Fremmed sex i toget

Det ligger en del år tilbage, men jeg mindes det ofte og får et saligt smil på læben samt et par dråber forneden.

Min veninde ( vi kan kalde hende for Ulla ) og jeg skulle på besøg hos nogle venner i Kolding og rejste med tog fra Ålborg, lørdag formiddag. Vi havde en helt vidunderlig og fantastisk, våd aften, med vennerne og havde godt ondt i hovederne, da vi skulle med toget hjem igen om søndagen. Vi fandt vej til kiosken og købte et par flasker hvidvin, til hjemturen, i håb om, at det ville tage de værste tømmermænd.

Vi stod på perronen og ventede på toget, et af dem, som dengang var udstyret med kupeer. Vi skal ikke sidde med et par gamle snerpede tanter, sagde jeg til Ulla, enten for os selv eller i det mindste med nogen der ser lidt ” okay” ud, fortsatte jeg og Ulla var helt enig.

Da toget ankom steg vi om bord og gik ned af den smalle gang, ved kupeerne…. Nummer tre, vi kom forbi… Yes, lige os. Her sad der 3 soldater, med en kasse bajere imellem sig, så den nappede vi straks, efter selvfølgelig sødt, at have spurgt, om der var optaget. Nej, nej kom det rapt tilbage, kom endelig indenfor, fra en kæk lille soldat. * SS *

Vi smed vores små sportstasker op på hylden og fik måsen i sædet… Ingen sagde noget, helt stille. Ulla fandt vinen og 2 pap cola krus, frem fra tasken ( vi havde sikret os, at det var med skruelåg, hvem render lige rundt med en proptrækker ) og skænkede, den halvlunkne vin.

En af drengene, spurgte, vil i ikke hellere have en øl, sammen med os, men vi takkede, pænt nej. Da, jeg er en noget ligefrem pige, lagde, jeg benene op på sædet overfor, imellem 2 af soldaterne. De tog benene lidt til side, så jeg fik plads. Så gik snakken ellers lystigt, i den lille kupe`. Vi skålede tit, og var faktisk lidt pjankede, men dog ikke fulde.

Drengene hed, Jan, Mike og Nick og var lige så frie, som alverdens fugle og et rart selskab, at være i. Pludselig, mærkede jeg Jan`s hånd, på mit ben, mens han kiggede på mig og sagde, du trænger til at få dem barberet, med et glimt i øjnene. Hvad forhindrer dig i at gøre det, spurgte jeg frækt tilbage og straks, fandt han barbergrejerne, frem fra sin taske og gik i gang.

Det rev en smule i hårene, da vi ingen vand havde.  Men var på den samme tid, var det både sjovt og ikke mindst pirrende. De andre i kupeen, grinede noget af det, men han fortsatte troligt. Da han nåede til knæene, stoppede han, hvorefter jeg spurgte, om han havde tænkt sig at lave et halvfærdigt arbejde… Så fik jeg et kort frækt smil, inden han fortsatte igen.

Jan slog blikket mod mit, da han nærmede sig mit skød og sagde, Nå, smukke, skal vi stadig fortsætte ??? Det tør du ikke?  var mit svar tilbage… Han løftede endnu mere op i min cowboy nederdel, så mine postrøde trusser, kom til syne… Tog fat, i trussekanten og løftede den let, mens han sagde, Ups, det har du jo selv klaret…

Hans ene finger kærtegnede blidt mit inderlår og jeg sukkede dybt… De tre andre hyggede sig gevaldigt og havde vist helt glemt, alt om Jan og jeg.

Jan, kom over på det eneste tomme sæde, som heldigt, var ved min side og uden at sige noget, søgte hans læber mine. Først ganske forsigtigt, 3 til 4 bløde kys på munden og så en blød tungespids, som søgte min. Vi kyssede længe og ret intenst, mens hans fingre kælede for mit skød, oppe under nederdelen. Jeg nussede ham blidt i nakken og hviskede til ham, Jeg vil ha dig. Jan, tog min hånd og lagde den blidt ned på hans stive lem, mens han sagde, hvad tror du, at jeg vil… Så rejste han sig og tog min hånd og sammen forsvandt vi ud af kupeen.

Der var ingen ude på gangen og vi stop ophidsede og kyssede og vores hænder befamlede hinanden overalt. Efter nogen tid, gik vi hen på toilettet og låste døren. Der var ikke meget plads, så vi måtte være kreative. Vi fik stakåndet, taget tøjet af hinanden og brændte begge for det, som skulle ske. Jeg kyssede ham ganske kort og lod min tunge slikke let i hans øre… fortsatte ned til halsen og bed blidt med læberne. Jan`s fingre, nulrede mine brystvorter og sukkede af velbehag. Jeg satte mig ned på toilettet og slikkede blidt på hans pikhoved, mens mine fingre stadig kneb i hans vorter. Jans hænder nulrede mit hår, min hals og min nakke og han bukkede sig forover og kyssede mit hår.

Jeg tog mig kærligt af hans kugler og klemte dem let, inden jeg sugede dem begge ind i munden. Åh ja, stønnede han og en finger op i det lille hul… Jeg tog mine fingre og kørte dem op, mellem mine våde skamlæber og begyndte at kæle for det lille hul, mens jeg smurte ham ind i mine safter. Kørte forsigtigt en finger, helt sagte op, lidt af gangen, til jeg ikke kunne få den længere op. Stille ud igen og kneppede hans lille hul på denne måde i et stykke tid, mens jeg havde hans stive lem i munden og bearbejdede lemmet men min legende tunge og skiftevis, tog ham ned i halsen….

Stop ellers kommer jeg NU, næsten skreg han og løftede mig op, så han kunne kysse mig igen. Nu satte han sig ned på toilettet og spredte mine ben på vid gab, bukkede sit hoved ned og slikkede min klit, så benene, begyndte at sitre under mig. Langsomt, stak han en finger op i min fisse, som nærmest smaskede, af mine egne lyster… Jeg begyndte næsten at gispe, da jeg frydefuldt mærkede en finger i det lille hul også… Begge fingre, kørte i et dejligt tempo og i samme takt, mens han suttede let på kilderen….

Vend ryggen til mig og sæt dig ned over mit lem, hviskede han stønnende… Jeg lod først pikken, lege med min klit og køre sagte rundt i safterne, inden jeg lod et lille stykke komme indenfor og mærke varmen, fra min skede. Så tog jeg den ud igen og pirrede den lidt ved klitten… Igen lod jeg den finde ind i varmen og denne gang helt i bund, så vi begge udstødte et lille hvin på samme tid. Jeg begyndte at ride ham lige så stille og så lidt hurtigere, mens hans ene hånd, legede med mit lille hul og mine fingre legede med både roden og hans fyldte kugler….  Åh stønnede Jan, ind i mit øre, Jeg kommer snart…. Jeg havde længe forsøgt, at holde bånd på min orgasme, men nu kunne jeg ikke holde mig mere… Mine ben gik næsten i krampe, da mit underliv trak sig sammen omkring pikken og min orgasme, næsten hulkende væltede ud af mig. Det kunne Jan ikke klare…. Da han mærkede mine safter, begyndte han næsten at brøle og hans sperm bredte sig i mig….

Jeg lavede knibeøvelser med skeden og lod den komme helt til bunden, inden jeg satte mig stille på ham og vi pustede begge 2…

Han skubbede mig blidt op, vendte mig om og kyssede mig blidt. Så hviskede han, mange tak og vi blev tørret, tog vores tøj på og forsvandt igen fra toilettet. Vi blev mødt i kupeen, med 3 store smil, men ingen sagde noget og i Ålborg vinkede vi farvel.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer