En tur i biografen

Helle og Carsten kom ind i biografsalen og fandt hurtigt deres pladser på den bagerste række. De var glade for at have valgt den aften, fordi der var kun få mennesker i salen, og de havde chancen for at have lidt privatliv.

Mens de ventede på, at filmen skulle starte, kiggede de på de andre biografgængere, der kom ind i salen. De fleste valgte pladser længere fremme i salen, men der var en enkelt person, der valgte at tage plads på deres række.

Det var en ældre mand, der så ud til at være i slutningen af 60’erne. Han sad helt stille og stirrede tomt frem for sig, mens han ventede på, at filmen skulle begynde. Helle og Carsten var ikke specielt bekymrede over hans tilstedeværelse, fordi han så ud til at være ret uinteresseret i omgivelserne.

Da filmen endelig begyndte, var det en spændingsfilm, der var præget af højlydt musik og intense scener. Helle og Carsten havde egentlig tænkt sig at se filmen, men da de var alene på rækken, kunne de ikke modstå fristelsen til at eksperimentere med deres seksuelle grænser.

I ly af mørket begyndte Helle langsomt at fiske Carstens pik frem fra hans bukser. Han stønnede svagt, mens hun spillede ham op og ned med sine fingre. Han tog fat i hendes arm og trak hende tættere på sig, mens hun fortsatte sit frække leg.

Den anden biografgænger på deres række har tilsyneladende ikke opdaget noget, så de føler sig relativt trygge. Helle fortsætter med at spille Carstens pik af og tilfører lidt mere tryk og bevægelse. Carsten kan mærke, at han er tæt på at komme, og han hvisker til Helle, at hun skal tage det lidt roligere.

Helle nikker og fortsætter med at lege med Carstens pik på en mere afdæmpet måde. De sidder begge to og nyder fornemmelsen af den andens krop tæt på sin egen, og filmen på lærredet bliver mere og mere uinteressant i forhold til den spænding, de føler i biografen.

Pludselig føler Helle en varme tæt på sig og opdager, at den ældre mand nu sidder helt tæt på hende. Hun bliver en smule overrasket og trækker sin hånd til sig, mens Carsten stadig sidder med sin stive pik i hånden. De ser på manden, der smiler frækt til dem og siger: “I to er vist godt i gang med jeres egen film der.”

Helle og Carsten bliver begge to røde i hovedet af overraskelse og forlegenhed, men samtidig tænder det dem også en smule at blive set på. De fortsætter deres leg, men nu med en ekstra pirrende dimension af at blive betragtet. De holder dog stadig øje med manden, der sidder og kigger på dem, og de spekulerer på, om han mon vil deltage eller bare nyder synet af deres frække leg.

Helle fortsætter med at lege med Carstens pik, men hendes blik falder nu på den ældre mand, der sidder helt tæt på hende. Hun kan mærke hans blik bore sig ind i hende, og det gør hende nervøs og samtidig også mere ophidset. Hun kan mærke en snigende lyst til at vise ham mere, og langsomt begynder hun at kysse Carsten ned af halsen og brystkassen, samtidig med at hun lader sin hånd glide ned til hans buksekant.

Den ældre mand på deres række kan ikke tage øjnene fra Helle og Carsten, og han kan mærke sin egen pik reagere på synet af Helle, der leger med Carsten. Han kan ikke lade være med at tage sin egen pik frem og begynde at spille den af i ly af mørket.

Helle og Carsten fortsætter uanfægtet deres leg, og Helle bliver mere og mere modig. Hun lader sin hånd glide ned til Carstens buksekant og begynder at massere hans pik mere intensivt. Carsten stønner højt, og den ældre mand på deres række kan ikke lade være med at kigge endnu mere intenst på dem.

Pludselig tager Helle mod til sig og lader sin hånd glide hen over den ældre mands pik, der nu står stiv og hård. Han stønner højt og læner sig ind mod Helle, der ikke kan lade være med at smile.

Helle bliver lidt overrasket over, at den ældre mand tager imod hendes berøring så velvilligt, men hun kan også mærke, at det tænder hende utroligt meget. Carsten lægger mærke til, at Helle er optaget af den ældre mand, og det pirrer ham også en smule. Han flytter sig lidt, så han kan se, hvad der foregår mellem Helle og manden.

Den ældre mand tager fat om Helles hånd og fører den op til sin mund. Han kysser hendes håndflade og begynder så at sutte på hendes fingre, mens han kigger intenst på hende. Helle kan mærke, at hun bliver mere og mere ophidset, og hun kan ikke længere holde sig tilbage.

Hun knapper op for sin bluse og lader den glide ned over sine skuldre. Hendes bryster springer frem, og hun ser mandens blik blive endnu mere intenst. Hun tager fat om hans hoved og fører det ned til sine bryster, og han begynder straks at sutte på hendes brystvorter.

Carsten kan ikke længere sidde stille og begynder at lege med sin egen pik. Han ser på Helle og manden og kan mærke, hvordan hans egen ophidselse vokser.

Carsten rykker tættere på Helle og begynder at kysse hende på halsen. Han mærker hendes varme ånde, og det gør ham endnu mere liderlig. Han tager fat om hendes ene bryst og begynder at massere det, mens han samtidig lader sin hånd glide ned til hendes trusser.

Helle stønner højt og begynder at lege med mandens pik igen. Carsten tager sin egen pik frem og begynder at spille den af, mens han kysser Helle og leger med hendes fisse.

Helle har aldrig før suttet en anden mands pik, men hun er så opstemt, at hun ikke kan lade være med at tage den fremmede mands pik i munden og begynde at sutte den. Han stønner højt og kommer hurtigt og fylder hendes mund. Hun vender sig om mod Carsten, der kysser hende dybt og smager den salte smag af sæd i hendes mund.

Carsten er vildt ophidset af hele situationen og begynder at kneppe Helle hårdt med fingrene, mens han kærtegner hendes klitoris. Hun stønner højt og lader sig fuldstændig overgive til Carstens hænder og mund, og kan næsten ikke lade være med at skrige, da orgasmen rammer hende.

“Det var vildt,” siger Carsten og smiler tilfreds.

Helle nikker og læner sig ind mod ham. “Ja, det var det. Hvad siger du til at tage hjem nu?”

Carsten tøver et øjeblik, men nikker så enigt. “Det lyder som en god idé.”

De rejser sig op og tager deres jakker på, mens den ældre mand stadig sidder og ser efter dem med et tilfreds smil. Helle og Carsten går ud af biografsalen og ud i den kolde aftenluft, mens de begge er fyldt med en følelse af spænding og ophidselse. De går hånd i hånd ud i natten og mod deres hjem, hvor de ved, at de vil fortsætte med at udforske deres grænser sammen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer