Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

Mona og Trine kunne næsten ikke vente med at genforenes i sommerhuset og genoptage deres erotiske eventyr. De havde planlagt en aften fyldt med spænding og forførelse, inden Torben ankom senere på aftenen.

Da de trådte ind i det hyggelige sommerhus, var der en elektrisk stemning i luften. De havde planlagt at give hinanden lidt ekstra opmærksomhed og nydelse, inden de alle tre ville forenes igen.

Mona og Trine kunne ikke holde fingrene fra hinanden, og deres begær fyldte hvert øjeblik. Trine tog sin strap-on frem og smilte frækt til Mona, mens hun sagde, “Jeg vil forberede dig til Torbens pik, min frække ven.”

Mona kunne ikke modstå fristelsen og lod sig glide ned på knæ foran Trine. Hun kærtegnede forsigtigt Trines strap-on med sine fingre, før hun tog den i munden og begyndte at sutte og slikke den med begær.

Trine stønnede af lyst og nød Monas dygtige mundarbejde. Hun lod sine hænder glide ned over Monas krop og begyndte at lege med hendes bryster og klitoris, mens Mona fortsatte med at sutte på strap-on’en.

Efterhånden som begæret voksede, førte Trine Mona til sengen og bad hende lægge sig på alle fire. Trine gled strap-on’en op i Mona’s våde fisse og begyndte at bevæge sig i et rytmisk tempo.

Mona stønnede højt af nydelse, mens Trine tog kontrollen og gav hende den helt store tur. Strap-on’ens intense stød fyldte Mona’s krop med ekstase, og hun kunne mærke sin orgasme bygge sig op indeni.

Netop som Mona var ved at nå klimaks, hørte de lyden af en bildør, der blev lukket. Torben var ankommet. De vidste, at det var på tide at afbryde deres leg og byde ham velkommen til sommerhuset.

Torben trådte ind i sommerhuset og blev mødt af en spændt og forventningsfuld Trine. Hun kunne næsten ikke vente med at afprøve sin frække idé og se reaktionen hos både Mona og manden med hunden, som Mona var ude for at snakke med.

Trine hviskede til Torben med en lummer tone i stemmen, “Sådan en lille leg vil gøre vores velkomst meget sjovere. Lad os nyde synet af Mona og den heldige mand, der bliver fristet af hende.”

Mens Mona gik udenfor iført sin let gennemsigtige kjole uden noget under, satte Trine og Torben sig ned i sofaen og ventede spændt på, hvad der ville ske.

Mona gik smilende hen til manden og begyndte en let flirtende samtale. Hun bemærkede hurtigt, at mandens øjne blev fanget af den frække synlighed under hendes kjole, og hun nød den erotiske spænding, der opstod mellem dem.

Trine og Torben kunne ikke undgå at lægge mærke til, hvordan mandens bukser blev strammere, mens han prøvede at opretholde en normal samtale med Mona. Trine blev begejstret og hviskede til Torben, “Ser ud til at vores frække plan fungerer. Jeg er så tændt af at se Mona forføre ham.”

Imens fortsatte Mona sin flirtende optræden og lod mandens fantasi løbe løbsk. Hun legede med kanten af sin kjole og bevægede sig elegant, så han fik et glimt af hendes nøgne krop og formfulde kurver.

Mandens bule voksede mere og mere, og han kæmpede for at holde sit begær i skak. Han forsøgte at holde samtalen kørende, men det blev tydeligt for alle, at hans tanker var langt fra den almindelige snak.

Efter et stykke tid vendte Mona tilbage til Trine og Torben med et frækt smil på læben. Hun vidste, at hun havde haft en sensuel indvirkning på manden og havde skabt en intens spænding mellem dem.

Mona kunne mærke den intensiverede lyst mellem hendes ben, da spændingen og det frække øjeblik blev for meget for hende. Hun kunne ikke modstå trangen til at blive taget af Torbens ivrige pik, der længtes efter at fylde hende ud. Uden tøven trak hun Torben tættere på sig og begyndte at klæde sig af med en glødende begær.

Mens Mona og Torben fordybede sig i deres lidenskabelige leg, kunne de pludselig se manden udenfor, der stod og kiggede ind af vinduet. Han var fanget af det intime og erotiske syn, der udfoldede sig for hans øjne.

Trine, der ikke kunne modstå fristelsen, gik hen og åbnede vinduet, så manden kunne se endnu mere af deres vilde og lystfyldte øjeblikke. Hun nød følelsen af at blive betragtet, mens hun og Torben gav sig fuldstændig hen til hinanden.

Manden var som forstenet af synet. Han var fanget i en blanding af beundring og begær, da han så Mona og Torbens kroppe smelte sammen i en eksplosiv forening af lidenskab. Hans egne fantasier blev antændt, og han kunne ikke fjerne sine øjne fra det erotiske spil, der udspillede sig foran ham.

Mona, der følte sig pirret af mandens intense blik, begyndte at lege med sig selv, som om han var en del af deres leg. Hun lod sine fingre udforske hver centimeter af sin våde og længselsfulde fisse, mens hun holdt øjenkontakt med manden.

Trine og Torben var forført af den frække og forbudte atmosfære, og de blev kun mere opstemte af mandens tilstedeværelse. De lod deres begær vokse og lod sig rive med af lystens strømninger, mens de eksperimenterede og udforskede nye former for nydelse.

Trine og Torben nød det erotiske show, der udspillede sig for deres øjne, og de kunne næsten ikke vente med at udforske endnu flere grænser sammen med Mona. Derfor blev de enige om at invitere naboen, som de vidste havde en forkærlighed for analsex, til at deltage i deres leg den næste dag.

Mona, der stadig var opstemt af aftenens begivenheder, blev både forbløffet og ophidset ved tanken om at udforske nye seksuelle horisonter med naboen. Hun var klar over, at denne oplevelse ville bringe hende til grænsen af hendes lyst og lade hende mærke en ny form for ekstase.

Næste dag ankom naboen med et lumsk smil på læben. Han vidste, at han var blevet inviteret til at deltage i en udsøgt og intens leg med Mona, Trine og Torben. De havde allerede varmet hinanden op med deres forspil og var ivrige efter at udforske nye grænser sammen.

Mona blev placeret midt i rummet, og naboen trådte tættere på med sin stive pik klar til handling. Trine og Torben stod ved siden af og nød hvert øjeblik, mens de tog billeder af den frække scene, der udfoldede sig for deres øjne.

Mona følte en blanding af nervøsitet og forventning, da hun mærkede naboen trænge op i hendes stramme røv. Hun stønnede højlydt, og smerten blev hurtigt erstattet af en bølge af intens nydelse, som hun aldrig før havde oplevet.

Trine og Torben kunne ikke modstå deres lyst, mens de så naboen penetrere Mona med dyb lidenskab. Deres egne begær blev antændt af synet af hans pik, der kørte ind og ud af hendes røv, og de kunne ikke lade være med at røre ved sig selv for at lindre den voksende liderlighed.

Mona, overvældet af den intense nydelse, hun havde oplevet med naboen, følte sig nu ivrig efter at mærke Torbens pik fylde hendes røv. Hun kunne ikke modstå trangen til at udforske endnu flere seksuelle grænser og opleve den dybe forbindelse med Torben.

Med et forventningsfuldt smil på læben trak naboen sig ud af Mona, og Trine nød synet af hans glinsende pik, der gled ud af hendes stramme hul. Det var nu Torbens tur til at trænge ind i Mona og tilfredsstille hendes inderste lyster.

Mona, med en blanding af begær og spænding, lagde sig ned på sengen og løftede op i sin frække røv. Trine og naboen betragtede begærligt, mens Torben langsomt førte sin stive pik ind i Monas stramme røv.

Trine kunne mærke en overvældende liderlighed brede sig i hendes krop, da hun så Torbens pik forsvinde dybt ind i Mona. Hun kunne ikke lade være med at røre ved sig selv, mens hun nød synet af de to elskende, der forenede sig i en eksplosion af lyst og begær.

Mona stønnede højt, da Torbens pik fyldte hendes røv og skabte en intens følelse af fyldighed. Hun var i ekstase og mistede sig selv i den erotiske oplevelse af at blive taget af både naboen og Torben.

Mona, overvældet af den ekstatiske fornemmelse af at blive fyldt ud af både Torben og naboen, kunne ikke modstå Trines frække forslag. Hendes begær efter total tilfredsstillelse var uimodståeligt.

Trine vendte sig mod naboen med et lumsk smil og bad ham om at kneppe Mona’s fisse. Naboen var ivrig efter at deltage i det intense legespil og nærmede sig Mona med sin hårde pik.

Mona, der allerede blev taget dybt og hårdt af Torbens pik i sin røv, følte sig nu helt fyldt ud af deres store pikke. Hun kunne mærke både dybden og fylde i sin fisse og røv på samme tid.

Naboen trængte ind i Mona’s våde fisse og begyndte at bevæge sig i takt med Torbens stød. Deres pikke fyldte hende ud på en måde, hun aldrig før havde oplevet, og hun blev fanget i en hvirvelvind af intensitet og ekstase.

Som Mona blev taget af både Torben og naboen, kunne Torben ikke undgå at mærke naboens pik gennem den tynde væg mellem Monas fisse og røv. Den delte fornemmelse af pikke, der kørte ind og ud af hende, skabte en dyb forbindelse mellem dem alle. Det var som om, at de delte den samme erotiske energi, der pulserede gennem deres kroppe.

Trine kunne ikke få nok af det intense syn og følelsen af at se de to pikke, der trængte ind og ud af Mona. Hendes liderlighed blev kun forstærket af at tage billeder af de erotiske øjeblikke. Hvert billede blev et minde om den ubesværede nydelse og den vilde lyst, de delte.

Mona stønnede højlydt i en harmonisk symfoni af lyst og begær, mens de to mænd fortsatte med at udforske hendes krop. Hun følte sig fanget i en hvirvelvind af intensitet og ekstase, der kun blev forstærket af deres synkroniserede bevægelser.

Hun kunne mærke den spirende orgasme i hendes dybder, og hun vidste, at det var uundgåeligt. Hendes krop begyndte at ryste, og bølger af glæde strømmede gennem hende. I det afgørende øjeblik eksploderede hun i en kaskade af orgasme, der sendte bølger af vellyst gennem hendes krop.

I et øjeblik af udløsning og ekstase fyldte Torben og naboen Monas huller med deres varme sperm. Mona mærkede deres pulserende pikke, der pumpede deres frugtbare ladning ind i hende, og det blev en intens og sensuel afslutning på deres erotiske leg.

Efter at orgasmen havde lagt sig, og de alle tre lå udmattede og tilfredsstillede, mærkede Mona en uforløst lyst i sig. Hun havde stadig brug for mere, og hun vidste, at naboen kunne tilfredsstille hende på en anden måde. Med et frækt smil på læben gik hun hen til naboen, der stadig var overvældet af nydelse, og satte sig på hans ansigt.

Naboens tunge udforskede Monas godt brugte huller, der var fyldt med deres ophidsende cocktail af sperm og hendes egen safter. Hun stønnede højt, mens han ivrigt slikkede og sugede. Det var en fræk og pirrende oplevelse at mærke hans ivrige tunge lege med hendes erogene zoner, der stadig var følsomme efter den intense orgasme.

Mona nød øjeblikket af intimitet og de voldsomme følelser, der blev vækket i hende. Hun følte sig dybt forbundet med naboen gennem deres delte lyst og begær. Hun bevægede sig i takt med hans tunge og lod sig glide ind i en ny bølge af vellyst.

Trine og Torben, der var vidner til denne frække scene, kunne ikke modstå fristelsen til at deltage. De kom tættere på og begyndte at kysse og røre hinanden, mens de nød synet af Mona, der blev forkælet af naboen. Deres liderlighed blev antændt af det erotiske spil, der udfoldede sig for øjnene af dem.

Efter et stykke tid skiftede de position, og nu var det Trine, der satte sig på naboen, mens Mona og Torben lod deres hænder og læber udforske hinandens kroppe. De byttede på at tage hinanden i en vildt ophidsende leg, der forstærkede deres begær og lyst.

De fortsatte med at eksperimentere og udforske hinandens grænser, og hver ny oplevelse blev en kilde til endnu større nydelse. De vidste, at de havde fundet noget særligt sammen, noget der gik ud over det almindelige og gav dem en dyb tilfredsstillelse.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer