Anna, Thomas og strap-on dildoen

Der var engang et ægtepar ved navn Anna og Thomas, som havde været gift i mange år. Selvom de havde et dejligt og sundt sexliv, var Anna altid nysgerrig på at prøve noget nyt og anderledes. En dag, da de sad og talte om deres fantasier, fortalte hun ham om sin fascination af strap-on dildoer. Til hendes store overraskelse var Thomas ikke afvisende over for ideen, og de besluttede sig for at prøve det.

Anna gik ud og købte en stor og realistisk strap-on dildo, og de begyndte at eksperimentere med det sammen. De startede langsomt med at bruge det på Thomas i forskellige stillinger og opdagede hurtigt, hvor meget glæde det gav dem begge. Han nød følelsen af at blive fyldt ud og kontrolleret af hende, mens hun nød følelsen af magt og dominans over ham.

Efterhånden blev de mere dristige og begyndte at bruge strap-on dildoen under samleje, hvor Anna tog kontrol over Thomas og kneppede ham hårdt og intenst. Thomas kunne mærke, hvor meget hans kone nød det, og det tændte ham endnu mere. De eksperimenterede med forskellige størrelser og former på dildoerne, og det blev en fast del af deres sexliv.

Anna og Thomas følte, at de havde fundet en ny dimension i deres seksuelle forhold, som gav dem en stærkere forbindelse og mere intense orgasmer. De følte sig tættere på hinanden og mere intime end nogensinde før. Strap-on sex blev deres hemmelige lille sjov, som de nød at udforske sammen i deres private tid.

Anna og Thomas var dybt forelskede og åbne for nye seksuelle eventyr. Efter at have eksperimenteret med en strap-on dildo og fundet ud af, hvor meget de begge nød det, besluttede de sig for at inddrage Annas bedste veninde, Lise, i deres leg.

Lise var en smuk og fræk kvinde med lange lyse lokker og en krop, der kunne få enhver mand til at dreje hovedet. Anna og Thomas inviterede hende over til en aften i deres hjem, hvor de havde planlagt en aften med hed sex og leg.

Da Lise ankom, blev hun overrasket over at se den store strap-on dildo, som Anna havde fremstillet. Anna fortalte hende, at de havde eksperimenteret med det i et stykke tid og havde besluttet sig for at prøve det med en anden person.

Lise var nervøs, men også meget interesseret i at prøve det, og de tre begyndte at eksperimentere. Anna trak bukserne af Thomas, og Lise kunne se, at han var klar til at blive kneppet. Hun tøvede lidt, men så tog Anna fat i hendes hånd og førte den ned til hendes egen fisse, hvor Lise begyndte at lege med hende og mærke, hvor våd hun allerede var.

Anna gav Lise strap-on dildoen og hjalp hende med at sætte den på. Derefter beordrede hun Lise til at tage Thomas hårdt og dybt. Lise nød følelsen af at have magten og kneppede Thomas så hårdt, at han stønnede højt.

Anna stod ved siden af og kyssede Lise, mens hun fortsatte med at tage Thomas. Efter et stykke tid byttede de om, og Anna tog strap-on på og kneppede Lise, mens Thomas slikkede hendes fisse.

Det var en aften fyldt med intens seksuel spænding og tilfredsstillelse. De tre fik udforsket deres grænser og opdaget nye måder at nyde hinanden på. Og selvom de måske ikke vidste, hvad der ville ske næste gang, så vidste de, at de alle tre var åbne for nye og spændende oplevelser.

Anna og Lise havde nu taget fuld kontrol over Thomas og hans krop. De legede med ham som en legetøjsdukke, som de kunne forme og bruge til deres egen fornøjelse. Anna havde fundet en anden strap-on, som var endnu større end den første, og hun kunne ikke vente med at prøve den på Thomas.

Hun bad ham om at lægge sig på alle fire, og hun satte sig bagved ham og begyndte at trænge ind i hans stramme hul. Thomas stønnede højt, da han følte den store dildo glide ind i ham, og han kunne mærke, hvordan Anna tog fuld kontrol over hans krop. Hun kneppede ham hårdt og hurtigt, mens hun samtidig trak i hans hår og slog hans numse.

Lise stod og kiggede på, mens hun onanerede og nød synet af sin veninde, der dominerede og udnyttede Thomas på denne måde. Hun gik hen og gav ham et kys på kinden og begyndte derefter at sutte på hans pik, som var blevet stiv igen af den intense stimulation.

Anna stoppede ikke med at kneppe ham, og hun skiftede mellem at bruge de to forskellige strap-ons. Thomas var helt opslugt af følelsen af at blive fyldt op af dem begge, og han kunne mærke sin orgasme bygge sig op. Han forsøgte at advare dem om, at han var ved at komme, men Anna og Lise fortsatte ufortrødent.

Da hans orgasme endelig kom, eksploderede han med en intens kraft, og hans sæd sprøjtede ud over Lises ansigt og bryster. Anna trak sig tilbage fra hans røv og lod ham falde ned på sengen, mens hun smilende betragtede sit og Lises arbejde.

De var begge tilfredse med, hvordan de havde udnyttet og domineret Thomas, og de vidste, at det ikke ville være sidste gang, de ville have ham under deres kontrol.

Næste aften skulle Thomas opleve noget helt nyt og endnu mere grænseoverskridende sammen med Anna og Lisa. De havde planlagt en aften med ekstra mange kinky og perverse lyster, og Thomas var spændt på at se, hvad de havde i vente.

Da de alle tre var samlet på hotelværelset, begyndte Anna og Lisa at klæde ham af og iføre ham et halsbånd og en lædersele. De placerede ham på alle fire på sengen og spændte ham fast, så han ikke kunne bevæge sig.

Derefter begyndte de to kvinder at tage deres strapondildoer frem, og Thomas vidste, hvad der skulle ske. Anna og Lisa satte sig på hver sin side af ham og begyndte at tage hans stramme hul i brug.

Thomas jamrede sig og stønnede højt, mens han blev kneppet af de to kvinder. De skiftedes til at kneppe ham, og han kunne mærke deres strap-on-dildoer glide ind og ud af ham.

Efter et stykke tid besluttede Anna og Lisa sig for at tage deres leg et skridt videre. De begyndte at tage billeder og videoer af deres perverse handlinger, og de sagde til Thomas, at hvis han ikke gjorde, hvad de sagde, ville de offentliggøre alt på nettet.

Thomas blev mere og mere ydmyget og desperat, og han var tvunget til at adlyde alt, hvad Anna og Lisa befalede. De tvinger ham til at tage deres strapondildoer i munden, til at slikke deres fødder, og til at gøre alt, hvad de befalede ham at gøre.

Efter flere timer af denne perverse behandling, var Thomas helt udmattet og følte sig fuldstændig ydmyget. Men Anna og Lisa var ikke færdige med ham endnu.

De befalede ham at tage et bad og rengøre sig selv, mens de to kvinder sad og så på. Derefter fik han besked på at klæde sig på og forlade hotelværelset, uden at sige noget.

Thomas var forvirret og chokeret over, hvad der var sket, men samtidig kunne han ikke nægte, at det havde givet ham en ekstremt intens og forvirrende oplevelse.

Thomas kunne ikke slippe tanken om de frækkere lege med Anna og Lise fra den tidligere aften. Han var blevet besat af deres dominans og den intense lyst, som de havde tændt i ham. Han vidste, at han var nødt til at have mere af det, og derfor var det ikke længe, før han igen bankede på deres dør.

Anna og Lise åbnede døren og smilede frækt til ham, da han trådte ind i lejligheden. De havde allerede planlagt, hvad der skulle ske, og det var endnu mere kinky og pervers end sidst. Thomas kunne mærke sit hjerte hamre i brystet af spænding og liderlighed.

Anna førte ham ind i soveværelset, hvor han blev bedt om at klæde sig af. Han var nøgen og ydmyg foran de to kvinder, der betragtede ham med en blanding af lyst og overlegenhed. Lise stod bag ham og bandt hans hænder sammen med et silkebånd, mens Anna greb fat i hans hår og tvang hans hoved ned mod hendes fisse.

Han begyndte at slikke hende, mens Lise stod og betragtede det hele. Hun vidste, at det var hendes tur snart, men for nu ville hun bare se, hvordan Anna udnyttede Thomas til hendes egen nydelse. Anna gav sig hen til følelsen af hans tunge, mens hun klemte hans hoved fast mod sin fisse.

Da hun havde fået nok, stoppede hun og skubbede ham ned på sengen. Hun spændte en stor strap-on dildo på og vendte sig om, så Thomas kunne se, hvordan hun skulle kneppe ham. Han kunne ikke vente og stak straks sin røv i vejret, klar til at blive taget.

Anna gik hen til ham og gned dildoen mod hans røvhul, før hun langsomt trængte ind i ham. Han stønnede højt, da han kunne mærke, hvor meget større den var end sidst. Anna begyndte at kneppe ham hårdt og hurtigt, mens Lise kom hen og stak sin finger op i hans mund.

Thomas suttede på fingeren, mens han blev kneppet i røven. Han kunne mærke sin egen pik blive stiv af ophidselse, selvom hans hænder stadig var bundet sammen. Lise lod sin finger glide ud af hans mund og stak i stedet en anden op i hans røv.

Nu var det begge kvinder, der udnyttede ham på samme tid, og han kunne mærke, hvordan de begge nød at have magten over ham. De skiftedes til at kneppe ham med strap-on dildoerne, mens de smågrinede og kaldte ham deres lille luder.

Thomas vidste, at han var fuldstændig deres slave og at de kunne gøre, hvad de ville med ham. Han kunne mærke, hvordan hans egen orgasme nærmede sig, mens han blev kneppet hårdt i røven. Pludselig kom han med et højt støn, mens han sprøjtede ud over sengen.

Anna og Lise sad i sofaen og diskuterede, hvor langt de kunne gå i deres leg med Thomas. De var begge enige om, at de ville tage det endnu længere denne gang.

“Jeg tror, at Thomas vil elske det,” sagde Anna og gav Lise et lumsk smil.

“Jeg tror, du har ret,” svarede Lise med et fnis.

Anna rejste sig fra sofaen og kiggede på Lise. “Lad os finde på noget virkelig frækt,” sagde hun.

Lise rejste sig også og smilte. “Jeg har en idé,” sagde hun og førte Anna med sig ind på soveværelset.

De fandt frem til en stor dildo, som Anna havde gemt væk i en skuffe, og Lise fandt et par håndjern frem fra sin taske. De gik ned til stuen, hvor Thomas sad og ventede på dem.

“Kom her, Thomas,” sagde Anna og førte ham over til sofaen. “Vi har noget nyt, vi vil prøve i aften.”

Thomas var nysgerrig og kiggede på dem med store øjne. Anna og Lise begyndte at klæde ham af, og snart stod han nøgen foran dem. Lise håndjernede ham til sofaen, og Anna tog den store dildo frem.

“Vi vil gerne se, hvor langt du kan tage den her inde i dig,” sagde Anna med et lusk smil.

Thomas var både nervøs og ophidset på samme tid. Han vidste ikke, om han kunne klare den store dildo, men samtidig tændte tanken om at blive domineret af Anna og Lise ham også.

Anna smurte lidt glidecreme på dildoen og begyndte at føre den ind i Thomas. Han stønnede højt, da dildoen blev større og større, og Anna førte den dybere og dybere ind i ham. Lise kiggede fascineret på, hvordan dildoen forsvandt ind i Thomas, og tændte også på synet af hans underkastelse.

Anna begyndte at bevæge dildoen ind og ud af Thomas, og Lise tog fat i hans pik og begyndte at gnide den hurtigt. Thomas stønnede højt og vred sig på sofaen. Det var en overvældende oplevelse for ham at blive fyldt ud af dildoen og samtidig stimuleret på sin pik.

Efter noget tid stoppede Anna og Lise, og Thomas lå udmattet tilbage på sofaen. De låste ham op fra håndjernene, og Anna sagde: “Nu er det din tur til at give os lidt kærlighed.”

Thomas var stadig ophidset og ville gerne give Anna og Lise, hvad de ønskede. Han begyndte at kysse dem og røre ved deres kroppe. Han førte dem begge ned på gulvet og slikkede Anna, mens han samtidig stimulerede Lise med sin hånd.

Anna og Lisa besluttede sig for at tage skridtet videre. De ville se, hvor meget Thomas kunne tage, og hvor meget de selv kunne nyde det. De besluttede at prøve noget, de aldrig havde gjort før: at tage ham samtidig.

De placerede ham på sengen og begyndte at give ham en omgang pikant forspil, hvor de skiftedes til at sutte hans pik og nosser, mens den anden slikkede hans røvhul. Thomas var i himlen, og de kunne se på hans reaktion, at de var på rette vej.

Anna og Lisa begyndte at klæde sig af og tog strap-on dildoen på. De var nødt til at vælge en, der ikke var for stor, for at Thomas kunne tage dem begge på samme tid. De lagde ham på ryggen, så han kunne se begge piger og straks kunne se, hvad de havde planlagt.

Anna satte sig over hans ansigt, så han kunne slikke hendes fisse, mens Lisa tog stilling bag ham. Hun førte strap-on dildoen langsomt ind i hans røv og begyndte derefter at bevæge sig ind og ud. Thomas stønnede højt, og Anna nød at have så meget kontrol over ham.

De skiftedes til at ride ham og kneppe ham med strap-on dildoen, og Thomas blev mere og mere ivrig efter mere. Til sidst besluttede de at give ham en dobbelt penetration, hvor de begge var inde i ham på samme tid.

Det var en fantastisk oplevelse for alle tre, og de var helt udmattede bagefter. De var alle enige om, at det var en af de vildeste og mest intense sexoplevelser, de nogensinde havde haft.

Efter denne aften var der ingen tvivl om, at Anna og Lisa havde fundet en ny side af deres seksualitet, og at Thomas var mere end villig til at udforske denne nye verden sammen med dem.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer