Sex på rastepladsen

Det var en onsdag eftermiddag, og du var på hjem fra arbejde. Vi havde sendt SMSer og MMSer til hindanden i løbet af dagen, og vi var begge godt tændte. Du skrev, hvor våd du var, og du nok var nødt til lige at holde ind et sted på vej hjem og lege lidt med dig selv. Jeg får et billede af dig, hvor du sidder i bilen med et par fingre dybt begravet i din våde fisse, og jeg opfodrer dig til at tage et billede af dine frække bryster også. Inden længe bipper telefonen, og jeg kan se hvordan du har trukket din top ned, så dine bryster nu er ude i det fri. Min pik er helt stiv ved tanken om, at du sidder på en rasteplads med blottede bryster og leger med dig selv.

Kort efter bipper telefonen igen, du skriver, at der lige er kommet en skolevogn på rastepladsen og de holder nu lige ved siden af dig. Du opdagede dem ikke, før de havde holdt der i et lille stykke tid, da du var helt væk i din egen leg. Da du får øje på dem, sidder de begge og kigger over på dig – du er klar over, at de har set det, der er at se, så der er ingen grund til at prøve at skjule det. Jeg skriver til dig, at jeg da synes, du skal give dem noget at kigge på, og du skal begynde at lege med dine bryster. Dine hænder finder vej til dine bryster, mens du holder øjenkontakten med dem og begynder at studere dem lidt nærmere. Det er en nydelig ældre herre og hans unge elev – du skyder på han lige er fyldt 18 eller gør det om kort tid og kørelæreren er vel omkring 50-60 år. Både tanken om en ældre og erfaring pik og tanken om en ung, knap så erfaren, men meget villig ung pik tænder dig yderligere, mens du leger videre.

Efter kort tid skal de ud og inspicere motorrummet i skolevognen. De går begge ud og åbner motorhjelmen, og du kan se de begge har en stor bule i deres bukser – den unge mand har kun et par shorts på, så han har meget svært ved at skjule hvor stiv hans pik er blevet af at se på dig. Du følger dem med øjnene og kan se, at de er mindst lige så interesseret i dig, som de er i motorrummet på skolevognen. De går lidt frem og tilbage for at se på både forenden og bagenden af bilen – nok mest fordi, de hver gang går forbi bilen, hvor du sidder og leger med dig selv. Du ruller vinduet lidt ned, så du kan høre dem og lægger sædet lidt ned, mens du trækker længere op i din kjole, så de nu kan se, hvordan du leger med din plaskvåde fisse. De snakker lidt om skolevognen og så siger den unge elev:
“Nu har hun da lagt sig lidt ned”
Kørelæreren siger med et smil “Ja, hun går godt nok til dem, og jeg tror det er til ære for os – jeg synes du skal gengælde hendes gestus og trække ned i dine shorts, så hun også har noget at kigge på”.
Eleven kigger lidt frem og tilbage.
“Kom nu” siger kørelæreren og eleven trækker ned i sine shorts og afslører en stiv kampklar pik. Du rejser dig lidt op i sædet for bedre at kunne se den unge pik og begynder igen at lege med dine bryster mens du kigger den unge mand direkte i øjnene. Din fisse er om muligt endnu mere våd nu, og der er allerede en våd plet på sædet. Eleven står nærmest som forstenet og kigger på dig, og kørelæreren siger “Jeg tror gerne, hun vil at du også leger med dig selv”. Eleven lægger en hånd om hans stive pik og begynder at køre hånden op og ned. Der er stadig en kæmpe bule i kørelærerens bukser og en våd plet – der går ikke længe inden eleven kommer og skyder hans ladning af, så noget af det rammer vores bil. Du kigger på ham og vinker ham om til dit vindue, han kommer over til dig, og du ruller vinduet helt ned, smiler til ham og sutter hans pik ren og beder ham om at gå tilbage på plads igen.

Nu retter du øjnene mod kørelæreren, der stadig bare står med en kæmpe bule i sine bukser. Nu er det elevens tur til at sige – højt så han ved, du kan høre det:
“Jeg tror, hun venter på, at du også tager en spiller”.
Du nikker til kørelæreren, han lyner sine bukser ned, og hans store pik vælter nærmest ud – den er noget større end elevens og meget tykkere. Han begynder langsomt at spille den, da du vinker ham over til dig for lige at kigge lidt nærmere på den. Da han kommer over til dig, tager du fat i hans store pik og trækker ham helt hen til døren, så hans nosser nærmest hviler i vindueskarmen på bilen. Du tager ham straks i munden, og kan næsten ikke gabe over den, så stor er den. Hans hænder finder hurtigt vej til dine bryster, som han begynder at lege med. Imens sidder du med telefonen og tager en del billeder af, hvordan du sutter fremmed pik på rastepladsen og sender dem hjem til mig. Det er vildt frækt at sidde hjemme og modtage billeder fra dig, hvor jeg kan se en kæmpe pik i din mund. Du får øje på eleven, der stadig står med sine shorts trukket ned og hans pik er blevet stik igen, du vinker også ham over til dig og snart får jeg billeder af dig med forskellige pikke i munden, og nogle hvor du har begge pikke i munden samtidigt. Jeg tager et billede af min egen pik, og sender til dig, så du kan se, hvor liderlig jeg bliver, af at se dig sådan betjene to fremmede mænd på en rasteplads. Jeg får 2 videoklip retur, et hvor jeg kan se kørelæreren kommer i din mund og et hvor eleven kommer i din mund – beskeden fra dig er: jeg kører om lidt, så sørg for at din pik er stiv når jeg kommer hjem, jeg tror aldrig, jeg har været så våd, som jeg er nu.

Efter ca. 20 minutters venten der føltes som en evighed kommer du hjem – jeg står klar med den stiveste pik og du kaster dig om halsen på mig og kysser mig, jeg kan smage de to mænd i din mund og det gør mig kun endnu mere liderlig. Vi kaster os ind på sengen, og du siger “Jeg ved, hvornår de kommer forbi rastepladsen igen”.

Læs fortsættelsen her

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer