Maria

For nogle uger siden havde jeg fået kontakt til Maria på en datingside. Jeg havde lavet en profil, for at se om jeg kunne finde en kvinde, som havde lyst til at lege med os. Maria var kommet dumpende ned fra himlen med sine latinamerikanske rødder og sit danske seksuelle frisind. Hun var oprindeligt columbianer, som var blevet adopteret af danske forældre som lille. Nu var hun midt i 30’erne, havde knaldsort krøllet hår, lækker lysebrun hud, en kurvet og velskabt krop og et åbent og letdrillende blik i sine smukke brune øjne. Vi havde mødtes med Maria to gange før, hvor vi bare havde snakket, drukket vin og udvekslet fantasier og i dag var aftalen så, at vi skulle afprøve nogle af de mange fantasier.
Du og jeg var begge både nervøse og spændte ved at skulle have en tredjepart som Maria med i sengen, men spændingen havde virkelig pustet til den seksuelle spænding mellem os, så hele ugen havde vi udvekslet billeder, film og diverse fantasier, så jeg nærmest konstant havde haft fugtige trusser. Men uanset hvor meget jeg havde onaneret, så kunne jeg ikke få den seksuelle energi til at mindskes – tvært imod.

Vi har aftalt, at den første halve time er det bare Maria og jeg, og du skal så dukke op senere, så da Maria banker på lukker jeg hende ind og vi snakker lidt, imens hun kommer ud af overtøj og sko. Da jeg spørger, om planen stadig holder, lægger hun hovedet lidt på skrå og smiler til mig. Hun går et skridt nærmere og kigger mig ind i øjnene. Hun er en smule højere end mig, men ikke meget. Min blik falder på hendes smukke, bløde, kysseklare læber og hun fanger signalet og bøjer sig frem mod mig i et kys. Mine hænder glider ned af hendes krop og lander med en hånd på hver side af hendes hofter. Hold kæft et hoftesvaj hun har – nu glæder jeg mig endnu mere til at få lov at se hendes krop, og at lege med hendes røv, bryster og kusse. Hun kysser godt og jeg nyder hvordan følelsen af hendes læber og tunge forplanter sig gennem min krop og ned i min kusse.

Vi går ind i soveværelset og vi begynder at tage tøjet af, imens vi ser hinanden lidt an. Vi kysser igen og lægger os på sengen, da vi er helt nøgne. Mine hænder finder hendes små velformede bryster. Jeg ser de store, mørke brystvorter og må med det samme mærke, hvordan de føles i munden. Jeg slikker og napper lidt med læberne på hendes brystvorte og jeg kan høre, at hun stønner let. Jeg suger mere til og mærker hvordan brystvorten spidser til og bliver større i munden på mig, imens jeg lader min anden hånd glider over hendes mave, hvor der er en antydning af en smuk, lille topmave. Jeg kan høre, at du kommer ind i rummet og stiller dig ved væggen ved sengens fodende, så du har bedst muligt udsyn.

Min hånd fortsætter ned over Marias mave og over hendes inderlår. Jeg kan se den tætte, sorte kønsbehåring på hendes kusse, men min hånd kan mærke, at kønslæberne er helt glatte. Jeg stryger med mine fingre på kønslæberne men presser ikke på for at trænge ind og alligevel kan jeg mærke, at hun er våd. Jeg får lyst til at smage på hende, så jeg sætter mig på knæ mellem hendes ben. Jeg smiler for mig selv ved tanken om, at du har udsyn både til Marias kusse, når jeg slikker den og min røv, som stritter lige imod dig.

Jeg slikker langsomt og prøvende på ydersiden af Marias kønslæber. Hun spreder benene lidt mere og signalerer til mig, at hun vil have mere. Jeg slikker igen og denne gang slikker jeg midt mellem hendes kønslæber, så min tungespids glider imellem kønslæberne og strejfer først åbningen og forstsætter hele vejen op mod klitoris, men meget let. Jeg kan nu høre, at du er ved at tage tøjet af og jeg skubber lidt til Marias ben, så hun spreder benene endnu mere og jeg har frit udsyn til hendes åbne kusse. Jeg vender mig rundt og ser på dig med et smil. Du er helt nøgen og jeg nyder synet af din stærke, høje, smukke krop. Jeg kan se, at din pik er helt rejst og synet af din stive pik gør mig endnu mere våd.

Jeg vender mig igen mod Marias kusse, hvor jeg med større grådighed nu slikker hende. Jeg finder hendes klitoris, som er stor og spændt og leger med den med min tunge. Jeg kan høre at hun stønner højlydt og jeg nyder at lege med min tunge på hendes kusse.
Nu mærker jeg din hånd, som har søgt direkte ind mellem mine ben og en af dine fingre synker ind i min kusseåbning, da jeg er så åben og våd. Jeg stønner mod Marias kusse og skubber min røv i din retning. Mere! Du lader to fingre glider ind i min kusse, imens den anden hånd kærtegner min balle. Du kysser mig på den ene balle og lader dine fingre glider ud af mig og op på min klitoris. Du bevæger dine fingre langtsomt rundt om og over min klitoris og vi kan begge mærke, hvor våd jeg er. Jeg har svært ved at koncentrere mig om både Maria og hvad du laver ved mig, så jeg stopper med at slikke hende og bruger i stedet mine fingre i hendes kusse, hvilket hun lyder til at nyde.

Jeg mærker, at du spreder mine baller helt og så slikker du mig langsomt og grådigt fra min kusse og op til min røv. Jeg gisper af overraskelse og nydelse. Det føles lidt grænseoverskridende, at du går så direkte til at slikke mig så grådigt og du må have hele hovedet meget tæt på min kusse og røv nu. Jeg stritter endnu mere med røven og mærker hvordan din tunge leger med begge mine huller. Jeg har sindssygt meget lyst til at blive kneppet af dig lige nu, men jeg må vente. Først skal du også have lov at smage Maria.

Jeg flytter mig, så jeg sidder på knæ ved siden af Maria. ”Vil du også smage Maria?” spørger jeg og kigger på dig. ”Ja tak!” siger du med at smil og kigger på Maria. Jeg kan se i hendes øjne, at hun tænder på dig og det er så frækt at se – jeg har det jo lige sådan. Du kravler ind mellem hendes ben, lader dine hænder glide op af hendes let muskeløse, glatte og brune ben. Kysser hende på maven og nedover lårene, før du begraver dit ansigt i hendes kusse. Du ligger på knæ, og jeg begynder at kæle med dine baller. Min hånd finder ned mellem dine ben og jeg tager fat om din stive pik. Jeg får lyst til at smøre dig ind i kokosolien, som står på sengebordet. Først smører jeg olien rundt på mine hænder, så olien er helt smeltet. Min ene hånd finder din pik og jeg fordeler forsigtigt olie over hele pikken, så den bliver helt glat og fedtet. Imens min hånd leger med din pik, tager min anden hånd fat om din pung, som også får en omgang kokosolie. Jeg kan nu massere med begge hænder fra din røv, henover pungen og i hele pikkens længde fra rod til spids. Jeg veksler mellem rolige faste tag og så mere lette og hurtige bevægelser. Det er svært at høre om du nyder det, for du har hele hovedet begravet i Marias kusse og efter synet at dømme er hun meget tæt på at komme.

Jeg tager mere kokosolie på mine hænder og fordeler det over dine baller og ind mod dit røvhul. Min ene hånd er stadig på din pik, men med den anden hånd lader jeg nu et par fingre glide henover dit røvhul, så den ene fingre presser let mod åbningen. Efter at have kørt fingrene henover et par gange lader jeg den ene finger glide ind i dit stramme røvhul. Jeg bevæger nu hånden på din pik langsomt og med et fast greb, da jeg ved, at når jeg har en finger i røven på dig, så har du meget let ved at komme og det skal ikke være endnu. Selvom jeg ikke kan høre dine lyde, kan jeg dog mærke hvor hård og stor din pik er blevet, så jeg ved at du er meget tændt.

Pludselig kommer Maria med et højt skrig og du ser smilende op på mig. Jeg smiler også til dig – stolt over at du fik hende til at komme første gang, du slikkede hende, men nu ved jeg jo også, hvor god du er til det.

Da Maria har fået pusten igen, spørger hun om hun ikke må ride dig. Det vil du gerne have og ser omsorgsfuldt spørgende på mig – det er helt okay med mig, hvis du bare slikker mig imens. Jeg kan se, at dit smil bliver endnu større, da jeg foreslår det. En kvinde der rider din pik, imens den anden sidder på dit ansigt er åbenbart ikke noget problem.
Maria sænker sin våde, stramme kusse ned over din pik, imens du ser mig i øjnene. Jeg kan se i dine øjnene, hvor lækkert det føles og hvor frækt det er, at vi har øjenkontakt imens. Jeg ved ikke rigtigt, hvad der tænder mig mest – at jeg kan give dig muligheden for denne oplevelse eller at forestille sig, hvordan hun tænder på dig, som jo på en eller anden måde lidt var min først.

Da du efter lidt tid kan koncentrere dig om andet end Maria, der rider din pik, så sætter jeg mig overskrævs, så min kusse er ud for din mund. Du tager fat med en arm rundt om hvert lår, så du kan trække mig tættere på og bore dit ansigt op i min kusse. Du begynder at slikke mig og jeg mærker din tunge trænge ind i mig. Jeg lukker øjnene og nyder følelsen af orgasmen, der nærmer sig. Du er så god til at slikke fisse og samtidig tænder det mig, at Maria er så tæt på, at jeg tydeligt fornemmer, hvordan hendes krop bevæger sig op og ned på din pik. Hun læner sig frem og kysser mig, imens jeg næsten ikke kan trække vejret, fordi du slikker så krævende og direkte på min klitoris. Det er næsten for meget – er både ophidsende og samtidig næsten så intenst at det gør ondt. Jeg har lyst til at komme, men din hårde tunge er så voldsom, at jeg ikke kan slippe orgasmen løs. Jeg klynker højt og borer mine negle hårdt ind i dine muskuløse lår, så du kan mærke, hvad du gør ved mig – og så jeg bedre kan holde det ud. Pludselig stopper du den intense behandling og suger min klitoris blidt ind mellem dine læber. Holder den forsigtigt mellem læberne, som du kun bevæger lidt og efter ganske kort tid, må jeg bryde kysset med Maria for at skrige min orgasme ud og jeg kan høre, at du kommer i samme øjeblik.

Vi falder om i sengen med dig i midten. Marias og mit blik mødes henover din brystkasse og vi smiler til hinanden. Tilfredse. Jeg kigger op på dig, du ligger med lukkede øjne. ”Hold da kæft en tur!”, siger du så og vi begynder alle at grine.

Efter lidt tid begynder du at undersøge Marias bryster og krop med dine hænder. Jeg kigger på, imens dine hænder bevæger sig ned mod hendes kusse. ”Må jeg se den igen?” spørger du og hun spreder smilende sine ben. Du kigger indgående på hendes kusse og så kigger du op på mig med et udfordrende blik i øjnene. ”Jeg synes, du skal slikke hende ren for min sperm”, siger du til mig. Jeg trækker vejret dybt, mens jeg ser dig i øjnene. Skal lige mærke efter, om det er okay for mig. Der er noget sindssygt frækt og ydmygende over at blive bedt om at slikke den kvinde ren for din sperm, som du lige har kneppet. Jeg knæler mellem Marias ben og begynder at slikke hendes inderlår rene for sperm. Jeg smager den krydrede og salte smag af din sperm blandet med Marias saft. Du kigger på, imens jeg slikker tættere og tættere på hendes kussehul. Du tager fat om mit hår og tvinger mit ansigt væk. ”Kys mig!” siger du så og kysser mig grådigt, så smagen af hendes kussesaft og din sperm blander sig i vores munde. Du slipper mit hår og jeg fortsætter med at slikke Maria. Jeg nærmer mig forsigtigt hendes klitoris, som sikkert er følsom efter orgasmen tidligere. Jeg kan høre på hendes langsomme åndedræt, at hun stille og roligt er ved at varme op til en runde mere, så jeg fortsætter med at slikke hende. Nyder hvordan følelsen af de glatte læber og den faste, hårde klitoris føles i min mund. Stikker min tunge ind i hendes kussehul og slikker henover kussehullet bagfra og frem.

Du stiller dig bag mig og jeg mærker mod mine baller, at din pik er stiv. Du styrer din pik ind mellem mine baller, så den glider frem over min klitoris og tilbage over mit kussehul, men uden at glide ind. Det driver mig langsomt til vanvid, for jeg har SÅ meget lyst til at blive kneppet af dig, og jeg kan ikke styre min krop, som skubber sig hen mod dig. Min røv som bare signalerer ”knep mig!” Og endelig lade du din dejlige pik glide ind i mig, så den går helt i bund. Du venter lidt med at trække dig ud, så vi rigtigt kan mærke hinanden og det føles utroligt godt. Så begynder du at kneppe mig, mens du holder på mine hofter. Du får virkelig givet mig noget pik og jeg kan tydeligt høre lyden af din krop, der klasker mod min røv.

Din tommelfinger sniger sig hen til og ind i mit røvhul, og så pludselig standser du dine bevægelser og trækker dig ud. I stedet kan jeg mærke, at du begynder at kærtegne min røv og mellem mine ben. Jeg spreder benene, så du får mere plads og du lader to fingre glide ind i mig. Jeg er utroligt våd og du kan nemt fylde mig med både 3 og 4 fingre. Jeg mærker, at du også lader din tommelfinger glide ind og jeg ved, hvad der venter mig nu. Du presser med hele hånden mod min kusseåbning. Det spænder, når du forsøger med hele hånden. Jeg vil SÅ gerne have hele din hånd, men jeg skal koncentrere mig om at slappe godt af, for ellers gør det ondt. Du presser igen og jeg slapper af, åbner mig mere og tager imod din hånd, som fylder mig ud. Det føles usigeligt intenst og ophidsende at være fyldt så meget ud. Du bevæger din hånd, der hvor du ved, at det stimulerer mig allermest og jeg mærker, at orgasmen bygger sig op.

Mens du bruger din ene hånd i min kusse, er du nu begyndt at slikke mine baller og mit røvhul. Jeg kan mærke, at du bruger rigeligt spyt og jeg har en ide om, hvad der venter mig. Ganske rigtigt presser du nu en finger ind i mit røvhul og jeg stønner ind mod Marias kusse. Jeg mærker, at du udvider mit røvhul med to fingre og så tre. Jeg kan næste ikke rumme mere og jeg klynker lidt. Du trækker roligt hånden ud af min kusse og jeg klynker igen. Jeg er blevet noget øm af den lidt hårde behandling og er glad for en lille pause, så jeg kan koncentrere mig om at slikke Maria, som er tæt på orgasmen nu. Jeg bruger mine fingre i hendes kusse, forsøger at finde hendes g-punkt. Måske lykkedes det, for i hvert fald kommer hun i en super våd orgasme, som jeg mærker rundt om de 3 fingre jeg har i hende.

Jeg ligger mig på maven ved siden af Maria, og du begynder igen at lege med min røv. Det varer ikke længe, før du har 3 fingre inde i mig, som du bevæger frem og tilbage. Jeg slapper af og lader dine fingre gøre som de vil. Du kommer tættere på og sprede mine ben med dine knæ. ”Kom lige lidt op at stå på alle fire”, siger du. Jeg gør, som du siger og kigger på Maria, som smiler til mig og kysser mig.
Du fylder mig igen op med 3 fingre i røven og din pik er ud for mit kussehul. Du trækker fingrene ud og din pik presser nu mod mit røvhul. Jeg slapper godt af og gør klar til at tage imod dig.
”Du skal styre tempoet”, siger du til mig og står stille med din pik mod mit røvhul. Jeg presser mig tilbage mod dig og mit røvhul udvider sig for at gøre plads til din pik. Det spænder og gør lidt ondt, så jeg tager mig god tid. Trækker vejret dybt og lader din pik glide helt ind. Du står stille og lader mig vænne mig til fornemmelsen af din tykke pik i min røv. Da du kan mærke, at jeg er klar, begynder du at bevæge dig roligt frem og tilbage. ”Shit hvor er din røv stram. Du er så fucking fræk!” siger du. Du kan høre på mit dybe åndedræt, at jeg nyder det og du giver mig et klask i røven. ”Kom,” siger du ”vi skal ned og ligge på siden”. Med din pik inde i mig og dine stærke arme omkring mig, lægger vi os ned på sengen, så vi ligger i ske.
”Find lige dildoen,” siger du til Maria og Maria tager den fra sengebordet. Du tager fat om mit øverste ben og løfter det op, så min kusse bliver blottet. Maria gør dildoen våd med sit spyt og køre den lidt rundt udenpå min våde kusse. Hun lader den glide ind i min kusse og jeg nyder igen følelsen af at blive fyldt helt ud. Du bevæger din pik roligt frem og tilbage i min røv, imens Maria bruger dildoen i min kusse. Hun bøjer sig ned over mig og begynder at slikke på min klitoris. Jeg lukker øjnene og stønner højlydt. Hendes lille, hurtige tunge leger med min klitoris og den intense følelse af at blive fyldt helt ud samtidig med at din varme, trygge krop kan mærkes bag mig skubber mig over kanten og jeg kommer i en fantastisk orgasme. Imens min orgasme klinger af trækker Maria dildoen ud og begynder leger med mine bryster. Du sætter farten op og knepper mig i røven, indtil du ganske kort efter kommer med et brøl.

«
»

Ét svar til “Maria”

 1. michael jensen Avatar
  michael jensen

  en rigtig dejlig liderlig fortælling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer