På indkøb i sexshoppen

Mia stod bag disken i sexshoppen og studerede det nyeste parti af dildoer og vibratorer. Hun nød sit arbejde som sexlegetøjsekspert og var altid klar til at hjælpe kunderne med at finde det perfekte stykke udstyr til deres intime behov. En dag trådte Annette ind i butikken, en smuk kvinde med et dristigt udtryk i øjnene.

Annette nærmede sig Mia med et forsigtigt smil og spurgte om hendes hjælp til at vælge en dildo. Mia trådte ud fra disken og førte Annette hen til sektionen med forskellige typer af dildoer og vibratorer. Hun begyndte at forklare de forskellige materialer, størrelser og vibrationstilstande, der var tilgængelige.

Men Mia kunne mærke, at Annette havde brug for mere end blot vejledning. Annette virkede genert og lidt usikker på, hvad hun egentlig ønskede. Mia besluttede sig for at tage det et skridt videre og tilbød Annette en mere hands-on oplevelse.

“Vi kan gå i baglokalet, hvor du kan prøve dem,” sagde Mia med et lystent smil. Annette, overrasket men nysgerrig, nikkede og fulgte Mia til det private rum.

Baglokalet var behageligt oplyst og fyldt med en overflod af forskellige dildoer og vibratorer. Mia bad Annette om at læne sig tilbage og slappe af, mens hun demonstrerede nogle af produkterne. Hun forklarede om deres unikke funktioner og hvordan man brugte dem.

Men jo mere de udforskede sexlegetøjet, jo mere blev den seksuelle spænding mellem Mia og Annette intens. Deres blikke blev mere intense, og de kunne ikke længere modstå hinanden. De lod deres hæmninger falde og begyndte at kysse hinanden lidenskabeligt.

Mia guidede Annette til en komfortabel position og begyndte at slikke og sutte på hendes brystvorter. Samtidig legede hun med en mini-vibrator på Annettes klitoris, hvilket fik hende til at stønne af lyst. Annette greb fat i Mia og kærtegnede hendes inderlår, mens de begge blev opslugt af en strøm af sensualitet og begær.

Efter den intense og sensuelle oplevelse med at slikke og sutte på hinandens kroppe, begyndte Mia og Annette at mærke en stigende lyst til mere. Deres begær var uudtømmeligt, og de ønskede at udforske nye grænser af nydelse.

Med en flirtende gnist i øjnene greb Mia en af de helt store dildoer fra hylden. Den var imponerende i størrelse og fyldte hendes hånd. Hun drejede sig rundt og præsenterede den for Annette, der var fyldt med forventning.

Annette kunne mærke sit hjerte slå hurtigere, mens hun betragtede Mia med dildoen i hånden. Hendes krop længtes efter at blive fyldt ud, og hun var ivrig efter at opleve den intense stimulation, som den store dildo kunne give hende.

Mia tog langsomt fat i Annettes hofter og guidede hende til at lægge sig ned på en blød og behagelig overflade. Hun spredte Annettes ben og begyndte langsomt at kærtegne hendes indre lår, hvilket fik hende til at stønne af forventning.

Med en blid hånd førte Mia den store dildo mod Annettes våde og ivrige skød. Langsomt pressede hun den ind, centimeter for centimeter, og fyldte Annette ud til randen. Annettes øjne rullede bagud, og hun kunne ikke undertrykke sin høje lyd af nydelse.

Mia begyndte at bevæge dildoet ind og ud af Annettes skød med en rytme, der matchede deres stigende lyst. De var begge fanget i en verden af intens erotisk ekstase, hvor tiden og stedet blev forvandlet til en strøm af uendelig glæde.

Annette greb fat i Mia’s krop og trak hende tættere på. De kyssede hinanden med en lidenskab, der kun blev forstærket af den fysiske fornemmelse af den store dildo, der fyldte Annette op. Hver bevægelse, hver berøring, blev en kilde til intens nydelse for dem begge.

Mens de lå tæt sammen og lod kysset vare ved, bemærkede Annette noget interessant i øjenkrogen. På en hylde lige ved siden af dem lå der en strap-on dildo. Hendes nysgerrighed blev vakt, og hun følte sig draget af tanken om at tage styringen og opleve en helt ny form for intimt samvær med Mia.

Annette brød kysset og pegede forsigtigt på strap-on’en, hvilket fik Mia til at løfte et øjenbryn og smile frækt. De vidste begge, at de allerede havde udforsket mange grænser i deres erotiske eventyr, så hvorfor ikke tage endnu et skridt?

Mia rejste sig smidigt op og gik hen til hylden. Hun tog strap-on’en ned og viste den forførende frem for Annette. Med et legende glimt i øjet fortalte hun, hvordan den kunne give Annette fuld kontrol og intens stimulation både til sig selv og til Mia.

Annette betragtede strap-on’en med en blanding af spænding og forventning. Hun havde aldrig prøvet noget lignende før, men tanken om at give og modtage nydelse på en så intens og intim måde pirrede hende.

Efter en øjebliks tøven nikkede Annette og bad Mia om at hjælpe med at fastgøre strap-on’en omkring hendes hofter. Mia, der var lige så begejstret som Annette, hjalp hende med at spænde remmene fast, mens de begge kunne mærke forventningen stige.

Annette fortsatte med at føre strap-on’en ind og ud af Mias våde og lystne skød med stigende intensitet. Begæret mellem dem voksede, og de længtes efter at udforske nye grænser af nydelse.

Efter et stykke tid af hengiven penetrering mærkede Annette en stigende trang til at tage deres erotiske oplevelse et skridt videre. Med et stærkt ønske om at tilfredsstille både sig selv og Mia, trak hun sig forsigtigt ud af Mias fisse.

Med en blanding af nysgerrighed og forventning placerede Annette strap-on’en ved indgangen til Mias stramme røv. Hun gav sig selv tid til at sikre, at Mia var klar og ønskede at udforske denne nye dimension af nydelse sammen med hende.

Mia, der var fyldt med en blanding af spænding og tillid, lod Annette fortsætte. Langsomt pressede Annette strap-on’en ind i Mias stramme bagindgang, centimeter for centimeter, mens Mia stønnede af en blanding af smerte og lyst.

Efterhånden som Annette fortsatte med sine blide bevægelser, gav Mias krop sig gradvist og åbnede sig for den intense fornemmelse. Smerten blev gradvist erstattet af en bølge af nydelse, og de to kvinder begyndte at bevæge sig i harmoni.

Annette kneppede Mia med strap-on’en, skabte en rytme af ekstase, der fyldte dem begge med dyb tilfredsstillelse. Hver bevægelse, hver stød, sendte bølger af intens nydelse gennem deres kroppe og fik dem til at stønne og klynke i ekstase.

De var fordybet i øjeblikket, i deres intense fysiske forbindelse og den uendelige strøm af lyst, der flød mellem dem. Annette, drevet af begær og en stærk trang efter at udforske Mias grænser, gav hende en oplevelse af dobbelt stimulation og ekstase.

Efter en tid var de begge ved kanten af ​​deres seksuelle ophidselse. De følte, hvordan deres kroppe byggede op til et klimaks, der ville vælte dem ind i en strøm af ekstase.

I et øjeblik af ømhed og intensitet nåede de deres højdepunkt sammen. Bølger af ekstatisk glæde skyllede gennem deres kroppe, efterlod dem udmattede men fyldt med en dyb tilfredsstillelse.

Mia begyndte at grine, og sagde at hun hellere måtte komme ind bag disken igen og passe butikken, men Annette var velkommen til at tage et bad, inden hun gik. Det var ikke sidste gang Mia solgte en dildo til Annette …

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer