En aftentur mere med knald i

Jeg ved ikke om I husker den første historie med den lækre dame der faldt som jeg hjalp og bagefter havde sex med.

På vej ud af døren sagde hun at jeg måske mødte hendes mand og hende selv ude at løbe en dag. Det skete så nogle uger efter. Jeg gik igen en aftentur langs kanalerne hvor jeg sidst mødte hende den lækre fra sidst. Det var nu ikke med den bagtanke at jeg skulle møde hende eller dem , men det skete nu alligevel. Jeg kom gående i mine egne tanker og blev pludselig overfaldet bagfra. Jeg blev smadder forskrækket og snurrede rundt og troede at jeg skulle til at forsvare mig. I stedet for blev jeg mødt af et dejligt smil og et kæmpe vådt og lækkert kys. Det var Natasha og hendes mand. ’’Hej’’ sagde han, og gav mig hånden, ’’jeg hedder Benjamin’’. ’’Mik’’ sagde jeg, og så at han så godt ud, og i lige så god form som Natasha. ’’Nå du er den store sygehjælper’’. ’’Ja’’, svarede jeg, flov over at have været sammen med hans kone. Han kunne se det og sagde: ’’Du skal ikke være flov, det er helt ok. Hvis du oven i købet har lyst at være sammen med os begge to’’. ’’Er du stadigvæk frisk på os begge’’, spurgte Natasha. ’’Jeg er helt frisk, og du ser jo smadder godt ud’’, sagde jeg henvendt til Benjamin.

Vi gik hjem sammen alle 3, men da vi skulle til at gå ind, siger Natasha, at hun lige ville hente nogle øl og komme bagefter. Så kunne vi gå op og starte med et bad. Som sagt så gjort. Vi gik op i lejlighedden og tog tøjet af. Han havde en pæn krop og hans pik var meget almindelig. Ikke så tyk men omkring 15 cm. Min samme længde men noget kraftigere. ’’Den er vel nok flot og tyk’’, sagde han. Jeg takkede for komplimentet og sagde at hans også var flot. Vi gik i bad sammen og sæbede hinanden grundigt ind og sørgede for, at alt blev masseret godt igennem. Vi var begge helt stive, og kunne ikke holde øjnene fra hinanden.

’’Skal vi tyvstarte før Natasha komme tilbage ?’’, spurgte Benjamin. Jeg var med på idéen og vi satte os ind i sofaen og begyndte at røre hinanden over hele kroppen og endte med at sidde med hinandens pikke i hånden. I det samme kommer Natasha ind ad døren og sagde, at der nu var øl. Vi tog en øl og blev enige om, at vi hellere måtte sikre os at hun blev ordentligt vasket, og fulgte derfor med ud på badeværelset og gav og til at vaske hende efter alle kunstens regler. Hun blev helt opstemt af at have 4 hænder rundt overalt på kroppen. Når al sæbe var skyllet af, slikkede jeg hende først på brysterne og derefter hele vejen ned af kroppen til jeg nåede hende lækre fise. Samtidigt var Benjamin i godt gang med at slikke hende bagpå og gøre hende klar til den helt store tur. Vi gik alle 3 ind i stuen igen og jeg lagde mig i sofaen og Nattasha lagde sig ovenpå i en 69’er. Hun var god til at slikke og jeg var super liderlig. Jeg kunne høre og mærke at hun alllerede var ved at komme første gang. Benjamin kommer nu hen til mig og pikken er lige foran mit ansigt. Jeg vender hovedet og ta’r en pik i munden for første gang. Lidt forsigtig og tøvende i starten. Men hurtigt lagde jeg liv og sjæl i sutteriet. Han stønnede meget og var lige ved at komme. Samtidigt ’’bollede’’ jeg Natasha med to fingre. Hun var lige ved at komme og vred sig og stønnede højt. Benjamin tog sin pik ud og stak den ind i Natasha sammen med mine fingre. Nu var Natasha slet ikke til at styre. Hun skreg højt og hoppede rundt oven på mig. Jeg trak nu mine fingre ud og stak forsigtigt en i røven på Benjamin. Han stoppede kort for lige at vende sig til følelsen, men kørte snart videre ind og ud af Natasha’s saftige fisse. Mine fingre var stadigvæk våde efter at have være i fissen, så jeg tænkte, at det måske gik, at stikke 2 fingre ind. Jeg prøvede forsigtigt, men det var Benjamin ikke parat til. Han jamrede sig og Natasha foreslog, at vi byttede for at se om det gik bedre. Jeg stak nu min pik i Natasha’s stramme fisse. Hun gav sig lidt, men gav snart efter og nød det i fulde drag. Samtidigt stak Benjamin en finger ind i mig. Natasha kom nu i en kæmpe orgasme. Jeg mærker at der nu er 2 fingre inden i mig. Jeg havde ikke prøvet før at en anden mand gjorde det, kun en dildo eller en kvindefinger, men det føltes selvfølge præcist på samme måde. Nemlig super frækt. Jeg kom nu i Natasha som lå og kom sig ovenpå sin orgasme.

Jeg spurgte Benjamin hvordan han ville komme. Han tøvede lidt og sagde forsigtigt: ’’Jeg vil gerne komme oppe i dig hvis det er ok’’. Jeg svarede: ’’Bare kom’’. Han tog sine fingre ud og erstattede dem med sin pik. Da den ikke var så tyk, nød jeg bare behandlingensamtidigt. Der gik ikke lang tid før han kom med en ordentlig portion i mig. Han trak sig nu ud og satte sig ned på sofaen og stønnede færdigt. Natasha rejste sig, kom hen og slikkede os begge rene. Vi tog endnu en øl og sad og snakkede lidt. Det var første gang for os begge to, at være sammen med en anden mand, og vi syntes det var super frækt, men blev enige om, at der skulle en kvinde med for at gøre det perfekt. Da vi havde siddet lidt, sagde Natasha pludseligt: ’’Hey … I har snydt mig. Der har ikke været nogen pik i mit bagerste hul’’. Og som på komando stod min stiv som en flagstang. Hun kiggede på Benjamin. Han nikkede bare og lænede sig tilbage. Hun hoppede op på skødet af mig og satte sig forsigtigt ned på en størrelse pik hun ikke havde prøvet der før. Hun sad HELT stille da hovedet var kommet indenfor. Lidt efter lidt begyndte hun at bevæge sig roligt op og ned over mig. Jeg tog fat om hendes bryster og krammede dem blidt. Kælede for dem og det var noget hun kunne bruge. En pik bagi og store blide hænder på brysterne. Der gik ikke længe før hun igen trak vejret tungt og tydeligt var på vej mod endnu en orgasme. Jeg derimod havde god tid efter at have haft udløsning én gang. Nu kunne jeg holde i noget længere tid. Efter orgasmen , satte hun tempoet op og red mig hårdt mens hun fik et par efterorgasmer. Jeg var nu ved at komme og tog hende om hofterne og pressede hende helt ned over min pik og kom langt oppe i hende. Vi blev enige om at mødes igen inden længe og fortsætte vores leg og udforskning. De havde aftalt at det var helt i orden at møde andre alene og sammen, så der var frit spil og mange mulighedder … !!

Liderlige hilsner Mik Mog

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer