Ny på biblioteket

Mia var efterhånden ved at falde til på studiet og nød at mødes med sine medstuderende på idrætsinstituttet hver dag. Hun havde lige skulle vænne sig til at de efter hver træning havde fælles badefaciliteter, men nu var nøgenheden egentlig ikke noget hun skænkede mange tanker. Hun nød bare at bruge kroppen hver dag og blive udfordret og lære nyt sammen med de andre.

Denne onsdag adskilte sig fra de andre studiedage, ved at hun havde 4 kortere lektioner med en lidt længere pause end ellers, fordi underviserne ellers ikke kunne få det til at passe sammen. Efter hun havde sagt hej til sine kammerater, satte hun sig ved det bord hun plejede at side ved og lod blikket glide ud af vinduet i et et øjebliks kedsomhed, inden undervisningen startede. Hun var som regel i god tid, så hun lige kunne lande.

På grund af hendes uopmærksomhed fandt hun aldrig ud af, hvem der diskret havde lagt en biblioteksbog på hendes bord, men hendes blik registrerede med undren dens titel, \’Lystspil fra romantikken\‘. Hun trak bogen til sig, mens hun kiggede sig undrende omkring, uden at kunne identificere hvem der havde lagt bogen der. En underlig titel, og ikke en bog, der normalt ville have fanget hendes opmærksomhed. Da hun åbnede bogen og bladrede den igennem spottede hun straks en pink post-it på en af siderne.

På sedlen stod der, \’Er du frisk på et lystigt eventyr, så mød mig ved reol 02.11.P i Instituttets bibliotek i næste pause.\

Mia kiggede længe på sedlen med en boblende nysgerrighed. Hvad var det her? En opfordring, en fræk invitation. Men fra hvem? Hun smagte på ordene, \’lystigt\’ …  \’eventyr\’ … \’mød mig\‘.

Dagen hun for to minutter siden havde tænkt ville blive en af de kedelige, var pludselig blevet meget interessant.

I pausen ilede Mia ned til biblioteket. Hun havde 30 min. Reolen var på anden sal. Hun gik op af trapperne. Der var helt stille…biblioteket var ikke et sted idrætsstuderende brugte meget af deres tid. Da hun kom hen til reolen var der ingen. Kun en lang smal gang mellem reolerne, og for enden ved væggen ca. 25 meter nede, stod en stol. Lå der noget på stolen? Hun gik ned til endevæggen.

Og der på stolen lå et \’blindfold\’ og en ny post-it, hvor der stod \’tag bind for øjnene og sæt dig på stolen, hvis du tør…det bliver frækt og lækkert!\

Mia\’s hjerte bankede. Turde hun? Det boblede af spænding og varme strømmede gennem kroppen på hende. For hvad ville der ske? Havde hun lyst til noget frækt og lækkert? JA! Mia var måske ikke den mest spændende og ekstroverte i studiegruppen, ofte mere stille og lyttende. Men hvad få vidste var at hun besad et enormt begær, en lyst til krop, sex, erotik og gerne helt uforpligtende og råt. Det her var hendes vildeste fantasi. Hvem kendte hende så godt? Var det en hun kendte eller mere tilfældigt? Hun tænkte som det knagede mens hun spændt tog bindet for øjnene, lod alt blive sort omkring hende og dumpede ned på stolen.

Her sad hun lidt mærkede hendes hjerte banke i brystkassen bag hendes hvide bomuldtop. Hun lod hænderne glide  over lårene og pillede nervøst ved sømmen på hendes stramme sorte leggins. Måske var det hele en joke?…

Lige som hun skulle til at tage bindet af igen, mærkede hun to stærke hænder på hendes skuldre. De kom uden tøven og trykkede hende blidt ned i stolen, for så at glide ned over hendes arme og løftede op i hende, som for at sige \’rejs dig!\’ Hun gøs og rejste sig. Hænderne vendte hende om, så hun vendte mod væggen, og mennesket bag hende trak hende ind til sig og krammede hendes ryg, så hun kunne mærke, at det var en mandekrop, stærk, lidt højere end hende selv. Hun hørte hans åndedræt og mærkede hans kind mod hendes hals, mens han viskede, \’jeg hedder Jonas, du kender mig ikke endnu, men jeg har set dig på gangene på Instituttet og jeg er glad for at min intuition var korrekt, at du var frisk på et lystigt eventyr. Er du med på en lille sex-leg med mig? Ja og nej vil altid blive respekterede. Så er du med?

JA!, ordet røg ud af munden på hende, mens hun overrasket konstaterede at hun følte sig helt tryk ved denne fremmede og hans tydelige, enkle regler. Hun var klar, så klar!

Med det samme lod han blødt men bestemt sine hænder glide fra skuldrende ind over hendes bryster. Han klemte dem blødt, lod hænderne glide ind under toppen, hun havde ingen bh på, for det var sommer og varmt. Han nulrede og klemte hendes brystvorter lidt og Mia skælvede. Hun lænede hovedet bagover og stønnede sagte. Hans læber kyssede hendes hals bagfra, han slikke og nappede hendes øreflip og hun kunne allerede forestille sig, hvad den tunge kunne gøre andre steder på hendes krop. Han vendte hendes om, så de stod ansigt til ansigt, helt tæt. Han sagde, \’mærk mit ansigt\’. Hun lod hænderne glide over ansigtet og halsen, han var glatbarberet, markedet og med en stærk halsmuskulatur. Hendes hænder trak ham instinktivt til sig og hun kyssede hans mund. Hun havde bare lyst, ville smage ham, mærke hans tunge og varme. Han kyssede igen. Begærligt og dybt, mens hans hænder gled ned over hendes røv, klemte den, masserede den lystigt, og trykkede hendes underliv ind til sig, så hun kunne mærke hans stive pik. Hun lod hænderne glide ned over hans bukser, fumlede for at finde en knap, så hun kunne få dem af. Han greb hendes håndled og trak hendes hænder om bag hendes ryg og holdt dem fast der med en hånd. Hans anden hånd gled op på hendes venstre bryst igen og klemte det hårdt. Er du våd?, spurgte han.

Ja!, svarede Mia. Hans hånd gled ubesværede ned i hendes leggins og trusser, og et par fingre glid ind mellem skamlæberne og mærkede hendes saft der flød ud af hende. Mia stønnede og gav lidt efter i knæene. Om hun var våd…

Godt, sagde han, så er du klar til næste pause. Vi ses igen efter næste lektion. Han trykkede hende blidt ned på stolen, hans hænder slap og lige så lydløst som han var kommet forsvandt han igen. Hun så kun lige ryggen af en smuk und mand, der forsvandt rundt om reolen længere nede ad gangen, mens hun tog bindet fra øjnene og missede i lyset.

Wow, hun var SÅ tændt, sad her efterladt på stolen og forsøgte at samle sig om at rejse sig. Da hun rejste sig så hun en pink post-it glide ned på gulvet. Hun samlede den op. Der stod blot 02.34.S, det var næste mødested.

Hun hastede til time. Kunne nærmest kun fokusere på, hvordan hun kunne mærke hendes egne safter flyde ud af hende og at hendes underliv dunkede. Heldigvis fløj timen afsted, mens hun genspillede med sine indre sanser, hvad hun lige havde være model til.

Mens hun efter timen gik ned ad gangen i biblioteket, fordi reolen og stolen for enden, hvor hun for en times tid siden, havde sat sig, tænkte hun på hvad der nu skulle ske, nogle meter længere nede bagerst i biblioteket. Reolerne var som en labyrint og da hun nærmede sig det rigtige nummer, tænkte hun, så dybt inde i biblioteket har jeg aldrig været før. Forhåbentlig er der heller ikke mange andre der kommer her. Hun stod nu ved reolen, stirrede ned på en stol ved endevæggen, som til forveksling lignede den hun våd og lystig havde forladt for en times tid siden. Alt ligner jo hinanden her, tænkte hun, mens hun gik ned til stolen, satte sig, og tog bindet for øjnene. Håbefuldt sad hun nu og ventede på hvad der nu skulle ske.

Hun skulle ikke vente længe, før hun igen mærkede hænderne på hendes skuldre. Hej Jonas, sagde hun dristigt. Mit navn er Jakob, sagde en dybere stemme, mens hans hænder, der føles slankere løftede hendes arbejde op og placerede hendes hænder på hans røv. Balderne var stærke og stramme i de træningsbukser, han havde på. Addidas, kunne hun mærke, på de tre striber af stof på siden. Hun var overrasket. En ny fyr. Spændende. Jonas møder du igen senere, sagde han, mens hendes hænder af sig selv havde bevæget sig om på hans stive lem og kærtegnede det udenpå bukserne. Ok, sagde Mia. Det var helt ok! Hun elskede det her eventyr, tænkte hun. Jakob trak sine bukser ned, så hans pik vippede frem mod hendes læber, der allerede var igang med at åbne sig, som om kroppene helt instinktivt talte sammen. Hun lod sin tunge glide rundt om hans svulmende pikhoved. Trak forhuden let tilbage og lod sin mund glide ned over skaftet. Han brummede. Lagde hænderne om hendes nakke. Pressede let, mest som et tegn på, at det her måtte hun ikke stoppe med. Hun suttede roligt og dybt hans varme lem og lod fingrene glide rundt på hans kugler, så de strammede sig op og hun med læberne mærkede blodet pumpe ud i det allerede top spændte lem. Hun nød det. Nød at mærke hans pik dybt nede i hendes hals. Hun måtte holde vejret lidt. Mærkede sin krop sitre. Tog ham på røven, mærkede hans stærke lår. Hun gøs, da hans fingre fandt ned til hendes brystvorter og klemte dem hårdt, holdt fast i dem og løftede hende opad. Hun slap modvilligt hans pik med sin mund og rejste sig, uden at han slap taget om hendes bryster. Smerten var mild og tændte hende helt vanvittigt. Hun greb ham om nakken og satte let af og svingede hendes ben rundt om livet på ham, mens han instinktivt slap brysterne og greb hendes røv og holdt hende, mens hun kyssede ham dybt og villigt. Mia stønnede, gispede af lyst. Jakob vendte sig rundt og satte sig på stolen med hende hen over sig. Hendes fødder rørte jorde og lettede hende nok til at han kunne flå hendes bukser ned over hendes røv til knæene. Hvordan han fik trusserne med i den manøvrer, var hende et under, men det glemte hun alt om, da hans hænder konsekvent bad hende vende sig om. Da hun satte sig på skødet af ham, gled hans stive lem direkte op i hende våde kusse, mens han med den ene arm holdt hende om maven og trak hende ind til sig og med den anden hånd holdt over hendes mund, vel vidende at hun ville udstøde et dybt suk, da hun mærkede pikken trænge dybt, dybt op i hendes indre. Mias ben skælvede lidt, mens han blot holdt hende der. Hun mærkede hans pik dunke. Den var klar. Hun respektede hvad hun mærkede, vidste at hvis hun rørte sig, ville det være nok til at han ville sprænge spændingen og komme. Det var hun slet, slet ikke klar til.

De sad stille, spændte af lyst, biblioteket var heldigvis også helt stille. Han pressede to fingre ind i munden på hende. Hun lod tungen lege med dem. Nød at mærke hans unikke kendetegn, som om hun kunne smage hans fingeraftryk. Lod hans fingre lege med sin tunge. Nysgerrigt legende.

Hans hænder gled ned over hendes krop, ned til hofterne, tog fat om dem og bevægede hendes underliv i rolige bevægelser, så hans pik kunne glide dybere og dunkede frem og tilbage i hende. Hun satte tempoet lidt op, hans hænder klemte hårdt hendes røv. Hun vuggede frem og tilbage, og mærkede hvordan hans ene tommelfinger gled ned i revnen mellem balderne og blidt begyndte at stryge og massere hende anus. Shit mand, det var lækkert. Mia bøjede sig fremover og lod ham komme bedre til. Han masserede dybere, med et dybere pres gled hans finger lidt ud og ind og sendte bølger af nydelse gennem hende, som fik hendes kusse til at stramme sig hårdt om hans lem. Hendes egne hænder fandt op på hendes bryster og klemte dem. Det var for godt det her!

Jakobs finger blev skiftet ud med hvad hun kun kunne identificere som en lille butplug, der koldt, men glat gled rundt på hendes anus. Han trykkede erfarent med dybe rolige pres redskabet ind mod hende, og villigt slappede hun af og lod den glide, tryk for tryk ind i hendes røv. Det var en vild følelse at mærke den og hans lem oppe i hende. Hun satte igen gang i sine vuggende bevægelser, men Jakob stoppede hende. Han nussede hende på ryggen og sagde, rejs dig!

Mia rejste sig, han trak langsomt trusser og bukser på hende igen. Hun vidste godt hvad klokken havde slået. Det er tid til time igen, sagde han, mens han krammede hende og kyssede hendes mund. Hendes tunge mødte hans i et varmt kys, mens han satte hende på stolen, stadig med denne butplug oppe i sig. Vi ses igen, sagde han, og hun hørte hans sagte skridt forsvinde, mens hun tog bindet af og sundede sig lidt.

Hun rejste sig forsigtigt. Aldrig havde hun skulle gå med en butplug, men hun havde mest lyst til at lade den sidde, også i undervisningen. Laden lysten strømme igennem hende, mens hun måtte vente til næste pause.

Hvordan hun kom fra biblioteket til klasseværelset og tilbage igen en time senere var en tåge. Hendes krop og begær tog alt hendes fokus. Men hun stod nu på 3. sal af bibliotekten med en post-it hvorpå der stod ’Arkiv Sektion N’. Døren til arkivet på 3. sal var åben. Der var køligere i det lidt mørke lavloftede arkiv, der lå øverst og mest afsides i bygningen. Det var da trods alt noget, for hun havde ikke brug for at andre en Jonas og Jakob forstyrrede hende lige nu.

Hun bevægede sig ned ad gangen, mens lysende automatisk tændte via sensorer efterhånden som hun gik forbi reolerne ned mod N. Da hun gik rundt om reolen så hun til sin store glæde to nøgne mænd stå og vente ved endevæggen mellem reol N og M. De smilede frækt, hun satte farten op. Gik direkte ind i deres arme, som hastigt begyndte at klæde hende af. Hun kiggede ind i et par mørke øjne, mens hans hænder tog fat om hendes nakke. Inden han kyssede hende, spurgte hun blot, Jonas?…

Hmm, mumlede han, mens han kyssede hende dybt. Hun havde gættet ud fra hans hænder, som nu ivrigt masserede hendes bryster, og hun stønnede ind i hans åbne mund. Fuck, du er lækker og liderlig, sagde Jakob, som havde sat sig på huk, og med hænderne undersøgte hendes røv. Hun har den stadig i, sagde han lidt overrasket. Hun kunne høre på hans stemme at det tændte ham. Hans hånd gled fra hendes inderlår op mellem skamlæberne og han lod to fingre glide dybt op i hende og trykkede hånde dybt op mod hendes underliv, mens hendes safter løb ned over hans håndled.

Jonas kiggede intenst på hende og guidede hendes krop forover, så hendes hoved mødte hans stive pik og hun mødte den med åben mund og slugte den ivrigt. Imens havde Jakob rejse sig og gav hende et hård smæk på højre balde, så hun stønnede. Samtidig mærkede hun hans pik trænge dybt ind i hende bagfra. Et hårdt dybt stød og så stod han med pikken langt inde i hende mens han let vibrerede den butplug han tidligere havde placeret i hendes stramme røv. Han lod pikken stå som en stabil støtte hun kunne læne sig ind i, mens han med dybe pres masserede hendes anus med butpluggen. Trak den langsom ud og ind, udvidede hende, og fik hende til at overgive sig mere og mere. Jo mere han masserede hendes røv og anus, jo vildere og dybere slikkede hun Jonas pik. Fuuuuuuck…, stønnede han, mens han nev og hev i hendes brystvorter. Smerten var stikkende og fantastisk og nydelsen, liderligheden og begæret flød rundt i hende.

Pludselig mærkede Mia et hårdt smæk på hendes balde, hun stønnede. Jakob trak langsomt sin pik ud af hendes kusse og løftede den lidt, så den gled hen over hendes røv. Han trak langsomt redskabet ud, der havde fyldt hendes røv og i samme bevægelse, mens hun åndede liderligt ud, pressede han på med pikken, så den roligt gled dybt ind i hendes røv. Hun stønnede vildt. Den måde han gjorde det på var så rafineret, som om han følte dybt hendes bølger af nydelse og lod dem vise ham vejen hun var klar til at gå. Hans pik blev endnu stivere af det stramme hul og den gled langsomt og lækkert ud og ind af hendes røv. Hun rørte ved sin klit, det gav stød i hendes underliv, og han svarede med endnu et smæk på hendes balde. Tænk hvis nogen hørte dem…tænkte hun.

Den tanke forsvandt hurtigt, da Jakob trak hende med baglæns ned på den stol, der som sædvanlig stod ved endevæggen. Han satte sig, mens han holdt hende om lårene og løftede hende så hun nu nærmest sad på hans pik, som endnu var lagt oppe i hendes røv. Det gik hurtigere end hun kunne nå at registrere og det næste der skete, fik det til at sortne for hendes øjne af nydelse. Jonas trådte bestemt tættere på og pressede sin pik mod hendes kusse, som han havde direkte adgang til, nu hvor hun sad på Jakob med benene strittende op i luften. De arbejde sammen som om de havde gjort det før. Det havde hun ikke! Men nu mærkede hun for første gang en meget stiv pik trænge langsomt op i hendes kusse, mens en anden pik allerede var dybt oppe i hendes røv. En overvældende ekstase overdøvede enhver smerte over den jomfruelige udvidelse af hendes underliv. Jakob nulrede hendes brystvorter, og Jonas nussede hendes klit, mens de i dybe rytmer bevægede deres pikke skiftevis ud og ind af hendes. De stønnede alle tre dybere og dybere i takt med at deres energi smeltede sammen og de alle nærmede sig en dyb orgasme. Det var som om en urkraft overtog deres fælles bevægelse, alt smeltede sammen og intensiteten i alle bevægelser steg og steg op i en eksplosion af liderlighed og ekstatisk nydelse, Mia aldrig i sit liv havde oplevet før. De kollapsede alle tre, mens mændenes pikke slap deres spænding og stille gled ud af Mias huller. Deres åndedræt var endnu nærmest forbundne, da Jonas kyssede Mia på panden og munden. Hun smilede mens et par svedperler dryppede fra hans mørke hår ned på hendes kind.

Han rejste sig og hjalp hende op at stå, mens han varmt omfavnede hende og nussede hende blidt. Hun lænede sig ind til hans bryst, lod ham holde hende, mens hun tænkte, ’hvem er de her to drømme-fyre?’ Hun vendte sig om og så direkte ind i øjnene på en smilende Jakob, som kærligt klemte hendes bryster og lod hænderne glide over hendes krop. Hold kæft, hvor er du dejlig, sagde han, og hun mærkede Jakobs hoved nikke bekræftende bag sig. Han gav hendes røv et lille klem. Det her glemmer jeg aldrig, viskede han. Hun rystede stille på hovedet, ’nej, heller ikke jeg’, sagde hun, mens Jakob rakte hende, den hvide top og bukserne.

De klædte sig på i stilhed, smilende, stadig i en ekstatisk rus, og gik så stille ned ad gangene forbi alle reolerne med bøger og ud af hoveddøren til biblioteket ud i mængden af andre studerende på vej til kantinen. De gav hinanden et kram og Jonas sagde kækt, ’vi må snart tag på biblioteket igen, ik?’ De andre nikkede, mens de gik hver til sit.

Mia droppede den sidste time, hun kunne alligevel ikke huske de første tre.

 

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer