Frisk mund

Jeg var lige kommet hjem til min ven. Vi var begge liderlige oven på det sex vi havde haft sidste gang. Denne gang ville vi dog ikke spilde tiden. Vi vidste begge hvorfor vi var sammen. Han var der for at få en orgasme, og jeg var der for at modtage den.

Vi kyssede lidt, og han sagde så, at jeg havde en frisk ånde. Det var nok fordi jeg børstet mine tænder. Han tilføjede så, at det skulle vi nok få ændret i løbet af dagen. Når jeg gik derfra ville jeg dufte af noget andet ud af munden..jeg ville være den stolte indehaver af pik ånde.

Imens han sagde det, havde han taget sine bukser af..og hev nu sin allerede store stive pik frem. Jeg gik på knæ, og begyndte at slikke hans skaft og nosser, for derefter at tage pikken i munden og sutte på den. Jeg kiggede op på ham, og han kiggede ned på mig. Det var dejligt at sutte hans store pik, smagen og den frække fornemmelse var nok til, at min pik begyndte at røre på sig. Den ville nu ikke blive brugt, de orgasmer jeg ville få, ville være når han gav mig sin. Sagt på en anden måde, jeg vidste på forhånd, at han mente at en tilfredsstillelse af mig, skete når han spermede mig i munden eller røven.

I dag vil jeg give dig en orgasme i munden . Så du kan smage på spermen, og gøre det til dit, når den til sidst ligger nede i din mave, Sagde han imens jeg suttede løs på hans pik. Man kunne ind imellem høre, at han nød at få suttet pik.

Jeg nød også at sutte ham, og det hele virkede så naturligt. Som om, at det var en selvfølge, at jeg suttede pik på en anden mand. Måske er det bare sådan, at nogle fyre er født til at knæle, imens andre åber for deres bukser. Født til at åbne munden og sutte, den stive pik som andre finder frem. Uanset hvad, så glædede jeg mig til at modtage min belønning. en belønning der ville få ham til at frydes, når han tømmer sine nosser og fylder min mund.

Aah ja, tøm mine nosser, sagde han..jeg suttede bare videre, det er jo lidt svært at sige noget, når man har en stor fed pik i munden. Han kiggede stadig ned på mig, og roste mig for mit sutteri. Jeg suttede hans tunge nosser lidt mere, og tog dem ind i munden..han tog så fat i mit hår, og sagde at jeg skulle åbne munden, og tage imod hans pik. Han begyndte så at bruge min mund, som han ville. Det var slut med selv at styre sutteriet, nu lavede han bolle bevægelser, og jeg tog bare imod.

Han gik så mere og mere over til bare at stønne, til jeg tilsidst kunne mærke at der skete noget med hans pik i munden på mig..og så kom det første salte sprøjt af sperm. En perfekt sædafgang i min mund. Han råbte nærmest åååh ja, Da han var færdig med at komme, havde jeg en rigtig stor klat saltet sperm i min mund. Ååh fucking ja, sådan kommer en rigtig mand! Sådan der, kan du smage det! Sagde han. Det kunne jeg godt, og det føltes bare så rigtig.

fuck det er dejligt at sperme i sådan en mund fisse, som du har, agde han. Jeg smilte tilbage og åbnede let munden for at vise ham mit bytte.

Så så, nu ikke lege alt for meget med maden sagde han. Jeg nød smagen af hans sperm i min mund i et stykke tid. Han havde for længst trukket sin pik ud af min mund..da jeg endelig lod det glide videre ned i min mave. Jeg sad med en lidt stolt fornemmelse over det.

Nu er jeg sikker på, at du dufter godt af pik slam ud af munden. Så hvis folk spørger hvad det dog er du dufter af, ud af munden..så bare sig pik slam, og at en rigtig mand, lige har tømt sine nosser i den.

Senere skal jeg altså også lige bruge din stramme røvr. Sagde han og tilføjede, så kan det jo være , du også kommer til at gå lidt sjovt, når jeg er færdig med den. Du har nemlig tømt mine nosser så meget, at jeg ikke har så meget sperm tilbages. Men derfor kan jeg nu stadig blive liderlig, så du får nok godt ondt i røven, inden jeg er færdig med den, Sagde han.

Vi satte os så til at spille playstation, engang imellem spillede han nogle runder alene..for jeg sad og suttede hans pik imens. Hvilket han også nød. Aah ja bliver det bedre sagde han, at spille og få suttet sin stive pik af imens. Min mund var som en skede i dag, og det meste af tiden var pikken gemt i den.

Vi bestilte os noget mad, og det kom efter 45 minutter. Vi spise det, og snakkede sammen om alt muligt. Jeg gik ud på vc’et for at sikre mig, at min numse stadig var ren, og lige til at bolle. Da jeg kom tilbage igen, var ville han bruge mig igen. Han bad mig om at ligge mig med røven i vejret med en pude under mig.

han gjorde nu min røv klar med noget glidecrem og et par fingre. Jeg ventede på at han ville tage sine fingre ud, og stikke sin pik ind i stedet. Så nu er det hul vist klar noget noget pik sagde han.
jeg nød virkelig at mærke hans pikhoved imod mit røvhul da han endelig var klar til at stikke den ind i mig.

Han pressede på, og det var lidt svært at få hans pik hoved ind forbi min ringmuskel, men det lykkes efter nogle minutters forsøg.så begyndte han at skubbe mere og mere af pikken ind. Jeg kunne høre på ham, at han også nød det..jeg kunne mærke hvordan min tarm blev mere og mere fyldt op med pik. Aaargh..gispede jeg i fryd og smerte. Han var nu helt i bund, og han holdt den stille inde i mig. Fuck jeg har den vist godt oppe hva?, sagde han. ..ååh ja, stønnede jeg..jeg kan mærke dig langt oppe i mig sagde jeg…

Så gik han ellers langsomt i gang med at trække sig ud, og skubbe den helt tilbage ind i mig igen. Det gjorde faktisk lidt ondt, men han virkede faktisk ret ligeglad med det. Den stod på røvpul, og det var min røv der skulle pules. Tag min fucking pik, sagde han flere gange. Imens vi begge stønnede. Hans hænge nosser dunkede imod mig, i et større og større tempo, indtil de nærmest klaskede imod mig. Det gik også mere smertefrit efter de første stød. der gik lang tid, hvor jeg lå og modtog hans pik . Han stønnede, og sagde at en fyr som mig, havde godt af at blive røvpulet af en mand..tempoet gik op, og vi stønnede begge to om kap..jeg nød at blive bollet i ræven, og han var opsat på, at fyre resten af sin sæd af i den.han stønnede og stønnede og så hamrede han den i bund med et brøl. Jeg kunne mærke en våd varm fornemmelse dybt inde på det sted hvor jeg lidt før havde følt, at han var kommet for langt ind. Der var nu et par sæd klatter. Han skubbede den ind og ud et par gange mere…også trak han pikken ud..min røv gjorde ondt af at blive bollet i så lang tid, også var den godt udvidet..der var kommet lidt luft ind, så min røv slog en lille bøvs.

Vi sagde farvel til hinanden efter en dejlig dag. Han vidste hvordan han kunne komme i kontakt med mig, hvis han igen skulle blive trængende.

Den aften gik jeg hjem med ondt i røven, og med en ånde, der hvis det betød noget hvad jeg havde haft i munden det meste af dagen, sikkert duftede langt væk af pik. Det var dejligt at være blevet brugt igen..jeg gik forbi nogle fyre, og forstillede mig, at de kunne lugte min pik ånde, og tænkte på, hvordan deres stive lem mon ville smage. Gid der var en der ville bruge min mund, eller min røv. Jeg savnede allerede smagen og fornemmelsen af pik dybt oppe i mig.

Forfatter: Kendyman34
Email: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer