Sex til fest (Ung)

Dette er blot en fantasi 🙂 Som jeg vil dele med jer; Jeg var dengang 15 år. Jeg var underligt blevet inviteret til en fest hos mine venner. Det var mærkeligt fordi jeg var som man kalder det “Outsider” eller den upopulære.

Så derfor sad jeg ved en bænk og var “varmebænker”. Ærligt talt var jeg måske ikke populære, men mange piger var stadigvæk vilde med mig. Men det var klart nok at jeg blev inviteret, på grund af hende som har arrangeret festen, kunne godt lide mig. Luise Emilia hed hun.
Jeg gik på toilet og sad bare fordi jeg kedet mig. Jeg havde nok siddet der i 5 min. da jeg hørte nogen komme ind.
“Ej seriøst Emil er bare total lækker! Hvis han bare var mere åben ville jeg snave ham direkte!” Det var Luise Emilia. Og den anden var en veninde.
“Ja han er ret sød. Jeg har hørt fra drengene at hans pik er ret lille… men det er jeg sådan set ligeglad med” Sagde den anden.
“Jaa, bare han er sød og flot!” Svarede Luise Emilia.
De gik ud og jeg kom også ud. Jeg ville ønske at jeg ikke havde hørt det. Jeg ville gå hjem, så jeg gik ind til Luise Emilias værelse for at hente min jakke, da Luise Emilia pludselig kom ind.
“Går du allerede?” spurgte hun næsten ulykkelig.
“Jeg bryder mig ikke helt om at I bagtaler om mit lem.” svarede jeg genert med et smil.
“Du hørte hvad vi sagde?!” Hun rødmede. “Ej det… det er jeg ked af…” jeg løftede skulderne. “men jeg går altså nu,” sagde jeg. Hun kiggede op. “Må jeg ikke nok få et kys før du går?” spurgte hun, og jeg nåede ikke at sige noget før hun kom hen og kyssede mig. jeg stivnede, og fik automatisk stiv på da hendes varme tunge gled ind i munden på mig. Hun kom tættere og lukkede døren imens. Hun smed mig på sengen, og jeg var pludselig bleven godt liderlig. “Men Luise Emilia! Jeg har … du ved…” sagde jeg genert. “Du tror altså at piger kun vil have en stor en? Jeg er ret ligeglad!” sagde hun og trak sin kjole ned. Jeg gloede på hendes smukke små bryster. Luise Emilia var halv brunette og blondine. Hendes bryster var ikke stor, men faktisk små. “Mine bryster er jo også små…” sagde hun genert. Jeg kyssede hende mens jeg rørte på hendes bryster. Hun stønnede lidt og trak sine strømpebukser ned. “Luise, vil du virkelig?” spurgte jeg forvirrende. “Jeg vil gerne have at DU tager min mødom… det har jeg altid drømt om.” Hun trak trusserne af, og vise sin søde lille tissekone. Jeg savlede næsten og slikkede den lidt. Hun stønnede da jeg stak tungen på skamlæberne. Jeg slak og slak, og pludselig rystede hele hendes krop. “Je.. jeg kommer nu!!!” skreg hun. Inden jeg nåede at komme væk, låste hun mig fast med sine lår og ben. Mit hoved var nu bundet fast til hendes skede lige foran mig. Hun kom i en kæmpe orgasme, og hun tog fat om min nakke og trykkede mig hårdere ind. “ÅRRHH MIN GUUD!” skreg hun. Sådan lå vi i 5 min. og så var hun klar igen.
Jeg lå oven på hende. Vi kiggede hinanden dybt i øjnene. “Jeg elsker dig,” hviskede hun, og kyssede mig på læberne. Hun spredte mere benene, og jeg stak lige så stille min ret “lille” pik op i hende. Hun gispede. Først mit pikhoved og så kom resten. “Hårh.. orhh, ja… lidt mere!” hviskede hun. Jeg var helt op i hende, og hun måtte spænde hele sin krop for at klare smerten. Jeg trykkede mig ind og ud, og hun bevægede sig selv hurtigere. Til sidst kom jeg i en kæmpe udløsning og hun skreg. “ÅÅÅRHHHHH! ÅRHH DU GODESTE!” skreg hun og slikkede mig og hele ansigtet. Jeg gispede selv, og lå efter ved siden af hende. “Orh,, det var dejligt min elskede!” stønnede hun svagt. Jeg lå med lukkede øjne. Jeg var udmattet. Hun rejste sig. “I pornofilmene sutter de altid pikken på hinanden… men er det ikke lidt ulækkert?” spurgte hun og tog fat om min pik. Hun kørte den lidt op og ned. “Det kan vel ikke skade at smage?” sagde hun og lagde sin varme læber på stangen. Hun trak tungen ud og rundt om min stive pik. Og lidt efter stoppede hun. “Det smager ikke så godt. men jeg kan lide det” sagde hun og lagde sig ved siden af mig. Vi sov nu sammen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer