Butikstyven

Jeg er en mand på 65 år og var ude at handle i et storcenter, da jeg så en pige på ca. 15-16 år komme ting i lommen.

Jeg tog min mobil frem og fulgte efter pigen, for det måtte kunne bruges til at få nået pigefisse med. Jeg holdt mig lidt tilbage og der gik heller ikke ret længe, så røg der mere i lommen. Så gik hun hen til et stativ med nogle lækre trusser, der tog hun en 3-4 stykker og gik mod et dobbelt prøverum. Det var et af de rum med gardiner imellem – jeg gik ind i det andet rum, krøllede mig sammen tog mit kamera stak det under gardinet og optog derfra. Da hun gik ud, så jeg hvad der skete – noget skuffet så jeg bare, at hun tog trusser uden på de andre trusser altså ingen fisse eller bar røv, det skulle hævnes. Gik efter pigen og så at hun var på vej ud, jeg fulgte efter.

Hun gik mod et villa område, og da hun kom til et hus med en mand uden for stoppe hun og så om hun kunne komme uden om manden, men han havde set hende og råbte at hun skulle se at komme ind og få nået andet kluns på, for han ville se det tøj. Hun skyndte sig ind, jeg trak mig lidt tilbage og stod lidt for at se hvad der skete. Der gik vel 10min. så kom hun ud i bluse og smækbukser hun talte med sin far som jeg forstod at manden måtte være, så gik hun mod et park område så det var nu der skulle slås til, hvis jeg skulle have tøsefisse. Jeg fulgte efter – ud for et stort busk område slog jeg til, gik hen til hende, skubbede hende i buskadset og sagde at jeg lige ville vise hende noget og at hun skulle holde kæft for så ville der ikke ske noget. Jeg tog min mobil frem og viste, hvad jeg havde optaget. Hun blev helt hvid i hovedet og begyndte at græde. Hulkene spurte hun om, hvad jeg ville have for ikke at sige det til nogen. Jeg svare hende ved at skubbe hende længer ind i buskadset og begyndte at tage på hende. Hun begyndte at sige, at der var nået at jeg havde misforstået, for hun var ikke … længere nåede hun ikke, da jeg sagde at hun skulle tie stille og bare lade det ske, hvis hendes far ikke skulle se at hun var butikstyv. Jeg førte en hånd op under blusen og nulrede hendes brystvorter – jeg syntes godt nok at hendes bryster var små, men vi mennesker var jo forskellige, så hun kunne jo være sent udviklet, så meget større glæde var der måske ved hendes fisse. Jeg tog hendes bluse af, så jeg rigtig kunne komme til de vorter, da de nu var i fri dressur kunne jeg rigtig slikke og sutte på dem og jeg kunne høre og se at hun nød det, for hun gjorde ikke mere modstand og hun begyndte at trække vejet hurtigere. Mens min ene hånd holdt om den lille pigekrop, tog jeg med den anden min pik ud, og førte hendes lille hånd hen til min pik og der ved viste hende, hvordan at hun skulle gøre. Da hun havde øvet sig lidt, tog jeg hendes hoved ned til pikken, hun strittede lidt imod, men jeg presse til og sagde at hendes mund skulle åbnes og hun godt kunne begynde. Modvilligt tog hun pikken i munden, og jeg begyndte at kneppe den og mens hun havde pikken i munden, løsnede jeg hendes bukser og kunne se at et par at de trusser, hun havde taget i butikken dem havde hun på.

Jeg lænede mig hen over hende, så jeg kunne nå hendes røv igen strittede hun imod. så jeg måtte fortælle hende om. at der var nogle der kunne komme til at se det. jeg havde optaget. så hun slappe af mens jeg lege med hendes røv. Jeg tog en finger i munden og stak den op i røven på hende, hun stoppe med at sutte på min pik og stivne rette sig lidt ud, mens der kom et av samt at hun presse sig bagud så min finger kom helt op i hende. Jeg spurte om hun kunne lide det, der kom et langt jaaa – jeg spurte, om hun ville prøve min pik, hvortil hun bare nikkede. Jeg vendte hende om, hun trådte ud af sine bukser trak sine trusser af bukke sig forover, så jeg kunne føre min pik mod hendes stjerne. Pikken var jo godt våd efter hendes spyt og savl, men hun var jo noget snæver, så jeg prøve at føre pikken frem mod kussen men kunne ikke finde den, så jeg tog omkring hende for at kunne nå fissen forfra, men fik fat i en drengepik! Jeg stoppede op af forbavselse, det var jo en dreng, der var butikstyv. Da jeg greb fat om drengepikken, fik jeg presset min pik op i røven på hende, som nu var en ham. Jeg gled helt i bund i ham, så der kom et langt suk fra ham. Jeg kunne ikke lade være med at køre frem og tilbage, og mens at jeg knepper løs sagde drenge,n som hed Per, at det var det jeg havde misforstået, for han var en dreng som kunne lide tøseting, og nu kunne han også lide at få pik i sin drengekusse, men om han også måtte prøve at få sin store drengepik op i mig, når jeg var færdig? Jeg sagdem at det skulle jeg tænke påm men lige nu skulle han havde pikm for at havde snydt mig ved at være en dreng. Jeg kunne mærke, at det var nu den ville komme, og så skød jeg en ladning op i røven på ham, og i skuddet miste jeg balancen og faldt ud af røven på Per og landede ned på maven. Ikke så snart jeg lå der, sprang Per op på ryggen på mig og jog sin drengepik op i mig, pumpe løs mens han sagde, at han måske kunne få sin søster med næste gang vi kunne mødes, hun var 1 år ældre. Han nået lige at tale færdig, da han stivnede og det sitrer i hele hans krop – han kunne ikke sprøjte, men jeg var ikke i tvivl på at han kom. Vi aftalte at mødes om en uge, så kan det være, at der også er pigefisse…

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer