Mit liv med to

Mit navn er Lotte og dette er en historie om en noget som blev en besættelse i mit liv. Jeg voksede op på landet hvor der er langt mellem gårdene men hvor alle kender hinanden.

Som lille tænker man ikke meget over hvad andre barn udstråler af sensualitet men jeg mindes at min bedste, og eneste, ven hed Jens og var på samme alder som mig, 12 år.

Selv om man i den alder ikke tænker så meget over tingene så lagde jeg mærke til at han var meget glad for mig og jeg kan huske at jeg selv var meget glad for ham.

Desværre så solgte naboerne gården da Jens far havde fået arbejde i Thailand som leder for en stor dansk virksomhed.

Åren gik og ved en alder af 31 år fandt jeg en fantastisk mand som betyder alt for mig og vi har et velfungerende ægteskab med et, formoder jeg, almindeligt sexliv.

Jeg føler at min hverdag er præcis som jeg kan ønske mig det og der mangler intet… næsten for godt til at være sandt.

Morten, min mand, er yderst kærlig og meget populær; typen som går ind i alle ved første kontakt. Desuden har han en vidunderlig humor som altid formår mig at mindes hvorfor jeg faldt for ham og hvad han betyder for mig.

På det seksuelle område har han desuden en dejlig fantasi og han finder altid på noget for at holde fantasierne i gang.

Jeg arbejder selv som bestyrer, og eneste kvinde, på et revisorkontor og vi har det fint mellem os fem men da der hele tiden bliver mere arbejde var det på tide at få fat på en ny hjælper til at tage sig af faktureringerne.

Bo, en af mine kolleger sagde at han har en god veninde som han kunne anbefale til arbejdet og der blev aftalt at hun skulle møde op til en samtale på tirsdag den kommende uge.

Jeanette mødte op og jeg lagde straks mærke til at hun skabte opmærksomhed omkring sig: lang, blond og med en meget flot figur som blev yderligere fremhævet af en fantastisk knælang kjole som ikke gjorde meget for at skjule noget men den var yderst elegant og ikke spor vulgær.

Hendes store velskabte bryster trykkede opsigtsvækkende mod blusens stof mens hendes hofter blev flot fremhævet af et bredt sort bælte og hendes flotte nylonbeklædte ben var stukket ind i et par elegante sko med høje hæle.

Det først indtryk jeg fik at Jeanette var meget positivt og hun var meget belært og de papirer hun var i stand til at fremvise dokumenterede klart at hun var mere end egnet til at blive ansat hos os.

På meget kort tid efter hendes ansættelse var hun allerede en integreret del af staben og vi trivedes alle med hende; desuden var der noget ved hende som satte mit indre i flammer uden at jeg var i stand til at forklare hvorfor, – når hun var i nærheden så var der som en elektrisk ladning i luften. Aldrig havde jeg følt noget for en anden kvinde og hele oplevelsen var besynderlig og foruroligende.

Da hun havde været ansat på kontoret en måneds tid skete der noget som gjorde ilden i mig endnu mere udholdelig og som skabte et kaos i mit indre.

Jeg stod ved kopimaskinen og da alle de andre var gået, troede jeg, stod jeg og vrikkede med kroppen til tonerne som blev spillet i radioen og pludselig mærkede jeg at nogen trykkede sig op mod mig. Jeg blev forskrækket og vendte mig om og da jeg så at det var Jeanette kunne jeg ikke lade være med at slippe et lille suk af lettelse men samtidigt gjorde forskrækkelsen at jeg rystede og tog et vaklende skridt baglæns.

Jeannette som sikkert troede at jeg var ved at falde skyndte sig at tage fat i mig og pludselig var jeg i hendes favn. Noget i mig sagde ‰slip løs‰ og af nogen anledning udbød jeg min mund til et kys som hun straks dækkede med sin.

Jeg mærkede hvordan hendes tunge mødtes med min og samtidigt så begyndte jeg at mærke hvordan min fisse var begyndt at brænde af begær. Hendes hænder knappede op min bluse og hun kælede for min bryster og af nogen underlig indskydelse gjorde jeg det samme. Hendes bryster var perfekte, bløde men faste og med store flotte brystvorter som var helt hårde af liderlighed. Dette tændte mig helt og mine sidste betænkeligheder forsvandt som dug for solen. Jeg var helt i hendes vold og jeg begyndte at føre min hånd ned til hendes skridt. Da jeg var lige ved at nå frem tog hun fat i min hånd og viskede stille at jeg ikke var klar til det endnu men at hun ville sørge for at vi kunne udforske hinanden i den kommende fremtid og at jeg ville blive glædeligt overrasket af hvad hun kunne overraske mig med.

Denne hændelse førte til at vi blev mere knyttet til hinanden og vi begyndte at gå ud sammen som veninder. Vi blev mere og mere som de Aller bedste veninder og der var noget utroligt tiltrækkende i Jeanette som jeg ikke kunne stå for.

Da jeg præsenterede hende til Morten var det tydeligt at han kunne lide hvad han så og han var overrasket af at han også kunne tale med hende om alt, fra første øjeblik, da hun virkede til at have en viden indenfor det meste.

En dag da vi var på indkøb til kontorets årsafslutning skete det. Vi var begyndt tidligt Lørdag morgen med at besøge mange forskellige tøjforretninger da vi ville gøre noget ekstra ud af dette års afslutning. Vi havde fundet nye flotte kjoler og da vi var i gang med at finde noget flot undertøj stod vi sammen i omklædningskabinen. Jeanette stod iført en sort bluse som smøg sig til hendes flotte krop og en ganske kort kjole som endte midt på låret.

Jeg stod og prøvede et sæt meget sexet sæt undertøj med en BH som frembød mine bryster og en strømpeholder som holdt strømperne på plads. Da jeg bukkede mig ned for at tage trusserne på skete det.

Jeanette stod bag ved mig og pludselig mærkede jeg at hun trådte et skridt nærmere og tog mig i sine arme mens hun med begge hænder tog om mine bryster. Med sin ene fod sørgede hun for at jeg ikke kunne trække trusserne op.

Uden at tænke over det skød jeg bagdelen ud mod hende og mærkede at hun trykkede sit underliv mod mig. Det var som at trykke på en knap, liderligheden væltede op i mig og jeg havde ikke tanker for noget som helst andet. Jeg mærkede hvordan det begyndte at stramme i fissen og jeg blev våd mellem benene.

Lotte, hviskede Jeanette i mit øre, nu skal du ikke blive forskrækket men bare nyde det jeg vil gøre. Jeg nikkede svagt til hende og hun begyndte at kæle for min fisse bagfra med den ene hånd mens den anden stadig var i gang med mit ene bryst. Jeg mærkede hvordan hun først førte en finger op i mig og siden en til. Jeg var ved at fald sammen da mine ben var helt bløde af liderlighed men blev hold oppe af hendes kælende hånd.

Pludselig trak hun fingrene ud og trykkede mig over skuldrene for at jeg skulle bukke mig mere forover med armene mod prøveværelsets bænk. Det efterfølgende er noget som jeg aldrig kunne have tænkt mig frem til men fra det øjeblik var der ingen vej tilbage. Jeg mærkede hvordan en varm tyk pik langsomt trængte sig langt op i min fisse og skubbede mine skamlæber langt ud til siderne. Jeg var for overrasket til at reagere men samtidigt var det så utroligt ophidsende at jeg mærkede hvordan den første orgasme kom som en kæmpe bølge og rev mig med sig.

Jeg drejede hovedet bagud og kunne se i spejlene at Jeanette stod bag mig, iført sin nye flotte kjole trukket op til taljen mens der stod en stor tyk pik ud fra hendes underliv og direkte ind i min sjaskvåde fisse. Synet var surrealistisk men samtidigt meget ophidsende.

Jeanette pumpede sin pik ind og ud af mig med frenetisk hastighed og jeg mærkede at jeg kom igen og igen. Jeg mærkede at det begyndte at rykke i hendes pik og hun trak min krop ind mod sin for at pikken skulle nå ind i mit Aller inderste og så skyllede sæden ind i mig i kraftige sprøjt.

Jeanette blev stående bag mig til pikken havde trukket sig sammen og først da den fald ud vendte jeg mig om og vi gav hinanden et kram, stadig uden at uden at sige et ord.

Efter et kort øjeblik trak jeg mig lidt væk og kiggede på Jeanette for at se og for at forstå hvad som havde sket. Der stod hun, upåklageligt klædt med sin flotte bluse, sin kjole og sine lange flotte ben i høje hæle. Det jeg så var en kvinde, desuden en meget flot og sensuel kvinde men nu vidste jeg at Jeanette var en man!

Pikken kunne man kun svagt ane som en bule da kjolen var faldet på plads og skjulte den.

Uden at tænke nærmere over det sank jeg ned på knæ, løftede op i Jeanettes kjole og tog pikken i munden. Jeg mærkede hvordan den hurtigt voksede sig stor igen og efter et kort øjeblik kunne jeg næsten ikke have den i munden. Hvordan den var gledet ind i mig uden at flække mig i to dele overraskede kig. Den var massiv, et stort pikhovede som sat for enden af en stang på ca. 22 cm men den var tyk, helt enormt tyk. Med en hånd nåede jeg ikke hele vejen rundet om den.

Jeg lod pikhovedet glide in og ud af min mund mens jeg kælede for hans kugler og dette var noget som han godt kunne lide. Langsomt suttede jeg på pikken mens jeg med en anden hånd legede med min klit som var stenhård og jeg mærkede hvordan safterne og Jeanettes sæd løb ud af min udblokkede fisse.

Kort efter kom Jeanette i min mund og jeg sank det hele, noget jeg aldrig har gjort før men af en eller anden årsag så var det helt naturligt ved denne lejlighed.

Efter eventyret i prøvekabinen gik vi ind på et café hvor vi satte os i en afsides bås ved siden af hinanden . Situationen var lidt trykket da ingen af os ville begynde på noget som kunne såre den anden. Vi var begge godt klare over at situationen var meget speciel.

Efter en stunds tavshed siger Jeanette lavt, nærmest viskende. Du må undskylde at jeg ikke har været helt åben og ærlig overfor dig men som du sikkert kan forstå er jeg ikke som alle andre. Jeg nikkede uden at sige et ord og hun fortsatte sin forklaring.

Du ved det ikke men vi kender hinanden fra dengang vi var meget små, vi legede på landet og allerede dengang var jeg meget forelsket i dig. Du kender mig under navnet Jens….

– jeg må have set ud som et stort spørgsmålstegn for hun smilede sødt og tog min hånd.

Ja, vi legede sammen på gården men da min far fik arbejde i Thailand flyttede vi dertil og vi mistede kontakten. Jeg glemte dig dog aldrig og ønskede altid at kunne møde dig igen. Jeg vidste ikke at jeg skulle møde dig da jeg mødte op til arbejdssamtalen og jeg var klar over at du ikke kendte mig og specielt ikke som kvinde.

Jeg kunne ikke lade være med at spørge om hvorfor han havde lavet sig om til kvinde til udseendet men stadig havde valgt at beholde sin pik. De fleste som laver sig om er fordi at de føler sig som kvinder, det var jeg klar over, men at lave sig om til den fuldendte kvinde men forblive mand var mig ukendt.

Jeanette kiggede på mig og sagde at hun altid havde følt sig som kvinde men hun var tiltrukket af kvinder, ikke af mænd.

I Thailand er der mange dygtige kirurger som kan udføre de mest komplicerede operationer og da hendes forældre var døde havde hun sørget for deres transport og begravelse i Danmark og derefter rejst tilbage for at blive opereret om til kvinde.

Efter at alt var helet og hendes nye hverdag var etableret var hun begyndt på sit nye liv som kvinde. Når hun var faldet helt til havde hun besluttet at flytte tilbage til Danmark og begynde et nyt liv. Alle de nødvendige dokumenter som kvinde havde hun fået lavet i Thailand via bekendte som havde støttet hende under hele forløbet.

Det første år i Danmark havde hun kun levet et normal liv som kvinde og havde ikke haft lyst eller behov til at arbejde. Da en af hendes venner havde foreslået at hun skulle søge arbejde hvor han var havde hun tænkt at det kunne være en go idé for at fremme integreringen og få en ny omgangskreds.

Da hun kom til jobsamtalen havde hun straks genkendt mig og dette havde straks tændt lysten i hende.

Mens jeg lyttede til hende opdagede jeg at min hånd havde vandret fra bordet foran mig og ned til hendes lår under kjolen som det mest naturlige!

Langsomt lod jeg hånden glide hen mod pikken mens jeg kiggede rundt for at se om nogen lagde mærke til hvad som der foregik i vores bås. Da ingen lagde mærke til os lod jeg hånden vandre videre til Jeanettes pik som jeg langsomt trak ud af hendes trusser. Uden at jeg var herre over mine handlinger lod jeg fingrene gribe om skaftet som jeg langsomt begyndte at spille af. Kjolen gav mig god adgang til at spille den af på hende uden at tiltrække opmærksomhed og jeg mærkede at spidsen blev smurt at lidt præsperm. Langsomt lod jeg fingrene glide rundt om pikhovedet med mere og mere styrke og det var svært for Jeanette at ikke lade sig mærke med hvad hun følte for at vi ikke skulle blive opdaget.

Pludselig mærkede jeg nogle kraftige ryk i denne enormt tykke pik og så mærkede jeg hvordan min hånd blev fyldt med sperm som bare væltede ud. Ubemærket flyttede jeg hånden op og tørrede det hele af i en serviet mens Jeanette diskret rettede på tøjet.

Uden at jeg vidste det var denne dag begyndelsen på et nyt sexliv som jeg ikke havde kunnet drømme om!

Da jeg kom hjem var Morten i godt humør og i gang med at lave mad. Det gik op for mig at jeg havde været utro mod ham men af en eller anden årsag gav det mig ikke nogen skyldfølelse.

– faktisk så gav tanken mig minderne tilbage om hvad som var sket i løbet af dagen og jeg gik hen til Morten og spurgte kælent om vi ikke skulle gå i seng…. det skulle ikke siges to gange.

Mens vi elskede fik jeg flere orgasmer end nogensinde før og Morten var henrykt over at kunne tilfredsstille mig. Orgasmerne væltede over mig, den ene efter den anden, og jeg endte helt udkørt men med en dejlig fornemmelse i fissen og i hele kroppen.

Dagen efter da jeg kom til kontoret var der intet at se på Jeanette. Elegant som altid var hun klædt i en sød kropsnær kjole som gik til lidt over knæene og som viste en meget flot og dyb kavalergang. Jeg kunne ikke lade være med at se efter om hendes pik efterlod en bule på kjolen men der var absolut intet at se. At hun var i stand til at gemme det monster var en utrolig bedrift!

Denne morgen var der en som havde fødselsdag og der var medbragt basser til kaffen. Mens vi dækkede bord skete det flere gange at Jeanette og jeg ‰kom til‰ at gå ind i hinanden og meget tæt på hinanden. Jeg mærkede allerede hvordan mine trusser var begyndt at blive godt fugtige. Ved en lejlighed fik jeg ubemærket trykket hånden mod Jeanettes underliv og mærkede at pikken var stenhård og trukket stramt bagud. Den må næsten have været synlig bagfra for der var intet at se foran på kjolen!

Mens vi sad ved bordet med vores kaffe og kager mærke jeg hvordan Jeanette listede sin hånd ind under min kjole og lod sine fingre pille ved kilderen. Når de rørte ved klitoris gav det et stød igennem hele kroppen og jeg kæmpede for at ikke vise nogen tegn som kunne blive opfattet af de andre. Måske var det ikke så underligt at vi to kvinder sad tæt på hinanden ved bordenden.

Efter kaffen spurgte jeg om der var nogen som ville hjælpe til med at sortere lageret og få styr på alle papirer og gamle kasse med fakturaer. Jeanette sagde straks at det ville hun gerne… præcis som jeg havde håbet på.

Vi var ikke andet end lige kommet ind på lageret før vi fik stablet nogle kasser foran døren og efter det trak jeg mine våde trusser af mens Jeanette fremviste en stolt pik som allerede var stenhård. Jeg skyndte mig at tage den i munden men allerede efter nogle kort dybe sug tog Jeanette fat i mig og trak mig op til sig for at så lægge mig hen over nogle kasser papir som stod tilpas godt placeret.

Når jeg låg på ryggen med spredte ben kunne hun stå på gulvet og langsomt nærmede hun pikken mod min kusse. Langsomt lod hun den glide ind og jeg blev vildt ophidset af at se den spile ud mine skamlæber mens den banede sig vej ind i kussen. Igen var jeg forbavset over at dette monster kunne glide så nemt op i mig. Fornemmelsen af at være helt fyldt ud var vidunderlig og jeg nød at se pikken glide ud og ind af min meget våde grotte.

Mens hun kneppede mig med lange rytmiske stød trak jeg ned i hendes kjole og tog en af hendes flotte bryster i hånden mens jeg slikkede og forsigtigt bed på brystvorten. Der gik ikke længe før jeg mærkede at fissen begyndte at trække sig sammen om pikken og med dybe støn kom vi samtidigt. Jeg mærkede igen hvordan sæden sprøjtede højt oppe og spredte sig i mit underliv og følelsen var enormt dejlig.

Efter en lille pause skyndte vi os med at rette på vores kjoler og fik sat kasser og papirer på plads.

Samme eftermiddag ringede Morten til mig og spurgte om jeg kunne lave aftensmaden da han selv ville have lidt overarbejde og derfor kom senere hjem. Han regnede med at være hjemme ved 21.00 tiden. Det sagde jeg straks ja til og i det slog det mig at jeg ville lave noget ekstra lækkert og at jeg ville invitere Jeanette til at spise med.

På hjemvejen sørgede jeg for indkøbene og da jeg kom hjem skyndte jeg mig at lave alle forberedelserne. Da dette var overstået gik jeg i bad og vaskede mig grundigt samtidigt som jeg fik barberet trekanten helt glat. I bruseren kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvad aftenen ville bringe og dette medførte at jeg måtte lege med fissen til jeg opnåede en lille afslappende orgasme.

Efter badet fandt jeg frem en lille knælang kjole som mindede lidt om en aftenkjole. Et par sorte selvsiddende strømper og et par frække latex trusser med indvendig pik til fissen afsluttede påklædningen sammen med nogle elegante stiletsko.

Ved hvert skridt rørte trussernes dildo på sig oppe i mig og dette hold min liderlighed ved lige, selv om det nok ikke var nødvendigt!

Klokken 18.00 ringede det på døren og da jeg åbnede så jeg at taxaen kørte i det samme og at Jeanette stod udenfor iklædt en halvt gennemsigtig lårkort kjole med tynde stropper og det var tydeligt at hun allerede havde frosset for hendes vorter aftegnede sig gennem bh‚ens og kjolens tynde stof.

– Kom ind fra kulden sagde jeg og hun skyndte sig ind. Da døren lukkede sig for vi i hinandens favne og begyndte at kysses. Jeg mærkede at Jeanettes pik allerede var hård som en sten og før vi nåede længere end til gangen var trussernes dildo trukket ud og gyngede vildt for hvert stød fra Jeanettes pik – jeg var allerede spiddet på den og fuldstændigt i hendes magt. Jeanette stod bagved mig og pikken hamrede ud og ind i mig i et tempo som ville sende mig ind i den første orgasme indenfor få sekunder. Kort efter afleverede hun en ladning sæd højt oppe i min livmoder og derefter trak hun sig ud og med et smil lod hun dildoen atter glide op i mig. Heldigvis var trusserne af latex så der blev ikke meget som skulle kunne sive ud i løbet af aftenen.

Selv om jeg var som betaget at Jeanette og at hver stund var noget helt specielt og dyrebart så var jeg klar over at dette ikke kunne fortsætte på denne måde de det før eller siden ville blive opdaget og dette skulle føre til at jeg nok skulle miste enten min mand eller Jeanette. Jeg var ikke indstillet på at give afkald på nogen af dem!

For at kunne fortsætte på denne måde blev jeg nødt til at udtænke en plan som skulle sikre mig at det jeg havde skulle blive en fast del af min hverdag. Jeg havde begyndt at udregne en snedig plan for at Morten skulle blive viklet ind i dette på en mere naturlig måde uden at jeg afslørede for meget på en gang af hvad som have foregået på det seneste.

Om den skulle fungere ville vise sig men jeg var klar over at jeg skulle have tid og tålmodighed for at planen skulle kunne lykkes. Jeg var klar over at det ikke skulle blive nemt da forarbejdet ville blive en enorm udfordring og den mindste fejl ville gøre at det hele faldt til jorden med katastrofale følger.

Da Morten kom hjem var maden klar og vi piger havde fået os et par drinks som var med til at vi var lidt opløftede i stemningen og gode til humørs. Desuden så havde Jeanettes møbelbanker forladt min fisse kun lidt forinden og den dejlige fornemmelse af en stor pik var stadig tilstede og desuden understøttet af trussernes dildo.

Morten og Jeanette faldt straks for hinanden og aftenen forløb hyggeligt mens vi talte om alt mellem himmel og jord.

Det var mere en tydeligt at Morten var indtaget af Jeanettes skønhed og væremåde så jeg var meget tilfreds og følte mig tryggere med planen som jeg havde lagt. Desværre sat Morten så tæt på Jeanette så jeg vovede ikke at lege med pikken og kun med nød var jeg i stand til at holde hånden for mig selv mens jeg mærkede at fissen i hvert fald forblev tændt af bare tanken.

Når aftenen var ved at være slut var vi alle godt berusede og jeg ringede til en taxi mens Morten tog sig af Jeanette . Når taxien dyttede udenfor tog vi farvel med kindkys og Jeanette gik ned til bilen som startede og kørte sin vej.

En dejlig kvinde og arbejdskollega du har der sagde Morten mens han kiggede længe efter bilen. Ja, hun er dejlig svarede jeg stille.

Vi gik indenfor ag så sagde jeg til Morten at jeg ville rydde af og at han bare kunne gå i seng. Det lyder dejligt svarede han hvorefter han lidt stablende gik mod soveværelset.

Min plan forløb stadig som planlagt. Næste skridt var at rydde lidt af og få tiden til at gå og vente til Morten var faldet godt i søvn. Når jeg hørte de først dybe snork fra soveværelset viste jeg at næste skridt i planen kunne sættes i gang. Jeg hentede en pakke som var kommet med posten et par dage forinden og åbnede den med rystende hænder og hjertebanken. Nervøs for at Morten skulle vågne og pludselig komme ud i stuen gav mig svage ben at stå på og jeg blev i tvivl om det jeg havde planlagt skulle kunne fuldføres.

Jeg stålsatte mig og åbnede pakken og tog indholdet i hånden mens jeg mærkede at min fisse råbte efter en kærlig behandling.

Jeg trak latex trusserne af mig og nød fornemmelsen af dildoen som stille gled ud og desuden efterfulgt at noget af Jeanettes sæd. Efter at jeg have fået trusserne helt af tog jeg langsomt bæltet på som låg i pakken og spændte stropperne godt fast under kjolen. Pikken som var fastgjort på seletøjet stod stor og stolt ud i luften. Lang men ikke for tyk. Den var dejlig at røre ved då den var lavet af et nyt materiale som skulle efterligne fornemmelsen af en rigtig pik.

I pakken var også en speciel glidekrem som jeg tog op og med denne i hånden og pikken godt spændt fast under kjolen gik jeg resolut ind i soveværelset. Første del af planen skulle igangsættes og forhåbentlig skulle den lykkes.

Morten havde ladet et lys forblive tændt så det slukkede jeg og gik over til min side af sengen og først der tog jeg kjolen af. Langsomt og lydløst skruede jeg låget af cremen og blev overrasket af en behagelig lidt parfumeret duft som kom fra den.

Jeg smurte pikken ind i cremen og lagde mig i sengen bagved Morten. Forsigtigt tog jeg mere krem i hånden som jeg forsigtigt smurte på Mortens stjerne. Jeg havde aldrig før ens tænkt tanken at røre ved Morten bagi og nu låg jeg musestille og med tilbageholdt åndedræt fast besluttet på at kneppe ham bagi med min strapon.

Med en finger arbejdede jeg forsigtigt frem og tilbage for at han skulle udvide sig stille og roligt og uden at vågne. Jeg sørgede hele tiden for at der kom masser af creme op i hans tarm da jeg viste at det var absolut nødvendigt. Snart var der godt med plads til en finger og jeg gentog det hele med yderligere en finger. Morten stønnede et par gange men han vågnede ikke, hver gang han bevægede sig stoppede jeg mit forehavende for at ikke vække ham.

Når jeg mærkede at der var gjort mere plads til mine to fingre lod jeg dem bare blive inde uden at røre dem mere. Efter en stund trak jeg dem forsigtigt ud og lagde jeg mig lidt tættere ved Morten og meget langsomt og forsigtigt førte jeg pikhovedet til hans stjerne. Langsomt og med masser af glidecreme førte jeg pikken op mod hans stjerne og bare holdt den der helt stille. Jeg låg længe helt stille med et meget lidt pres mod hans åbning for at hans stjerne skulle vænne sig til den kommende udvidelse. Dette viste jeg fra de få gange Morten havde fået lov til at bolle mig bagi.

Når jeg følte at det hele var mere afslappet begyndte jeg at langsomt at trykke pikken op i ham for at derefter begynde at føre den ud og ind i Mortens bagdel samtidigt som jeg begyndte at kæle for hans pik med den ene hånd.

Efter et øjeblik var jeg ganske sikker på at Morten var vågen men at han lod som om han stadig sov. Pikken var begyndt at vokse sig stor og hård og dette var med til at jeg vovede at tage hårdere fat. Kort efter bollede jeg ham hårdt og dybt med straponen.

Med et begyndte han at stønne højlydt og desuden begyndte at støde sin røv baglæns mod mig når jeg hamrede pikken in i hans stjerne.

Pludselig mærkede jeg hans hånd som tog fat om min hofte og som holdt mig trykket ind mod ham med pikken helt banket op bagi. Jeg nød fornemmelsen af at have magten og av at føle begge hans balder ens jeg var bevist over at jeg låg med dildoen begravet hele vejen op i ham, helt til roden.

Jeg mærkede hvordan hans egen pik rykkede flere gange og sæden sprøjtede ud med en forbavsende kraft.

Hold da helt ˆ det var dejligt sagde han med en lidt mudret stemme og ville vende sig om mod mig men jeg holdt ham fast og sagde at han skulle ligge stille så jeg kunne beholde pikken jeg havde spændt fast inde i ham mens vi låg i ske.

Grundet lidt for meget drikkelse mumlede han bare noget og faldt hurtigt i søvn igen. På et eller andet tidspunkt gjorde jeg det også.

Næste morgen var der en seddel på natbordet når jeg vågnede op: ‰God morgen skat. Jeg er taget på arbejde men det var en dejlig nat og jeg kan stadig fornemme bagi hvad du gjorde ved mig. Kram Morten‰

Jeg blev meget glad for beskeden af flere årsager. Den ene var at det jeg havde fundet på var åbenbart noget Morten ikke havde noget imod og jeg havde nydt at kneppe ham og mærke fornemmelsen af at være i ledingen. Jeg var også glad for dette betød at planen var gået godt og at næste skridt kunne begyndes.

Da jeg stod ud af sengen havde jeg stadig pikken spændt fast og af en eller anden anledning besluttede jeg mig for at beholde den på lidt endnu.

Jeg stillede mig foran spejlet og tog et kig på mig selv og langsomt begyndte jeg at kæle lidt for pikken som om jeg spillede den af. Det var utroligt hvor ægte den så ud. Synet gjorde mig godt liderlig men jeg skulle også på arbejde så med et suk spændte jeg det hele af men overbevist om at det ikke skulle være længe før den kom i brug igen. Jeg kunne mærke et lille smil på mine læber.

Dette skete faktisk den selv samme aften hvor vi gik tidligt i seng da jeg havde tilbudt Morten at massere ham godt igennem ˆ han mistænkte nok vad som var bagtanken og det fik han ret i da jeg kneppede ham igen helt vildt bagi og denne gang var det ganske tydeligt at han godt kunne lide det.

Heldigvis har Morten altid selv været opfindsom for at undgå triviel sex og har til tider forbavset mig med kinky påfund som mine latex trusser med dildo så jeg var sikker på at med lidt mere træning og tålmodighed skulle han være vandt til at dette er noget som er naturligt i vores ægteskab og da han ikke var i tvivl om at jeg syntes det var smadderliderligt var alle vores hæmninger pist borte. Han skulle bare vænne sig til at jeg havde ret til hans stjerne når og hvornår jeg havde lyst

Jeg var desuden lidt forbavset over at alt var gået så godt indtil til videre og for at min plan fungerede så fint!

Næste skridt i planen var at gentage succén med at invitere Jeanette til en aftensmad og jeg startede forberedelserne med at fortælle Morten at Jeanette ville komme på mad lørdag aften og at vi skulle have noget godt mad så han skulle finde nogle gode flasker rødvin til lejligheden.

Fredag aften var igen massageaften så det førte til at jeg gennemkneppede Morten igen så at han følte sig godt brugt.

Efter at jeg havde bollet ham vendte han mig om på ryggen og mens jeg låg med straponen strittende lige op i luften kneppede Morten mig til jeg fik en fantastisk udløsning.

Det var meget frækt at se hvordan min gummipik gyngede for hver stød som Morten gjorde og på et tidspunkt tog jeg fat i den og begyndte at spille på den som på en pik mens jeg kiggede ham dybt i øjnene og bad ham kneppe mig med sin dejlige pik.

Lørdag startede med at jeg vågnede meget tidligt og listede mig ud af sengen. Desuden skulle Morten bolles igen så at han var mere afslappet og åben til sindet om aftenen. Desuden ville jeg at han var træt i aften!

Efter at jeg havde købt den første strapon dildo havde jeg købt mere legetøj og noget af det var et par røde latex trusser med høj talje som gik helt op over maven. Disse trusser havde en ganske stor tyk pik fastgjort på fremsiden men på indersiden var der desuden en pik som passede perfekt op i min liderlige kusse. Jeg iførte mig disse trusser og gik ind til Morten som bare var halvvågen da jeg trykkede den velsmurte pikken op i ham. Morten stønnede da det sikkert gjorde lidt ondt men han var allerede ganske van ved at blive kneppet når jeg havde lyst til det. Jeg ville at denne gang skulle vare længe for at forberede ham til i aften så den første lange tid spillede jeg ikke pik på ham. Efter en 10 minutter forbarmede jag mig over ham og med fast greb og godt med creme spillede jeg pikken af på ham.

Snart kom han i et gevaldigt sprøjt og jeg nød selv at mærke hvordan den indvendige pik gennemarbejdede min kusse. Desværre kom jeg ikke selv men hvis alt gik vel efter planen skulle jeg få min del i aften.

Klokken 19.00 ankom Jeanette. Fantastisk køn i en stram sort kort kjole som ikke efterlod noget til fantasien ˆ bortset fra kæmpepikken som ikke kunne ses men som jeg kendte så godt!

Morten kiggede en ekstra gang og det var ikke noget at sige til. Jeanette var utroligt flot og sexet i sin optræden og hvilken som helst man som så hende ville kun tænke på at nedlægge hende og banke sin pik op i hendes fantastiske krop.

Jeg går ind og trækker nogle af vinene op så kan i to piger starte her ude i køkkenet. Med disse ord vendte han om og gik ind i stuen og i samme øjeblik hørte jeg lyden af et velcrobånd blive trukket fra hinanden og straks efter havde jeg Jeanettes dejlige kæmpepik i hånden. Vi stod ved køkkenbordet med ryggen mod indgangen så dette tillod mig at spille pikken af på hende. Da den var så stor blev jag nødt til at lægge den mod køkkenbordet så at pikhovedet låg oppe på selve bordet og dette tillod at jeg kælede for glansen. Pludselig stak Morten hovedet ind i køkkenet og spurgte om vi piger ville have en lille drink for maden og det ville vi gerne.

Mod al logik kunne jeg ikke lage være med at risikere at blive opdaget og derfor bukkede mig hastigt ned og skyndte mig at sutte nogle gange på denne dejlige monsterpik og straks efter det så pakkede Jeanette hele herligheden væk. Utroligt nok var der intet at se når kjolen faldt på plads!

Morten kalde på os at drinksene var færdige og vi gik ind i stuen og satte os ned ved spisebordet og dette var starten på en helt naturlig og flydende samtale som gik fra et evne ubemærket over på et andet.

Maden var færdig og vinen var trukket op. Vi begyndte at spise og jeg sørgede hele tiden for at Mortens glas var fyldt op men han skulle ikke opdage det da dette kunne ødelægge mine lumske planer for i aften.

Jeanette havde fået lidt at vide om planen ude i køkkenet og hun var helt med på det så hun sørgede lige så ubemærket for Mortens glas og desuden var hun dygtig til at skåle med ham.

Som aftenen skred frem så lagde jeg mærke til at Morten blev mere og mere snalret og at han ikke kunne lade være med at kigge på Jeanettes faste fyldige bryster selv om han gjorde sit for at vi ikke skulle se det.

Klokken blev pludselig mange og vi satte lidt dansemusik på anlægget og jeg sagde til Morten at han skulle byde Jeanette op til dans mens jeg tog at bordet. Det havde han ikke noget imod så de begyndte straks at danse til en sjæler.

Jeanette vidste at dette ikke var tidspunktet hun skulle udnytte så efter et par danse, hvor Morten godt nok havde lidt svært at holde fingrene for sig selv, satte de sig ned og førte en samtale jeg ikke hørte. Under samtalen sørgede Jeanette for at hælde ren Whisky på Morten og efter nogle af slagsen hade det sin virkning, han fik sværere og sværere med at ikke sludre og det var tydeligt at han foruden at være fuld, også var godt træt, præcis efter planen.

Efter at vi havde siddet og talt i yderligere en times tid rejser Jeanette sig op og siger at det vist er på tide at hun bestiller en taxi men mens vi venter så vil vi rydde op efter middagen. Jeg tilføjer at hvis Morten ville så kunne han gå i seng hvis han var træt. Morten var ikke bare træt, han var desuden godt beruset og dette helt efter planen jeg havde udtænkt.

Med et nik rejser han sig op og giver Jeanette et kys på kinden og et kram som afsked.

Derefter går han med lidt vaklende skridt mod soveværelset.

Vi begynder at rydde af mens vi egentlig kun venter på at Mogens falder i søvn. Bare det at vente fyrer op under os og vi er begge godt liderlige. Når vi hører at han begynder at trække vejret dybt og regelbundet går vi videre med planen. Jeanette tager kjolen af og står foran mig iført en sexet sort blonde bh og sine små men sexede trusser som kan holde styr på og gemme hendes pik.

Med et smil ser hun på mig og sniger pikken ud af trusserne. Den er halvstiv men allerede en ordentlig krabat. Hun spørger kælent om jeg tror at mine forberedelser vil fungere hvortil jeg svarer at Morten snart er blevet vandt til at blive bollet på alle tider af døgnet af alle mulige størrelser pikke jeg har skaffet og at han nok skal blive nem at overbevise selv om ingen af pikkene endnu har været så store som den Jeanette nu holder i hånden.

Jeg tager mit tøj af til jeg også kun står i mine sexede små underklæder og så tager jeg Jeanette i hånden og går mod soveværelset.

Når vi kommer derind hører vi Mortens jævne vejrtrækning og smiler til hinanden med et konspiratorisk smil. Vi lader en lille hyggelampe forblive tændt for at ikke have værelset helt mørkt

Vi tager det sidste tøj af og jeg går hen til Jeanette og mens jeg suger på hendes ene dejlige brystvorte trækker jeg forhuden fem og tilbage over pikhovedet. Jeg kigger ned på pikken og da jeg ser hvor stor den er er jeg et øjeblik i tvivl om min plan vil lykkes.

Langsom gik Jeanette hen til sengen og lagde sig meget forsigtigt bagved Morten. Meget forsigtigt smurte hun godt med glidecreme på hans stjerne og også på sin pik som allerede stod hård og blodfyldt uf fra maven på hende.

Meget forsigtigt flytter hun sig i stilling således at pikhovedet trykker lige på Mortens stjerne. Mens hun kigger på mig som står lige for fodenden for at få det hele med begynder hun at føre sit underliv fremad. Uden at jeg udtaler det højt formere jeg ordene ‰meget forsigtigt‰ med læberne.

Jeg kan ikke se hvad som sker men jeg kan se at Jeanette stopper op med at skubbe og langsomt trækker sig lidt tilbage. Efter et kort øjeblik skyder hun igen sit underliv fremad og jag kan forestille mig hvad som sker. Hendes blide men vedvarende tryk er med til at presse på Mortens stjerne som meget langsomt vil give efter for at slippe ind denne store tykke pik.

Jeg ser at Jeanette stopper op og bare ligger og venter. Pludselig ser jeg små bevægelser i hendes baller og det går det op for mig at det hun gør er at ligge med pikken mod stjernen og nu ligger hun og pumper med pikken for at langsomt kunne gøre plads til sin indtrængen.

Med et fornemmer jeg at hun har passeret ringmusklen og at hendes pik nu baner vej op i Mortens stramme tarm. Morten stønner svagt men da jeg gennem den sidste tid har vænnet ham til at blive bollet med forskellige størrelser pikke er han bare overbevist om at det er jeg som har sneget en gummipik op bagi ham. Selv er jeg ved at eksplodere af liderlighed.

Jeanette ligger helt stille for hun ved at Mortens endetarm ikke er vant til denne størrelse og desuden prøver hun på at gøre pikken så blød som muligt, undgå at den er stenhård af blod.

Langsomt fører hun denne halvhårde pik op i Morten. Jeg kan se at Morten langsomt er ved at vænne sig til den og han begynder at slappe af.

Jeanette beholder pikken helt i bund og holder den der mens jeg kan fornemme at hun langsomt begynder at tilføre blod til den med forsigtige pumpeøvelser. Langsomt genvinder pikken sin imponerende længde og tykkelse og Morten stønner dybt mens han skubber sin røv bagud i sin halvvågne og berusede tilstand.

Jeanette begynder at kneppe Morten hårdere og hårdere og jeg kan halvt forskrækket se hvor tyk hendes pik faktisk er når den er bankende hård af tilstrømmet blod. Jeg kan se den hver gang hun trækker den næsten helt ud af Mortens røv.

Straks den er næsten ude trykker hun den helt i bund igen og Morten har nu begyndt at stønne højlydt ved hver gennemtrængning. Jeanette knepper Morten hårdt og voldsramt og jeg nyder synet af at se min mand blive gennemkneppet af kvinden i mit liv. Jeanettes fantastiske røv strammes taktfast alt efter som hun banker pikken ud og ind i Morten..

Det er på tide at jeg deltager så jeg sniger mig op i sengen og tager Mortens til bristepunktet fyldte pik i munden.

Overrasket kigger han ned på mig med lidt svømmende øjne og jeg kan se at han ikke helt forstår hvad som sker. Hvis jeg slikker på hans pik må der være en anden som knepper ham bagi!

Inden han når at reagere mere stopper jeg mit slikkeri og siger med hans pik halvt inde i min mund at han skal slappe af og at han skal nyde at vi tager hånd om ham. Desuden så ved jeg at du kan lide at blive taget bagi af en kvinde.

Noget af det jeg siger får en lampe til at tændes i hans slørede hjerne og langsomt drejer han sig således at han kan se hvem som knepper ham. Hans overraskelse er enorm!

Jeanette, hvad laver du siger han mens han fører en hånd ned til sin bagende for at tage om dildoen men da han mærker at det drejer sig om en stor tyk blodfyldt pik som stædigt pløjer sig vej op i ham overgiver han sig og begynder at skubbe sin røv bagud med en vildskab ud over det forventede.

Jeanette kigger på mig og vi nikker glade til hinanden, vi har ham og nu ved vi at vi kan gøre hvad vil vil bare han får sin del af kagen. Vi er lykkedes med vores plan!

Jeg rejser mig op og spænder en strapondildo på som jeg ved kan komme ind nu efter Jeanettes kæmpejern. Jeanette trækker sig ud at Morten og tager en vådserviet og rengør sin pik for at derefter stille sig lige foran Mortens ansigt og uden et ord tager hun fat i pikken og fører den beslutsomt op til Mortens mund.

Åben munden siger jeg til Morten og det er som om han slet ikke er i stand til at tænke selv. Han åbner munden på befaling og Jeanette trykker sin pik ind og Morten har pludselig et pikhovede i sin mund.

Jeg stiller mig bag Morten og med et hug kører jeg dildoen ind i hans endetarm og begynder frenetisk at kneppe ham mens han slikker løs på Jeanettes pik som dårligt kan være i hans mund!

Jeanette lægger sig ned foran Morten og tager hans pik i munden mens han får hendes pik banket længere og længere ind i munden.

Pludselig råber Morten at han sprøjter og det er som et signal til Jeanette som samtidigt som Morten sprøjter sin sæd ind i hendes mund lægger et ben over og bagved Mortens hoved og holder det på plads når hun fyrer hele sin ladning af sæd ind i Mortens mund.

Morten ved dårligt hvad som sker og det hele forsvinder ind i munden på ham hvorefter han sluger det som det mest naturlige.

Jeanette trækker pikken ud og stiller sig ved siden af mig. Træk dildoen ud så jeg kan trykke min pik ind i din mands røv, jeg kan se at du har redet ham godt til og jeg er sikker på at han er begejstret for at have den oppe bagi!

Jeanette siger til Morten at lægge sig på ryg og i samme øjeblik som han ligger på ryggen løfter hun hans ben op og siger med sin mest sexede stemme at han skal hjælpe hendes hårde pik ind i sig. Morten stirrer på hende og det er tydeligt at han ikke kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeannette tager fat i Mortens hånd og lægger den rundt sin pik og derefter fører hun hånden og pikken mod hans stjerne. Uden at nogen af dem siger et ord mere glider pikken lige så stille op i ham og Jeannette begynder igen at taktfast støde kæmpejernet ud og ind af min mand.

Synet af Morten som ligger på ryg mens Jeannette knepper ham med krævende stød og med sinde pragtfulde bryster frit gyngende for hvert stød bliver mig for meget. Jeg kravler op ovenpå Morten og trykker min fisse ud over hans mund og han går straks i gang med at slikke for alt hvad han har lært. Hans tunge spiller som aldrig før på min kilder og jeg er i den syvende himmel.

Lige før jeg når orgasmen trækker Jeanette sig ud af Morten og banker sin pik op i min sultne kusse. Morten ligger med sin mund kun få cm fra denne store pik som ubønhørligt tvinger min kusse ud til bristegrænsen.

Med et trækker hun pikken ud og trykker den mod Mortens mund og han åbner den for at lade den glide ind. Efter et par øjeblikke mærker jeg hvordan den igen baner sig op i min livmoder mens jag også mærker Mortens hånd omkring roden af den. Pikken begynder at rykke krampagtigt og igen mærker jeg hvordan sæden bliver sprøjtet op i min livmoder.

Jeannette fortsætter forsigtigt med at køre pikken ud og ind og Morten har får sikkert sin del af cremen som løber ud at mig.

Udmattede lægger vi os alle ved siden af hinanden og efter et kort øjeblik sover vi alle, tilfredse og udmattede .

Da det blev morgen mærkede jeg hvordan Jeanettes pik gled op i min fisse bagfra og jeg mærkede at nogen kælede for min kilder hvilket fik mig til at løfte på dynen og der låg Morten og nulrede mig mens Jeanettes store pik pløjede sig vedvarende højt op i min kusse.

Jeg løftede det ene ben op og bad at Morten skulle slikke på min kilder mens Jeanette kneppede mig. Morten gled længere ned og lagde sit hoved på mit nederste lår og på denne måde nåede han fint med sin tunge.

Jeg førte min hånd ned mellem mine ben og tog fat i Jeanettes pik og trak den ud af min fisse og med et fast greb om Mortens hoved skubbede jag det frem mod pikken og uden at tøve et sekund tog han pikken i munden og begyndte at suge kraftigt på den. Det var vildt ophidsende at se og fantastisk at opleve at han var gået på så kort tid fra at være en normal heteroseksuel mand med normale sexlyster til at nu både acceptere at blive bollet af en kvinde med dildo og at tage en blodfyldt, dunkende kæmpe pik i munden eller bagi uden at tøve.

Jeanette mundkneppede ham kraftigt et par gange hvorefter hun trak sig længere bagud og sagde til Morten at nu skulle han hjælpe til med at føre pikken ind i sin kones drivende våde fisse og se hvordan den blev udspilet for at kunne tage hele pikken.

Morten tog godt fat i pikken og med et skub fra Jeanette gled den atter ind i min fisse og udblokkede den på det dejligste.

Der gik kun få øjeblikke så mærkede jeg hvordan alt dette var med til at give mig mit livs største orgasme.

Efter et lille øjeblik rejser Morten sig op og løfter mig op for at siden hen lægge mig ovenpå Jeanette og derefter førte han resolut hendes tykke pik op i min fisse. Jeg låg fladt ovenpå hende og Morten stillede sig bagved mig og jeg kan mærke at han bruger rigeligt med glidecreme for at siden hen trykke sin pik mod min stjerne. Stop, den kan ikke være der når Jeanette fylder min fisse helt ud til bristegrænsen. Morten virkede ikke høre for han fortsatte med at lirke sin pik ind i min endetarm. Da det hele var godt smurt af safter og glidecreme kunne jeg straks efter mærke at han havde fundet frem til min bagerste åbning og at han var i gang med at skubbe sin pik op i min røv. Med et smuttede den indenfor og i det øjeblik tabte jeg helt fornemmelsen for tid og sted.

Jeanettes store pik var i min udspilede fisse og Mortens pik gled allerede frem og tilbage i min endetarm. Med et kunne jeg ikke besinde mig mere og begyndte at kneppe disse to pikke med alt jeg havde i mig. Aldrig har jeg følt noget lignende. Dette måtte aldrig tage slut. Jeg kunne bare ikke få nok af disse to dejlige pikke som tilhørte de to mennesker som betyder alt for mig. Alligevel så gik der ikke længe før jeg mærkede at begge pikke begyndte at rykke i mit indre og jeg tror at vi kom samtidigt i et stort brag.

Bagefter låg vi alle tre stille side ved side og bare holdt om hinanden. Jeg låg stadig med to pikke i mig som stadig fyldte mig godt ud. Fornemmelsen var himmelsk. Jeg følte mig som verdens midtpunkt hvor intet andet betød noget. Vores hjerter slog i et hurtigere tempo og vi var alle lidt stakåndede efter slutspurten. Jeg mærkede hvordan jeg var fyldt op med sæd både i min kusse og i min røv.

Der gik dog ikke længe før Jeanette med et glimt i øjet foreslog at vi skulle ud på staden og eventuelt shoppe i de butikker som havde åbent om søndagen for turister… især nævnte hun en som solgte sexet undertøj og frække lejesager på Istedgade… men det er en anden historie…

Forfatter: Lotte
Email: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer