Overnattede hos en ven

Erik lå i Benjamin’s gæsteværelse og forsøgte at falde i søvn efter en aften med sjov og latter. Men hans blære vækkede ham midt om natten med et pludseligt behov for at tisse. Han steg forsigtigt ud af sengen og listede hen ad gangen mod badeværelset. På vej derhen opdagede han et svagt lys, der strålede ud fra Benjamins mors soveværelse.

Nysgerrigheden tog over, og Erik kunne ikke modstå fristelsen til at tage et kig. Han gik forsigtigt hen til døren og så en lille sprække, der gav ham mulighed for at kigge ind i rummet. Der lå Benjamins mor, smukt og fristende, på sengen. Hun havde fjernet sin natkjole og var optaget af at tilfredsstille sig selv.

Synet af den erotiske scene sendte en bølge af begær gennem Eriks krop. Erik havde aldrig været sammen en pige før, og han kunne mærke, hvordan hans 16-årige pik hurtigt blev stiv, og en intens lyst begyndte at brænde indeni ham. Uden at kunne stoppe sig selv, lod Erik sin hånd glide ned til sit skridt og begyndte at røre ved sig selv, mens han fortsatte med at iagttage Benjamins mor.

Hun bevægede sine fingre hurtigt og sensuelt over sin våde fisse, og hendes stønnen blev højere og mere lidenskabeligt. Det var som om, hun vidste, at hun blev iagttaget, og det tændte hende yderligere. Erik kunne ikke modstå fristelsen til at deltage i denne erotiske leg.

Han fortsatte med at stimulere sig selv, hans hånd glidende op og ned ad sin stive pik. Han forestillede sig, hvordan det ville være at røre ved Benjamins mors glatte hud og smage hendes safter. Begæret brændte i hans årer, og han kunne ikke længere undertrykke sin egen lyst.

Erik kunne ikke længere holde tilbage, og hans krop blev overvældet af en intens orgasme. Han mærkede sin pik pulserende i sin hånd, mens hans sperm blev sendt ud i en kraftig strøm. Med et støn af tilfredshed sprøjtede hans varme sæd ud gennem sprækken i døren og landede på gulvet i Benjamins mors soveværelse.

I det øjeblik var det som om tiden stod stille. Erik blev fyldt med en blanding af ophidselse og nervøsitet. Han vidste, at hans handling kunne have uforudsete konsekvenser. Han skyndte sig ud på toilettet for at rense sig selv og forsøge at skjule beviserne på sin frække opdagelse.

Næste morgen sad Erik, Benjamin og Benjamins mor ved morgenbordet og spiste morgenmad. Stemningen var tilsyneladende afslappet og ubekymret, som om intet usædvanligt var sket natten før. Benjamin havde travlt med at spise sin morgenmad og forberede sig på sin tidlige fodboldtræning.

Benjamins mor så smilende på Erik og spurgte med en let flirtende tone i stemmen: “Erik, kunne du måske blive og hjælpe mig med et par ting i dag? Jeg ville virkelig sætte pris på din hjælp.”

Erik mærkede en blanding af spænding og nervøsitet. Han huskede tydeligt de erotiske øjeblikke fra natten før og vidste, at der lå en skjult invitation i Benjamins mors ord. Han tog en dyb indånding og smilede tilbage, mens han svarede: “Selvfølgelig kan jeg blive og hjælpe dig. Det ville være en fornøjelse.”

Benjamin kiggede forvirret på dem, men hans ungdommelige uvidenhed var nok til at forhindre ham i at opfatte de erotiske undertoner mellem sin mor og Erik. Han tog en sidste bid af sin morgenmad og rejste sig fra bordet for at gå ud af døren.

“Jeg tager afsted nu. Vi ses senere, mor,” sagde Benjamin, før han forlod huset.

Benjamins mor førte Erik ind i soveværelset og pegede på de underlige pletter på gulvet. “Kan du hjælpe mig med at fjerne disse pletter, Erik? Jeg ved ikke, hvad der er sket,” sagde hun med en blanding af uskyld og mystik i stemmen.

Erik nødede synet af Benjamins mor iført en løs bluse, der afslørede en forførende mængde af hendes bryster. Hver bevægelse, hver bukning af hendes krop, tiltrak hans opmærksomhed. Hendes yoga-bukser sad stramt omkring hendes røv og fremhævede hendes fristende form.

Han forsøgte at fokusere på opgaven foran ham og fik hurtigt fat i rengøringsredskaberne. Men hans øjne kunne ikke modstå fristelsen ved at kigge på Benjamins mors krop, når hun bøjede sig forover for at vise ham pletterne på gulvet.

Benjamins mor bemærkede Eriks intense blik og lod et lumsk smil danne sig på hendes læber. Hun nød at have fuld kontrol over den generte Erik og vidste, hvordan hun kunne spille på hans begær. Hun fortsatte med at bøje sig forover og lade ham få et frækt kig ned til hendes bryster og den forførende kavalergang.

Erik kunne mærke sin pik begynde at reagere på synet af Benjamins mors fristende krop. Begæret brændte i hans årer, og han kunne ikke længere modstå fristelsen. Han lod sin hånd glide ned til sin bule og gav den en let kærtegn, mens han fortsatte sit arbejde med at fjerne pletterne.

Benjamins mor kunne se Eriks begær vokse, og hun nød at have ham under sin kontrol. Hun legede med tanken om at tage det et skridt videre, men for nu nød hun at se ham forblive i sit begærlige og generte stadie.

Benjamins mor nød at pirre Erik og holde ham i en tilstand af begær og længsel. Hun fortsatte med at bevæge sig rundt i rummet, rydde op og arrangere tingene, alt imens hun var bevidst om Eriks intense blikke. Hendes bevægelser var forsætligt sensuelle, og hver gang hun bøjede sig forover, vidste hun, at Erik fik et glimt af hendes stramme yogabukser, der fremhævede hendes skamlæber.

Erik kunne ikke tage øjnene fra Benjamins mors forførende krop. Hver gang hun bukkede sig forover, blev han præsenteret for et syn af hendes skamlæber, indhyllet i de stramme yogabukser. Begæret brændte i hans årer, og han længtes efter at røre ved hende, smage hendes safter og give hende den tilfredsstillelse, hun længtes efter.

Benjamins mor nød at have Erik i sin magt, at vide, at han var fanget i sin egen begær og ikke kunne modstå hende. Hun fortsatte med at tease ham, langsomt og bevidst, som en kat, der leger med sin bytte. Hun vidste, at hun havde magten til at drive ham til vanvid af længsel.

Mens Erik arbejdede på at rense pletterne på gulvet, kunne han ikke undgå at lade sin hånd glide ned til sin stive pik. Han gav den et forsigtigt kærtegn gennem stoffet, mens han fantasere om at røre ved Benjamins mors skamlæber og smage hendes safter.

Benjamins mor bemærkede Eriks bevægelser og smilede lumskt for sig selv. Hun nød at se ham kæmpe med sin egen begær og kunne ikke lade være med at tænke på, hvor langt hun kunne tage legen. Men for nu nød hun at holde Erik i en tilstand af pine og længsel.

Benjamins mor kunne mærke spændingen i luften, mens hun fortsatte med at bevæge sig rundt i rummet. Hun besluttede sig for at tage legen et skridt videre og begyndte at kommentere Eriks ophidselse. “Kan du lide, hvad du ser, Erik?” spurgte hun med et frækt smil. Hendes ord sendte en bølge af forventning og begær gennem Eriks krop.

Erik kunne ikke tro, hvad han hørte. Han følte sig fanget mellem sin lyst og sin frygt. Men Benjamins mors magt over ham var uimodståelig. Han nøjedes med at nikke stille, hans ansigt rødmede af både skam og ophidselse.

Benjamins mor gik tættere på Erik og lod sin hånd glide over hans lår, mens hun hviskede i hans øre, “Hvis du vil have mere, skal du bevise det for mig.” Hendes ord sendte elektriske signaler gennem Eriks krop, og hans begær blev kun intensiveret.

Benjamins mor så direkte ind i Eriks øjne, mens hun nærmest hviskede sine ord. “Jeg så dig, Erik. Jeg så dig, da du stod der og legede med din pik om natten,” sagde hun med en forførende tone. Erik følte sig fanget mellem en blanding af skam og ophidselse, men han vidste også, at han ikke kunne modstå Benjamins mors ønsker.

Erik sank en klump og følte sit hjerte banke hurtigt i brystet. Han vidste, at han blev konfronteret med sine dybeste fantasier og begær. Han rettede sig op og trådte et skridt nærmere Benjamins mor. Med en blanding af nervøsitet og begær lod han sin hånd glide ned til sin bule i bukserne.

Han begyndte langsomt at massere sin pik gennem stoffet, mens hans øjne var fokuseret på Benjamins mors reaktion. Hun nød synet af Erik, der opfyldte hendes ønske og legede med sig selv for hendes fornøjelse. Hendes øjne flammede af begær, og hun lod sin hånd glide ned over sin egen krop, hendes fingerspidser forsigtigt strejfende hendes brystvorter og derefter videre ned mod sit varme skød.

Eriks vejrtrækning blev tungere, og hans støn fyldte rummet, da han lod sin hånd glide ind under stoffet og begyndte at bevæge den op og ned ad sin stive pik. Han kunne mærke, hvordan begæret fyldte hver eneste fiber af hans væsen, og han blev mere og mere opslugt af det intime øjeblik med Benjamins mor.

Benjamins mor lod sin hånd glide mellem hendes ben, hendes fingre dansede let over hendes klitoris, mens hun holdt øje med Erik. Hendes læber lettede i et forførende smil, der nærmest bad om mere. Det var som om, de to var forbundet gennem deres gensidige lyst og begær.

Erik kunne mærke sin uundgåelige orgasme bygge sig op, og han vidste, at han ikke kunne holde tilbage længere. Med et sidste støn kom han i en voldsom udløsning, hans varme sæd sprøjtede ud over sine hænder og klædte bukserne. Samtidig fandt Benjamins mor sin egen ekstase, hendes krop sitrede og spændte sig i en intens orgasme.

Erik kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da Benjamins mor straks bøjede sig ned og begyndte at slikke og sutte hans nyafsprøjtede pik ren for sperm. Hendes dygtige tunge og læber fik hans erogene zoner til at sitre af nydelse, og han kunne ikke undertrykke et støn af velbehag. Benjamins mor var åbenlyst en kvinde, der vidste, hvad hun ønskede, og hvordan hun skulle tage det.

Da hun endelig trak sig tilbage og smilede tilfreds, sagde hun med en stemme fyldt med sensualitet, “Du har gjort et godt stykke arbejde, Erik. Men nu må du hellere smutte hjem, inden Benjamin kommer tilbage fra fodboldtræning. Vi vil ikke have, at han opdager vores lille hemmelighed.”

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer