Dengang jeg mødte Benjamin

Jeg lagde mærke til ham allerede på trappen ned til perronen. Han virkede lidt nervøs og samtidig meget sårbar. Nede på perronen købte jeg en billet til S-toget på min mobiltelefon og gav jeg mig til at vente på at det kom. Mens jeg ventede fik jeg øjenkontakt med ham et par gange. De første gang kiggede han væk, men tredje gang holdt han mit blik fast. Jeg smilede til ham og han kom hen til mig.

”Æhhh… kan du undvære penge til en togbillet?” spurgte han og så meget forlegen ud. Jeg skød ham til at være en 15-16 år og lignede ikke en typisk hjemløs . ”Desværre ikke” svarede jeg ”jeg har ingen kontanter på mig, jeg har selv købt min egen billet på mobiltelefonen”. ”Kan du ikke købe en til mig?” spurgte han og jeg kunne se at han mente det alvorligt. ”Men så skal du jo følges med mig og stå af samme sted som mig!” pointerede jeg. Han tænkte sig om et kort øjeblik, ”Hvor skal du hen?” spurgte han så. Jeg fortalte ham at jeg skulle til Vesterport og han svarede uden betænkningstid, at det skulle han også. Jeg købte endnu en billet, denne gang til ham og vi gav os til at vente. Jeg spurgte hvad han skulle ved Vesterport. Han var tavs et lille øjeblik, ”Bare sådan hænge lidt ud der…” svarede han, inden han spurgte hvad jeg skulle der. Jeg fortalte at mit hotel lå lige ved Vesterport så det skulle jeg tilbage til.

S-toget kom og vi gik ind og satte os ved siden af hinanden. Han kiggede ud af vinduet og det virkede ikke som om han ville snakke. Da vi kom til Vesterport rejste jeg mig op og sagde at det var her jeg skulle af og vi steg ud af toget sammen. På vej hen mod trappen spurgte han hvad jeg hed ”Tom” svarede jeg ”Hvad hedder du?” Han svarede at han hed Benjamin.

Da vi kom op på gaden vendte jeg mig mod ham for at sige farvel, men inden jeg nåede at sige det, spurgte han hvor mit hotel lå. ”Lige hernede ved søen” svarede jeg og pegede. ”Jeg skal samme vej, vil du følges?” spurgte han. ”Ja hvorfor ikke” svarede jeg og vi begyndte at gå de få hundrede meter ned mod hotellet. Turen foregik i tavshed, og da sagde jeg farvel til ham og bad ham om at passe på sig selv.

Da jeg kom op på mit hotelværelse kiggede jeg ned på gaden og så at han sad på en bænk overfor. Jeg begyndte at tage min jakke og mit slips af mens jeg holdt øje med ham. Jo mere jeg kiggede på ham, jo mere overbevist blev jeg om at han ikke havde noget sted at tage hen.

Jeg tog en rask beslutning, tog elevatoren ned og krydsede gaden og satte mig på bænken ved siden af. ”Hvad så?” spurgte jeg ”Har det været en hård dag?”. Han nikkede uden at sige noget. Jeg fortsatte ”Jeg har sådan en fornemmelse af at du ikke har noget sted at tage hen. Er det rigtigt?”. Han nikkede igen. ”Hvor gammel er du?” spurgte jeg ham. ”Lige fyldt 16” mumlede han – jeg havde altså ikke skudt helt ved siden. Jeg spurgte ham hvor han boede henne og han svarede kort ”Ingen steder!”

”Nå, men du kan jo ikke sidde her!” konkluderede jeg ”Kom du nu med ind på hotellet, så må vi finde ud af hvad vi skal gøre!” Jeg lagde en hånd på hans skulder og han fulgte med op til mit værelse. ”Fortæl mig nu hele historien” sagde jeg da vi var kommet op på værelset ”Hvorfor bor du ingen steder og hvad er der sket?”. Han tøvede og begyndte så ”Min far har smidt mig ud hjemmefra i går, og min mor bor i Nordjylland så jeg har ingen steder at tage hen…”. ”Hvorfor har din far smidt dig ud?” spurgte jeg, men han kiggede bare væk. Jeg så et par tårer i hans øjenkrog og han tørrede dem diskret væk. ”Har du talt med din mor om du kan komme over til hende?” spurgte jeg. ”Nej” svarede han og jeg kunne høre at han var tæt på gråd ”Min far tog min mobiltelefon og mine penge, så jeg har ikke kunne ringe til hende eller tage derover!”.

Jeg følte harmen stige op i mig ”Smed han dig ud uden noget som helst andet end det tøj du står og går i?” spurgte jeg. Han nikkede og jeg fortsatte ”Hvad i alverden har du dog lavet siden han kunne finde på det?”. ”Jeg har ikke lavet noget, det er altså rigtigt!” svarede han og nu trillede tårerne ned af hans kinder. ”Vi skal nok finde ud af noget” trøstede jeg ham ”men hvor har du så været siden i går?”. ”Bare gået rundt” snøftede han og fortalte at han kun havde sovet lidt på en bænk og ikke fået noget at spise. ”Så synes jeg vi skal starte med at gå ned i restauranten så du kan få noget at spise!” besluttede jeg ”Man tænker ikke godt på tom mave!”.

I restauranten bestilte vi begge en burger, Benjamin bestilte med ekstra ost, ekstra bacon og ekstra pommes frites – han var tydeligvis sulten. Da maden kom, lagde jeg mærke til at tjeneren kiggede lidt skeptisk og jeg indså at situationen måske kunne misforstås: en bamset forretningsmand i skjorte der sad sammen med en ung fyr på 16 i tank-top!

Mens vi spiste begyndte Benjamin at spørge til mig, hvad jeg lavede, hvor jeg kom fra og om jeg var gift og havde nogle børn. Jeg fortalte at jeg arbejdede med at rådgive firmaer omkring indkøb af nye maskiner, at jeg boede på Fyn, at jeg ikke var gift og ikke havde nogle børn. ”Hvorfor ikke?” spurgte han. ”Tja” svarede jeg ”behøver der være en grund?” og han rystede på hovedet og accepterede åbenbart svaret. Jeg syntes ikke at jeg ville fortælle ham at den virkelige grund var at jeg var til fyre – der var ingen grund til at han skulle få samme tanker som tjeneren.

Da vi havde spist fortalte jeg Benjamin, at jeg syntes vi skulle gå op på værelset igen og forsøge at få fat i hans mor. Han nikkede og vi rejste os. ”Fuck hvor er jeg træt – og jeg trænger til et bad!” sagde han og gabte og strakte sig da vi kom op på værelset. Jeg kunne faktisk godt lugte at han trængte til et bad.

Jeg kiggede på uret og så at han umuligt ville kunne nå til Nordjylland samme dag, selv hvis vi fik fat i hans mor med det samme, så der var kun to alternativer: enten skulle de sociale myndigheder tage sig af ham – eller også skulle han overnatte hos mig og så på et tog næste morgen. Jeg spurgte ham hvad han selv ville og svaret var klart – han ville ikke i kontakt med de sociale myndigheder.

”Jamen så er det afgjort, så bliver du her indtil i morgen! Hvis du hopper i bad nu, så går jeg ned i receptionen og beder dem om at få vasket dit tøj til i morgen tidlig – i mellemtiden kan du så bruge den badekåbe der hænger ude på badeværelset” Han begyndte straks at smide tøjet og jeg protesterede ”Du kan jo tage dit tøj af ude på badeværelset og så kan jeg få det når du har taget badekåben på”. ”Nej det er okay” svarede han bare og fortsatte med at tage tøjet af til han stod helt nøgen. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans krop. Han var ikke spinkel, men med antydningen af en smule hvalpefedt, helt glat bortset fra en lille kønsbehåring. ”Ja jeg er jo ikke så behåret som dig!” sagde han og nikkede mod min skjorte hvor brystbehåringen kiggede ud af den øverste åbne knap. Jeg kunne mærke at jeg rødmede og skyndte mig at samle hans tøj op.

I receptionen købte jeg en tandbørste til ham og da jeg kom tilbage på værelset var han stadig på badeværelset. Jeg kunne ikke dy mig for at stikke hovedet ud på badeværelset og sige at jeg havde købt en tandbørste.  Han var ved at tørre sig og smilede bredt til mig. Jeg havde sat mig i en lænestol og var begyndt at kigge lidt i en avis da han kom ud fra badeværelset – nøgen. ”Hvad med den badekåbe?” spurgte jeg ham og han rynkede på næsen ”Jeg ligner en idiot i den – og desuden har du jo allerede set mig uden tøj på to gange nu!” svarede han og smed sig på sengen.

”Nå!” sagde jeg ”men vi skal have ringet til din mor så vi kan finde ud af noget!”. Han gabte og strakte sig. ”Hun er ikke hjemme – hun har natarbejde!” sagde han mens han gabte. Jeg sukkede dybt ”Og det synes du ikke at skulle have fortalt tidligere så vi kunne have ringet til hende INDEN hun tog på arbejde?”. Han trak på skuldrene ”Måske, men jeg er først lige kommet i tanke om det nu!”.

Jeg indså at den diskussion ikke ville føre til noget så jeg opgav ”Nå, så må vi ringe til hende i morgen tidlig! Men nu synes jeg faktisk at du skylder at fortælle mig hvorfor din far smed dig ud”.

Han trak dynen op over sig og lå lidt og tænkte sig om ”Det er fordi…” begyndte han og gik så lidt i stå ”Det er fordi han fandt ud af at jeg er bøsse!” Han rødmede og trak dynen lidt længere op. ”Hvordan fandt han ud af det?” spurgte jeg og han rødmede endnu mere. ”Han opdagede at jeg havde besøgt nogle sider med gay-porn på nettet og så fandt han ud af at jeg havde en profil på boyfriend.dk! Han råbte og skreg og sagde, at jeg var et svin og at jeg ikke var hans søn mere. Så tog han min mobil og mine penge og smed mig ned af trappen og råbte at han håbede jeg døde af AIDS!”.

 

Mens han fortalte trillede tårerne stille ned af hans kinder og da han var færdig begyndte han at hulke. Jeg satte mig ved siden af ham og trak ham ind til mig og holdt om ham. Han græd stille ned i min skulder. Sådan sad vi i et kvarters tid indtil han holdt op med at græde, så kiggede han på mig og spurgte ”Er du egentlig også bøsse?”. Jeg nikkede og han puttede sig ind til mig igen. ”Tak fordi du vil hjælpe mig” mumlede han og faldt i søvn.

Jeg lagde ham forsigtigt ned i sengen og puttede dynen godt om ham. Lidt efter gik jeg selv i seng og lagde mig i den anden side af den store dobbeltseng. Jeg lå længe og tænkte men faldt til sidst i søvn. Jeg vågnede ved nogle spjæt og en der klynkede. Det var Benjamin der havde mareridt og nu lå og spjættede og klynkede. Jeg lagde min arm om ham og i søvne puttede han sig ind mod mig og faldt i søvn. Jeg nænnede ikke at skubbe ham væk og nød faktisk også at have ham liggende sådan. Jeg strøg ham over håret og holdt om ham og lyttede til hans åndedræt mens jeg selv faldt i søvn.

Pludselig var der noget over min mund og jeg vågnede med et sæt og skubbede det væk. Jeg tændte lyset og så at det var Benjamin. ”Hvad i alverden er det du laver?” udbrød jeg og han så helt forskrækket ud. ”Undskyld…” mumlede han ”jeg fik bare sådan en lyst til at prøve at kysse dig!”.  ”Kysse mig?” jeg var stadig forvirret efter den bratte opvågning ”Hvorfor ville du kysse mig?”.  ”Undskyld” mumlede han igen ”Men jeg synes du er rigtigt sød og jeg fik bare sådan en lyst til at prøve at kysse dig”. Han så væk og var åbenbart ret pinligt berørt over det. ”Hvis du har lyst vil jeg altså også meget gerne kysse dig” svarede jeg og lænede mig frem og trak ham ind i mod mig. Vores læber mødtes og lidt tøvende åbnede han munden og lod vores tunger mødes. Jeg kærtegnede ham på ryggen og i nakken mens jeg kyssede ham.

Vi trak os lidt fra hinanden inden vi igen kyssede, nu begyndte Benjamin at kærtegne mig. Han lod sine hænder glide igennem min brystbehåring inden de gled ned af maven og den ene hånd endte i mit skridt uden på mine tights. Han trak sig lidt væk igen og smilede frækt til mig. ”Det tror jeg ikke er en god ide” hviskede jeg til ham, men han nikkede bare og hviskede ”Jo det er!”. Jeg kunne mærke at min pik begyndte reagerede og langsomt voksede. Det mærkede han og begyndte at kærtegne min pik uden på stoffet. Jeg stak hånden ned i hans nøgne skridt og mærkede en stor bule.  Han stønnede svagt og rettede sig op så jeg bedre kunne komme til.

Han stak nu hånden ind under mine tights og fik fat i min pik. Han begyndte at nulre forhuden og jeg stønnede svagt. Samtidig fik jeg fat i hans pik og gik i gang med at spille den langsomt. Efter nogle få øjeblikke trak han mine tights af og bukkede sig ned mellem mine ben og tog min pik i munden. Han begyndte at slikke og hans tunge legede med mit pikhoved – jeg var slet ikke i tvivl om at det ikke var første gang han havde en pik i munden.

Jeg væltede ham om på ryggen og dykkede selv ned mellem hans ben og begyndte at slikke på hans pik og nosser. Han stønnede og vred sig men det var tydeligt at han nød det. På et tidspunkt stønnede han højt et par gange og jeg kunne mærke hvordan hans nosser trak sig sammen inden han sprøjtede sin varme sperm ud i munden på mig. Jeg sank det hele og slikkede ham ren. ”Nu er det din tur Bamse” hviskede han og dykkede ned og gik igen i gang med at bearbejde min pik med hans mund. Jeg nød det og gjorde alt hvad jeg kunne for at holde igen, men på et tidspunkt kunne jeg ikke mere og med et brøl kom jeg i hans mund. Han slikkede det hele i sig og begyndte at kysse mig hele vejen fra min pik og op til munden.  Han puttede sig ind til mig og vi lå og holdt om hinanden uden at sige noget i et stykke tid.

”Du er godt nok dejlig” hviskede han til mig og fortsatte ”Jeg vil kneppes af dig!”. ”Jeg er altså ikke sikker på at jeg kan så hurtigt igen” protesterede jeg ”Husk på at jeg altså ikke er 16, det er kun dig der er det!”. Han smilede lumsk og gled ned og begyndte igen at slikke min pik. Effekten udeblev ikke, efter få minutter var den igen stiv og rank. Med spyt smurte han sin røv inden han satte sig overskrævs på mig og langsomt gled ned over min pik. Jeg mærkede varmen fra hans røvhul omslutte min pik og mærkede at han var stram. Da han var gledet helt ned begyndte han at ride mens han støttede på mit bryst. Med mine hænder kærtegnede jeg hans ryg og baller og holdt fast i hans hofter. Han red skiftevis langsomt og hurtigt mens han stønnede. ”Er det dejligt?” hviskede han og jeg nikkede og kom med en lyd der betød at det var det. Efter et stykke tid steg han af og lagde sig på alle fire med røven lige i vejret ”Knep mig doggy-style” beordrede han.

Jeg satte mig på knæ bagved ham og placerede min pik ud for hans stjerne og trykkede den langsomt i bund, han stønnede svagt og jeg gav mig til at kneppe ham. Jeg lod pikken glide næsten helt ud inden jeg igen stødte den hårdt i bund. Med den ene hånd gav Benjamin sig til at spille pik mens han forsøgte at holde balancen med den anden ”Åh Tom, knep mig så, knep mig!” stønnede han.

Jeg kneppede ham skiftevis hårdt og blidt indtil vi skiftede stilling så han lå på ryggen med benene i vejret. Mens jeg kyssede ham kneppede jeg ham. Jeg kunne mærke hvordan orgasmen rykkede tættere på og jeg begyndte at støde mere intensivt. Benjamins vejrtrækning blev hurtigere og han begyndte at stønne. “Jeg kommer, fuck det er godt, jeg kommer” stønnede han samtidig med at spermen begyndte at vælte ud af hans pik i lange sprøjt der ramte ham selv i ansigtet. Det var mere end jeg kunne holde til, min pik nærmest eksploderede i Benjamins stramme røv. Udmattet sank jeg om på sengen ved siden af ham og vi mødtes i et langt kys.

“Jeg tror jeg er forelsket i dig – og jeg vil bo hos dig!” udbrød han. “Jeg tror også at jeg er forelsket i dig” sukkede jeg “I morgen må vi ringe til din mor, og hvis det er okay med hende må du gerne bo hos mig!”

[email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer