Min hustru snakkede med sin elsker, mens jeg slikkede hende

Torsdag aften var der erotik i luften. Det kunne jeg straks mærke, da min hustru kom hjem fra arbejde. Hun smilte så dejligt.

Men hvad der var sket i løbet af dagen, der havde gjort hende ekstra varm, havde jeg ikke den fjerneste idé om. 

Vi hyggede os sammen med ungerne, og da jeg havde puttet dem, syntes jeg, det var tid til at “putte” min dejlige lidt buttede hustru, så jeg havde taget en dyne med ned til sofaen, og spurgte, om hun ikke ville i bad. 

Klokken var lidt i ni om aftene, så jeg mente nok, at det var et godt tidspunkt. Tid til det hele, hvis hun var så varm.

– Nej ikke lige nu, jeg venter en opringning, sagde hun med sit sødeste og samtidigt mest lystne blik.

Så kunne jeg nok regne ud, at hun i løbet af dagen havde være i kontakt med sin elsker i Hovedstaden – og at de havde aftalt, at de skulle snakke samme ved 21-tiden. Men jeg sagde ikke noget.

Klokken 21 ringede min hustru mobiltelefon. Hun nåede ikke at tage den, og blev lidt urolig og vimsede forfjamsket rundt, indtil den ringede igen fem minutter senere. Min hustru fik fat i den og satte sig godt til rette i lænestolen med lammeskindet. 

Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre af mig selv – var jeg velkommen – eller var det kun for ham og hende? Jeg lod hende derfor i fred og gik ned i vaskekælderen for at sætte en vask over og hænge rent tøj til tørre. Jeg tog mig god tid, da jeg ikke ville ødelægge den erotiske stemning, jeg havde mærket siden hun kom hjem – og som nu hang i hele stuen.

Da jeg kom op igen, sad hun med bare fødder og med benene trukket op under sig. Det var tydeligt, at hun var blevet varl og lysten. Lidt efter sagde hun manden i den anden ende, at hun ville ringe lidt senere.

– Nu vil jeg i bad!!!, sagde hun henvendt både til sin elsker og til mig.

En to vupti, så havde hun fået bukserne af og stod og famlede med bh-lukningen. Den gav sig og hendes dejlige bryster væltede ud. Jeg åd hende begærligt med øjnene, da hun med blottede bryster vimse forbi  mig og ud i badet – bare i et par små trusser.

Jeg hørte, hvordan hun åbnede for vandet og nød varmen ramme sin nøgne krop. Efter nogle minutter, stak jeg hovedet ind og spurgte:

– Må jeg være med?

Det måtte jeg godt, så jeg smed tøjet og gik ind til min dejlige hustru under bruseren. Jeg greb hende om brysterne bagfra. Klemte dem blidt og mærkede, at brystvorterne var hårde. Jeg spurgte, om jeg skulle vaske hende på ryggen. det måtte jeg gerne, spandt hun kælent. Jeg fik noget velduftende sæbe på den bløde badebørste og begyndte langsomt at vaske hende på ryggen – oppe fra. Op i nakken, hen over skuldrene og ned langs ryggen. Jeg gjorde mig ekstra umage med hendes faste balder, inden jeg bløde den bløde børste glide ned i revnen mellem hendes balder, hvor den kildrede hendes numsehul. 

Hun var våd og villig. Med et smil sagde hun til mig, at nu ville hun ud og ringe. Så måtte jeg stå der under bruseren med sæde i håret og min halvstive pik, som kun flygtigt havde fået lov ti at snuse til hende skød. Men jeg er efterhånden vant til det, når hun er i det humør. Så må jeg nøjes med det, der bliver til overs.

Da jeg efter fem-syv minutter selv var færdig med at bade, og stod og tørrede mig, var der ret stille i stuen. Jeg kunne svagt høre min hustru sige hhhmmmm og sådan noget.

Jeg fandt hende i sofaen liggende under dynen med let lukkede øjne. I den ene hånd havde hun sin mobiltelefon – den anden hånd havde hun med sikkerhed nede mellem sine ben. 

Jeg smilede til hende og nu var der ikke noget i vejen for, at jeg kunne være med. Jeg lod en hånd glide op under dynen, hvor jeg hurtigt fandt frem til hendes lår og varme grotte, hvor hendes hånd ganske rigtigt havde været i gang. Hun var drivende våd.

Jeg fik ubesværet en finger op i hendes våre og lystne fisse, hvilket hun bestemt ikke havde noget i mod. Hun fortalte sin elsker, at nu var jeg kommet og havde en finger oppe i hende grotte, som han selv kendte så godt.

Jeg ved ikke, hvad han hviskede i hendes øre, men det var noget, der gjorde hende liderlig. Hun spandt som en kælen mis, mens jeg legde med hendes kilde og mærkde hendes safte strømme til i hendes lystne fisse.

Jeg måtte straks smage på hende – og åhh, hvor hun smagte godt. Jeg begravede mit ansigt i hendes skød og lod min tunge dele hendes skamlæber, så jeg kunne lege med hendes kilder. Jeg slikkede det bedste, jeg havde lært i et forsøg på at gøre det bare tilnærmelsesvist lige så godt, som hendes elsker. Han kan virkelig få hende i ekstase, når han går i gang med sin tunge i hendes fisse, så jeg havde og har noget at leve op til, hvilke hun jævnligt fortæller mig.

– Du er blevet meget bedre ti at slikke fisse, men min elsker er stadig den bedste.

Det gør mig så liderlig, når hun fortæller mig det – og det gjorde hun også denne aften, hvor hun lå på ryggen og nød at blive slikket, mens hun snakkede med elskeren i telefonen.

– Han er ved at lære det, sagde hun til ham. – Men du er stadig den bedste.

Min hustru var ved at gå til af lyst. Ordene fra hendes elsker og min behandling af hendes skød var næsten mere, end hun kunne klare, Hun vred sig og stønnede at jeg skulle tage hende bagfra.

Den opfordring lod jeg ikke gå forbi, så jeg fik vendte hende om på alle fire, spredte hendes balder og pressede min pik mod hendes grotte, som tog mig dybt op i et eneste hug.

Hun stønnede og jeg kunne forså på hendes elsker, at han fortlate, hvad hun skulle gøre.

– Han siger, du skal bolle mig i det bagerste hul, sagde hun.

Og så fik hun pik i numsen. Jeg trak hende hen over min pik med et fast greb om hendes hofter. Jeg kneppede hende godt i gennem, mens jeg tænket på de gange, hvor hun havde været alene med elskeren. Jeg så for mine øjne, hvordan han med sin meget støre pik gjorde det meget bedre, end jeg overhovedet kunne drømme om…

Det var totalt liderligt ogh jeg var lige ved at komme, da jeg hørtem hvordan hun ønskede at elskeren ville stikke sin store pik ind i munden på hende og så sprøjte sin sæd ned i hendes hals.

Jeg slikkede ekstra godt, da hun sagde det, hvilket fik hendes krop til at sitre i en lag orgasme, hvor han bare kom og kom. Hun klemte sine lår sammen om mit hoved og presede sit leiderlige og piksulte skød mod mit ansigt. Hvor var det fedt.

Lidt efter faldt hun sammen i en salig døs, men jeg var ikke færdig med hende endnu, selvom hun havde sagt godnat til sin elsker, som jeg kunne forså også havde fået en skøn udløsning i den anden ende af telefonforbindelsen. Det var vist noget med, at sæden, som hun skulle have haft i munden, lå i varme klatter på hans mave.

Jeg fik hende vedt om på alle fire, så jeg kunne pule hende som den tæve, hun i bund og grund er. Jeg spredet endnu en gang hendes balder, så jeg havde frit udsyn til hendes indgange – både bagindgangen og grotten.

jeg valgte det bagerste hul. Ubesværet bankede jeg min pik i i hende i seje stød. Jeg nød synes af hendes snævre numse, der var godt blokket ud af min pik.

Jeg slappede af og koncentrerede mig om at nyde at tage hende bagfra. Efter en lang række dybe stød, kunne jeg mærke orgasmen komme rullende. Det var en skøn og kildrende fornemmelse, der bredte sig i mit underliv og til sidst udløste orgasmen. Jeg sprøjtede min sæd dybt op i hendes røv og faldt ned over hende og kyssede hend i nakken og greb om hendes dejlige frodige kloder, der hang som et velformet yver under hende.

Lidt efter trak jeg mig udn af hende og nød synet af sæden, der langsomt sivede ud af hendes snævre numsehul

Sikken en oplevelse – tænk sig at være to og så alligevel dyrke trekantsex.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer