Vores husven kommer om fredagen

Fredag startede med at jeg jo tog tidligt hjem. Gik i bad, blev barberet og  vimsede rundt uden ret meget tøj på, for at bruge tid på at finde “det helt rigtige” tøj, makeup osv.

Blev selvfølgelig mere og mere opstemt som tiden gik.
Min mand kom hjem ved 15 tiden. Også han i bad og lidt afslappet klædt.

Kl. 16 ringede det på døren.
Vores dejlige ven. Jeg tog imod og lukkede straks – og låste. Han fik et stort knus og kys i entreen.
Vi gik ud i køkkenet hvor min mand sad med en kop kaffe. M satte sig også og vi fik en kop og snakkede om løst og fast. M og jeg sad på samme side af bordet. Min mand overfor. Snart begyndte vi at sidde og holde i hånden, klappe lidt på et lår, kæle lidt for en arm osv. Da kaffen var drukket, rejste vi os alle 3. Jens – min mand sætter noget blid musik på anlægget. Sørger for at gardinerne er trukket for. Slukker en telefon eller 2. M og jeg begynder at kysse og kæle. Der ryger et stykke tøj her og der. Jens kigger lidt på os, kommer hen og blander sig, også hans tøj ryger af. Jeg falder på knæ og fjerner de sidste rester og sutter lystigt, snart den ene – snart den anden. Vi bevæger os langsomt ind i stuen, hvor der ligger en stor madras på gulvet.

Vi sætter, lægger os og roder rundt. Kysser her og der, sutter her og der. Snart bliver jeg kysset og suttet på brysterne. Snart bliver mine brystvorter klemt og en finger glider op i mig. Snart er der en pik i min mund og snart er der også en i min hånd. Kombinationerne er utallige. Jeg lægger mig på ryggen på Jens skød. Hovedet drejet, og hans pik i munden. M bevæger læberne fra mine over mine bryster ned til min mave og endelig videre. Men udenom. Ned af mine lår. Tilbage igen. Cirkler li´som – uden at komme til at røre, men tættere og tættere på. En finger glider op – 2 måske. Endelig. Hans tunger på min klitoris. Lange bløde slik. Flammer slikker sig op og ned i min krop. Mødes lige præcis i den lille knop. Jeg griber ham om hovedet, men sutter stadig den stive jeg har i munden. M slikker løs. Jeg mister pusten, og må slippe det jeg har i munden. Holder M i den ene hånd og Jens i den anden. Min numse går op og ned. Så kommer jeg. Rystende og krampende, stønnende nærmest skrigende. Han holder mig fast. Det er lige på grænsen af “for meget” men det går over, og jeg kommer igen.

Så får jeg fred. Han lægger hovedet på min mave og kærtegner mig stille. Jeg puster som en dampmaskine.
Jens sidder og kæler for mine bryster. Da jeg får vejret tager jeg ham i munden igen.
Jeg kan mærke på ham, at det er det han gerne vil i dag. Jeg sutter løs. Ved jo hvad der skal til. Sutter dybt, med en bred flad tunge. Kan tydelig mærke hovedet køre ind og ramme det bageste af tungen og ganen. Vidunderlig blød fornemmelse. Jeg nærmest suger ham tom.
For pludselig kommer han med et langstrakt brøl. Rystende og krampende, som jeg også gør når jeg kommer. Jeg beholder ham i munden. Ikke en dråbe blev spildt. M kysser lår og jeg ved hvad der venter. Atter en tunge på min klit, og atter en kæmpeorgasme efter 3 min intensiv behandling. Jeg nærmest falder om på ryggen. Og straks er han over mig. Støder dybt i mig straks, men trækker sig langsomt ud. langsomt ind og ud, og så pludselig hårdt i bund. Bliver ved længe på den vidunderlige måde. Jeg stønner og pruster og stirrer ham lige ind i øjnene. Ser hans liderlighed, og nyder hvert sekund. Jens sidder og kæler lidt for mig her og der. Afslappet og nydende, det er tydeligt.

M trækker sig pludselig ud. Jeg skælder ud. Jeg vil have den igen. Han vender mig om. Jeg lægger på alle 4. Jeg får den igen. Fantastisk dybt og varieret. Han kæler for mig på hofterne, på numsen og engang imellem på brysterne. Jeg forsøger at støde bagud, men han er dygtig til at holde sit eget tempo. Det pirrer.
Men selv han kan bringes ud til “point of no return” så sætter han tempoet op. Hårdere. Dybere. Jeg skubbes fremad på madrassen. Han hiver mine knæ bagud, så jeg dumper ned på maven. Ham ovenpå, uden at smutte ud. Så får jeg pik. Kan mærke hans klunker slå mod min numse. Kan mærke hans pik dybt inde prikkende til min livmoder. Kan mærke han kommer tæt på. Jeg griber ud efter Jens halvslappe pik. Hiver og flår i den af liderlighed. Råber og stønner. Pruster og savler. Så sker det for os begge. 4 – 5 dybe dybe hug. Så helt stille og straks kommer også jeg. Fornemmer hans sæd blive skudt af dybt oppe i mig og mærker min kusse malke sæden ud af ham. Vi ligger helt stille 2 min. Snapper efter vejret og slapper 100 % af. Så rejser M sig på armene. Kører langsomt frem og tilbage inden han trækker sig ud. Vi vælter om på ryggen begge 2 mens vi kysser dybt og inderligt.
Langsomt kommer vi til live igen. Jens henter øl til os, som vi drikker mens vi ligger og snakker om alt muligt. Kæler lidt drillende alle 3. Og bare nyder at være til.
Vi drikker vores øl under munter snak. Jeg sidder i midten. De på hver sin side af mig. En hånd her og der. Jeg nyder vildt at være centrum for 2 så dejlige mænd. Især M kæler. Jeg sidder og kysser med Jens men en hånd løber langsomt med sikkert op ad mit lår. Fantastisk fornemmelse af velvære og spirende lyst. Jeg rækker ud efter M, og mærker ham halvstiv. Jeg gnider lidt. Hans hånd bliver mere nærgående og hans pik mere stiv. Jeg glider ned og ligger på ryggen. Jens kysser mig stadig og kæler for mine bryster. M presser mine ben fra hinanden – det var vist ikke så svært – og kæler for min fisse. den er våd – silende af vores fælles safter. Og meget meget følsom. Han kører fingeren rundt om min klit, og det tager mindre end 2 min for jeg kommer i en lille dyb orgasme. Rystende og dirrende klynger jeg mig til Jens. Mærker M trænge ind i mig og hører smasken fra min våde sædfyldte fisse. Dejligt at mærke den stive pik trænge op i mig. Langsomt men sikkert knepper han løs. Jens slipper mig og sætter sig lidt væk. Jeg trækker M ned over mig, og vi klynger os tæt til hinanden og knepper løs.

Uendelig længe holder han. Stopper nu og da op og vi kysser dybt og kælent. Så videre igen. Og langsomt men uafvendeligt når vi målet. Atter en fantastisk svedig og brølende orgasme fra os begge. Jens sidder lidt på afstand, og giver os plads til at være sammen og nyde hinanden. Vi ligger længe, og kan slet ikke slippe, hverken med mund eller kønsorganer. Sådan ømhed og hengivenhed fra begge mine mænd gør virkelig livet værd at leve.

Da vi omsider er mætte af hinanden rejser M sig. Han tager et bad. Også vi tager tøj på. Vi taler lidt om, hvornår vi kan ses igen, og han tager af sted igen. Stort kys til farvel.

Klokken nærmede sig hastigt 20. Den tid, der går godt, går hurtigt.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer