Telefonsex

Det var først på vej hjem i taxaen at jeg lagde mærke til hvor jaloux min kæreste havde været til festen. Hun så fræk ud i sin tætsiddende kjole, de lange slank ben med stilletterne på fødderne og håret der var samlet i en hestehale. Vi havde begge fået lidt at drikke og var endt med at snakke med andre til festen.

Jeg lagde en hånd på hendes ene ben, men hun trak sig væk fra mig og så tomt ud på vejen uden at sige noget. Et kvarter senere var vi hjemme, Linda efterlod mig med taxa regningen alt imens jeg kunne høre hendes stiletter der steppede hidsigt op af have gangen til huset. Da taxaen var kørt, pissede jeg bag hækken mens jeg gennemtænkte aftens hændelser. Jeg havde været fuld, men nattehimlen snurrede stadig rundt når jeg lagde nakken tilbage, så helt ædru var jeg ikke endnu. Måske havde jeg danset med en anden, eller flirtet lidt for meget, jeg kunne ikke huske det, men noget sagde mig at den stod på skideballe indenfor.

Der kom dog ikke noget flyvende igennem luften da jeg gik ind af hoveddøren. Tværtimod kunne jeg høre soft musik fra stuen, hvor der også var tændt stearinlys, huset emmede af sex. Jeg kaldte forsigtigt på Linda, som svarede mig fra soveværelset; sæt dig ind i lænstolen og vent på mig. Det vidste jeg kun alt for godt hvad plejede at betyde, så jeg klædte mig af og satte mig forventningsfuldt i lænestolen. Det sorte læder, klistrede til min røv. Jeg tog fat om min pik og begyndte at spille den stiv, så den kunne stå klar når hun kom ind til mig.

Jeg sad længe i stolen med stiv pik og ventede, men det var ventetiden værd da Linda pludselig stod i døren og så på mig. Hun havde lagt en mørk makeup, iført sig sit sorte lingeri med de selvsiddende strømper og trukket de frække knælange støvler over sine lange ben. Hun var trukket i sit Domina “kostume” og som refleks gled jeg ned på knæ på stuegulvet da hun begyndte at gå hen i mod mig. Hun stoppede foran mig og tillod mig kun at betragte hendes gudommelige fisse igennem stoffet på de tynde trusser. Min pik stod som en pæl, hvilket hun også havde bemærket. Hun lod tåen på sin ene støvle glide kærtegnende ind under skaftet og nosserne på mig og så tilfreds ned på mig.

Jeg var fuldstændig i hendes magt og det vidste hun. Linda lagde en hånd om min nakke og pressede sit underliv mod mit ansigt. Jeg fik allernådigst lov at dufte lidt til himmerige igennem trusserne og så skubbede hun mig væk, så jeg landede på numsen på stuegulvet. Hun drejede rundt og vente sin velformede numse til mig. Med et par fingre trak hun trusserne af sig selv indtil de gled ned om det ene ben. Hun rakte ned og tog trusserne i hånden. Så trådte hun helt henover mig igen så jeg kunne se lige op og ned af hende. Hun åbnede sin mund som tegn på at jeg skulle gøre det samme og proppede herefter de våde trusser i kæften på mig.

Igen drejede hun rundt, og denne gang efterlod hun mig på knæ og i uvished. Jeg trak vejret igennem næsen og smagte på trusserne som effektivt lukkede min mund fra at ytre sig.

Et par minutter senere stod hun igen i døren, hun havde bondage tape i den ene hånd og en telefon i den anden. Jeg så ydmygt på hende da hun gik hen til mig. Med spidsen af den ene støvle pressede hun mig ned på ryggen på stuegulvet og kort efter havde hun surret mine håndled sammen over mit hoved og mine ankler sammen, så jeg lå der som en anden rullepølse. Det næste der skete bragte mig ud af fatningen og havde jeg ikke ligget hjælpeløs hvor jeg gjorde med min Dominas trusser i munden, så var jeg måske rendt min vej – nu var jeg tvangsindlagt til den hævn jeg godt kunne høre var på vej.

Jeg kan huske hvordan jeg rensede mine tanker og bare flød med, det eneste jeg kunne gøre var at lade mig underkaste og ydmyge – så det gjorde jeg. Har du lyst til at kneppe mig? Ja nikkede jeg, men det var ikke mig hun spurgte. Jeg drejede hovedet og så op på Linda. Hun havde sat sig i lænestolen lige over mig og havde netop lagt sine fødder op på min brystkasse så hælene borede sig ned i huden på mig. Hun havde sin telefon i hånden og værdigede mig ikke et blik mens hun detaljeret beskrev sit udseende til en fremmed mand, hun havde fundet på mødetelefonen. Hun gjorde sig umage med at beskrive sin smukke krop, og da hun bagefter svarede: Ja, men han er ikke hjemme, han er ude og danse og kommer først hjem i morgen” Sank jeg en stor klump. Min pik strittede forræderisk mod loftet og viste hende med al tydelighed hvor liderlig hendes lille hævn gjorde mig. Jeg kunne ikke høre hvad den fremmede mand sagde, kun Lindas stemme, men når hun engang imellem tog te lefonen lidt væk fra øret, hørte jeg kun alt for tydelig en dyb og liderlig stønnen i den anden ende. Hun borede sine hæle lidt hårdere ned i min brystkasse og mave, spredte benene en smule og lod en finger glide op i sig selv.

De tog sig god tid, og havde jeg troet det ville være hurtigt overstået, tog jeg fejl. Hun spurgte flere gange nysgerrig til hans udseende og præferencer og at dømme på de små støn der undslap hendes læber, var han lige hendes type. Pludselig rejste hun sig og begyndte at gå frem og tilbage ved siden af mig. Jeg kunne se hvordan hendes små brystvorter strittede liderligt. Jeg tryglede hende med mine øjne, men hun var helt upåvirket og først da jeg hørte hende stønne: “Ja slik min lille fisse” stoppede hun og satte sig direkte nedover mit ansigt.

Hun duftede frækt og de små fugtige skamlæber var lige over min mund. Taknemmeligt løftede jeg hovedet fra gulvet og begyndte at slikke hende som en hund der tømmer sin vandskål. Hendes hånd lukkede sig krævede i mit hår. Som grabben på en kran klemte hun så hårdt at jeg fik tårer i øjnene. Hun stønnede til hans ord og min tunge. Hun pressede sin fisse mod mine læber og tværede sine safter rundt i mit ansigt. Hendes stemme var kælen og liderlig og jeg kunne tydeligt høre og mærke hvordan den fremmede påvirkede hende. Ja, jeg vil mærke din pik nu. Hun rejste sig fra mit ansigt før hun havde fuldendt sætningen og gled nedover maven på mig indtil hun stødte på min stive pik der stadig stod som en pæl og ventede på hendes domina kusse.

Hun lod hun mig lytte lidt med da hun tog telefonen væk fra øret og synkrom med at jeg hørte den fremmede mandestemme kommandere hende nedover hans pik, gled hun stønnende nedover min. Linda lagde telefonen på min mave og satte den på medhør. Så lænede hun sig frem og placerede hænderne på min brystkasse. Rid mig hårdt, hørte jeg ham sige og så red hun mig hårdt og dybt. Hun lukkede øjnene og forestillede sig at hun red manden i telefonen. Jeg var hendes legetøj – ikke andet. Hun nød at straffe mig for min uopmærksomhed til festen og jeg affandt mig villigt med hendes måde at minde mig om hvem der var kvinden i hendes liv.

Det var lige dele ydmygende og frækt at høre den fremmede mand snakke min kæreste mere og mere liderlig, mens jeg selv lå under hende med et par våde g-streng i munden uden at kunne ytre et ord. Hun red min pik hårdt og længe. Engang imellem lænede hun sig lidt tilbage og pirrede sin klitoris med to fingre. Den fremmede blev efterhånden mere stønnende og var tydeligvis tæt på at sprøjte. Jeg vil komme udover dit ansigt, brummede han højlydt mens hans vejrtrækning blev hurtigere. Min kæreste borede neglene i min brystkasse, klemte hårdt om min pik med sit underliv og da den fremmede stønnede sin udløsning ud i stuen, malkede hun min pik for hver en dråbe sperm med sin våde fisse.

Hun samlede telefonen op fra min mave, slog den væk fra højtaleren og faldt træt sammen henover mig mens hun takkede den fremmede mand for en fræk oplevelse. Ja næste fredag, så ses vi der, hørte jeg hende sige kælent og så afbrød hun forbindelsen.

Hun så kærligt på mig da hun satte sig lidt op igen og trak trusserne ud af munden på mig. Undskyld fremstammede jeg som det første. Vi er ikke færdige hvæsede hun og spyttede mig i ansigtet, jeg stønnede da jeg indså at jeg stadig talte til min domina hvilket jeg blev mindet om endnu engang da hun, sekundet efter tildelte mig en lussing for at tale. Hun kiggede veltilfreds på mig og så satte hun sig igen henover mit ansigt. Hendes fisse var varm og klæbrig af hendes safter og min egen sperm som jeg lige havde fyldt hende med for et par minutter siden. Hun red min tunge og da jeg langsomt kunne mærke min egen sæd sive ud af hendes fisse, åbnede jeg munden og hjalp det på vej med tungen. Jeg sank vores fælles safter og slikkede derefter Linda indtil hun skrigende fik orgasme henover min mund.

Det sidste hun sagde til mig før hun rejste sig og forsvandt ud under bruseren, brændte sig fast. Næste gang du forsømmer mig til en fest som i aftes, så nøjes jeg ikke med telefonsex og så er det ikke din egen sperm du ender med at sluge. Efter den lektion, var jeg altid meget opmærksom på Linda når vi var til fest eller i byen sammen – næsten altid.

«
»

Ét svar til “Telefonsex”

 1. NIK Avatar
  NIK

  Fantastisk fræk og veldrejet historie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer