Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

Hanna trådte ind i rummet med en selvsikker aura omkring sig. Hun mødte både Kristian og hans ven Lars med et forførende smil og en legende gnist i øjnene. Hendes stemme var fyldt med forventning, da hun spurgte:

“Nå, mine herrer, har I pengene klar til vores frække eventyr i aften? Og har I husket at medbringe lidt ekstra, hvis vi skulle få nogle frække ideer undervejs?” Hendes ord var krydret med en pirrende undertone, der kun øgede spændingen mellem dem.

Kristian og Lars byttede et blik, hvor de begge kunne mærke den elektriske atmosfære og deres voksende lyst til at udforske deres fantasier sammen med Hanna. Lars tog hurtigt sin tegnebog frem og præsenterede et betydeligt beløb.

“Vi har ikke kun pengene klar, Hanna,” svarede Lars med et lumsk smil. “Vi har også taget dine ord til hjertet og sørget for, at der er masser af ekstra midler til at understøtte enhver frække idé, du måtte have.”

Hanna lod et frækt grin undslippe hendes læber, mens hun bevægede sig tættere på dem og kørte en finger let hen over Lars’ brystkasse.

“Det kan jeg lide at høre,” hviskede hun sensuelt. “Lad os gøre dette til en aften, I aldrig vil glemme.”

Hanna ledte Kristian og Lars op til soveværelset, hvor hun bad dem om at tage deres tøj af. Hendes øjne glimtede af begær, da hun så deres stive pikke, der længtes efter hendes berøring. Med en legende mine bad hun dem om at begynde at spille deres pikke lidt, for at opbygge den seksuelle spænding.

Hun selv knælede ned foran dem, hendes hænder ivrige efter at mærke deres varme hud. Med hver sin hånd greb hun om deres pikke og begyndte langsomt at bevæge sig op og ned ad skaftene. Hendes bevægelser var sensuelle og præcise, skabt til at forøge deres ophidselse.

Hannas læber omkransede skiftevis hver af deres pikke, og hun sugede dem dybt ind i sin mund, mens hendes tunge legede rundt om dem. Hun eksperimenterede med at lade deres pikke gnide mod hinanden, skabe en ekstra friktion og en intens nydelse for dem begge.

Mens hun fortsatte med at sutte og spille deres pikke, blev hun mere modig. Hun lod sine læber glide længere ned, indtil hun var i stand til at tage dem begge ind i munden samtidigt. Hendes mund blev fyldt med deres hårde kød, og hun arbejdede ihærdigt for at tilfredsstille dem begge.

Hun stoppede sit arbejde og bad dem om at bukke sig ind over sengen med røven i vejret.

Hanna smilede lystent, da Kristian og Lars bukkede sig ind over sengen og præsenterede deres fristende røve for hende. Hun havde forberedt sig godt og havde forskelligt sexlegetøj klar til brug. Med kyndige hænder smurte hun deres stramme røve ind i glidecreme, forberedt på at give dem en oplevelse, de sent ville glemme.

Hun tog hver dildo og førte den forsigtigt ind i deres røve, mærkende deres kroppe spænde op under stimulationen. Hun begyndte at styre dildoerne ind og ud med en langsom og sensuel rytme. Hendes ord rungede i rummet, da hun befalede dem om ikke at komme uden hendes tilladelse. De var under hendes kontrol, og hun nød den magt, det gav hende.

Efter et stykke tid bad hun dem lægge sig på ryggen med benene i vejret og blotte deres røve mod hende. Hun ønskede at se deres pikke, mens hun fortsatte med at stimulere dem med dildoerne. Hun betragtede deres forventningsfulde øjne og ophidsede udtryk, mens hun kørte dildoerne ind og ud af deres stramme røve.

Hanna nød synet af deres røde kinder og strittende pikke, der længtes efter mere. Hun var en mester i at bringe mænd til randen af ekstase, men hun ville ikke give dem frigivelse endnu. Hun ville kontrollere deres nydelse og lade spændingen bygge op, indtil de ikke længere kunne modstå det.

Hanna stirrede strengt på Kristian, da hans pik pludselig sprøjtede, trods hendes tydelige instruktioner. Hun skældte ham ud med en hård og dominerende stemme. “Du ulydige dreng! Du har brudt mine regler, og nu skal du tage din straf som en mand!”

Hanna vendte sig mod Lars, der stadig var lidt tøvende. Hun mødte hans blik og sagde bestemt: “Lars, det er din opgave at overtage dildoens plads og kneppe Kristian som han fortjener. Hvis I ikke følger mine ordrer, tager jeg hjem, og I går glip af al den nydelse, jeg kan give jer.”

Lars nølede i et øjeblik, men hans lyst til at opleve Hannas dominans og lysten til at tilfredsstille hende fik ham til at samle mod. Han gik hen til Kristian, der stadig lå med røven i vejret, og begyndte langsomt at presse sin pik op i hans stramme røv.

Hanna kunne mærke sit begær vokse, mens hun iagttog Lars kneppe Kristian. Hun lod en hånd glide ned mellem sine egne ben og lod fingrene spille over sin våde fisse. Hendes safter løb ned ad hendes ben i en pirrende strøm, og hun kunne ikke modstå at smage på dem, slikke sine fingre ren.

Hun stønnede af liderlighed og glæde. “Åh, se på jer to,” sagde hun frækt, mens hun nød synet af Lars og Kristian, der begyndte at nyde hinandens selskab. “Det ser ud til, at I to virkelig nyder denne straf. Måske var det en velsignelse i forklædning, at Lars kom til at kneppe dig, Kristian.”

Hanna gav slip på sin egen lyst og fokuserede på at dirigere deres oplevelse. Hun bad Lars om at øge tempoet og støde dybere ind i Kristians røv. Hun kunne se, hvordan begge mænd stønnede og krævede mere.

Hanna kunne ikke skjule sin tilfredshed over, hvor langt hun havde ført de to mænd. Hun nød synet af Lars, der spillede Kristians pik, og hun vidste, at det kun ville øge spændingen og begæret mellem dem.

Men da Kristians pik sprøjtede igen, måtte Hanna træde ind og påtage sig sin rolle som den dominerende. Hun lod sin hånd glide ned og gav et hårdt slag over Kristians pik for at markere sin magt. “Du lille liderlige tøsedreng,” hviskede hun med en streng stemme. “Du kan åbenbart ikke styre dig. Så nu skal du straffes.”

Hanna beordrede Kristian til at sutte Lars’ pik ren. Hun pressede Kristians hoved mod Lars’ stadig våde og glinsende lem. “Slik det rent, tøs,” befalede hun med en insisterende tone. Hun nød synet af Kristian, der adlød hendes ordre, og fornemmede en blanding af ydmygelse og nydelse hos ham.

Lars trak langsomt sin pik ud af Kristians røv og efterlod den åben og udvidet. Det var tydeligt, hvor meget hans pik havde fyldt ham ud. Hanna lod sin hånd glide ned og legede med den åbne og efterladte røv. Hun kunne mærke varmen og stramheden, og det pirrede hende endnu mere.

Hanna lod sit begær og dominans få frit løb, da hun mærkede Kristians modstand. Hans protester blev hurtigt kvælet, da hun bad Lars om at tage kontrol over situationen og presse sin pik dybt ind i Kristians mund. Hun vidste, at det ville distrahere Kristian og forhindre ham i at fokusere på ubehaget i hans røv.

Imens pressede Hanna forsigtigt flere fingre op i Kristians åbne og udvidede røv. Hun kunne mærke, hvordan han strammede sig om hendes hånd, mens hun langsomt arbejdede sig længere og længere ind. Hans krop var en blanding af smerte og nydelse, og det tændte hende endnu mere.

Kristian forsøgte at stønne og protestere, men det blev dæmpet af Lars’ pik, der fyldte hans mund. Hanna smilede tilfreds og tog fat om Kristians hår, mens hun skubbede sin hånd endnu dybere ind i ham. Hun ønskede at strække hans grænser og tage kontrol over hans krop og sind.

Hanna nød magten og dominansen, som hun udøvede over Kristian. Hun pressede sin hånd dybere og dybere ind i hans stramme røv, mens hun kunne mærke, hvordan han både kæmpede med smerte og ophidselse. Lars stod og iagttog scenen med en blanding af fascination og begær.

Da Hanna var helt opslugt af at fiste Kristian, bad hun Lars om at tage nogle billeder af dem. Hun ønskede at bevare øjeblikket og have noget at fantasere om, når hun var alene. Lars nølede i starten, men hans egne lyster og fascination fik overtaget, og han greb hurtigt efter sit kamera.

Mens Lars tog billeder af den intense scene, fortsatte Hanna med at udforske Kristians grænser. Hun kunne mærke, hvordan han strammede sig omkring hendes hånd, og det drev hende til at eksperimentere endnu mere. Hendes fingre kærtegnede hans indre, og hun legede med hans nydelse og smerte.

Lars, der var på kanten af sin egen ekstase, kiggede på Hanna med bedende øjne. Han ønskede at give slip og opleve en intens orgasme. Han tog imidlertid Hannas ord til sig og var klar til at opfylde hendes ønsker.

Med en stemme fyldt med begær og autoritet sagde Hanna til Lars, “Ja, du kan komme, men kun hvis du sprøjter ud over Kristians ansigt. Lad ham mærke konsekvenserne af hans ulydighed.”

Hanna afbrød pludselig sit rytmiske bevægelse og trak sig væk fra Lars’ pik. Hun kiggede på Kristian, der stadig var bundet og i en tilstand af ophidselse og begær. Med et ondt smil på læberne gik hun hen til ham og befalede ham at ligge med ansigtet opad.

Kristian, der var totalt underkastet, adlød lydigt og lå nu med sit ansigt opad. Han vidste, hvad der ventede ham, og følelsen af at være så underdanig ophidsede ham yderligere. Lars var tændt af scenariet og kunne næsten ikke vente med at udgyde sin varme sæd over Kristians ansigt.

Hanna vendte sig om og satte sig på knæ over Kristians ansigt, der var ventende og klar til at modtage Lars’ udløsning. Hun førte sin ene hånd ned mellem sine ben og begyndte at gnide sin klitoris, da hun kunne mærke Lars nærme sig klimaks.

Lars stønnede højlydt og trak sin pik i hurtige, intense bevægelser. Han nød synet af Hanna, der masturbere foran ham og den ultimative ydmygelse af at sprøjte ud over Kristians ansigt. Med et brøl af nydelse eksploderede han og sendte sine varme stråler af sæd mod Kristians ansigt.

Kristian mærkede spermen lande på hans hud, og en blanding af skam og lyst fyldte hans sind. Han blev tvunget til at opleve sin egen ydmygelse og tilfredsstillelse, samtidig med at Hanna nød sin egen seksuelle magt og kontrol.

Efter at Lars var færdig med at komme, smilede Hanna tilfreds og trak sig tilbage. Hun lod Kristian blive liggende, ansigtet dækket af Lars’ sæd. Scenen var intens og fyldt med dominans, ydmygelse og erotisk spænding.

Hanna samlede sine ting sammen, mens Lars og Kristian lå og sundede sig. “I ringer bare, når lysten melder sig igen”, sagde hun på vej ud af døren, mens hun glædede sig over en rigtig god timeløn samtidig med at være mange frække oplevelser rigere.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer