Ridepigen og gårdejeren

Sofie stod i båsen ved sin hest og nød de rolige øjeblikke med at strigle den. Mens hun arbejdede omhyggeligt med børsten, bemærkede hun pludselig hestens imponerende lem, der stak frem. Hun kunne ikke lade være med at fnise lidt af synet.

Gårdejeren, en ældre mand med et glimt i øjet, kom nærmere. Han havde iagttaget Sofie fra en afstand og bemærket hendes reaktion på hestens fremtrædende attribut. Med et lystent smil på læben sagde han, “Hvis du hjælper hesten til udløsning, vil den falde til ro.”

Sofie blev overrasket over hans bemærkning, men hun kunne mærke en pirrende fornemmelse brede sig i hendes krop. Hendes nysgerrighed og erotiske lyst tog over, og hun følte sig tiltrukket af den forbudte fristelse.

Med et glimt af begær i øjnene gik Sofie tættere på hesten og strøg forsigtigt dens imponerende medlem. Hesten reagerede straks på hendes berøring, og Sofie kunne mærke dens spænding og længsel efter frigivelse.

Hun bevægede sin hånd op og ned langs hestens skaft med forsigtige og erfarne bevægelser. Hesten stønnede sagte og bevægede sig uroligt, men gradvist fandt den ro i Sofies kyndige hænder.

Sofie kunne mærke den voksende spænding i luften og den seksuelle energi, der fyldte båsen. Hun følte sig draget af den forbudte lyst og besluttede at fortsætte, indtil hesten nåede sin udløsning.

Med hver bevægelse og berøring førte Sofie hesten tættere og tættere på klimaks. Hun kunne mærke dens krop spænde op, og pludselig eksploderede den i en voldsom udløsning. Det var en intens og erotisk oplevelse, der fik hesten til at slappe af og finde ro i sit sind.

Sofie var overvældet af den seksuelle spænding, hun havde oplevet, og hun vidste, at hun aldrig ville glemme dette øjeblik. Det var et tabu eventyr, der havde bragt hende og hesten sammen på en måde, der var fyldt med forbudt lyst og ekstase.

Gårdejeren har overværet Sofies frække leg med hesten. Med sin stive pik i hånden blev han ivrig og opsat på at deltage.

Gårdejeren trådte tættere på Sofie med et forførende smil på læben. Han lod sin hånd glide ned over sin hårde længde og tog Sofies opmærksomhed. Sofie kunne mærke pulsen stige, da hun betragtede gårdejerens imponerende medlem.

Med en forsigtig bevægelse greb gårdejeren fat i Sofies skulder og førte hende tættere på sig. Deres øjne mødtes, og en intens lyst fyldte luften. Sofie kunne mærke gårdejerens begær, og hun vidste, at hun var parat til at tage imod hans passionerede tilnærmelser.

Langsomt førte gårdejeren sin stive pik mod Sofies læber. Hun åbnede sin mund i forventning og lod gårdejerens pik glide ind. Sofie omfavnede gårdejerens lidenskab og gav ham en pirrende oralsexoplevelse, der fik hans støn til at fylde lokalet.

Imens Sofie bevægede sin mund op og ned af gårdejerens skaft, kunne hun mærke hans hænder udforske hendes krop. Han greb hendes bryster og kærtegnede hendes følsomme brystvorter, hvilket sendte bølger af nydelse gennem hendes krop.

Efter at have nydt hinandens lyster i et øjeblik stoppede gårdejeren og trak Sofie tættere på sig. Han løftede hende op og placerede hende på en nærliggende høstak, hvor han begyndte at udforske hendes våde fisse med sin tunge.

Sofie stønnede højt og kastede sit hoved tilbage, da gårdejeren gav hende en intens og dybtgående oralsexoplevelse. Han slikkede, suttede og kærtegnede hendes klitoris, og det føltes som om, at hun var ved at miste kontrollen over sin egen krop.

I et øjeblik af ren ekstase bad Sofie gårdejeren om at tage hende. Hun ønskede at føle hans stive pik dybt indeni sig, at opleve den intense fylde og glæden ved at blive taget af ham.

Gårdejeren lod ikke hendes ønske vente længe. Han trådte tættere på og førte sin pik ind i Sofies våde og længselsfulde fisse. Hun stønnede højt, da hun mærkede hans imponerende størrelse fylde hende ud.

Med kraftfulde og dybe stød begyndte gårdejeren at kneppe Sofie med en lidenskab, der næsten var umættelig. Deres kroppe smeltede sammen i et hav af glæde og begær, og lydene af deres lidenskabelige forening fyldte lokalet.

Hver stød sendte bølger af nydelse gennem Sofies krop. Hendes fingre krammede hårdt omkring gårdejerens ryg, og hun mistede sig selv i den intense og lystfulde fornemmelse af at blive taget af ham.

Gårdejeren træder tættere på Sofie med et lusket smil på læben. Han hvisker i hendes øre, mens han holder hende fast med et fast greb.

“Gårdejeren: Hvis du ikke gør, som jeg siger, vil jeg fortælle alle på rideskolen om din frække handling med hesten. Forestil dig deres chok og foragt, når de hører om din lystfulde leg med den hestepik.”

Sofie kan mærke en blanding af frygt og ophidselse skyde igennem hende. Hun ved, at gårdejeren kan ødelægge hendes omdømme og hendes passion for heste, hvis hun ikke adlyder hans kommando.

Gårdejeren lægger sin hånd på Sofies hage og tvinger hende til at se ham i øjnene. Hans stemme er fyldt med autoritet og begær.

“Gårdejeren: Nu vil du adlyde mig, Sofie. Du vil være min lydige ridepige, der gør alt, hvad jeg siger. Forstået?”

Sofie nikker svagt, hendes hjerte banker hurtigt af både frygt og en voksende lyst til at underkaste sig gårdejerens vilje. Hun ved, at der er ingen vej tilbage nu.

“Gårdejeren: Godt. Først vil du tage dine tøjler og bruge dem som et reb. Bind dine hænder bag på dig, så du er helt hjælpeløs og klar til min dominans.”

Sofie adlyder og følger gårdejerens instruktioner. Hun føler sig både sårbar og utroligt liderlig, mens hun binder sine hænder bag på ryggen.

“Gårdejeren: Nu vil du sprede dine ben, Sofie. Vis mig din ivrige fisse, klar til at blive domineret.”

Sofie adlyder og spreder sine ben, hendes våde fisse eksponeret for gårdejerens intense blik. Hun kan mærke safterne løbe ned ad hendes lår af forventning.

“Gårdejeren: Godt. Nu vil du vente, mens jeg nyder synet af din villige krop. Du er min underdanige ridepige, klar til at blive straffet og belønnet efter min forgodtbefindende.”

Sofie står der, bundet og parat, mens gårdejeren tager sin tid med at betragte hendes erotiske form. Hun ved, at hun er i hans vold og at hendes begær og ophidselse kun vil vokse, mens hun venter på at blive taget af gårdejeren.

Gårdejeren træder endelig nærmere Sofie og fører sin stive pik frem mod hendes læber. Han holder den i sin hånd og presser den mod hendes bløde, fyldige læber.

“Gårdejeren: Nu vil du vise mig din dygtighed som en lydig ridepige, Sofie. Tag min pik i munden og giv mig den mest intense blowjob, du nogensinde har givet.”

Sofie, bundet og følelsesladet af lyst og frygt, åbner forsigtigt sin mund og tager gårdejerens stive lem ind i sin varme mund. Hun bevæger sig langsomt op og ned, slikker og suger med lidenskab for at tilfredsstille hans begær.

Gårdejeren stønner højlydt af nydelse, mens Sofie viser sin hengivenhed og villighed til at tilfredsstille ham. Han griber fat i hendes hår og styrer hendes bevægelser, skubber hendes hoved længere ned over sin hårde pik.

“Gårdejeren: Dygtig pige. Vis mig, hvor meget du elsker at sutte min pik. Tag den helt ned i halsen og vis mig din totale underkastelse.”

Sofie adlyder uden tøven og tager hans pik dybt ind i sin hals, mens hun kæmper med at kontrollere sin gag-refleks. Hendes øjne vandes, og hendes mund fyldes af hans stolte erektion.

Gårdejeren stønner i ekstase og nyder Sofies villighed til at tilfredsstille hans dybeste ønsker. Han kan mærke sin orgasme bygge sig op, men han ønsker at forlænge øjeblikket af erotisk tortur for Sofie.

“Gårdejeren: Stop, Sofie. Jeg vil have mere. Læg dig på ryggen, spred dine ben, og vis mig din våde fisse. Du er klar til at blive taget hårdt af din gårdejer.”

Sofie, stadig bundet og liderlig, ligger sig på ryggen og spreder sine ben vidt åbne. Hendes fisse er drivvåd af forventning, og hun venter begærligt på, at gårdejeren skal trænge ind i hende og udfylde hende fuldstændigt.

“Gårdejeren: Klar til at blive taget, ridepige? Sig det.”

Sofie stønner og nikker ivrigt.

“Sofie: Ja, gårdejer. Tag mig. Knep mig hårdt og giv mig din pik.”

Gårdejeren smiler tilfreds og placerer sin stive pik ved indgangen til Sofies drivvåde hul. Han presser sig hårdt ind i hende, og Sofie skriger af en blanding af smerte og fornøjelse.

Efter kort tid trækker han sig langsomt ud af Sofies fisse og får hende til at vende sig om på alle fire. Han beder hende om at sprede sine baller og præsentere sit lille frække røvhul for ham. Sofie adlyder ivrigt, spændt på at opfylde gårdejerens ønsker.

“Gårdejeren: Vis mig dit stramme lille røvhul, Sofie. Præsentér det for mig, så jeg kan se, hvor ivrigt det længes efter at blive fyldt op.”

Sofie adlyder og spreder sine baller med begge hænder. Hendes stramme røvhul åbenbarer sig for gårdejeren, der ikke kan modstå synet af hendes forførende åbning.

“Gårdejeren: Du er en beskidt lille tøs, Sofie. Jeg vil have dig til at vide, hvordan det føles at blive taget i begge huller. Vil du gerne prøve det?”

Sofie stønner højlydt og nikker ivrigt.

“Sofie: Ja, gårdejer, jeg vil have dig i begge huller. Tag mig, knep mig hårdt og giv mig din pik.”

Gårdejeren smiler tilfreds og placerer sin stive pik ved indgangen til Sofies stramme røvhul. Han presser langsomt og forsigtigt ind i hende, og Sofie bider sig i læben af en blanding af smerte og ekstase.

Hver centimeter af gårdejerens pik fylder Sofies stramme røvhul, og hun føler sig strakt til grænsen. Hun stønner og vrider sig i nydelse, samtidig med at hun giver sig fuldstændigt over til gårdejerens dominans.

Gårdejeren begynder at bevæge sig i en rytme af intens lyst, kneppe Sofies røv med dybe og kraftfulde stød. Sofie stønner og skriger af ren ekstase, hendes krop rystende af overvældende fornemmelser. Inden længe sprøjter han langt oppe i Sofies stramme røv, og lader Sofie slikke hans pik ren, inden han forlader rideskolen og går ind på gården for at se, om hans kone har stillet aftensmaden frem.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer