Vindueskiggeri i sommerhusområdet 4

Jeg vågnede, da den kobberrøde Peugeot drejede ind i udlejningshusets indkørsel. Manden til den den rødhårede kvinde, der kunne stå op og tisse, smækkede døren og gik ind derovre.
Jeg lå på drømmesengen på den overdækkede terrasse foran vores sommerhus.
Jeg blev liggende. Nu skulle kvinden charme sin mand til mere sex på spisebordet, mens jeg skulle stå på taget og lure gennem tagvinduerne. Ligesom i går aftes.
Men det ville først blive, når det var ved at være mørkt, og jeg kunne ikke gøre andet end at vente.
Jeg lavede en enkel omelet og spiste den foran fjernsynet. Mobilen lå til opladning på bordet. Den skulle være klar. Jeg selv var mere end klar, og kiggede jævnligt over mod udlejningshuset for at se, om gardinerne var trukket for. Det var signalet.
Efter at have fulgt halvhjertet med i diverse programmer på tv, så jeg gardinerne i køkkenvinduet overfor blivet trukket for.
Hurtigt var jeg på benene. Mobilen kom i lommen, hvor der allerede lå en stykke køkkenrulle.
Jeg var jo blevet opfordret til at fjerne sporene efter min udløsning på tagvinduet.
Lyset og fjernsynet lod jeg være tændt, så det så ud som om jeg var hjemme, og så gik jeg først lige over vejen og hentede stigen. Forsigtigt gennem rhododendronbuskene, og så stigen lydløst op mod taget. Også i dag nåede jeg op til vinduesrækken på taget næsten uden lyd.
I stuen var manden ved at placere et stativ med I-phonen på.
Den store fladskærm på endevæggen var tændt, og da billedet faldt til ro, viste det spisebordet.
Den rødhårede kvinde kom ud af badeværelset.

Sikke et syn!
Hun var nøgen – eller næsten. Hun havde selvsiddende mørkerøde strømper på, som gik til midt på låret. Farven passede, ligesom læbestiften, til hendes ret korte kobberrøde hår, som var arrangeret i en pjusket frisure.
Hun havde en sort halvmaske og sorte stiletter på. Hun så djævelsk godt ud. Hun manglede bare hornene i panden og en hale.
Hun gik hen til bordet og lagde et rent håndklæde på det.
Idet hun drejede sig og gik over mod sin mand, kiggede hun stjålent op mod mig. Manden havde ryggen til tagvinduerne, så jeg lagde hurtigt en flad hånd mod ruden. Hun så den og blinkede tilbage.
Så gik hendes mand på badeværelset. Mens han gjorde sig klar, stillede hun sig foran I-phonen, bøjede sig forover, så hendes røv var helt tæt på. Hun tjekkede på fladskærmen, at hun stod rigtigt, og så spredte hun balderne med hænderne.
Fladskærmen viste nu hendes røvhul og fisse i close-up.
Det var helt klart til ære for mig, og det havde en positiv effekt på min pik.
Hun nåede lige at sætte sig i lædersofaen og drikke lidt rødvin, inden hendes nøgne mand stod bag hende. Han kyssede hende på håret, og hun rejste sig straks.
Nu skulle forestillingen begynde.
Han lagde sig på ryggen på bordet så underbenene hang ud over kanten, og hun stillede op på bordet ved hans hoved med et ben på hver side af ham. Hun havde front mod mig.
Nu lå han og kiggede lige op i hendes fisse. Hun strøg sig på lårene, og endte med at føre hænderne ned mellem benene og kæle for sig selv.
Mandens pik havde rejst sig.
Det kunne jeg godt forstå.
Min havde stået længe. Jeg havde lade shortsene falde, da hun kom ud fra badeværelset, men jeg lod min strittende pik passe sig selv lidt endnu.
Hun satte sig på hug over ham, og hans hoved forsvandt ud af mit synsfelt, men jeg var ikke i tvivl om, hvad han lavede.
Mens kvinden støttede med den ene hånd på bordet, begyndte hun med den anden at kæle for hans pik og nosser. Han var glatbarberet ligesom hende. Han bevægede underlivet som tegn på velvære. Nu skiftede hun stilling, så hun lå på knæ. Stadig med fissen over hans hans hoved. Hun bøjede sig frem og kørte i en lang glidende bevægelse munden ned over hans lem, helt til roden. Det rykkede i min pik, som om det var den, der var under behandling. Jeg holdt stadig fingrene fra den. Den havde jo allerede én gang vist, at den kunne klare det selv, når underholdningen var tilstrækkelig fræk.
Og det var den.
Kvinden kørte sin røde mund op og ned i lange malkende bevægelser, mens hun rykkede sit underliv frem og tilbage over mandens ansigt. Jeg kunne ikke se, hvad mandens tunge lavede dernede, men jeg ville gerne bytte plads med ham.
Inden længe sitrede hans lår, kvinden stoppede mundens malkebevægelser, men beholdt pikken i munden. Efter lidt tid trak hun den langsomt op over pikhovedet, og så snart læberne slap sit tag, lagde mandens slatne pik sig op ad hans mave.
Hun rejste overkroppen, så lige ind i kameraet og gjorde en synkebevægelse. Så åbnede hun munden, rakte tungen ud så både manden og jeg på fladskærmen kunne se,at hun havde slugt spermladningen.
Forsigtigt, så den ikke gik af, lagde jeg støttende hånden under min pik for at se til den. En stor dråbe havde dannet sig yderst på spidsen. Uden at røre pikhovedet fangede jeg dråben på pegefingeren og puttede den i munden. Så var den også væk.
I stuen havde kvinden skiftet plads, så hun sad på mandens lår med ryggen til mig, og nu så jeg hendes knaldrøde skosåler. Hvor imponerende og flot.
Han havde rejst overkroppen og støttede sig på armene.
Hans ansigt glinsede af hendes safter. Hun kælede for hans slatne pik med hænderne og munden et stykke tid, mens han kiggede på.
Nu rejste hun sig, så hun stod med fødderne på hver side af hans lår. Mellem hendes ben kunne jeg se, at han var blevet stiv igen. Hun drejede sig rundt, så hun havde front mod mig igen, og mens manden støttede hendes røv, satte hun sig sig langsomt ned over ham. Hun så ind mellem sine ben, og førte med en hånd pikken ind i fissen.
Hun red ham et stykke tid. Hendes bryster hoppede og dansede i takt til hendes bevægelser. Det var frækt, men jeg holdt stadig fingrene fra min dunkende pik.
Endnu en gang skiftede hun position, så hun lå på knæ med underlivet lige over hans glinsende pik og røven lige op mod mig. Manden skilte hendes balder. Med sin ene hånd styrede hun pikken mod hullet. Langsomt lod hun den trænge ind.
Derefter gik det i roligt tempo ud og ind.
Inden længe begyndte mandens fingre at bore sig ind i hendes balder. Så var hans udløsning nær.
Jeg var meget fristet til at følge ham. Min pik gjorde ondt, men jeg styrede mig. Det gjorde manden ikke, han stødte underlivet op mod kvinden et par gange og faldt så sammen. Hun blev siddende, indtil hans pik af sig selv gled ud af hendes røv. Den efterlod nogle dråber sperm, der gled ned i fissen.
Jeg havde ikke set tegn på, at hun var kommet, men det skulle jeg snart få at se, for nu blev der arrangeret om dernede på bordet.
Kvinden lagde sig på ryggen med hænderne under nakken, og manden stillede sig på gulvet ved hendes højre side. Hun spredte benene og lagde dem ud over bordets sider, og jeg nød synet af den våde lyserøde fisse.
Så lagde manden en hånd på hendes mave lige over venusbjerget, og med den anden hånds håndflade opad førte han to fingre ind i hendes fisse. Han bevægede hånden lidt frem og tilbage, som om han ledte efter noget derinde. Han måtte have fundet det, for nu bevægede hånden sig ikke mere. Jeg ventede, at han skulle fingerkneppe hende, men der skete næsten ikke noget.
Men et eller andet skete der vist alligevel, for kvindens mavemuskler begyndte snart at arbejde under hans venstre hånd, som om hun var ved at få udløsning.
Pludselig krummede hun sig sammen i et skrig, jeg kunne høre oppe på taget.
Samtidig trak manden hurtigt fingrene ud, og en stråle skød ud af fissen. Den var så kraftig, at den nåede ud over bordkanten og endte på gulvet.
Jeg stirrede og stønnede, mens min pik pumpede sperm mod ruden.
Men forestillingen var ikke forbi endnu. Efter at de havde talt lidt sammen, stak han igen fingrene op i hende, og snart sprøjtede hun igen. Denne gang på håndklædet under hende.
Manden kyssede hende på maven, mens de sidste kramper forlod hende. Da hun lå helt stille, gik han ud i badeværelset.
Så var forestillingen forbi.
Hun rejste sig på albuerne og smilede bredt, da hun så det hvide køkkenrullepapir tørre sperm af tagruden.

Jeg ventede med at kravle ned, til manden gik og ryddede spisebordet, og kvinden gik på badeværelset.
Da jeg var kommet ned, gik jeg hen under det halvåbne badeværelsesvindue. Jeg kunne høre hende rumstere derinde, og jeg hviskede højt:
– Bravo!
-Tak skal du have, svarede hun og fortsatte, du har en lovende karriere som vinduespudser foran dig.
Jeg satte stigen på plads i nabohaven, gik hjem og på hovedet i seng.
Inden jeg faldt i søvn, rumsterede et spørgsmål i mine tanker.
Hvis hun kom til kaffe og croissant, ville jeg spørge hende, hvordan hendes mand kunne få hende til at sprøjte så frækt, ved bare at stikke to fingre op i fissen på hende.
En lovende karriere som vinduespudser?
Jo, tak.
Hvis det kunne byde på oplevelser som den i går aftes og dem i forgårs, så pudsede jeg gerne vinduer gratis, tænkte jeg inden jeg faldt i søvn.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer