Kun 2 år ældre – del 1

Dette er blot min fantasi 🙂

Min søster var dengang 17 år og jeg 15 år. Hun var i aften til fest, og da klokken var lidt over 12, skulle jeg og min mor hente hende. Hun var til fest hos sin veninde. De havde lejet et sted som var meget stort, så da min mor og jeg skulle finde min søster, var vi nødt til at kigge overalt.

“Se om du kan finde din søster, Casper.” Sagde min mor og ledte efter min søster. Jeg var lidt genert, da jeg ikke kendte nogen af dem. Jo, nogen havde set mig et par gange fordi min søster var ret populær. Jeg genkendte en pige. Jeg tror hun var min søsters bedste veninde. Camilla hed hun. Hun genkendte også mig, og gik hen til mig.

“Hey Casper! Leder du efter din søster?” spurgte hun. Camilla var flink og flot. Hun var lidt højre end mig, brunette, grønne øjne og kønne bryster. Jeg nikkede og kunne ikke fjerne blikket fra brysterne. Hun så det sikkert og smilte. Hun kom tættere hen til mig og hviskede.

“Din søster er sammen med en anden fyr, men ikke sig det til jeres mor! Men bare rolig, hun kommer sikkert snart tilbage.” Hun nikkede hen mod vinduet. Der var mange unge derude og de røg. Men jeg kunne ikke få øje på min søster. Jeg takkede og skulle til at gå, da Camilla tog fat i mig. Chokeret kiggede jeg tilbage.

“Kan jeg ikke lige snakke med dig et øjeblik?” spurgte hun og trak mig med op til et værelse. Hun låste efter sig og jeg var lidt nervøs.

“Øhm… hvad skal jeg her?” Hun satte sig ved sengen.

“Forstod du godt hvad jeg mente, med at din søster var sammen med en anden fyr?” spurgte hun og jeg kiggede genert ned på gulvet. Tjoo, havde jeg svaret.

“Så skal du jo heller ikke forstyrre hende, vel?” sagde hun og jeg nikkede.

“Nå, men indtil da skal vi to så ikke bare vente her?” spurgte hun.

“Jeg.. øhmm, tjo det kan vi da godt?” svarede jeg og rødmede. Hun klappede på sengen ved siden af hende. Jeg satte mig. Hun var iført en leopardtrøje der havde et V langs halsen, så man kunne se en streg mellem brysterne. En kort nederdel så man kunne se trusserne, hvis bare man dukkede sig lidt.

“Men for at jeg er sikker, så fortæl lige hvad jeg mente med din søster.” sagde hun og kiggede på mig. Hun havde kønne øjne, dejlige læber og hun duftede.

“Øhmm… det.. jeg mener,” jeg stammede og hun afbrød.

“Der er ingen! Bare sig det,” sagde hun.

“Jeg… jeg gætter på de kysser?” spurgte/svarede jeg. Hun lo og hendes bryster hoppede næsten op og ned.

“Okay godt nok er du kun 15, men du burde da kende et andet ord. For eksempel “bolle” eller kneppe,” smilte hun og jeg gloede væk. Jeg rødmede. Jeg kendte godt ordet, men gad bare ikke sige det.

“Har du egentlig prøvet det før?” spurgte hun. Jeg rystede hovedet. Hun kom lidt tættere på mig. Hendes bryster stødte ind i min arm.

“Det har jeg heller ikke. Men det gad jeg godt.

Og jeg havde forventet at det skulle blive min første gang i aften.” sagde hun og kiggede ned på min bule. Jeg havde stiv på og kiggede på hende igen. Hun førte sine læber mod mine. Stille kyssede hun mig og jeg stivnede. Jeg vidste ikke hvordan man skulle, men lærte det hurtigt. Hun kørte sin tunge ind til min mund, og jeg smagte på den. Hendes ånde duftede. Sådan sad vi lidt, og så tog hun fat i min hånd. Hun kørte den op til sine bryster. Jeg kæmpede meget lidt imod.

“Det er okay… du må godt,” hviskede hun og jeg trykkede min hånd ned til brysterne på hende. Hun stønnede og jeg gled brysterne i cirkler. Jeg trak hendes leopardtrøje ned og hun var i sort bh. Hun smilte og trak bh’en af. Jeg fik store øjne. Sådan så bryster altså ud? Jeg kyssede dem og begyndte stille at slikke dem. De var næsten 10 cm tykke. Hun havde en brun krop og brysterne smagte godt. Hun trak mine bukser ned.

“Hvad laver du?!” spurgte jeg. Hun kiggede op.

“Ved du ikke det?” spurgte hun og kiggede på min pik. Den var ret lille i forhold til andres, men det gjorde ikke noget for hende.

“Jeg vil da smage på din pik?” sagde hun og stak den i munden.

“Orhh!” stønnede jeg. Hun slikkede den følsomt. Jeg var ikke vant til at nogen stødte på mit pikhoved. Hun gned den lidt og det var så dejligt.

“Stræk dine ben!” sagde hun. Jeg kiggede forundret på hende.

“Hvorfor det?” spurgte jeg.

“Så kommer du hurtigere! Hvis en dreng spænder musklerne ved benene, kommer orgasmen lidt hurtigere…” sagde hun. Jeg gjorde det, og efter 1 min. sprøjtede der sperm ud af mig.

“Mnnnh!! Mmmh sådan!” gurglede hun med mit sperm i munden. Jeg var færdig, men det var hun ikke. Hun satte sig op igen og havde drukket mit sperm. Hun trak sin nederdel ned og havde ingen trusser på. Jeg studerede hendes kønsdel. Da jeg var lille og havde set de småpigers tissekone, så de ikke sådan ud. Hun kørte min hånd ned til hendes ting og jeg begyndte at lege med den. Jeg vidste ikke om det var sådan man gjorde, men det var dejligt.

“Stik din finger op i mig!” sagde hun mens hun stønnede.

“Øhmm.. dit hul?” spurgte jeg. Hun grinte og tog fat om min finger.

“Lige… lige her!” sagde hun og jeg vidste ikke at det gjorde ondt på piger, så jeg fyrede den bare lige op i hende.

“ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRHHHHHHHHH!” skreg hun. Jeg gispede.

“Und-undskyld!” sagde jeg. Hun smilte og sagde det var okay. Jeg var nervøs, men begyndte igen at give hende finger.

“Århh århh Ohhhh!” stønnede hun svagt. Pludselig bankede det på døren.

“Casper er der derinde?” Det var min mor. Hurtigt fik vi tøj på og Camilla kravlede under sengen. Jeg åbnede døren. Vi tog hjem, og jeg opdagede at Camilla havde lagt en seddel i min lomme.

“Skriv til mig <3 så fortsætter vi<3” stod der.

Det var så min lille fantasi 🙂

Denne novelle fortsætter…

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer