Bjørn og Ole er vinterbadere

Bjørn og Ole træder ind i saunaen og lukker døren bag sig. De er nøgne og klar til en omgang vinterbadning i det iskolde vand. Bjørn sætter sig på bænken og tænder for ovnen, mens Ole kaster et par skovle vand på stenene for at øge temperaturen. De indånder den varme damp og nyder følelsen af at være omgivet af varme og ro.

Pludselig bemærker Bjørn, at Oles pik begynder at blive stiv. Han smiler frækt og spørger Ole, om han tænker på noget frækt. Inden Ole når at svare, tager Bjørn fat om hans pik og begynder at spille den langsomt op og ned.

Ole kan mærke varmen fra saunaen, men det er ingenting i forhold til den varme, der breder sig i hans krop, da Bjørn tager fat om hans pik. Han lukker øjnene og nyder følelsen af Bjørns stærke hænder, der kærtegner ham. Bjørn fortsætter med at spille Oles pik op og ned og presser langsomt hans forhud frem og tilbage.

Ole stønner svagt, da han mærker sin orgasme nærme sig. Bjørn lægger mærke til det og begynder at gnide Oles pikhoved hårdere og hurtigere. Ole eksploderer i en kraftig orgasme og sprøjter ud over sin mave og Bjørns hånd. Bjørn tørrer Oles sæd af med et håndklæde, mens de begge sidder lidt akavede og sveder saunaen.

Efter et øjeblik af akavet tavshed, siger Bjørn undskyldende: “Jeg ved ikke, hvad der lige gik af mig, Ole. Det var ikke meningen at overskride nogen grænser.”

Ole smiler til Bjørn og siger: “Det er okay, Bjørn. Det var da meget sjovt. Det er ikke hver dag, at man får en hånd af en anden mand i saunaen.”

Bjørn ryster let på hovedet og siger: “Ja, men vi er begge godt gift. Jeg vil ikke have, at det skal komme til at påvirke vores relationer til vores koner.”

“Men selvfølgelig skal vi respektere vores ægteskaber og vores koner,” siger Ole og smiler til Bjørn. “Men hvis du nogensinde får lyst, skal du bare sige til. Jeg vil også gerne give dig en god omgang.”

Bjørn smiler tilbage og klapper Ole på skulderen. “Det vil jeg huske, min ven,” siger han og tager et dybt indånding af den varme sauna-luft.

De sidder i stilhed et øjeblik, indtil Bjørn bryder den igen. “Men lad os skifte emne. Hvad tænker du om at tage en dukkert i det kolde vand igen?”

Ole kigger ud af vinduet og ser den sneklædte strand og det iskolde vand. Han tøver et øjeblik, men så smiler han bredt og siger: “Ja, lad os hoppe i. Det er trods alt det, vi er kommet for, ikke sandt?”

Bjørn nikker enigt, og så går de begge ud af saunaen og mod badebroen. De to vinterbadere gik mod badebroen, og Ole kastede sig ud i det kolde vand med et hvin. Han var hurtigt under, men da han kom op igen, kunne han ikke lade være med at grine af sin lille tissemand, der var trukket sig sammen af kulden. Bjørn fulgte efter ham og kunne ikke lade være med at kommentere, at hans egen pik heller ikke var særlig imponerende i det kolde vand. Ole fik lyst til at drille ham lidt og mærkede på Bjørns pik, der var tydeligt lille og blød i det kolde vand.

De to mænd satte sig tilbage i saunaen og lod varmen langsomt varme dem op igen. Bjørns pik var stadig lille og slap, men efter et stykke tid begyndte den langsomt at vokse i størrelse og blive stiv. Ole bemærkede det og sagde drillende, at det da så ud til, at Bjørn også havde fået en god ide til, hvad han kunne tænke på for at få sin pik op at stå igen.

Bjørn grinede lidt genert, men kunne ikke benægte, at Oles berøring og frække bemærkninger havde tændt ham. Han lukkede øjnene og lod sig glide ind i fornemmelsen af Oles hånd, der legede med hans pik, og snart var han igen på nippet til at få sin egen orgasme.

Bjørn mærkede, hvordan hans åndedræt blev hurtigere, og han greb fat i Oles hånd for at styre rytmen. Han ville gerne trække fornøjelsen ud lidt længere, og Oles hånd gjorde det perfekt. Han åbnede øjnene og kiggede ind i Oles smilende ansigt.

“Du er virkelig god til det der, Ole,” sagde Bjørn med en lille grødet stemme.

Ole grinede og fortsatte med at lege med Bjørns pik. Han vidste, at han ikke ville stoppe, før Bjørn havde fået sin egen orgasme. Bjørn stønnede højere og højere, og pludselig kom han i en voldsom orgasme, der rystede hele hans krop.

Han lå og trak vejret dybt, mens han kiggede taknemmeligt på Ole.

“Tak, min ven. Det var virkelig dejligt,” sagde Bjørn og gav Ole et kærligt klap på skulderen.

IMG_5479

Ole smilede tilfreds og sagde, “Det var da så lidt. Vi skal jo hjælpe hinanden med at holde varmen i det kolde vand.” Bjørn lægger mærke til, at Oles pik igen er blevet stiv. Han smiler frækt til Ole og spørger, om han skal tage sig af den stive pik. Han siger, at han har lyst til at sutte den og se, om han kan få Ole til at komme endnu en gang.

Ole nikker ivrigt og Bjørn tager fat om Oles pik, mens han slikker på pikhovedet og leger med hans nosser. Ole stønner højt og lader sig fuldstændig overgive til Bjørns kyndige mund.

Bjørn fortsætter med at slikke og sutte på Oles pik og nosser, mens Ole ligger tilbage og nyder det. Han kan mærke sin orgasme bygge sig op, og hans vejrtrækning bliver hurtigere og mere intens. Bjørn kan mærke, at Ole er tæt på at komme, og han stopper med at sutte og kigger op på ham.

“Kom så, lad mig se dig sprøjte,” siger Bjørn frækt til Ole, der stønner højt og udløser sin orgasme i en kraftig sprøjt af sæd. Bjørn smiler tilfreds og tørrer Oles sæd af med et håndklæde. De sidder et øjeblik og nyder stilheden, før de beslutter sig for at gå i vandet og skylle sig igen, inden de tager hjem til deres koner.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer