Prøverummet

Vi havde begge taget en fridag, og tog ind midt i byen for at få lidt brunch.

Gaden var næsten tom for mennesker sådan en almindelig hverdag først på dagen – det så næsten ud til, at vi havde byen for os selv.

Vi kom forbi en tøjbutik, hvor du faldt for en hvid top, der hang i vinduet. Vi gik ind i butikken for at se nærmere på den. Der var kun to ekspedienter – en ældre herre og hvad der nok var deres elev, en ung fyr i (selvfølgelig) smart tøj. Du hviskede til mig, at du havde fået en idé, og at du lige ville gå lidt rundt og kigge tøj, og jeg kunne gå over og kigge på herretøj imens.

Du gik lidt rundt og kiggede, og inden længe kom den unge fyr over til dig, og spurgte, om der var noget han kunne hjælpe dig med. Du fortalte ham, at du ledte over noget, der var lidt gennemsigtigt, som du ville overraske din mand med, og om de havde noget, som han syntes ville være frækt til dig. I gik rundt og fandt lidt tøj, mens du kunne se bulen i hans bukser vokse jo mere du spurgte om han troede, du ville se fræk ud i det tøj han fandt til dig. Efter kort tid var du klar til at prøve tøjet, og gik ind i prøverummet – eleven blev høfligt stående udenfor og ventede. Du trak forhænget til side og stod i en halvgennemsigtig top uden BH, hvor han kunne se dine frække bryster gennem stoffet. Du spurgte om han synes det så frækt ud til dig, og egentlig behøvede han ikke svare, du kunne bare kigge ned på bulen i hans bukser der sagde det hele. Men det er jo ikke lige så sjovt som at spørge ham, og se ham blive lidt rød i kinderne. Du gik ind igen, for at skifte til noget af det andet tøj. Denne gang kom du ud i en lang kjole, som også var gennemsigtig og hans bule i bukserne blev ikke mindre af, at han nu kunne se, at du overhovedet ikke havde undertøj på indenunder kjolen. Du spørger igen, om han synes det ser frækt ud, og inden han når at svare, giver du hans pik et klem uden på bukserne og siger at ”det ser sådan ud” og smiler til ham.

Den ældre ekspedient havde så småt fundet ud af, at det vist var en spændende kunde, hans elev var ved at ekspedere. Inde fra prøverummet spurgte du eleven, om han ikke lige kunne hjælpe dig ud af kjolen, da du ikke kunne få den over hovedet. I samme øjeblik eleven går ind til dig, begynder den ældre ekspedient at gå ned mod jer. Jeg får ham hurtigt på andre tanker, da jeg holder en skjorte op, og spørger om de ikke har den i andre farver.

Inde i prøverummet står den unge elev og hjælper dig af med kjolen, og du gør hvad du kan, for at dine bryster skal komme til at røre ham. Endelig får I ved fælles hjælp trukket kjolen af dig, og du står nu foran ham splitternøgen. Han står og kigger på dig med store øjne, og en kæmpebule i bukserne. Du sætter dig på knæ foran ham, knapper hans bukser op og hans stive pik springer frem mod dig. ”Hold da op – der er vist en der trænger til at få taget trykket” siger du, lige inden du tager hans stive pik i munden. Du kan mærke, at han ikke holder længe og da du tager et fast greb om hans kugler fyldes din mund med hans sperm, og han forsøger det bedste han kan at være stille. Du suger det sidste sperm ud af ham, kysser hans pik og pakker hans pik ind i bukserne igen og siger ”tak for hjælpen”. Du giver ham tøjet, du har prøvet og siger du gerne vil have det hele, og hvis han nu bærer det op til kassen, så kan han dække for sin flotte bule i bukserne. Du tager dit tøj på igen og I følges op til kassen, hvor jeg stadig står og kigger på skjorter. Du kommer til mig, kysser mig og siger, at du har fået super god hjælp til at finde noget tøj. Den ældre ekspedient kigger lidt underligt på os, men jeg lægger en skjorte oven i bunken med dit tøj, og betaler mens du sender et frækt smil til eleven.

Vi går over og får noget brunch, hvor du fortæller mig, hvor frækt det var at give ham et blowjob i prøverummet, og sidder og tænker lidt ”gad vide om han nogensinde er alene på arbejde – det kunne være sjovt at besøge butikken sådan en dag”.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer