Godt nytår

Jeg havde altid forestillet mig, at det måtte være svært at være bøsse i et lille lokalsamfund, men da jeg selv blev gift med en fyr og flyttede ind hos ham i en lille landsby, fandt jeg ud af at det ikke gav nogle problemer. Alle tog godt imod mig og gjorde hvad de kunne for at få mig til at føle mig velkommen.

Særligt Mathias og Mette, et af min mands vennepar tog godt imod mig – og i løbet af kort tid blev de begge rigtigt gode venner. Mathias var, udover at være en god ven, samtidig sindssygt hot. I al hemmelighed drømte jeg om hvad han og jeg kunne lave i sengen – men slog det ud af hovedet som en umulighed.

En nytårsaften holdt vi nytår hos et tredje vennepar, og Mathias og Mette var også med. Stemningen var god, vi fik god mad og en del at drikke. Allerede omkring kl. 23 gik Mette dog hjem, hun havde haft noget influenza i dagene op til nytårsaften og var stadig ikke på toppen. Da klokken slog 24 skålede vi og ønskede hinanden godt nytår. Mathias gav mig et smækkys på munden, slog armene om mig og ønskede mig godt nytår. Jeg grinede og krammede ham igen.

Nogle timer senere, var det ved at være tid til at jeg kom hjem, så jeg takkede pænt tak for i aften og efterlod min mand der absolut ikke var klar at tage hjem. Da jeg kom ud på gaden kom Mathias farende ud. “Hey, skal du allerede hjem?” spurgte han. Jeg forklarede at jeg var ved at være lidt træt – og i øvrigt også var en smule fuld. “Jamen så følger jeg dig hjem” erklærede han. Jeg protesterede, jeg havde ikke langt hjem – men i mit stille sind håbede jeg at Mathias ville insistere.

Heldet var med mig “Sludder” konkluderede han “Jeg følger dig hjem!”. Vi begyndte at gå, imens jeg spekulerede på hvad jeg skulle sige. Jeg kunne ikke rigtigt finde på noget, og jeg var begyndt at syntes at stilheden var pinlig da Mathias lagde sin arm om mine skuldre. “Jeg kan godt li’ dig Tom!” sagde han og gav min skulder et klem. “Jeg kan da også godt li’ dig Mathias!” svarede jeg. Han stoppede op og tog fat i mine overarme, “Jamen jeg kan rigtigt rigtigt godt li’ dig!” udbrød han og kyssede mig. Denne gang var der ikke tale om et smækkys, men om et rigtigt tungekys.

Jeg blev temmelig overrasket, men ikke mere end at jeg kunne nyde kysset. “Wauw” var det eneste jeg kunne sige da vores læber skiltes. “Jeg er både til piger og fyre” hviskede han “og jeg synes du er sindssygt lækker!”. Jeg stak hånden ned og tog fat i hans bule, jeg kunne mærke at han allerede var stiv. “Jeg har altid syntes at du var hot” hviskede jeg igen “kom, lad os gå hjem til mig”. “Hvad med din mand?” indvendte han men begyndte at gå med.

De sidste få hundrede meter tilbagelagde vi mens vi skiftevis kyssede og ragede på hinanden. mens jeg låste os ind var Mathias allerede i gang med at knappe min skjorte op. Han begravede sit ansigt i min brystbehåring, “Åh ja” sukkede han “det har jeg drømt om siden vi var på stranden i sommers”. Han flåede sin egen skjorte af og afslørede sin veltrænede overkrop, jeg begyndte straks at slikke på hans brystvorter og en gysen gik igennem ham. Lynhurtigt smed han sine bukser og stod nu kun i strømpesokker – men med en flot pik strittende ud i rummet.

Jeg gik på knæ og begyndte at sutte ham mens han placerede sine hænder om mit hovede og stønnede blidt. Efter et stykke tid hviskede han at jeg hellere måtte stoppe, for han var tæt på at komme. Jeg rejste mig op og vi begyndte at kysse igen, imens fortsatte han med at tage resten af mit tøj af så også jeg til sidst stod uden en trævl på kroppen.

Jeg trak ham med ind i soveværelset mens vi kyssede og kæle. Her skubbede han mig ned på sengen og begyndte at slikke min pik. Jeg nød fornemmelsen af hans varme mund og læber om min pik og lod mine hænder kærtegne ham imens han suttede. Efter kort tid stoppede han og kravlede op og begyndte at kysse mig igen. Uden at sige noget tog han fat i min pik og satte sig overskrævs over mig.

Han styrede min pik så den ramte hans hul og pressede sig langsomt ned over den. Der var ikke andet glidemiddel på end det spyt han havde efterladt, men jeg gled forbavsende let i bund. da min pik var helt i bund begyndte han at ride mig, først langsomt men så hurtigere og hurtigere. “Jeg kommer snart” stønnede jeg og det fik ham til at sætte farten ned. “Du må ikke komme endnu” hviskede han “jeg vil nyde din pik længe endnu”. Han stoppede helt og bøjede sig fremover, mens min pik stadig var i ham  kyssede vi i nogle minutter inden han igen begyndte at ride. Mens han red på min pik begyndte han at spille sin egen. “Fuck hvor er du dejlig Mathias” hviskede jeg, men han smilede bare og lænede sig frem og kyssede mig mens han red min pik. Efter nogle minutter var jeg tæt på at komme igen og hviskede det til ham. Han begyndte at spille sin egen pik hurtigere og da jeg udbrød “Nu kommer jeg!” ramte hans varme sperm mig i ansigtet og på brystet. Jeg skød min ladning af oppe i ham mens han fortsat lavede ridebevægelser.

Han snak sammen hen over mig, kyssede mig og begyndte så at slikke mit ansigt rent for sin egen sperm. “Fuck det var godt, det har jeg haft lyst til i flere år – altså med dig” pustede han. “For satan, jeg har villet kneppe dig fra første gang jeg så dig!” udbrød jeg. Vi begyndte begge to at grine og kyssede hinanden igen.

[email protected]

«
»

Ét svar til “Godt nytår”

 1. sefgh Avatar

  Jej vill susa af bays,når en ell fler piger ser på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer