Den Unge Hingst

Min første rigtige kæreste, var faktisk 6 år ældre en Mig, det var hende der tog min mødom, og som lærte mig op til at blive en habil elsker, og lærte mig de første dejlige erfaringer på et lagen.
Jeg var 17 og Jette var 23, jeg havde nok kysset lidt med piger … og nusset lidt i de første spæde begyndelser på kærligheden men det var absolut Jette som fik gjort mig til en buk 🙂

Vi arbejdede sammen midt i 70’erne, og vort forhold udviklede sig gradvist gennem fælles fester med venner og kolleger på vores Arbejdsplads men også fra vores trip i byen, hvor vi løb over hinanden. Det første knald blev efter en våd fest hos hende og hendes forlovede, han var inde som soldat, og vi festede med 180. Dengang drak vi kun Guldøl eller Pernod og vand eller rød Sodavand, men jeg drak mig aldrig beruset, for det havde jeg ikke behov for, jeg ville blot have det sjovt. Vi havde fået noget at spise var vel samlet 4 par og nu hyggede vi os i de bløde stole med god musik og en enkelt tæt Dans samt kys og kram og nussen samtidig med at snakken gik og klokken hurtigt blev mange …

Jette og jeg havde kysset en del og min pik var da også vokset i mine fløjls bukser nogle gange. jeg havde kælet for hendes store bryster under hendes trøje, de var ikke helt små, da hun havde født en dreng et 1 ½ års tid før …. Da vi nærmede os midnat var det tid til at bryde op flere skulle på arbejde dagen efter … men det havde også været en fed aften.
Da de tre par var gået satte vi noget stille musik på og jeg krøb ned i sofaen til Jette, vi kyssede vildt og vores hænder var pludselig blevet vældig aktive.
Hun viskede søde ord samtidig med at hun tog over, ved først at fjerne min skjorte forsigtigt og derpå tage sin trøje over hovedet og for første gang fik jeg fuldt syn og adgang til hendes to store dejlige bryster. Vi kysse og slikkede og nød hvert minut, den smule spiritus jeg havde fåat havde fjernet min generthed så da hun trak mig op af sofaen, og hurtigt lynede mine bukser op og trak dem af … var det en stiv pik jeg kunne mærke stod som en flagstang i mine underbukser. Ummm viskede Jette stille og førte sin ene hånd ned på min pik, og nussede mig i nakken med den anden hånd samtidig med at vi kyssede helt vildt. jeg løsnede hendes nederdel og hun lod den falde til jorden og trådte ud af den nu stod hun i et par silke trusser som intet skjulte, hun var blevet både våd og det var med til at fremhæve hendes venusbjerg og en stor sort mis bag det tynde stof.
Tag mine trusser af viskede hun da vi fortsat stod tæt omslynget … og min pik bare dunkede og dunkede ….. da jeg trak det bløde stof til jorden…
Jettes hånd var kommet ind og hun havde gnedet på min stive Pik så jeg var ved at miste vejret ….. jeg lod min ene hånd glide ned over hendes ryg og hendes dejlige baller …. og nu trak hun mine underbukser af og min ret kraftige drengepik kom tilsyne med blottet lilla hoved og godt med presperm.

Jette roste min piks størrelse og gik derefter på hug og lukkede sine læber omkring dens hoved, nu var jeg ved at gå ud som et lys … og pikken bare voksede og voksede. Åhhhh stønnede jeg, det er vildt .. hun rejste sig og viskede jeg tror vi skal gå i soveværelset, og med hinanden tæt omslynget fandt vi ind i en dejlig dobbeltseng. Jette bad mig lægge mig på ryggen og slappe helt af, så krøb hun ned til mig og vi kyssede hinanden så vi var ved at miste vejret. Dynen var lagt til side så vi lå blottet og tilgængelige for hinanden, hendes hånd førte en af mine hænder ned til sit skød, og hun viskede stille og roligt hvad hun gerne ville jeg skulle gøre, hold kæft hun var våd, mene fingre gik på opdagelse i den store mørke behåring hvor man kunne se de lyserøde skamlæber og hun begyndte at stønne svagt, hvorefter jeg mærkede hendes hånd omkring min gloende Pik …. Hun gned forsigtigt forhuden let frem og tilbage og inden jeg kunne advarer kom jeg med nogle kraftige sprøjt af sperm op over hendes krop samtidig med vi kyssede hinanden helt vildt. Jeg havde fjernet mine hænder fra hendes kusse, og lagde mig ned over hende, nussede hende i håret og viskede TAK, samtidig med at jeg kunne mærke at mine øjne løb i vand af tårer. Hun viskede søde ord og fortsatte rolig, natten er ung endnu, jeg skal nok få dig på mærkerne igen, hun trak dynen over mig og forsvandt på Badeværelset.

Jeg nød en smøg, som var det den første i livet, og da Jette kom fra badeværelset puttede hun sig ind til mig og vi nød hinandens nærvær …. og udvekslede dejlige saftige kys …… vi elskede hinanden ingen tvivl om det ….. og det var som at svæve på en sky … at ligge der med den første kvinde jeg kunne bedække og som tog mig alvorligt og gav mig min mand doms kraft. Alderen var intet problem og snak om sex og teknik og nydelse var som det var det mest naturlige i Verden.
Da vi var godt afslappet mærkede jeg hendes hånd fange min halv stive pik, som jo var stiv som på kommande, hendes hånd legede med mine nosser og min ene hånd lod jeg kærtegne hendes enene bryst og lod den vandre ned over hendes mave til hendes mørke trekant, hun spredte benene så jeg bedre kunne komme til, og jeg lod et par fingre vandre ned til hendes mellem kød og videre ned til hedes stjerne hun sukkede og kyssede mig helt vildt.
Nu vendte hun sig i sengen og lod munden vandre ned over min stive Pik, hun slikkede så det var en lyst og derpå vente hun sig og satte sig over mit bryst så jeg fik adgang til at både se og slikke hedes fisse ….. 69 jeg var drivende våd i ansigtet af hendes safter og hun både duftede og smagte skønt.
Jeg kunne mærke en ny udløsning bygge sig op i min store pik og Jette vendte sig 180 grader og lod sin fisse vandre ned over min pik. jeg kyssede hende så hun kunne smage sine egne safter og vi nød det samtidig med at jeg bed hende tage det med ro ……

Hendes åndedræt blev som mit heftigere og heftigere vi kyssede og krammede hinanden .. som var vi en helhed ….så kom hun i en orgasme som føltes som en malken af min Pik og nu kom min sæd sprøjtende samtidig med at jeg støtte min pik helt i bund i den dejlige tøs og vi rystede som var vi i kramper. Da hun mærkede min varme sperm nærmest skreg hun sin orgasme ud, og jeg var ved at miste luften. Jeg ved ikke hvor lang tid vi lå sammen , kun at det føltes helt vildt jeg følte mig virkelig som en mand.

Da vi kom til os selv lå vi på ryggen og nød blot synet af hinanden, hun som den kloge elskerinde og jeg som hendes tilfredse Elsker som netop havde fået den største og vildeste orgasme oppe i mit livs kærlighed.

Hvad så unge hingst er du til mere, vil du med i bad spurgte hun, jeg har et uforløst ønske smilede hun frækt, jeg er med smilte jeg kærligt, jeg er med på den værste. Badeværelset var nærmest en stor busekabine, med et lille rum til tøj og håndklæder Vask og WC meget praktisk på en hylle stod der alt det man behøvede. Vi fik sat gang i vandet så det var tempereret og startede med at sæbe hinanden godt ind ….. vi kyssede og kærtegnede hinanden … og tæt omslynget viskede min Elskerinde, Erik jeg vil ha’ din store Pik op i mit bagerste hul det vil min forlovede Ikke gi’ mig ….. 🙁

Det lyder sku da spændene, det er der da flere som bruger man skal hvis blot starte helt roligt, det klare jeg, hvis du kan få min pik til at knejse, det skulle være en fantastisk fornemmelse jeg bruger selv en Dildo smilte jeg.
Vi fortsatte badet og gik så ud og tørrede hinanden, i baderummet var en stabil badebænk her lagde jeg et par gode håndklæder på jeg fandt glidecrem frem og så begyndte forspillet. Vi nussede og kærtegnede hinanden, våde kys og jeg begyndte stille og roligt at smørre rigeligt med glidecrem omkring Jettes dejlige stramme røv, hvorefter jeg begyndte at lege med crem og et par fingre oppe i hendes stramme hul ,,,,, hun gispede men lød til det var ok samtidig med at hun havde masseret min pik stor og stiv og nu var igang med at slikke det lilla pik hoved. Vi er klar viskede jeg prøv og læg dig som en hund på Badebænken hun fik nogle ekstra håndklæder til knæene nu gik jeg bag om hende og gned min stive pik ind i glidecrem derpå satte jeg pikhovedet på hendes dejlige stjerne og pressede forsigtigt til. med et svup og et lille vin fra Jette havde hun modtaget pik hovedet uden smerte, jeg pressede nu forsigtigt videre og min elkskerinde stønnede tilfreds, så sagde jeg lavt nu får du hele Dyret, og med en rolig bevægelse stak jeg min pik op i Jettes røv til min piks rod …..ÅÅhhhhhh stønnede hun hvor er den stor og dejlig, jeg kørte den forsigtigt frem og tilbage og med et kunne jeg mærke hun kom da hun kneb med røven om min pik og stønnede helt vildt ….. kort tid efter skød jeg dagens sidste ladning varme sperm op i hendes mørke indre … og var ved at miste vejret.
Jeg trak pikken forsigtig til mig, smurte hendes hul med glidecrem og tørrede hende med en blød klud ….hun faldt sammen for at samle kræfter.

Da vi havde fået rene trusser på listede vi i seng trætte … tilfredstillede og glade, det blev ikke den sidste gang vi ELSKEDE men mere om det en anden gang. Vi blev aldrig partnere men havde nogle skønne – skønne oplevelser sammen. Jeg har siden kun fundet en pige som næsten kunne være med hende vender jeg tilbage til MÅSKE …..

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer