Thilde vidste det godt

Hun vidste det godt.
Jeg er næsten 100% sikker. Det smil hun altid gav mig…. indforstået og kærligt. Det var vores uudtalte hemmelighed.
”Hej Mads – dejligt at se dig” Hun gav mig det dejligste kram, og jeg nød som altid duften af hende.
”Hej Thilde” replicerede jeg, og krammede lidt ekstra tilbage.
Sådan var det altid – eller havde rettere sagt været gennem det sidste halve år. Jeg var begyndt at føle det, som var det et uudtalt og acceptabelt ritual mellem os.
Hun lagde også – som altid – sit hoved lidt på skrå på min venstre skulder. Bare et kort øjeblik, og efterfølgende trak vi os altid fra hinanden, og indtog den korrekte position mellem to mennesker; en meters afstand, så intimsfæren ikke blev brudt.
”Oliver er i kælderen – spiser du med?” – sagde hun og smilede til mig, med en klar forventning om, at jeg takkede ja.
”Ja – meget gerne. Altså hvis det passer dig”
”Der er altid plads til dig Mads” sagde Thilde, og krammede mig lidt på højre arm.

Alt var som det skulle være, og med et ”tak – det er jeg glad for” og et smil, vendte jeg mig om, og traskede ned ad trapperne til kælderen.

Oliver var min bedste ven. Vi havde kendt hinanden siden folkeskolen, og venskabet var fortsat gennem gymnasietiden. Nu stod vi med huen på – verden lå åben – alt var som det skulle være for en 19 årig ung mand med masser af mod på livet.
Jeg kom tit hjemme hos Oliver, og elskede det. Hans mor Thilde, boede alene i et dejligt hus, med Oliver og hans lillesøster Karen.

Oliver var febrilsk, da jeg kom ned til ham. Han var i gang med at pakke sin rygsæk, og så ud som om han var på vej.
”Mads – jeg altså nødt til, at tage ned på tanken. De har lige ringet, at Adam er blevet syg, og de mangler en dernede. Jeg sagde altså ja – de har så tit hjulpet mig”.
”Selvfølgelig Oliver. Intet problem. Vi kan bare skrive det i morgen eller overmorgen”.
Det var planen, at vi skulle hjælpe hinanden med at skrive jobansøgninger. Pædagogmedhjælper i en børnehave. De søgte to – og vi vidste, at mænd var en populær ”vare” i den verden.
Det næste år skulle være et sabbatår. Først arbejde – og derefter tre måneder med rygsæk i Indonesien. Vi glædede os – havde lagt planer, og næste trin var altså, at få et arbejde det næste halve års tid. Vi havde gransket alverdens aviser for jobannoncer, og havde fundet to, som kunne være interessante, og som matchede med vores nuværende kompetencer.
Så nu skulle det være. En god ansøgning afsted, og så vente med spænding. Der var stadig en uge til ansøgningsfrist, så om vi gik i gang i dag eller i morgen for den sags skyld, var ikke noget problem.

”Jeg er ked af det Mads”
”Nej – det er fint nok – tænk ikke på det. Jeg tar’ bare hjem igen. Jeg har masser at lave”

Vi gik op ad trapperne.
”Mor – de har ringet fra tanken. Adam er syg – så jeg tager hans vagt”
”Åh – selvfølgelig skat! Synd for Adam. Maden er godt nok ved at være klar. Du kan få noget, når du kommer hjem”.
”Det bliver først til midnat mor!”
”Okay – men husk nøglen”
”Yep”
”Hvad med dig Mads? Bliver’ du og spiser med”? Thilde kiggede forventningsfuldt på mig

Oliver virkede stresset – ”Jeg bliver altså nødt til at smutte nu – vi ses Mads. I morgen aften?”
”Ja – det er fint”
Oliver var ude af døren, og dér stod jeg så overfor det dejligste smukkeste, smilende ansigt jeg kendte.
”Kom nu Mads – bliv og spis med!” Hun blinkede til mig. ”KAREN!!” Thilde kaldte på lillesøster – ”Vi spiser nu!!
”Jeg har i øvrigt også et maleri, jeg gerne vil have hjælp til at hænge op” Thilde kiggede smilende på mig.
”Oliver har lovet at gøre det, men du kender ham. Der er indimellem langt fra tanke til handling” Hun smålo. ”Kunne du overtales. Jeg har lånt boremaskine og det hele hos nabo-Palle” smilede hun, og kiggede på mig med hovedet lidt på skrå. Det var svært at afslå det ansigt og den stemme.
”Selvfølgelig” sagde jeg med grødet stemme, og rømmede mig straks.
”Det vil jeg meget gerne”
”Perfekt” sagde hun, og gav mig endnu et kram på armen.
”Lad os spise først, og så ordne maleriet bagefter”.
”God plan” sagde jeg, og glædede mig i mit stille sind over, at jeg skulle være tæt på hende den næste times tid.
Hvor er hun dog bare smuk tænkte jeg, og mærkede blodet strømme igennem kroppen.

Vi satte os ved det lange bord i det hyggelige køkken, og Thilde rakte mig salatskålen.
”Det er bare frikadeller, kartofler og salat”.
”Hmm – det lyder lækkert”
Karen kom væltende ind til bordet, og kastede sig ned på stolen. Hun var lige startet i 1.g, og nød livet i fulde drag. Nye rammer. Nye fag. Nye lærere. Nye venner. Og ikke mindst – festerne!
”Mor – Thea holder fest husker du nok – og jeg sover hos hende”
”Det har du da ikke fortalt”
”Mor altså – jo jeg har. Du hører bare aldrig, hvad jeg fortæller. Det er bare 10 fra klassen, og Theas forældre er hjemme”.
”Du har altså ikke sagt noget Karen. Hun har så travlt med alt muligt, at hun helt glemmer sin mor” sagde Thilde til mig og smilede.
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Men det gjorde Karen
”Okay, okay mor. Du får ret, og jeg får fred. Der er fest hos Thea, og jeg sover der. Er det ikke ok?”
”Jo skat – det er fint så. Men pas nu på. Husk, hvor syg du var sidst”

Middagen forløb fint. Maden smagte godt, og vi talte om alt muligt. Karen var meget interesseret i at høre om den tur Oliver og jeg havde planlagt.
”Åh – jeg vil også ud at rejse, når jeg bliver færdig”

”Ja – nu skal du lige blive færdig først” sagde Thilde, og blinkede til mig.
”Åh – du er så SJOV mor. Jeg smutter nu – tak for mad.”
”PAS PÅ DIG SELV!” råbte Thilde, og med et brag smækkede Karen hoveddøren, og var væk.

Stilheden sænkede sig, og dér sad vi så – Thilde og jeg – og kiggede på hinanden.
”Skal du have mere at spise”
”Nej tak – det smagte super lækkert Thilde” sagde jeg, og nød at sige hendes navn. Thilde, Thilde.
”Vi lader det bare stå Mads. Så rydder jeg op senere når du er gået. Lad os ordne maleriet, så du kan komme hjem. Hvorfor dog tilbringe en skøn lørdag aften sammen med en gammel kone” grinede hun, og lagde sin hånd oven på min.
Den var varm og tør, og jeg mærkede et lille strøg af hendes tommelfinger over mine bløde hår på hånden. Det føltes magisk.
Hun skulle bare vide, hvor meget jeg nød at skulle bruge en time en lørdag aften alene i hendes selskab. Nok var hun tyve år ældre end mig, men hun var ungdommelig og smuk, og det samme var hendes sind. I mine øjne var hun den perfekte kvinde – den perfekte kvinde til den perfekte fantasi.
Hun flyttede hånden.
”Skal vi gøre det?”

Vi gik ind i den hyggelige stue, og jeg så straks det farverige maleri i røde og orange farver. Det passede perfekt til hende og hendes stue.
”Det står der kan du se, og det skal hænge derovre. Tror du ikke det vil være flot der Mads?”
Jeg nød, når hun sagde mit navn. Hendes måde at hvile lidt på s’et – som om hun selv nød at sige mit navn. Nå – jeg fortabte mig igen i alle mulige følelser og fantasier om hende. ”Fokus Mads” sagde jeg til mig selv. Der er et maleri, der skal op. Og så skal jeg hjem.

Boremaskinen var stor og tung.
”Godt du har så STORE stærke arme” smålo Thilde, og klemte mig på højre overarm. Jeg elskede disse små berøringer, og havde lyst til at gengælde dem. Men der lå sikkert ikke noget i det fra hendes side. Hun var – og havde altid være fysisk i sin væremåde over for mennesker.
Så glem det Mads! tænkte jeg. Det ville bare blive totalt akavet, hvis jeg begyndte på at gengælde hendes berøringer.

Hun havde sat et lille kryds på væggen, og stod nu tæt på mig med støvsugerrøret – klar til at fange det puds og støv, som ville sprøjte ud af hullet, når jeg gik i gang med at bore.
”Okay – er du klar?”
Hun tændte støvsugeren med foden, og jeg startede med at bore. Jeg startede roligt, så hullet ville blive perfekt rund. Noget havde jeg da lært af min far. Jeg satte mere fart på maskinen, og boret gik rent ind i væggen. Thilde stillede sig på tæer, for at nå, og pludselig mærkede jeg hendes højre bryst på min venstre arm. Det var fyldigt og blødt, og jeg nåede at føle det gynge lidt på min arm. Hun virkede upåvirket, og smilede blot mens hun igennem larmen råbte.
”Sådan Mads – bare gi’ den gas”
Jeg trykkede til, og borede det sidste af hullet. Thilde stod stadig tæt, og jeg mærkede en voldsom tilfredshed med det hele, og en trang til at røre ved hende. Måske hendes hår. Eller hendes hals. Jeg blev revet ud af mine tanker, ved at hun slukkede støvsugeren, og lagde støvsugerrøret ned på gulvet.
”Perfekt Mads – hvor du go’!. Nu skal vi bare have ravplugs i. De er her”
Hun bukkede sig ned for at tage boksen med plugs og skruer, og da hun gjorde det kunne jeg kigge direkte ned under hendes trøje. Hun havde en blå bh på kunne jeg se, og hendes bryster gyngede let, mens hun bevægede sig. Det var et smukt, smukt syn syntes jeg. Hun blev heldigvis stående foroverbøjet lidt længere end jeg havde forventet, mens hun fjernede nogle små stykker puds, der var havnet på gulvet. Til sidst rejste hun sig op, og med et fantastisk smil på læberne, rakte hun mig boksen med skruer og ravplugs.
”Her har du dem. Hvor er jeg glad for din hjælp Mads. Du aner ikke hvor meget det betyder”
”Selvtak – selvfølgelig vil jeg hjælpe” sagde jeg, og gav hende et forsigtigt kram på hendes arm. Hun smilede tilbage til mig.

Da jeg havde fået hængt billedet op, ryddede vi op, og jeg stillede det lånte værktøj ud i bryggerset. Da jeg kom ind i stuen igen, havde hun sat to øl og to glas på bordet.
”Sæt dig ned Mads. Nu skal vi ha’ en øl, og så skal du fortælle mig om alt det, der sker i dit liv lige nu.”
Hun åbnede den ene øl, og hældte indholdet i det ene glas. Men da hun ville skubbe glasset over til mig, væltede det, og øllet sprøjtede ud over mig, så min bluse og bukser blev sølet til i øl. Både hun og jeg strøg op i forskrækkelse.
”Shit Mads – ej undskyld. Jeg er bare så klodset. Jeg henter lige noget at tørre op med.”
”Jamen – det er ok. Det kan jo ske”
Der stod jeg så med vådt tøj, og lugtede som et værtshus. Thilde kom tilbage, og rakte mig et viskestykke. Jeg gned på min bluse, og mine bukser, men det var selvfølgelig tydeligt, at det ikke var nok til at tørre tøjet.
”Jeg må hellere hjem og skifte tøj” sagde jeg, og ærgrede mig over det.
”Nej – du skal ikke hjem sådan der. Kan du lige se, og dufte dig selv i bussen?” Hun grinede, og kiggede undersøgende på mig.
”Nej ved du hvad Mads. Nu går du ud på badeværelset og tager et bad. Så finder jeg noget af Olivers tøj, som du kan låne”.
”Nej – det er virkelig ikke nødvendigt”
”Sludder Mads. Nu gør du hvad jeg siger” sagde hun bestemt, og førte mig ud i gangen, og pegede ned mod badeværelset.

Jeg gik ned til badeværelset, og åbnede døren, og duftede med det samme hendes parfume. Jeg havde altid elsket den duft, og endnu en gang skyllede blodet ekstra kraftigt gennem mig.
Jeg tog tøjet af, og stillede mig ind i den store brusekabine, og tændte for vandet. Da det var blevet varmt, gik jeg ind under strålen, og mærkede det bløde varme vand på min krop.
Jeg havde stået her mange gange, men denne gang var det anderledes.
For jeg var alene i huset sammen med Thilde. Smukke livgivende Thilde. Jeg havde fantasier om hende – og de var intense, og havde været der længe. De forbudte tanker havde givet frygtelig dårlig samvittighed – for hvor sygt var det lige, at være totalt skudt i sin vens mor. Men samtidig accepterede jeg belejligt det faktum, at der også skal være plads til fantasier. Og de dukkede op nu – for hvad nu hvis hun lige pludselig stod her. Hvad nu hvis jeg fik lov at røre ved hende. Hvad nu hvis…..?
Jeg mærkede at blodet flød ud i mit lem, og jeg mærkede, at jeg voksede. Det føltes rart, og jeg stillede mig, så vandstrålen ramte roden af mit lem. Jeg voksede endnu mere, og rejsningen var dejlig og stor. Jeg stønnede lidt for mig selv, og nød situationen.

Pludselig hørte jeg døren blive åbnet.
”Det var godt du ikke havde låst Mads. Du skal lige have et håndklæde. Jeg hænger det lige her uden for bruseren”
”Okay” fremstammede jeg forskrækket.
Jeg kunne se hendes skygge gennem forhænget. Hendes arm rakte ud, og jeg fornemmede, at hun hængte håndklædet op på knagene lige udenfor badet.
Hun tog hånden til sig, og på skyggen kunne jeg se, at hun blev stående et øjeblik længere end hun egentligt skulle.
”Nyd det Mads – jeg henter noget tøj til dig” – sagde hun, og forlod badeværelset.
Jeg åndede lettet ud, og vendte mig rundt igen med ryggen til forhænget. Min rejsning faldt, og jeg nød følelsen, der opstår når lemmet tømmes for blod. Stadig uforløst, følsomt og tykt men ikke stift.

Jeg stod med lukkede øjne med vandet strømmende ned over mit hoved, da jeg pludselig mærkede to hænder kærtegne mine skuldre. Og med ét stod Thilde bag mig. Hun pressede sin krop mod min, og jeg mærkede med det samme at hun var nøgen. For jeg kunne mærke hendes bryster mod min ryg. Hendes lille mave mod min lænd, og hendes skød mod mine balder. Hendes hænder kærtegnede mig kærligt op og ned af armene
”Mads. Er det okay?” hviskede hun
Jeg stivnede, og vidste ikke hvad jeg skulle sige. Det eneste jeg mærkede var en ubeskrivelig lyst til at kysse og røre ved hende
Hun tog fat i mine skuldre, og vendte mig rundt, så vi stod ansigt til ansigt. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle kigge hen, men hun tog hurtigt styringen.
”Mads – kig på mig” Jeg kiggede ind i hendes grå øjne, der passede så perfekt til røde hår.
”Er det okay jeg er her?”
”Ja” fremstammede jeg stille, mens jeg mærkede blodet vende tilbage til både ansigt og lem.
”Er du sikker? Jeg føler en særlig forbindelse mellem os Mads, og lige nu virker det mest naturlige i verden at lade kærligheden imellem os flyde. Når kærligheden er der, skal vi gribe den! Forstår du det, Jeg ved du kan li’ mig. Måske har du drømt om mig. Er det ikke rigtigt?”
”Jo – jeg har” sagde jeg stille, og genfandt mig selv. Jeg lagde stille mine arme på hendes skuldre, og kiggede hende i øjnene. ”Jo jeg har – SÅ mange gange!”
”Så lad os nyde kærligheden sammen Mads – blot i aften, og så aldrig igen”
”Åh ja” stønnede jeg, og vores læber mødtes. Først kyssede vi stille – følte hinanden an – men da Thilde åbnede sin mund, og lod sin tunge ramme mine læber, gav jeg efter, og i et stort suk kyssede vi dybt og længe, mens det varme vand strømmede ned ad os.
Mit lem voksede, og kom i vejen for vores nærhed.
”Halløjsa dér – du er vist ude på løjer” grinede hun, og tog mig stille i sin hånd. Jeg skælvede ved berøringen, men hun holdt ved, kiggede mig udfordrende i øjnene og førte mig op ad min mave.
”Så er du ikke i vejen mere” sagde hun, og vi stod igen så tæt som muligt, og kyssede lidenskabeligt.
”Vend dig rundt” Jeg tog styringen, og fornemmede, at hun kunne lide det.
Hun stod nu med ryggen til mig, og jeg trådte lidt tilbage, tog noget sæbe i hænderne, og begyndte at vaske og massere hendes skuldre og ryg.
”Nej, hvor er det dejligt. Bliv endelig ved!”
Jeg tog mere sæbe i hænderne, og mine hænder søgte nu om på hendes hals og bryst. Jeg kærtegnede hendes bløde hud, og stille søgte mine hænder nedad mod hendes bryster. Hun stønnede lidt, da jeg kærtegnede dem. Tog blidt fat i dem. Løftede dem, og kælede for hendes brystvorter.
De var så perfekte, som jeg havde drømt om, og det dunkede i mit lem. Thilde skælvede lidt.
”Åh bliv ved”
Hendes brystvorter var stive og følsomme, og hendes bryster var blanke og bløde af sæben.
Jeg kyssede hende i nakken og på halsen, og efter lidt tid søgte min højre hånd ned ad hendes mave – ned mod hendes skød.
Hun skælvede lidt, og spredte med vilje sine ben for mig, så min højre hånd havde nemmere ved at finde hendes køn.
Med fingerspidserne berørte jeg blidt hendes skamlæber, og skilte dem ad. Jeg kunne mærke, at hun var våd, og en fantastisk opstemthed skyllede igennem min krop.
Min fantasi var blevet til virkelighed.
Jeg begyndte at massere hendes klitoris, og hun rystede lidt, og stønnede.
”Lidt hårdere” hviskede hun.
Jeg begyndte at bevæge min pegefinger hurtigere, mens min langemand og ringfinger søgte efter hendes skede. Og med to fingre inde i hende tilfredsstillede jeg hende til hun var tæt på en orgasme.
”Åh ja, Åh ja – bliv ved – hurtigere”
Med venstre hånd på hendes bryst, og højre hånd i hendes skød, stod jeg bag hende, og nød hendes krop og åndedrag.
”Brug din mund” stønnede hun, vendte sig hurtigt, og pressede forjaget og insisterende mit hoved nedad. Jeg satte mig på knæ, løftede hendes venstre ben en anelse, og kyssede hendes køn med hele min mund og masser af væde. Min tunge fandt hendes klitoris, og med bløde og rolige bevægelser slikkede jeg hende, mens hun åndede tungt, og stønnede stille.
Mens min mund og tunge nød hende, førte jeg to fingre op i hende, og bevægede dem ud og ind. Hendes krop var elektrisk.
”Åhhhh, åhhhh hvor er det dejligt” stønnede hun, og rystede let. Det var tydeligt, at hun nød hver en bevægelse. Hver en berøring.
”Jeg komm.., jeg komm.. jeg kommer….Åhhhh, åhhh, åhhhh” stønnede hun højt, mens hele hendes krop skælvede voldsomt og smukt i den dejligste orgasme.
Det var virkeligt det her. Jeg havde tilfredsstillet Thilde.

”Stop” hun trak sig hurtigt væk fra mig, og vendte sig rundt. Hendes øjne var vilde, og hendes nu våde hår, klistrede sig nærmest til hendes ansigt. Det var tydeligt, at hun var i sine følelsers vold. Alt gik på hende. ”Nej hvor var det dejligt – hvor er du god” – stønnede hun, og overfaldt min mund med et lidenskabeligt og begærligt kys. Vi kyssede dybt og længe, og hendes tunge tvang sig vej rundt i min mund.
Jeg mærkede nu, at hendes hænder søgte ned ad min mave, og hun tog fat i mit lem, med et fast greb.
Jeg stønnede, og hun kiggede mig drillende ind i øjnene. Hun var igen klar i øjnene.
”Nu er det vist min tur Mads. Eller skal vi stoppe?” smilede hun.
Hun gjorde heldigvis det modsatte, og satte sig på hug, med mit lem lige ud foran hendes ansigt.
”Der er du jo igen min ven – hvor du flot”.
Hendes venstre hånd fandt min pung, og med fingerspidserne kærtegnede og kildede hun den blidt. Jeg skælvede, da hun med den højre hånd, begyndte at rive og gnide i mit lem. Min forhud gled frem og tilbage over min følsomme glans, og jeg kiggede ned på Thilde, mens hun med begge hænder tilfredsstillede mig.
”Jeg tror jeg skal have dig i min mund” hviskede hun – kiggede mig udfordrende op i øjnene, og hendes læber omsluttede derefter sig blidt min glans. Jeg nød hendes varme mund, og mærkede nu, at hendes tunge bevægede sig op og ned ad bagsiden på mit lem. Det var fantastisk. Hun bevægede sit hoved ind mod mig, og jeg gled dybt ind i hendes mund. Hun sukkede, og jeg kunne fornemme, at hun nød, at have mig i munden. Det gjorde mig endnu mere tændt, og jeg blev ramt af et begær, som jeg aldrig havde følt før.
Hendes hoved bevægede sig nu op og ned, og mit strunke og følsomme lem gled ind og ud af hendes mund. Det var så dejligt, at jeg næsten ikke kunne være i mig selv af ren nydelse, og efter lidt tid, hvor hun tilfredsstillede både mit lem og min pung, kunne jeg mærke en orgasme nærme sig.
”Stop Thilde. Det ender med at jeg kommer” stønnede jeg, og trak mig ud af hendes mund.
Hun kiggede op på mig, men i stedet for at stoppe, lod hun sin tunge danse på bagsiden af mit lem. Hun flyttede sin mund ned til min pung, og sugede på skift mine kugler ind i sin mund, mens hun gned på mit lem. Jeg følte mig så stor som aldrig før, og jeg stønnede højt, og nærmede mig igen en orgasme.
”STOP” nærmest råbte jeg, og trak mig værk fra hende. Det sortnede for mine øjne, og jeg nød hvert et øjeblik.
”Det var tæt på, hvad Mads” sagde hun kælent, og rejste sig op igen. ”Jeg glæder mig til du får den fulde forløsning. Nu vil jeg have dig ind i mig, og så du skal komme oppe i mig”
Hun kyssede mig intenst, og vendte sig derefter rundt. Hun bøjede sig ned, og hendes baller var nu lige ud for mit lem. Jeg tog fat om hendes hofter, og førte mit lem mellem hendes baller og ind mod hendes skamlæber. Hun tog imod mig med sin hånd, og lempede mig blidt indenfor. Stille gled jeg ind i hende, og følelsen var magisk. Hun var våd og klar, og stønnede da jeg gled ind og ud.
”Åh Mads – åh hvor er det dejligt. Du passer helt perfekt. Kom – bevæg dig lidt hurtigere”.
Jeg tog fat om hendes hofter, og stødte efterhånden hårdere og hurtigere inde i hende. Hendes bryster dansede vildt. Det var fantastisk. Og hun stønnede højt, og bad mig blive ved, og ved, og ved, og pludselig rystede hele hendes krop i en lang og intens orgasme. ”ÅHHHH JAAAAAAAEEE” råbte hun højt, men jeg stadig stødte hårdt og hurtigt.
Jeg nærmede mig selv mit klimaks, og sekundet efter sprøjtede jeg med stor kraft op i hende. Hun kunne mærke sammentrækningerne i mit lem mens jeg kom. ”Åh ja Mads, kom så, kom – åh ja” stønnede hun, og jeg udløste så voldsomt, som jeg aldrig havde prøvet det før. Nu var det mig der råbte højt, og i flere kraftige ejakulationer, fyldte jeg hende med min sæd.
Jeg pressede mig op ad hende – stadig inde i hende – og vi rystede begge af begær og forløsning.
”Åh Mads….”
”Åh Thilde….”

”MADS – KOM NU IGANG” Det bankede hårdt på døren, og min mors stemme gjaldede højt.
Jeg blev hårdt og brutalt revet ud af min drøm, og svarede med hakkende og grødet stemme.
”Jeg er vågen”
”Du kan ikke ligge der hele eftermiddagen. Har du glemt det?” Hun stod og talte til mig udenfor min værelsesdør.
”Du skal jo over til Oliver”.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer