Amatørfotografen

Trine og Claus stod foran den anonyme bygning, hvor amatørfotografen skulle have sit studie. De havde snakket om at få taget frække billeder af dem selv i lang tid, men havde ikke turde gøre det selv, så de var spændte og nervøse for at møde ham.

De ringede på døren, og efter et øjeblik blev de lukket ind af en slank og venlig mand, der introducerede sig selv som Markus. Han førte dem ind i et stort og lyst rum, fyldt med kameraudstyr og rekvisitter.

Markus spurgte ind til deres ønsker for billederne og gav gode råd til, hvordan de skulle posere og interagere foran kameraet. Trine og Claus nød opmærksomheden og følte sig godt tilpas i Markus’ selskab.

Efter et par timer og mange forskellige fotos var blevet taget, fik Markus en ide. Han foreslog at tage nogle mere eksperimenterende billeder, hvor Trine og Claus skulle tage mere af tøjet af, og han ville fokusere på deres kroppe og intime øjeblikke.

Trine og Claus tøvede i starten, men Markus overtalte dem med sin professionalisme og erfaring. Han var ikke bange for at rette lidt på deres kroppe for at få de rigtige vinkler og få det bedste resultat.

Snart stod de helt nøgne foran kameraet, mens Markus guidede dem gennem forskellige sexede stillinger og kropspositioner. Trine og Claus var på en gang generte og ophidsede over at være så udsatte foran et fremmed menneske.

Markus var en professionel fotograf, der var vant til at arbejde med nøgne modeller, men han kunne mærke, at Trine og Claus var lidt mere generte end de fleste, han havde arbejdet med. Han tog sig god tid til at berolige dem og få dem til at føle sig mere trygge i situationen.

“Det ser rigtig godt ud, folkens,” sagde han og gav dem et opmuntrende smil. “Trine, prøv at lægge dig ned på sengen og sprede benene lidt. Og Claus, kan du stå ved siden af og kærtegne hendes bryster lidt?”

Trine og Claus nikkede og begyndte at følge Markus’ anvisninger. Trine spredte langsomt benene og Claus stillede sig ved siden af hende og begyndte at lege med hendes bryster. Markus capturede øjeblikket med sit kamera og instruerede dem i at ændre positioner og lege med forskellige rekvisitter.

Efter et stykke tid blev Trine og Claus mere afslappede og begyndte at nyde det mere og mere. De glemte alt om, at de var nøgne og udsatte og blev opslugt af den seksuelle spænding, der hang i luften. Markus var dygtig til at lede dem og fange deres kroppe fra de bedste vinkler.

Markus instruerede Trine og Claus i at skifte stillinger og rette på deres kroppe, mens han tog billeder. Trine kunne mærke sin fisse blive vådere og vådere for hver gang, hun drejede og vred sig foran kameraet. Hun var ikke vant til at være så bevidst om sin krop og sin seksualitet på denne måde, men det føltes befriende og ophidsende.

Claus var også begejstret og kunne mærke sin pik blive mere og mere stiv for hvert billede, Markus tog. Han var glad for, at han havde taget springet og sagt ja til at lave disse frække billeder med sin kone. Det føltes som en slags frigørelse, og han vidste, at det ville give deres sexliv et boost.

Efter et stykke tid stoppede Markus og gav dem besked på at tage en pause. Han bød dem noget vand og nogle frugter og gav dem tid til at slappe af og samle sig. Trine og Claus var begge lidt forpustede og varmede sig op med en snak om, hvad de havde oplevet hidtil.

Markus spurgte ind til deres fantasier og hvad de gerne ville have, at han skulle fokusere på.

Trine og Claus kiggede på hinanden og smilte. De havde talt om det på forhånd, men det var stadig lidt grænseoverskridende at skulle sige det højt til en fremmed. Men de følte sig trygge omkring Markus og besluttede sig for at dele deres fantasier med ham.

Trine tog mod til sig og begyndte at tale. “Vi tænder begge to på tanken om at være sammen med en tredjeperson, mens vi har sex. Det kunne være en anden kvinde eller mand – det er egentlig ligemeget.”

Markus nikkede forstående og spurgte, om de havde lyst til at prøve det i virkeligheden eller bare ville have, at han skulle indarbejde tanken i deres fotosession.

Trine og Claus kiggede på hinanden og trak vejret dybt. De havde ikke talt om det før, men måske var det på tide. “Måske skulle vi prøve det i virkeligheden,” sagde Claus tøvende.

Markus smilte opmuntrende. “Det kan jeg helt sikkert hjælpe med,” sagde han og

sagde han og begyndte at arrangere nogle rekvisitter til de næste sæt af billeder. Han fortalte Trine og Claus, at han havde nogle ideer til en mere erotisk serie af billeder, og spurgte om de var interesserede i at eksperimentere lidt.

Trine og Claus var ivrige efter at prøve noget nyt, og Markus var mere end villig til at hjælpe. Han bad dem om at gå hen til sengen og begynde at kysse og røre ved hinanden, mens han fotograferede dem fra forskellige vinkler.

Efter nogle minutter bad Markus Trine om at tage sit tøj af og lægge sig på sengen med spredte ben. Claus skulle lægge sig imellem hendes ben og begynde at slikke hende, mens Markus fotograferede dem. Trine stønnede højt af nydelse, mens Claus legede med hendes klitoris og tungekneppede hende.

Markus gik rundt om sengen og fotograferede dem fra forskellige vinkler, og bad Claus om at trænge ind i Trine, mens hun stadig lå på ryggen. Det var en lidt akavet stilling, men det gav nogle fantastiske billeder, og Trine kunne mærke orgasmen bygge sig op i hende.

Efter nogle minutter bad Markus dem om at skifte stilling, og Claus lagde sig på ryggen, mens Trine red ham. Markus var dygtig til at fange øjeblikket, når Claus’ pik trængte op i Trine, og det var tydeligt, at de alle tre var ved at komme tæt på klimaks.

Til sidst bad Markus dem om at ligge på siden med Trine foran, så Claus kunne trænge ind i hende bagfra. Det var en af deres favoritstillinger, og de nød det virkelig. Markus var tæt på, da han fotograferede dem, og han var tydeligvis også opstemt af den intense seksuelle spænding.

Markus instruerede Claus i, hvordan han skulle tage Trine bagfra. Han fortalte ham, at han skulle tage fat i hendes hofter og trække hende mod sig, mens han kneppede hende hårdt og dybt. Markus stillede sig om bag Trine og viste, hvordan det skulle gøres. Trine kunne mærke hans stive pik mod sin røv, og hun kan ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville føles at blive taget af ham også.

Claus gjorde, som Markus havde sagt, og Trine stønnede højt, da han ramte hendes g-punkt. Markus fortsatte med at guide dem, og hans stemme var dyb og sexet. Trine kunne mærke sin orgasme nærme sig, og hun stønnede højt, da hun kom i en voldsom orgasme.

Claus kunne ikke undgå at lægge mærke til den store bule i Markus’ bukser, mens han kneppede Trine. Han blev en smule nervøs over, at Markus kunne blive jaloux eller måske føle sig udenfor, men Markus lignede en mand, der nød synet af dem og deres seksuelle energi.

Trine lagde også mærke til bule i Markus’ bukser, og hun kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan hans pik ville føles inde i hende. Markus opdagede deres blikke og trak langsomt sin stive pik ud af bukserne, og begyndte at onanere mens han så på dem.

Claus og Trine blev endnu mere ophidsede af synet af Markus, der onanerede mens han så på dem, og Claus begyndte at kneppe Trine hurtigere og hårdere. Trine stønnede højt, og Markus begyndte at komme i en kraftig orgasme, mens han stadigvæk fotograferede dem.

Da de var færdige, satte de sig alle tre på sengen og så på billederne, som Markus havde taget. De var alle enige om, at de var fantastiske, og at de ville gøre det igen en anden gang. Men indtil da var det nok bedst at tage sig af den seksuelle spænding en ad gangen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer