Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

Det var igen blevet lørdag aften, og Hanna ankom til Kristians hus iført en stram, sort kjole, der fremhævede hendes kurvede krop på fristende vis. Hun var klar til at udføre sine opgaver som barnepige, men hun vidste også, at denne aften ville byde på mere end blot børnepasning.

Kristian hilste hende velkommen med et smil, hans øjne fulde af forventning. Han havde været spændt på denne aften, hvor han skulle give sig hen til Hannas erotiske dominans.

Efter at have sagt godnat til børnene, førte Hanna Kristian ind i stuen, hvor et sæt håndjern og en blindfold ventede på dem. Hun bad ham om at klæde sig af og ligge sig på sofaen. Med en stemme fyldt af autoritet kommanderede hun: “Nu er det tid til at give dig fuldstændig hen til mig, Kristian. Lad mig være din fristende barnepige og udforske de dybeste kroge af din begær.”

Kristian adlød og lagde sig nøgen på sofaen, hans hjerte bankede af spænding. Hanna bandt hans håndled til sofaens armlæn og placerede den blindefold over hans øjne. Han var fuldstændig overladt til hendes vilje.

Hanna begyndte langsomt at udforske hans krop med sine hænder og tunge, vækkede hans sanser til livs med hvert berøringspunkt. Hun slikkede og kyssede ham på brystet, maven og ned mod hans erigerede lem. Hendes fingre masserede hans testikler og legerede legende med hans ophidsede pik.

Efter at have bygget hans ophidselse op til sit klimaks, hviskede Hanna i hans øre: “Nu er det tid til at opleve sand nydelse, Kristian. Men først vil jeg tage min dildo frem og lege med den foran dig, så du kan høre og fornemme, hvad der venter dig.”

Med en provokerende bevægelse fandt Hanna sin store dildo frem og begyndte at glide den ind og ud af sin våde fisse, mens hun stønnede højlydt. Hun skabte et frækt lydspor af lyst og begær, der fyldte rummet og Kristians fantasi.

Hanna trådte tættere på Kristian, dildoen stadig fugtig fra hendes safter, og førte den langsomt hen til hans læber. Med et lumsk smil lod hun dildoen glide ind i hans åbne mund og pressede den forsigtigt ind og ud, så han kunne smage og fornemme hendes erotiske smag.

Kristian var både overrasket og opstemt over denne frække vending. Han suttede ivrigt på dildoen og sugede hendes safter ind, mens han blev mere og mere opstemt af den intense stimulation.

Hanna kunne mærke, hvordan Kristians pik pulserede af liderlighed, og hun vidste, at det var på tide at fortsætte med næste skridt. Hun tog dildoen ud af hans mund og placerede den ved hans stramme røvhul. Med en blid, men fast hånd pressede hun dildoen ind i hans indbydende bagdel.

Kristians krop spændte op, og han stønnede af en blanding af smerte og nydelse, mens dildoen trængte dybere ind i hans stramme passage. Hans pik var ved at sprænges af liderlighed, og han ønskede intet andet end at blive fyldt op af både Hanna og dildoen.

Hanna begyndte at bevæge dildoen ind og ud af hans stramme røv med en vekslen mellem blide stød og dybere indtrængen. Hun kunne mærke, hvordan Kristians begær voksede, og hans støn blev mere intense for hvert stød.

Mens dildoen arbejdede sig ind og ud af hans røv, tog Hanna fat i Kristians pik og begyndte at onanere ham med hurtige og præcise bevægelser. Hun legede med hans ophidsede lem og skabte en symfoni af lyst, der fyldte rummet.

Kristian var på randen af sin udløsning, men Hanna stoppede pludselig og trak dildoen ud af hans røv. “Ikke endnu, skat,” hviskede hun frækt i hans øre. “Den fulde oplevelse kræver tålmodighed og kontrol.”

Hanna så Kristian bundet og liggende foran hende, klar til at underkaste sig hendes lystfulde ønsker. Et lumsk smil bredte sig over hendes læber, da hun begyndte at bevæge sig rundt om ham som en rovdyr, der studerer sit bytte.

Hun lod sine fingre glide over hans nøgne krop, mærkede hans hud og fornemmede den intense spænding, der fyldte luften. Hun vidste, at hun nu havde total kontrol over hans nydelse og begær, og hun var parat til at udforske alle muligheder.

Med en blanding af blidhed og bestemthed begyndte Hanna at eksperimentere med forskellige former for stimulering. Hun legede med hans brystvorter, klemte dem forsigtigt mellem sine fingre og sugede dem ind i sin mund, hvilket fik Kristian til at stønne af nydelse.

Derefter bevægede hun sig nedad, kærtegnede hans mave og trak forsigtigt i hans stive lem. Hun elskede at se hans reaktioner, at føle hans begær vokse under hendes berøringer.

Hanna ønskede at udforske Kristians grænser og tage ham til nye højder af nydelse. Hun fandt et par håndjern og fastgjorde dem til sengen, hvilket begrænsede hans bevægelser yderligere. Nu var han fuldstændig i hendes vold.

Hun begyndte at lege med sine læber og tunge omkring hans erogene zoner. Hun kyssede, slikkede og suttede på hans hals, brystvorter og mave, og hendes bevægelser blev mere intense og lidenskabelige for hver berøring.

Da hun nærmede sig hans stive lem, tog hun den i munden og begyndte at sutte og slikke den med en blanding af blidhed og bestemthed. Hun brugte sine læber og tunge til at sende bølger af vellyst gennem hans krop, mens hun nød sin magt over ham.

Hanna var bestemt ikke færdig med at udforske Kristians grænser. Hun fandt en fjer og lod den blidt glide over hans krop, hvilket sendte kildrende fornemmelser gennem hans hud. Hun kombinerede det med en blid spanking af hans baller og nød at se ham vride sig i ekstase under hendes kontrol.

Hanna holdt dildoen fast i Kristians røv, mens hendes hånd kærtegnede hans stive pik. Hun kunne mærke hans begær stige til nye højder, hans vejrtrækning blev hurtigere, og hans krop rystede af spænding.

Med et lumsk smil på læben fløjtede Hanna lavmælt i Kristians øre, mens hun bevægede sin hånd i en langsom og pirrende rytme. Hun fortalte ham, at han kun måtte komme, når hun gav ham lov. Hvis han alligevel gav efter for sin lyst uden hendes tilladelse, ville konsekvenserne være værre end noget, han tidligere havde oplevet.

Hanna nød magten, der var i hendes hænder. Hun vidste, at Kristian ikke ville være i stand til at styre sin orgasme, når hun kombinerede den intense stimulering af dildoen med hendes sensuelle spil omkring hans pik. Hun elskede at se ham kæmpe for at holde tilbage, mens lysten og begæret byggede sig op i ham.

Hun bevægede dildoen ind og ud af hans stramme røv i en accelererende rytme, samtidig med at hun øgede tempoet på hendes håndjob. Hun kunne mærke Kristians krop spænde og hans vejrtrækning blive uregelmæssig.

Hanna stoppede pludselig med at stimulere ham og trak dildoen ud af hans røv. Hun holdt ham på kanten af ekstase, uden at han fik lov til at nå orgasmen. Hun kunne se desperationen i hans øjne, hans pik pulserende og trængende efter frigivelse.

Hanna skiftede mellem at kærtegne hans pik og stramme grebet om den. Hun legede med ham, førte ham tættere på kanten og trak sig så igen væk. Hun nød at lege med hans lyst og dominere hans nydelse.

Til sidst kunne Kristian ikke længere holde sig tilbage. Mod sin vilje sprøjtede han ukontrolleret ud over sin egen krop. Hanna så tilfredsstillelsen i hans øjne, men også frustrationen over ikke at have haft lov til at komme under hendes kommando.

Hanna smilede ondskabsfuldt, da hun så den manglende selvkontrol i Kristians øjne. Han vidste, at han havde fejlet, og nu skulle han stå til ansvar for sine handlinger. Hun tog et par trin tilbage og betragtede ham, bundet og ydmyget, med hans eget sperm dryppende ned over hans krop.

Med en beslutsomhed i hendes blik begyndte Hanna at samle Kristians sæd op med sine hænder. Hun sørge for at få så meget som muligt af hans varme frø på hendes fingre. Hun lod sæden glide mellem sine fingre og betragtede det som et symbol på hans manglende kontrol og lydighed.

Med et ondskabsfuldt smil i ansigtet nærmede hun sig Kristian og tværede forsigtigt sæden ud i hans ansigt. Hun nød synet af ham, der var tvunget til at være omringet af sin egen ydmygelse og lyst. Hun gned sæden ind i hans hud, og det blev en synlig påmindelse om, at han var under hendes kontrol og kunne straffes for sine fejltrin.

Hanna trådte et skridt tilbage og nød synet af Kristian, der var blevet transformeret til et billede af ydmygelse og underkastelse. Hans ansigt var indsmurt i sæd, og hun kunne se en blanding af skam og ophidselse i hans øjne. Hun følte sig magtfuld og tilfredsstillet over at have opnået denne grad af dominans.

Hanna lod sine fingre glide ned over Kristians bryst, og hun kunne mærke hans hjerteslag, der var blevet forhøjet af ophidselse og ydmygelse. Hun hviskede lavmælt i hans øre og mindede ham om, at han nu vidste konsekvenserne af ikke at følge hendes regler.

Hanna så ned på Kristians spermindsmurte ansigt og smilede tilfreds. Hun vidste, at han var klar til at opfylde hendes enhver kommando, så hun besluttede at tage kontrol på en endnu mere intens måde. Med en selvsikker bevægelse lod hun sig langsomt sænke ned over Kristians ansigt, så hendes våde fisse pressede mod hans mund.

Kristians tunge var som en lydig slave, der straks begyndte at udforske hver centimeter af Hannas skød. Hun kunne mærke hans ivrige slikkende bevægelser mod hendes klitoris og ind i hendes dybder. Hannas støn fyldte rummet, mens Kristian gav hende den mest intense orale nydelse.

Hun nød fornemmelsen af hans tunge, der legede med hendes klitoris og udforskede hver følsomme centimeter af hendes fisse. Kristian vidste, at det var hans pligt at tilfredsstille hende og bringe hende til en uforglemmelig orgasme.

Hannas hænder greb fast i Kristians hår, som hun styrede rytmen og intensiteten af hans slikkende bevægelser. Hun bevægede sig frem og tilbage, og hendes støn blev højere og mere intense, da hun nærmede sig klimaks.

Kristian, bundet og ydmyget, fortsatte sin dedikerede tjeneste, mens Hannas orgasme nærmede sig. Hun mærkede bølger af ekstase bygge sig op indefra, indtil hun eksploderede i en kraftig orgasme. Hendes krop rystede, og hun gispede efter vejret, overvældet af den intense fornemmelse af nydelse.

Efter at have oplevet sin orgasme lod Hanna sig forsigtigt løfte sig op fra Kristians ansigt. Hun kiggede ned på ham, stadig indsmurt i hendes safter og hans eget sperm, og kunne se et udtryk af tilfredshed og underkastelse i hans øjne. Han havde opfyldt sin pligt til at tilfredsstille hende og tjene hende.

Endnu engang pakkede Hanna sine ting, og var på vej ud af Kristians hjem, da hun vendte sig mod ham. “Kristian,” sagde hun med en forførende tone, “hvis du har en ven, der også er interesseret i at udforske vores hemmelige lyster og betale en passende pris, kan jeg helt sikkert tilfredsstille jer begge samtidigt næste gang. Forestil dig fornøjelsen ved at være omgivet af erotik og lidenskab, mens jeg opfylder jer begge på utallige måder.”

Hannas ord efterlod Kristian forundret og ivrig efter at udforske denne nye dimension af deres seksuelle eventyr. Tanken om at dele oplevelsen med en ven, der delte hans ønsker og interesser, var både spændende og pirrende.

Hanna lod ordene synke ind, før hun forlod rummet med en forførende vrikken med hofterne. Hun vidste, at spændingen og forventningen ville opbygge sig indtil deres næste møde, hvor nye horisonter ville blive udforsket og grænserne for deres lyst ville blive udfordret.

Fortsættes …

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer