Budet fra købmanden blev opdaget

I den store villa boede Hr. og Fru Kempinski, et ægtepar i 50’erne, der nød det komfortable liv. Hver dag cyklede den unge Viktor, budet fra den lokale købmand, rundt med varer til villaens kunder. Det var en solrig dag, da Viktor som sædvanligt lukkede sig ind i villaen for at aflevere varerne.

Fru Kempinski var travlt optaget af at vaske tøj i bryggerset. Der lå forskelligt tøj spredt rundt, herunder nogle af hendes trusser. Viktor kunne ikke lade være med at kaste et blik rundt og bemærkede de forførende trusser. En forbudt nysgerrighed overvældede ham, og han kunne ikke modstå fristelsen til at tage dem op og dufte til dem.

I det øjeblik trådte Hr. Kempinski ind og overraskede Viktor. Hans ansigt blev rødt af skam, og han forsøgte febrilsk at skjule sin stive pik i sine shorts. Hr. Kempinski, både overrasket og forarget, kaldte på sin kone og forklarede den pinlige situation. De var begge chokerede og diskuterede, hvad der var det rigtige at gøre i denne situation.

Fru Kempinski følte sig forurettet over den uanstændige handling, men hun var ikke tilfreds med blot at ringe til købmanden og få Viktor fyret. Hun ønskede at tage sagen i egne hænder og straffe budet på sin egen måde. Med en bestemt mine trak hun Viktor med op ad trappen og ind i det store soveværelse.

Derinde fremkom en buttplug fra et skuffe, og Fru Kempinski befalede Viktor at bukke sig forover. Med en blanding af frygt og ophidselse fulgte han hendes ordre. Hun pressede forsigtigt buttpluggen op i hans bagerste hul og fortalte ham, at han skulle fuldføre sin rute som normalt og vende tilbage til dem, når han var færdig.

Viktor var forvirret, men også ivrig efter at undgå at miste sit job. Han forstod, at han nu stod i Fru Kempinskis kontrol og var nødt til at adlyde hendes vilje. Med den buttplug i sig fortsatte han sin cykeltur rundt i byen, mens tankerne om den uventede oplevelse svirrede i hans hoved.

Da Viktor endelig vendte tilbage til villaen efter sin rute, var han nervøs for, hvad der ville ske. Han følte en blanding af frygt og spænding. Ville Fru Kempinski udøve yderligere kontrol over ham? Hvordan ville Hr. Kempinski reagere?

Døren blev åbnet, og Viktor blev inviteret ind i stuen. Der sad Hr. og Fru Kempinski med alvorlige miner, men også en snert af smil på deres læber.

Uden tøven trak Fru Kempinski Viktor med op i soveværelset, hvor et spil af dominans og lyst ventede dem. Med øjnene låst på Viktors stive pik, bemærkede Fru Kempinski, at der måtte gøres noget ved det. Hun greb en blød snor og begyndte sirligt at binde den omkring hans pik og kugler, som en form for japansk bondage.

Viktor mærkede en blanding af spænding og nervøsitet, mens Fru Kempinski snørede snoren stramt omkring ham. Hans pik blev mere hård af de intense følelser, der fyldte hans krop. Fru Kempinski nød synet af den bundne og stive pik, der var under hendes fulde kontrol.

Derefter trak Fru Kempinski Viktor med tilbage til stuen, hvor Hr. Kempinski ventede. De placerede ham på en polstret stol midt i rummet, hvor han kunne være fuldstændigt eksponeret for deres lyster. Med øjne fulde af begær og dominans nærmede ægteparret sig Viktor.

Fru Kempinski tog fat i snoren og trak forsigtigt i den, idet hun styrede Viktors pik og kugler. Han følte sig bundet af deres vilje og oplevede en blanding af smerte og lyst, der sendte bølger af nydelse gennem hans krop. Hr. Kempinski stod tæt på og betragtede det erotiske skue, klar til at deltage på sin egen måde.

Fru Kempinski førte Viktor til sengen og bad ham lægge sig ned. Hun trak langsomt snoren, der stadig var bundet stramt omkring hans pik og kugler, og lod ham føle den spænding og kontrol, der blev udført over hans køn. Hun kyssede og slikkede hans bryst og mave, mens hun legede med snoren og skabte en pirrende fornemmelse.

Imens tog Hr. Kempinski position ved siden af Viktor og strøg hans hår beroligende. Han lod sin hånd glide ned ad Viktors krop og mærkede hans stive pik, der længtes efter mere opmærksomhed. Med et forførende smil mødte han Fru Kempinski, og de udvekslede et stille nik af godkendelse.

Sammen begyndte de at udforske Viktors krop, bruge deres hænder og læber til at skabe en oase af lyst. Fru Kempinski lod tungen danse omkring Viktors stive pik, mens Hr. Kempinski fokuserede på at pirre og kærtegne hans inderlår og brystvorter. De nød at lede Viktor ind i en verden af intens nydelse og overgivelse.

Efterhånden som spændingen steg, og begæret fyldte rummet, besluttede Hr. og Fru Kempinski at tage det et skridt videre. De guidede Viktor til at bevæge sig op på alle fire, og Fru Kempinski førte ham tættere på hendes våde skød. Hun bad ham om at forkæle hende med sin tunge, og han adlød ivrigt.

Mens Viktor gav sig hen til oralsex, fortsatte Hr. Kempinski med at stimulere hans krop og nogle gange stramme snoren omkring hans pik og kugler for at intensivere hans oplevelse. De skabte et univers af lyst, hvor grænserne mellem dominans og nydelse blev udvisket.

Mens Viktor fortsatte med at forkæle Fru Kempinski med sin tunge, og Hr. Kempinski fortsatte med at stimulere hans krop, voksede deres lyst og nysgerrighed om, hvad de kunne udsætte Viktor for. De ønskede at udforske hans grænser og tage ham med på en rejse af ekstase og overgivelse.

Fru Kempinski, med en forførende glimt i øjet, greb fat i snoren, der stadig var bundet omkring Viktors pik og kugler. Hun begyndte langsomt at stramme den, skaber en pirrende smerte kombineret med en intens nydelse. Viktor stønnede i både smerte og lyst, hans krop reagerede på den overvældende stimulation.

Imens lod Hr. Kempinski sine hænder vandre over Viktors krop, udforskede hver kurve og følsomme område. Han eksperimenterede med blide klaps og kærtegn, skabte en blanding af smerte og velbehag, der drev Viktor tættere på kanten af ekstase.

For at tage det et skridt videre trak Fru Kempinski forsigtigt i snoren og førte Viktor med til sengens kant. Hun bad ham lægge sig ned, mens hun fastgjorde snoren til sengegærdet og spændte den let. Viktor følte sig bundet og udsat for deres lyster, og en bølge af ophidselse skyllede gennem hans krop.

Nu havde Hr. og Fru Kempinski fuld kontrol over Viktor og besluttede sig for at udforske hans anale grænser. De greb en flaske med glidecreme og begyndte forsigtigt at forberede hans bagerste hul. Deres fingre og hænder udforskede og udvided Viktor, som gradvist gav efter for den intense fornemmelse.

Fru Kempinski tog fat i en buttplug, der var større end den Viktor tidligere havde oplevet. Med blid hånd førte hun den mod hans indgang og pressede den langsomt ind. Viktor kunne mærke, hvordan hans krop blev fyldt ud, og han blev overvældet af en blanding af smerte og nydelse.

Fru Kempinski nød at have fuldstændig kontrol over Viktor og hans reaktioner. Da han klynkede og stønnede under påvirkningen af den fyldende buttplug, besluttede hun sig for at stoppe hans lyde og bringe ham til nye højder af nydelse.

Med et legende smil greb hun et par af hendes duftende trusser fra vasketøjskurven og pressede dem ind i Viktors mund for at dæmpe hans støn. Han var tvunget til at smage og lugte hendes intime aroma, hvilket kun øgede hans ophidselse.

Fru Kempinski og Hr. Kempinski kunne mærke, hvordan Viktor blev mere og mere opstemt under deres dominans. De ønskede at bringe ham til klimaks, og de fortsatte med at pirre ham, skiftevis stimulerende og afbrydende hans ophidselse.

Viktor kunne mærke sin pik pulserende og længes efter frigivelse, mens han blev udsat for en intens blanding af lyst og frustration. Han følte sig fuldstændig overladt til Fru og Hr. Kempinskis vilje, og han vidste, at de ville tage ham til kanten og videre.

Endelig blev han ført til klimaksens rand, og han eksploderede med en kraftig udløsning, der sprøjtede sin varme sæd op i luften. Hans stønnen blev erstattet af dybe støn af tilfredshed, mens hans krop blev fyldt med en euforisk fornemmelse af tilfredsstillelse.

Fru Kempinski trak langsomt snoren omkring Viktors pik løs og fjernede trusserne fra hans mund. Hun kunne mærke, hvordan hans læber var fugtige og varme af deres safter, og med et forførende smil sænkede hun sig langsomt ned over hans ansigt.

Viktor var fuldstændig overvældet af følelsen af Fru Kempinskis våde køn, der pressede mod hans mund og næse. Han gav sig hen til hendes lyst og begær, lader sin tunge udforske og tilfredsstille hende på enhver måde, hun ønskede.

Fru Kempinski nød at have Viktor underlagt sin lystfulde kontrol. Med Viktors tunge udforskede og tilfredsstillede han hende på enhver måde, hun ønskede. Han gav sig fuldt ud hen til hendes våde fisse, slikkede og kyssede hende med intens lidenskab. Hun kunne mærke bølger af nydelse skyde igennem hendes krop, og hendes støn fyldte rummet.

Men Fru Kempinski ønskede mere, hun ønskede at udforske grænserne for sin egen lyst. Med et frækt smil og en legende mine begyndte hun at bevæge sig, så Viktors tunge også kunne nå hendes stramme røv. Han lod sin tunge glide forsigtigt ind mellem hendes balder og udforskede hver centimeter af hendes forførende krop.

Mens Fru Kempinski nød den intense stimulering både i sin fisse og i sin røv, kunne hun se, hvordan Hr. Kempinski sad og legede med sin egen pik. Han blev ophidset af synet af sin kone, der kørte sit underliv rundt i ansigtet på Viktor, og han nød at se hendes intense nydelse.

Fru Kempinski bevægede sig med sensualitet og kraft, styrede Viktors hoved med sine hænder og fik ham til at udforske hver centimeter af hendes køn. Hun var i fuld kontrol over ham og nød den magt, hun havde over hans lystfulde tjeneste.

Hr. Kempinski lod sig fortabe i synet af sin kone og Viktor, der legede og eksperimenterede med deres lyster. Han onanerede langsomt og lod sin hånd glide op og ned ad sin stive pik, der pulserede af ophidselse. Synet af deres intense nydelse var en eksplosion af erotik for ham.

I et øjeblik af intens ekstase og ophidselse kunne Hr. Kempinski ikke længere modstå synet af sin kone og Viktor, der udforskede hinandens lyster. Han lod sin hånd bevæge sig hurtigere op og ned ad sin stive pik, der pulserede af begær.

Med et dybt støn eksploderede han i en kraftig orgasme og sprøjtede sin varme sperm ud over Fru Kempinski’s krop. Den hvide væske landede på hendes hud, og nogle af det løb ned ad hendes mave og videre ned til hendes stadig våde fisse.

Fru Kempinski, der stadig sad med sin fisse presset mod Viktors ansigt, kunne mærke spermens varme spor over hendes krop. Det sendte en ekstra bølge af intensitet gennem hendes krop og intensiverede hendes allerede overvældende orgasme.

Viktor fortsatte ufortrødent med at udforske og tilfredsstille Fru Kempinski med sin tunge. Han blev ikke forstyrret af spermen, der løb ned ad hendes mave og ned til hendes fisse. Tværtimod blev det en pirrende del af deres erotiske leg, og han slikkede og kyssede hendes følsomme områder med fornyet iver.

Mens Viktor fortsatte med at udforske og tilfredsstille Fru Kempinski med sin tunge, blev hun opmærksom på, at hans pik igen var blevet stiv af ophidselse. En tilfreds smil bredte sig over hendes læber, og hun besluttede at tage hans erigerede medlem under kærlig behandling.

Fru Kempinski greb fast om Viktors stive pik og begyndte at bevæge sin hånd op og ned ad skaftet med blide og sensuelle bevægelser. Hun kunne mærke, hvordan hans begær blev intensiveret, og hun nød at have kontrol over hans lyst.

Efter at have givet ham et øjeblik af ekstra opmærksomhed og nydelse, brød Fru Kempinski op fra deres intense øjeblik og stoppede deres erotiske leg. Hun og Hr. Kempinski blev enige om, at det var nok opdragelse for i dag, og at de havde nået en tilfredsstillende dybde af oplevelser.

De lod Viktor vide, at han altid var velkommen tilbage, hvis han følte trang til mere opdragelse og udforskning. De satte en tydelig grænse og aftalte at respektere hinandens ønsker og behov.

Tilfredse og opfyldte lagde de sig ned på sengen, indhyllet i en atmosfære af efterglød og intimitet. Og det var ikke sidste gang Viktor kom forbi villaen til en omgang opdragelse og eventyr.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer