Turen til stranden – del 2

Vi finder en restaurant og bestiller noget at spise. Lige inden maden kommer, tikker der en SMS ind på din telefon. Det er fra de to fyre, som bare lige vil sige, at de synes det var megafrækt at se på stranden i dag. Du skriver tak, og at det også havde været frækt at komme forbi og give hans pik et lille klem inden vi kørte derfra

. Maden kommer på bordet, og vi begynder at spise – du er dog ikke helt så koncentreret om maden, da der hele tiden er SMSer der skal læses og svares på. Da jeg er færdig med min mad, er du ikke engang halvt igennem din, til gengæld sidder du med et lille frækt smil om munden og skriver med de to fyre.

Da vi forlader restauranten for at køre hjem, fortæller du, at du har en overraskelse til mig. Vi skal ikke hjem, i stedet giver hun mig en adresse, som vi skal hen til. Mens GPSen viser vej, kommer der hele tiden lyde fra hendes telefon – der er stadig god gang i skriveriet.

Efter ca. 45 minutters kørsel ender vi i et sommerhusområde, og finder det rigtige husnummer. De to unge fyre står allerede i døren og tager imod os. De er utrolig elegante, og tager dig under armen for at hjælpe dig over dørtrinnet. Godt nok er vi 10-12 år ældre end dem, men vi hører dog ikke til den ældre generation (eller det synes vi i hvert fald ikke selv vi gør). Jeg kan se det giver et lille gib i dig, da han tager dig under armen, og straks har jeg regnet ud, hvorfor han tager dig under armen – så kan han lige give dit bryst et klem samtidigt. Da vi er kommet indenfor, sætter de to fyre sig i sofaen ved siden af hinanden, som om de venter på du skal gøre noget. Du begynder da også at fortælle dem om, hvordan aftenen kommer til at forløbe, og hvad de skal gøre og ikke skal gøre. Du har åbenbart aftalt med dem, at det er dig, der styrer showet i aften, og den er de med på. Du fortæller dem, at du altid har drømt om, at have to unge fyre du kan gøre med, hvad du vil – og at du gerne vil have billeder af det, så du bagefter kan mindes, hvor frækt det var. Du fortæller mig, at det er min rolle i aften – jeg skal fotografere, hvordan du bliver taget udner kærlig behandling af de to fyre.

Du beder dem om smide tøjet så du lige kan se ”udstyret” – du kigger begejstret og siger at der da ikke er nogen af dem, der mangler noget. De griner og siger at du også skal smide tøjet. Pludselig bliver helt stram i ansigtet og fortæller dem, at de ikke har noget at skulle have sagt, og at du troede, de havde forstået det på SMSerne. Du beordrer dem ind på sengen, hvor du beder dem om at stille sig på alle fire ved siden af hinanden. Du giver den første et ordenligt klap i måsen – han bliver så forskrækket at hans rejsning falder, som havde du ramt hans pik. Den anden får samme tur, og nu står du med to håndaftryk på deres bagdele og to slappe pikke. Du sætter dig bagved dem, og spørger om de ikke kan holde deres pikke stive for dig, mens du stikker hånden ind mellem deres ben og begynder at ”malke” deres pikke. De får dog hurtigt blodet tilbage i underlivet, og snart sidder du med to stive pikke i hænderne. De står stadig på alle fire ved siden af hinanden og nyder din behandling. Jeg render rundt bagved jer og tager billeder – du ved hvilke billeder, du synes er frække, og sørger hele tiden for at give mig de frækkeste vinkler. Du får billeder, hvor du har den ene pik i munden, mens du har et fast greb om den anden og et andet billede hvor du har godt fat om deres kugler som er helt spændte og strukket ud fordi du hiver så meget i dem. Du brokker dig lidt over, at de ikke er glatbarberede – og den ene svarer, at så du jo hellere komme i gang med at barbere dem. KLASK! Et hurtigt og hårdt slag på hans balle fortæller ham, at det vist ikke var så populært. Du fortæller dem en gang til, at de ikke har noget at skulle have sagt. Du rejser dig og går ud for at finde noget barberskum og en skraber. Fyrene tør ikke andet end at blive stående – mens du er væk, får jeg taget nogle billeder af deres pikke, hvor man kan se hvordan safterne lige så stille løber ud af dem – fra hver pik er en klar streng presperm, som løber hele vejen fra hovedet og ned til den våde plet på lagnet. Det ser vildt frækt ud, og jeg ved du vil tænde på billederne senere.

Du kommer tilbage med en skål varmt vand, et håndklæde, en skraber og en dåse barberskum. Du stiller det på bordet ved siden af sengen, og forklarer dem, at det er dig der bestemmer i aften, og at det har de erklæret sig indforstået med. Du vil ikke høre, at de fortæller dig, hvad du skal gøre én gang til. Som straf for, at de to gange har brudt jeres aftale, forklarer du dem, at de nu skal barbere hinanden, mens du sidder og ser på. De kigger lidt på hinanden og spørger, om du ikke kan finde på en anden straf – du svarer, at det kan du da godt, mens du bukker dig ned og lader som om, du samler noget op fra gulvet, men du bukker dig kun ned, fordi du ved, at din kjole er tilpas kort til, at de kan se lige ind i din smaskvåde fisse når du bukker dig forover. Den anden straf kan være, at vi kører igen med det samme, og så kan I jo se, om der er noget godt på TV i stedet for mig. Synet af din våde fisse, og safterne der løber ned at dit lår, får dem hurtigt til at beslutte sig for, at det nok er bedre du ikke kører nogen steder.

Du sætter dig godt tilrettet i lænestolen ved siden af sengen og lægger et ben op på hvert sit armlæn, så de kan se lige op i din våde fisse. Den ene af fyrene lægger ud med at barbare den anden – du forklarer, at det skal være grundigt og det skal være helt glat. Han prøver så vidt muligt ikke at røre ved den andens pik, mens du sidder og smiler over at se dem fjumre rundt med en skraber, velvidende at de ikke kan barbare hinanden uden at skulle røre ved hinanden. Det varer heller ikke længe, før han er nødt til at tage fat i pikken og lægge den op langs maven, for at komme ordentligt til. Langsomt begynder pikken at vokse og du smiler endnu mere – det var lige præcis det du havde regnet med ville ske. Der går næsten panik i dem, men de kigger over på dig, der sidder med et fingre dybt begravet i din fisse – de begynder at arbejde mere koncentreret om at få barberingen overstået, også selvom de så skal tage lidt mere fat.

Efter en halv times tid er de færdige, og du skal inspicere resultatet – de kommer over til dig, så du kan lade dine hænder mærke, om de har fået det hele med. Din inspicering er grundig og resultatet er to store stive pikke, der er mere end klar til dig. Du bøjer hovedet ned og kysser begge pikke og fortæller, at de er godkendte. De er begge lettede over, at det er overstået og smider sig ned på sengen. Du går over til dem og tager den ene pik i munden, mens du spiller den anden. Sådan skifter du lidt, indtil du beder dem om rykke tættere sammen – du vil se, om du kan have begge pikke i munden samtidigt. Du får dem placeret, så de ligger i hver sin retning , så deres ben flettes ind i hinanden og deres pikke dermed står lige op i luften ved siden af hinanden. Du bøjer dig inder over dem, og med lidt besvær får du begge pikke ind i munden samtidigt. Jeg tager de frækkeste billeder, hvor du kigger lige ind i kameraet og har din mund fyldt af to store pikke. Det bliver til mange billeder, hvor du holder fast om begge pikke og lader din tunge spille hen over hovederne. Jeg kan se safterne løbe ned i af dine lår nu – jeg tror aldrig jeg har set dig så liderlig. Du stopper med at sutte dem, men holder stadig de to pikke sammen. Du fortæller dem, at nu skal de få lov til at få deres pikke op i din liderlige fisse – samtidigt! Stille og roligt sætter du dig ned over de to pikke, og får langsomt dem begge indenfor. Kort tid efter sidder helt ovenpå dem, og de er helt i bund. Blitzen lyner mens jeg tager billeder – det er noget af det frækkeste jeg har set. Min pik er ved at sprænge mine shorts, men jeg er kun fotograf i dag – jeg ved, min belønning venter senere. Du begynder at ride de to pikke hurtigere og hurtigere. Der går ikke længe før du kommer og kort tid efter brøler begge fyre næsten samtidigt, mens de fylder din fisse med deres sperm. Du rejser dig op over dem og lader deres sperm løbe ud af din fisse og lader den dryppe ned på dem, mens du går længere og længere op i sengen. Du sænker din fisse ned over ansigtet på den ene og kører den rundt i ansigtet på ham – du løfter dig igen og giver den anden samme tur – deres ansigter er nu smurt ind i jeres fælles safter og du begynder lige så stille at slikke det af dem igen.

Deres pikke står nu allerede stive og klar igen, og efter du er færdig med at slikke safter af den sidstes ansigt bevæger du dig længere og længere ned, til du til sidst når hans pik. Du tager den begærligt i munden, mens du vrikker indbydende med røven mod den anden. Han er ikke sen til at tage mod invitationen og tager fat om dine hofter og banker sin store pik op i dig. Jeg får nogle rigtig frække nærbilleder af, hvordan hans pik pumper ind og ud af din våde og efterhånden godt brugte fisse. Efter lidt tid bytter de plads og den anden pik glider hurtigt op plads dybt oppe i dig. Den anden pik får en kærlig behandling i din mund, hvor du grådigt rengør hans pik for dine egne safter. Det varer ikke længe inden bagerste mand fylder din fisse igen, og du kommer samtidigt i en kæmpe orgasme der varer helt indtil den anden fyr kommer ud over dig. I falder sammen og ligger godt viklet ind i hinanden. Du siger, at du lige skal hvile lidt inden fotografen skal have sin belønning, og de er velkommen til at kigge på, hvis de har lyst…..

Fortsættes…..

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer