Turen til stranden – del 1

Varmen var næsten ulidelig først i august, og vi satte derfor kursen mod Vesterhavet og ville have nogle timer på stranden. Du havde en let sommerkjole på, og som sædvanligt ikke noget på indenunder – dine bryster er dejligt frække og man kan let se konturen af dine frække brystvorter i det tynde stof.

Du lagde hånden på mit lår, og kørte dine fingre op langs låret og lidt inde under mine shorts fandt dine fingre det, de ledte efter – virkningen kom med det samme: min pik blev hurtigt stiv.
Jeg lagde armen på din skulder, så jeg kunne lege med dit bryst uden på kjolen, og trak efter et stykke tid stroppen på kjolen ned, så dit ene bryst blev blottet. Turen kom hurtigt til det andet bryst, og snart sad du topløs i bilen, mens mine hænder havde dine bryster under kærlig behandling. På motorvejen overhalede vi en bil med et par unge fyre, og jeg tror de nåede at se dine bryster, og at jeg sad og legede med dem.

Vi holdt ind på nærmeste rasteplads for at købe noget vand. Jeg var nød til at blive siddende i bilen, da jeg ikke havde den store lyst til at rende ind på tanken med en stor stådreng i mine shorts. Da du går ind på tanken, ser jeg bilen med de unge fyre parkere lidt væk fra vores bil – de går begge ind på tanken, og jeg kan se, de får øje på dig. De går hele tiden bag ved dig, hvisker og smiler til hinanden. Du får købt noget vand og kommer ud igen, de to unge fyre kommer ud lige efter dig, og jeg kan se på deres bule i deres shorts, at de også synes du er ret fræk.

Vi forsætter mod stranden, og jeg kan nu se bilen pænt ligger bag os hele vejen til stranden. Jeg lader som ingenting og vi finder et sted i klitterne, hvor vi kan ligge uforstyrret. Vi starter med at rende en tur i vandet og blive kølet af – det var hårdt tiltrængt. Det kolde vand får din brystvorter til at blive helt hårde og stritte lige ud i luften, og på vej tilbage møder vi de to unge fyre fra tanken, som ikke kan holde øjnene fra dine frække bryster og sender lange blikke, da vi er gået forbi dem. Jeg begynder at gå lidt hurtigere mod klitterne, da jeg kan mærke min pik vokse ved tanken om, at to fyre ikke kunne holde øjnene fra dine bryster og fra din røv da vi var gået forbi dem. Mon ikke de fantaserede om at tage den lille bikinitrusse af dig, og så ellers give dig den helt store tur?

Tilbage i klitterne smed vi os på håndklæderne og nød den varme sol. Efter lidt tid fik jeg øje på toppen af et par hoveder, der lige stak op over toppen af den næste klit. De synes åbenbart ikke de havde set nok, da de mødte os på stranden. Stille og roligt begyndte min pik at vokse ved tanken om, at de sad og lurede på os. Du opdager hurtigt bulen i mine bukser, og begynder at kærtegne min nu helt stive pik uden på mine shorts. Hurtigt får du listet hånden ind under min shorts og tager et fast greb om mig, du begynder at køre lidt op og ned, mens du klemmer hårdt til om min pik. Jeg trækker mine shorts ned, så du bedre kan komme til, og inden længe ligger du med min stive pik i din mund.  Det er så frækt at ligge her midt under åben himmel og få verdens bedste blowjob, mens to fyre ligger og kigger på. Jeg får placeret mig strategisk, så mine ben peger ned mod de to unge fyre, og da du vender dig rundt og sænker din våde fisse ned over min pik, får fyrene fuldt udsyn til at se, hvordan du rider mig. Du læner dig forover og lader mig kysse dine bryster, mens din fisse glider op og ned af min pik. Jeg fortæller dig, at vi har fået tilskuere – og du stopper lige din ridning et kort øjeblik, hvorefter du fortsætter – nu bare lidt langsommere og du skyder nu også din røv lidt længere bagud, så vores tilskuere kan få det hele med. Du rejser dig op, og vender dig rundt, så du nu rider mig med ryggen til mig, og med front mod de to fyre. Jeg kan ikke se, om du lader som om, du ikke har set dem, eller om du sidder og kigger direkte på dem, mens du rider mig. Lige nu er jeg egentlig også ligeglad – det hele er så frækt og der går ikke lang tid, inden jeg kommer dybt oppe i dig. Du kommer lige kort tid efter, og forsøger så godt du nu kan, at være diskret, men jeg er ikke i tvivl om, at de to unge fyre er helt klar over, at du lige fik en orgasme. Du bliver siddende lidt på min pik, der langsomt bliver mindre. Jeg kan se på dine arme, at du sidder og leger med dine bryster – nu er jeg ikke længere i tvivl, du lader i hvert fald ikke som om, du ikke har set vores tilskuere. Du vender dig om mod mig, og vi bliver enige om, at det er noget af det frækkeste, vi længe har prøvet.

Vi pakker vores ting sammen, og går mod bilen – vi skal selvfølgelig lige en tur forbi den klit, hvor vores tilskuere lå, bare lige for at gå en ”æresrunde”. De to unge fyre bliver helt befippede, da vi går forbi dem. Du tager en kuglepen fra din taske, går over til den ene, skriver dit telefonnummer på hans arm og giver hans pik et lille klem. Så går vi over til bilen, og kører ud for at finde noget at spise, mens vi spændt venter på, om telefonen ringer…..

Fortsættes her

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer