Rasmus var ny i firmaet

Forfatter: Mister T.

Jeg har altid været meget åben med at jeg var til fyre, også på mine arbejdspladser. På min forrige arbejdsplads lavede vi alle en del fis med hinanden, og jeg gik selvfølgelig heller ikke ram forbi.

Jeg havde lige ansat en ung fyr på 17 der skulle hjælpe os i nogle måneder hvor vi forventede at have travlt, Rasmus hed han. Han virkede som en kvik ung fyr men var ret stille. Jeg sad sammen med ham og var ved at vise ham hvordan lagersystemet virkede da en af mine kollegaer kom brasende ind på kontoret. “Hvad er det for nogle rædsler du har købt?” spurgte hun og holdt en af de varer vi netop havde modtaget op så jeg kunne se den. Selv om hun holdt masken kunne jeg se at hun mente det for sjov, så jeg svarede igen: “Tror du ikke bare det er dig der ike ved hvad der rører sig? De kommer til at gå som varmt brød!”. “Jeg sagde til chefen at vi skulle have ansat en kvinde sagde hun” og blinkede til mig “Men jeg troede en bøsse var ligeså godt! Dem i fjernsynet har da altid god stil!”. Jeg grinede og bad hende om at skrubbe ud og passe sit arbejde.

“Ja, omgangstonen er altså lidt rå her, men det er kærligt ment” skyndte jeg mig at sige til Rasmus der sad og så ned i skrivebordet og var helt rød i hovedet. “N-nå, okay” mumlede han. Jeg fortsatte med at sætte ham ind i systemet og efter kort tid var han klar til at arbejde på egen hånd. Han virkede dog endnu mere genert og stille end normalt.

Jeg satte mig over til mit eget skrivebord og gik i  gang med at passe mine eget arbejde. Jeg kastede lidt stjålne blikke over på Rasmus engang imellem, han var en køn fyr på en naturlig måde. Lyst hår, blå øjne, kridhvide tænder og lettere muskuløs. En enkelt gang fangede han mit blik, blev igen ildrød i hovedet og kiggede hurtigt væk.

Pludselig gik det op for mig hvad der var i vejen! Han havde selvfølgelig problemer med at hans chef var til fyre! Jeg besluttede mig for at få en snak om det med ham efter fyraften.

Eftermiddagen gik og Rasmus var tavs og arbejdede koncentreret. Ethvert forsøg fra mig eller de andre kollegaer på at komme i snak med ham mislykkedes, han svarede kun med enstavelsesord. Da det var fyraften skulle jeg vise ham hvordan man loggede korrekt af systemet. “Jeg vil egentlig gerne lige have en lille snak med dig når nu de andre er gået” sagde jeg til ham. Igen rødmede han og kiggede ned i bordet, “Okay” nærmest hviskede han.

“Vi kan bare sidde her” sagde jeg og pegede på hans skrivebord hvor der stod to stole. “Vil du have en sodavand, eller måske en øl?” spurgte jeg for at bløde stemningen lidt op. “Jeg tager det samme som dig” svarede han uden at kigge på mig. “Jamen, så bliver det to øl” sagde jeg og smilede til ham “Og slap af, jeg skal altså ikke til at fyre dig!”

Da jeg kom tilbage med øllene stak jeg ham den ene og sagde skål. Vi drak begge en tår af vores øl. “Nå, Rasmus” begyndte jeg “Jeg vil godt tale med dig på grund af det der skete i dag da Gitte kom ind. Jeg kunne se at du har et problem med at jeg er til fyre, men det er altså…”

“Nej, nej – det har jeg slet ikke!” brød Rasmus ind, “Det er bare fordi at… øhhh…”. Jeg kunne se at han gik i stå og jeg fortsatte: “Hør nu her, vi er mange forskellige mennesker her i firmaet, men alle accepterer hinanden. Og fordi vi accepterer hinanden kan vi tillade os at drille hinanden – men det er altså kun for sjov”.

Jeg kunne se at han lyttede opmærksomt, så jeg fortsatte “Men jeg vil bede dig om at se folk som kollegaer, og ikke fokusere på om de har nogen særheder eller…”. “Jamen, jamen… Jeg er selv bøsse!” brød Rasmus ind.

“Hvad???” jeg stirrede overrasket på ham, det var ikke det jeg havde forventet “Du er selv bøsse?”. Han rødmede igen “Ja, altså… det tror jeg at jeg er… og det er bare fordi… jeg har aldrig før oplevet nogen der snakkede om det sådan… eller en som var det… altså bøsse”. Han var ildrød i hovedet og kiggede skiftevis på mig og ned i bordet.

Jeg tog en ordentlig tår af min øl og tænkte mig om. Pludselig virkede det hele lidt komisk og jeg begyndte at grine. Rasmus så meget forvirret ud. “Du må undskylde at jeg griner” sagde jeg til ham mens jeg klukkede “men jeg troede at du havde problemer med at jeg var til fyre, så jeg havde forberedt den helt store tale om accept af kollegaer. Der tog du sgu røven på mig!”.

Han smilede et skævt smil og sagde “Og jeg troede du ville fyre mig! Jeg troede ikke at jeg var hurtig nok, jeg har jo set at du har siddet og holdt øje med mig hele dagen!”. Nu var det min tur til at rødme, “Tjaeh… jeg, øhhh. altså jeg sad egentlig bare og kiggede på dig fordi jeg synes du er en køn fyr!” Jeg kunne mærke at jeg var rød i hovedet helt op til hårspidserne. Nu begyndte han at grine, “Sikke nogle dumme misforståelser.” og jeg grinede med, “Ja, det er sgu lidt dumt”.

Jeg blev alvorlig igen: “Men du, jeg skal nok lade være med at sige til nogen at du er til fyre” beroligede jeg ham. “Jamen, det ved jeg heller ikke om jeg er… men altså, jeg tror det…” han så lidt forlegen ud “jeg har aldrig været sammen en fyr,” fortsatte han “men jeg tænder altså ikke på piger. Og, øhhhh….” han holdt en pause ” jeg tænder på fyre”. Han rødmede igen, men denne gang fortsatte han med at se på mig i stedet for at kigge ned i bordet.

Jeg rømmede mig “Jeg er selvfølgelig glad for at du stoler så meget på mig at du fortæller mig det, men det behøver du altså ikke”. “Men jeg vil gerne” sagde han og kiggede på mig “Jeg har sgu ikke rigtigt nogen jeg kan tale med det om. Mine forældre ville blive tosset og mine kammerater ville synes det er ulækkert”.

Vi sad lidt i tavshed og drak vores øl. “Må jeg spørge dig om noget?” spurgte han pludseligt. Jeg nikkede og sagde “Ja, selvfølgelig!”. I et par sekunder sagde han ingenting og jeg nåede at tænke at han måske havde fortrudt sit spørgsmål. “Hvordan er det at slikke pik?” spurgte han så pludselig. “Øhhh… det…” jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle svare “det er da lækkert…” fik jeg endelig formuleret. Han nikkede eftertænksomt et par gange,

“Må jeg prøve?” spurgte han så pludseligt. Jeg var ved at få det sidste af min øl galt i halsen. “Hvad er det du siger?” fik jeg fremstammet. “Må jeg ikke prøve at slikke din pik? Jeg vil også gerne prøve at smage sperm!” sagde han beslutsomt og holdt mit blik fast. Jeg så på ham, jeg vidste at det fornuftige ville være at sige nej og få ham sendt hjem i en fart – men min pik var allerede begyndt at røre på sig.

“Er du sikker på at du vil?” hørte jeg mig selv sige. Han nikkede bare, rejste sig op og kom hen til min stol. Her bøjede han sig ned i mod mig, og lod hans læber røre mine. Med mine tunge skilte jeg hans læber ad og fandt hans tunge i hans mund. Vores tunger legede med hinanden og hans hænder gled ned over mit bryst.

“Nice!” hviskede han og smilede da han trak sit ansigt væk fra mit og satte sig på hug foran mig. Han fumlede lidt med mit bælte, men fik hurtigt det og bukserne åbnet. Min pik var nu helt stiv og jeg var helt tør i munden. Da han trak mine tights ned svirpede min pik op foran ham som en fjeder. Han spillede den med hånden et par gange, så op på mig og smilede – og tog den så i munden. Jeg stønnede stille da hans varme læber lukkede sig om skaftet og hans tunge kørte omkring hovedet.

Han fortsatte med at slikke samtidig med at hans hoved kørte op og ned af min pik. Jeg lænede mig tilbage, nussede ham i nakken og nød det, det var himmelsk.

Han stoppede, “Er jeg god nok til det?” spurgte han. “Er du sindssyg?” svarede jeg “Du er da et naturtalent til at slikke pik!”. Han smilede og bøjede sig ned mod min pik igen, men jeg skubbede ham væk. “Nu er det vist på tide at jeg gør gengæld. Sæt du dig op i stolen!” beordrede jeg ham. Han adlød og jeg åbnede hans jeans og trak hans boxer-shorts ned.

Ud poppede en lækker boy-pik der vel har været omkring 16 cm. Næsten glatte nosser og kun en smule kønsbehåring. “Er den god nok?” spurgte han bekymret. Jeg blinkede til ham og beroligede ham “Den er meget lækker. Slap af og nyd det”. Jeg begyndte at slikke samtidig med at kærtegnede hans nosser. Han stønnede stille, det var tydeligt at han kunne lide det. Pludselig gav han et par små gisp og hans nosser trak sig lidt sammen. I det samme mærkede jeg spermen i min mund, jeg slugte den og slikkede hans pik til den var helt ren for sperm. Den stod stadig stiv lige ud i luften, typisk for en ung fyr.

“Årh, er du crazy det var fedt!” stønnede han. “Jamen jeg er da glad for at du kunne li’ det” svarede jeg og smilede. “Må jeg ikke sutte dig færdig?” spurgte han og smilede. Jeg grinede “Så skidt da!” og satte mig på stolen.

Det var tydeligt at Rasmus var lærenem, nu kærtegnede han mine nosser og bevægede hovedet på samme måde som jeg havde gjort. Jeg kunne mærke at jeg var ved at at komme og stønnede det til ham, det fik ham til at sutte mere intensivt og da jeg kom sugede han begærligt min sperm i sig. “Uhhhmm, lækkert” udbrød han og grinede.

Jeg bøjede mig ned og kyssede ham, hans mund smagte svagt af min egen sperm. “Det her er altså en engangsforestilling!” sagde jeg og holdt hans hoved “Du er en sød og lækker fyr, men det går sgu ikke at jeg har sex med dig. Forstår du det?” Han nikkede og smilede.

Vi fik vores tøj på plads og fulgtes ud af bygningen. “Vi ses i morgen” sagde jeg til ham mens jeg slog alarmen til og låste yderdøren. “Det glæder jeg mig til” sagde han og hoppede på cyklen.

Da jeg kom hjem havde jeg lidt svært ved at falde til ro, jeg kunne ikke lade være med at tænke på Rasmus. Selvom det havde været en fræk oplevelse havde jeg også dårlig samvittighed. Det var lidt dårlig stil at have sex med en medarbejder, og særligt hvis medarbejderen var 15 år yngre end en selv – og i øvrigt under 18!

Pludselig blev mine tanker afbrudt af en SMS. Det var fra et nummer jeg ikke kendte: “Tak for en fed oplevelse! Jeg er helt vildt oppe og køre! Rasmus”. “Husk nu at det er en engangsforestilling – og hvor har du i øvrigt mit nummer fra?” skrev jeg tilbage. “Kraks.dk” kom svaret et øjeblik efter, det kunne jeg jo have sagt mig selv.

Da klokken blev 23 begyndte jeg at gøre mig klar til at gå i seng. Jeg havde kun lige lagt mig da jeg fik en SMS fra Rasmus: “Hvad laver du?” stod der bare. “Jeg er gået i seng, og det burde du også” skrev jeg tilbage “Du skal jo også på arbejde i morgen. Godnat”.

Jeg var lige nået at falde i søvn da det ringede på døren. Forvirret væltede jeg ud af sengen – jeg huskede lige akkurat at få mine underbukser på. Da jeg åbnede døren stod Rasmus udenfor. “Hejsa… jeg kom lige forbi” sagde han og smilede afvæbnende.

“Rasmus for fanden, jeg er allerede gået i seng…” begyndte jeg men blev afbrudt. “Vi er altså nødt til at snakke sammen om det der i dag” sagde han og så på mig. Hvis han også havde fortrudt hvad der var sket kunne det give mig en masse problemer, så jeg slog ud med armene og bad ham om at komme indenfor.

“Her bor du jo pænt” sagde han og så sig omkring. “Angående det i dag…” begyndte jeg, men nåede ikke at gøre det færdigt før Rasmus lagde armene om mig og kyssede mig. “Jeg vil ha’ mere!” hviskede han “Jeg vil prøve det hele – med dig!”. Han stak hånden ned i mine tights og begyndte at nulre min pik. “Rasmus! Det går ikke!” protesterede jeg, men jeg kunne mærke at min pik begyndte at blive stiv. Han gik ned på knæ, hev mine underbukser af og tog min pik i munden. Resultatet udeblev ikke, den blev stenhård på et øjeblik.

“Rasmus!” protesterede jeg, men kunne godt selv høre at det nærmest kun var på skrømt. Jeg begyndte at stønne mens hans varme mund bearbejdede min pik og hans hænder rørte overalt på min krop. Jeg trak ham op og kyssede ham, “Kom” hviskede jeg og trak ham med ind i soveværelset og skubbede ham ned på sengen.

Jeg satte mig overskrævs på ham og begyndte at kysse og småbide ham på halsen inden jeg slikkede ham i øret. Der gik en gysen igennem ham og han stønnede højt. Jeg flåede tøjet af ham og nød hans nøgne boy-krop. Pikken stod ret og stiv, så jeg lagde mig omvendt over ham så jeg kunne slikke ham mens han slikkede mig.

Vi lå sådan og slikkede hinanden i et stykke tid da jeg hørte de samme gisp som på kontoret, og endnu engang flød hans sperm ud i min mund. “Jeg kan altså flere gange endnu” sagde han hurtigt. “Bare rolig, jeg er ikke færdig med dig endnu!” svarede jeg ham.

Jeg lagde mig nu så jeg lå på maven mellem hans ben, jeg fortsatte med at slikke hans pik mens min pegefinger gik på opdagelse i revnen mellem hans baller. Jeg fandt stjernen og pressede forsigtigt fingeren ind. Han stønnede og vred sig “Årrrh, det er så godt det der!” mumlede han.

Jeg fingerkneppede ham mens jeg suttede ham, først med en finger, så med to og lidt efter med tre. Han stønnede af lyst og kærtegnede sig selv på brystvorterne. Jeg lænede mig ind over ham og hviskede i hans øre “Er du parat til at få pik?”. “Ja, ja, ja… knep mig” nærmest klynkede han. Jeg løftede hans ben op på mine skuldre og krøb ind  til ham, min pik fandt hullet og jeg gled stille ind. Han gispede et par gange og så var jeg helt oppe. “Er du okay?” spurgte jeg og bøjede mig frem og kyssede ham. “Ja, svarede han. Det er lidt underligt, men også meget dejligt”.

Jeg begyndte forsigtigt at kneppe ham, han gav små lyde fra sig der gjorde mig endnu mere liderlig, så snart kneppede jeg ham hårdt og inderligt. “Knep mig, knep mig” stønnede han. Han greb om sin pik og spillede den og inden længe spermede han endnu en gang. Denne gang væltede en kæmpe ladning sperm ud over hans maveskind, hvis jeg ikke vidste det ville jeg tro det var løgn at det var tredje gang han kom i løbet af den dag.

“Bliv ved” stønnede han. Jeg pumpede løs i hans røv og pludselig gav Rasmus et brøl fra sig og hans pik eksploderede i endnu et sperm-springvand uden at han havde rørt den. Samtidig kunne jeg selv mærke orgasmen komme rullende. “Aaarh… jeg kommer…” stønnede jeg og sprøjtede min sperm langt op i Rasmus jomfrurøv.

Jeg faldt sammen ind over Rasmus og kyssede ham. “Wauw” udbrød jeg ” det er altså imponerede at du kan sperme så meget når det er fjerde gang i dag at du kommer”. Han fniste lidt og kyssede mig, “Det er sjette gang” sagde han smågrinende “Jeg spillede pik to gange da jeg kom hjem i mens jeg tænkte på dig! Men er du snart klar igen?”

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer