Drengen i sommerhuset

Han ville dukke op. Var helt sikker på det!

Havde 2 uger forinden mødtes med en dreng i en skov nær Vejle. En skøn 16årig knægt uden nogen erfaring. Det havde været et kort møde hvor vi havde spillet og suttet hinanden. Han var lidt nervøs i starten, men havde hurtigt faldet til ro, og husker hans pik som den stiveste jeg har haft mellem hænderne.

En dejlig dreng. 16år, ikke specielt høj, nok omkring de 175cm, almindelig af bygning. Mørkt kort pjusket hår og så en dejlig lysebrun hudfarve. Måske syd amerikansk familie. Det måtte jeg spørge ham om når han dukkede op.
For det måtte han gøre! Med alle de liderlige mails han havde sendt til mig, så måtte han være klar til en fræk nat i sommerhuset.
Havde lejet et sommerhus/feriebolig meget tæt på drengens hjem – nok kun 10min på cykel.

Han havde bildt sin mor ind at han skulle til Fifa maraton hos en ven, vist noget de havde gjort før. ”Spille hele natten” – denne gang skulle der godt nok også spilles hele natten, men ikke lige på en playstation 🙂

Jeg havde sørget for at skrue godt op for varmen i huset. Der var jo ingen grund til tøj.

Klokken blev 19, og også kvart over. Jeg begyndte at fortryde at jeg havde lejet huset. Men så pludselig så jeg en skikkelse i indkørslen. Han så ud som om han tjekkede husnumrene. Det var ham, Jesper, perfekt!

Gik ham i møde i indkørslen, og gav et hurtigt knus.

Allerede i entreen kommenterede han varmen i huset. ”Her er sgu dejlig varmt” sagde han mens han tog sin tykke jakke af.

Han smed skoene som kun børn og teenagere kan gøre det, og gik rundt i huset, og kiggede kort ind i alle rum.

Fedt med spa” udbrød han pludseligt fra badeværelset.

Ja, fylder du det ikke lige?” spurgte jeg Jesper, og smilede frækt til ham.

Jesper gik straks i gang. Han havde også smidt trøjen nu, og stod i et par slidte cowboybukser og en sort T-shirt,

Øl eller cola?” råbte jeg ude fra køkkenet?

Øl for fanden!” grinede Jesper tilbage.

Kunne høre Jesper var gået i gang med at lege med knapperne til spaen. Normalt ikke noget med skal gøre før den er fyldt helt op. Ganske rigtig, 10 sek. senere kom der nogle ordentlige sprut fra spaens dyser efterfulgt af flere bandeord fra Jesper.

Jeg gik hen i døråbningen og så en meget våd dreng. Selv fra hovedet dryppede der vand. Jeg grinede og sagde at det gjorde skam ikke noget, tøjet skulle jo af alligevel.

spring du bare i, så henter jeg 2 øl” sagde jeg og gik ud igen. Nåede lige at se, at den eller så selvsikre dreng lige tvivlede lidt. Lidt efter kunne jeg dog høre hans bælte ramme klinkerne på gulvet, og meget hurtigt også Jesper springe i vandet.

Lydende fra ham tyede på at vandet var rigeligt varmt.
Jeg gik ind til ham, stillede to kolde øl på kanten af spaen, og tog jeg selv tøjet af. Jesper kiggede nysgerrigt. Min pik stod allerede halvstiv ud i luften. Hoppede i vandet, og satte mig overfor drengen.
Vi sad lidt og snakkede om div. Fodbold, piger, onani, og om hvornår han skulle være hjemme igen dagen efter. Vi havde heldigvis masser af tid. Hans mor forventede ham tidligst hjemme til frokost.

Jeg havde placeret min ene fod så den lige akkurat var ved Jespers nosser. Begyndte at kærtegne bollerne med oversiden af mine tæer. Jesper havde svært ved at holde fokus på samtalen. Forståeligt nok.
henter du to øl mere?” spurgte jeg nu.
ja, men” begyndte Jesper lidt forlegen.
Ja, jeg ved godt din pik er stiv knægt. Det er skam meningen” svarede jeg drengen med en smil.

Jesper rejste sig i spaen. For at komme ud måtte han forbi mig. Han tog det ene ben ud af spaen, og stod nu med røven til mig.
Stop lige engang” sagde jeg, og stoppede ham i stillingen.

Hans røv var lige ud for mit ansigt, og mellem benene kunne jeg se hans boller. Pikken måtte stå op i luften, for den kunne jeg ikke se.
Jeg tog fat om hans hofte med begge hænder, og begyndte at slikke hans baller. Min ene hånd søgte mellem hans ben, og masserede nu hans dejlige nosser og meget stive pik.

Jespers vejrtrækning ændredes til små liderlige støn.

Nå, det var de øl” sagde jeg og stoppede min behandling. Jesper skyndte sig ud i køkkenet, og kom hurtigt tilbage med 2 øl. Placerede dem på kanten, og var igen på vej i spaen. Nåede at få et hurtigt syn af den våde nøgne dreng med en lækker spændt krop.
Jeg bad ham om at sætte sig på kanten af spaen, og drengen gjorde som jeg bad ham om.

Den plaskvåde dreng sad på kanten med en stiv drengepik lige op i luften mod maven. Jeg rykkede over og satte mig på knæ i vandet foran Jesper. 2 sek efter havde jeg hele hans vidunderlige stang i munden. Jesper spjættede af fryd, og var nær skvattet bagover. Jeg holdt godt fat i hans ben og suttede nu med hurtige bevægelser. Kunne have det meste af hans pik i munden. En flot betonhård pik på omkring 15cm. Der gik ikke længe før Jesper greb fat om mit hoved, og peb hele sin ladning ud i munden på mig. Jeg malkede og suttede hver en dråbe, og til sidst rykkede jeg lidt bagud, så Jesper kunne glide ned i vandet til mig.
Hans hænder søgte efter min pik, så jeg rykkede helt tæt på. Nærmest undersøgende kælede han for min pik og nosser.

Jeg rejste mig op og stillede mig en den midterste, og dybeste del af spaen. Det passede med at mine stive pik var lige en vandoverfladen. Jesper rykkede frem, og tog igen fat i min pik. Lidt efter rykkede han helt tæt på, og førte nu hovedet hen til pikken. Han stak tungen frem og slikkede. Jeg roste ham, og kort efter havde han hele min stive pik i munden. Af en der aldrig har suttet pik var Jesper meget dygtig. Sikkert inspireret af diverse film på nettet suttede han skiftesvis mit pikhovede og hele pikken. Fantastisk dejligt. Hans højre hånd havde fundet ned mod sin egen pik der igen var havlstiv. Utroligt hvad sådanne drenge kan præstere.

Jeg stoppede Jespers sutteri, og bad ham vende sig. Førte ham hen til kanten af spaen således at hans overkrop halvvejs hang udover kanten.

Kærtegnede drengens faste røv, og skilte ballerne fra hinanden. Turen i spaen havde gjort sin effekt. Foran mig havde jeg en ren, velduftende stjerne. Stak tungen frem og begyndte at slikke hans drengefisse. Jesper lød til at nyde behandlingen, og havde igen fat i sin nu helt stive pik.
Jeg kærtegnede nu hans hul med min finger.

Sikkert meget uvant for drengen, men han lod til at nyde det, så lidt efter kunne jeg også snige en ekstra finger ind.

Jeg rejste mig, og greb fat i tuben med glidecreme. Havde stillet flere tuber rundt omkring i huset. Så var de inden for rækkevidde. Smurte nu drengens hul godt ind. Rejste mig, og gav også min pik en god klat creme.

Ja, knep mig” stønnede Jesper. Jeg pressede pikken mod hans jomfruhul, og meget langsomt gled mit pikhovede indenfor. Jesper ømmede sig lidt, men stønnede igen at jeg skulle kneppe ham.

Pik og hul fik endnu en klat creme, og jeg pressede nu pikken længere ind i røven på drengen.
Han kom med små liderlige støn, og inden længe kunne jeg begynde at kneppe ham blidt. I guder en skøn dreng!

Vi ændrede nu stillingen, så jeg på det nærmeste sad i spaen, og Jesper oven på mig. Stadig forbundet med min pik langt oppe i drengen. Jesper kunne nu selv hjælpe til, og styre tempoet. Samtidig kunne jeg gribe fat i hans pik, og spille ham af samtidig.

Der gik ikke længe før min uundgåelige eksplosions orgasme kom.

Drengen sørgede selv for at jeg nu kneppede ham hurtigere og dybere, og han stønnede af velværd hver gang jeg gik i bund. Jeg skød hele min ladning oppe i drengen, og meget kort efter kom Jesper også med et par sprøjt udover mit bryst.

Vi satte os ned i spaen, nu meget tættere på hinanden og drak vores øl.
Jesper var helt salig over det netop hændte, og jeg kunne næppe tro at jeg havde denne dreng for mig selv hele natten.

Det blev en meget lang og lækker nat, og tror ikke moderen anede mistanke. Drengen kom meget træt og glad hjem. Præcis som når han havde spillet Fifa hele natten…

Send gerne kommentarer eller gode ideer til næste novelle: fiskeren30(a)hotmail.com

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer