenfor og snakkede… Tænkte, om du havde lyst til, at lege lidt, spurgte Sanne… ?? Det var bestemt ikke lysten, der manglede, men rent faktisk, så havde jeg en fræk aftale med min elsker og om 2 timer, ville han være her. Det fortalte jeg Sanne, men det tog hun som en opfordring og sammen lavede vi en plan.

Da kaffen var sunket, tog vi et langt bad sammen og barberede hinanden på de intime steder. Det var svært at holde fingrene for sig selv, men tanken om vores lille plan, holdt os begge tilbage… lige nu… Det var varmt, igen i dag, så vi gik nøgne, mens vi fik lagt lidt makeup og satte os ud i gården og fik et glas koldt hvidvin.

Det var kun anden gang, jeg skulle mødes med min frække elsker, så jeg var en smule nervøs og vidste ikke om han ville kunne lide det, som var ham i vente. Vi havde skrevet lidt sammen siden sidst og jeg var da blevet så klog, at analsex og det at binde hinanden, var noget han tændte på. (Se guide til analsex her).

Da tiden nærmede sig, gik Sanne om i haven, kun iført trusser og jeg blev siddende i gården og nød solen, på min nøgne krop. Jeg begyndte at dirre en smule, da bilen trillede ind på gårdspladsen. Mine solbriller skjulte mine flakkende og urolige øjne og mine læber formede sig til et smil, da han steg ud af bilen. Det må jeg nok sige, sagde han, du er da vist klar til mit besøg, mens han kiggede trængende på mig. Kunne fornemme bulen i hans lidt stramme bukser og sagde kækt… Helt klar…!!

Sammen fulgtes vi ad, ind i soveværelset, hvor jeg havde stillet en stol, for enden af sengen… Jeg trak langsomt hans tøj af, mens jeg på samme tid, kælede for hans krop. Sæt dig ned og slap af, sagde jeg, mens jeg fandt et par bløde reb i skuffen af natbordet. Kyssede ham intenst på munden og hviskede, må jeg binde dig??? Du må gøre lige hvad du lyster, men husk, så bestemmer jeg næste gang, svarede han med et sexet blik. Jeg bandt hans fødder sammen og fast til stolen og dernæst hans hænder, bag på ryggen. Så fandt jeg et tørklæde frem og bandt om hans øjne… Hans lem, struttede af begejstring og spænding om, hvad jeg ville gøre ved ham.

Jeg nussede ham let i nakken og kyssede ham på halsen, mens jeg hviskede… Er straks tilbage igen… Så åbnede jeg havedøren og listede stille Sanne ind i rummet. Sanne fik store øjne, da hun så, hvor stort hans lem var og jeg måtte holde hende kort for munden, så hun ikke gispede højt af velvære. Stille lagde hun sig ned på gulvet og jeg satte mig overskrævs på hende så hendes tunge kunne nå mit skød og min tunge kunne lege med hans kønsdele…

Wow hun var god, det var svært at undgå, at sige lyde…

Hun slikkede mig ganske langsomt på klitten, mens hendes finger legede med mine skamlæber og stille kørte hun en finger op i min allerede våde skede. Jeg pirrede hans pik hoved med tungen, mens min hånd legede med hans overfyldte kugler. Der var helt stille, bortset fra en tilfreds grynten fra HAM. Uha, det er sgu dejligt, stønnede han, mens Sanne og jeg byttede plads.

Hun var smask våd og det tændte mig endnu mere. Jeg lod min tunge glide op i hendes fisse og min finger kælede for klitten og videre til hendes lille frække hul… Fandt mandelolien frem og smurte hende godt ind i den. Hun sitrede, da jeg førte 2 fingre op i det lille hul og havde svært ved at koncentrere sig om ham.

Lad mig se, hvad du laver, bad han sukkende om og efter et nikkende blik fra Sanne, løste jeg klædet og hans øjne slog nærmest gnister, da han så, jeg ikke var alene med ham… Stadig bundet, lod vi ham sidde på stolen, da vi lagde os i en 69 på sengen og slikkede hinanden lidenskabeligt og længe, mens vi også kælede for hinandens klit og, fisse og frække hul…

Åhh jeg kan ikke tage det, stønnede han… Jeg vil være med…Men vi fortsatte bare med at kæle sammen.

Så rejste vi os op og satte os begge på knæ mellem hans ben, mens vi slikkede på hans stive lem på en gang…Af og til mødtes vores læber og tunger i et hedt kys. Sanne tog læberne omkring hans lem og førte den langsomt ind i munden, mens jeg smurte hans lille hul ind i  mandelolie og kørte en finger stille og roligt op…Samtidig sugede jeg hans kugler ind i min varme mund og suttede ivrigt på dem… Det var mere end han kunne tage… STOP ellers kommer jeg, nærmest klynkede han.. men nej, det skulle han ikke bestemme, så nu kørte jeg 2 fingre op i ham og Sanne tog hans lem, helt ned i halsen, mens hans kugler stadig var i min mund. Hans krop begyndte at sitre og det rykkede let i hans store stive lem…men så stoppede vi, så han ikke kom endnu.

Vi løsnede hans greb og lagde os alle 3 op i sengen, i selskab med 2 dildoer.

Sanne lagde sig på ryggen og han begyndte at slikke hendes skød, mens jeg satte mig bag ham og kneppede ham langsomt med fingrene i hans nu åbne hul og slikkede hans nosser. Så vendte jeg mig om og satte mig over Sanne`s hoved, så hun kunne slikke mig, mens han slikkede hende. Han tog en af dildoerne og kørte den langsomt mellem hendes skamlæber, mens han kyssede mig med tungen og gispede af lidenskab. Så skiftede vi igen stilling, så jeg kunne slikke Sanne og på samme tid kneppe hende med den ene dildo og han førte sit lem op i mig bagfra, med lange seje træk og førte på samme tid en finger op i mit lille hul… Jeg spandt af velvære… Sanne smøg sig om bag ham og smurte hans hul ind i olien mens hun kælent førte et par fingre op og slikkede hans inderlår. Så tog hun den anden dildo og lod den forsigtigt, køre et lille stykke ind og så lidt mere.. Han prustede nu og kneppede mig hårdt, helt i bund og i samme takt som dildoen kørte ind i ham…

Med et snup tag, fik vi ham skubbet ned på ryggen og Sanne satte sig ned over ham, mens jeg åbnede mit skød, for hans dejlige tunge og han igen førte dildoen op i mig…

Det var frækt at se på… Sanne red helt vildt og hans tunge, fingre og dildo pirrede mit skød.

Vores kroppe sitrede nu så meget at sengen næsten rystede under os og en efter en rullede orgasmerne gennem vores kroppe…Vi gispede, stønnede og sukkede af velvære, for derefter at synke slatne sammen i hinandens arme…

Mon ikke vi skal have en trekant sammen igen… jo, det er jeg helt sikker på…så jeg er ved at lade op…..

 

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer