Min første (rigtige) gang med en hund.

Jeg tænkte at nu måtte det være på tide at jeg også begynder at dele ud af mine historier.  Historien er et par år gammel og skrevet ud fra det bedste in hukommelse kan levere, men den er 100% sand.

Jeg har stort set altid været en lidt kinky fyr. Allerede som ung fyr, alene hjemme opdagede jeg hvor super frækt det var at lade familiens hund slikke min pik og røv. Det her var lige et par år inden internettet blev helt udbredt, så det var begrænset hvad jeg havde set eller hørt om de lidt mere kinky former for sex, men det var helt tydeligt. Jeg var til mere end bare det “normale”.

Da internet forbindelsen kom til hjemmet varede det da heller ikke længe inden jeg, på aftenener hvor jeg var alene hjemme fandt diverse frække fora, med folk som delte mine interesser. Det blev dog aldrig til mere end en fræk chat eller to når man bor hjemme hos mor og far.

Men det måtte jo ske, en skønne dag flyttede jeg hjemmefra og det blev startskuddet til noget af en fræk “karriere” og det er netop en af disse historier jeg vil fortælle om her.

Jeg havde længe været klar over at det ikke kun var piger som interesserede mig. Allerede inden jeg flyttede hjemmefra havde jeg været sammen med et par fyre. Dog kun til gensidig sutten og slikken, men der var ingen tvivl. Jeg elskede det. Nu hvor jeg så endeligst havde mit eget sted var mulighederne nærmest ubegrænsede. Og afprøvet det blev de.
Jeg havde fundet mig en fast bolleven, som boede på en gård, ikke langt fra mig. Vi havde mødtes en del gange hos ham, til fælles pik spil og sutten. Ligeledes var det ham som tog min “mødom”. En fantastisk oplevelse. Tror aldrig jeg glemmer smerten og ophidselsen, for slet ikke at nævne den kæmpe orgasme jeg fik, første gang hans pik pumpede op i mig.

Når man bor på landet, så har man jo også en hund, det skal der til. Og sikke en han havde. Mener det var en labrador af en art. Sjældent har jeg oplevet en så energisk og glad hund. Når jeg var på besøg måtte jeg ofte kæmpe mig forbi den.
Egentligt var det kun os to fyre der legede sammen, men det skete da også at hunden sneg sig ind i stuen når vi var i gang. Min ven fik den hurtigt genet ud igen, da den var ret voldsom.

En dag da jeg var hjemme hos ham og sad i sofaen med hans stive pik i munden og suttede alt hvad jeg havde lært, sprang døren pludseligt op og ind stormede hunden. Inden min ven nåede at stoppe den tog jeg mod til mig og bad ham lade den være. Det var ret tydeligt at det her havde den prøvet før og det var en fantastisk fornemmelse at mærke den slikke min hårde pik. Jeg spurgte om jeg måtte lege lidt med den, hvilket der viste sig ikke at være noget i vejen for. hurtigt væltede hunden sig om på ryggen og lod mig komme til den pik som allerede var begyndt at stikke frem. Det varede ikke længe inden jeg lå der på gulvet med røven i vejret og med en stor rød, stenhård hundepik i hænderne. Min kammerat var da heller ikke langsom til at udnytte situationen og med et velsmurt pres, jokkede han sin pik helt i bund i røven på mig. Det var lige før jeg så stjerner, det her var bare for fedt. Jeg ville have mere og jeg begyndte at sutte hundens store stive pik. Da først jeg mærkede hundens varme sperm i min mund var der ingen vej tilbage, helt uden at have rørt ved min pik kom jeg i en kæmpe spermstråle og der kig ikke mange sekunder inden min hårdt arbejdende ved kom i et kraftigt brøl.

Efter den tur blev vi begge enige om at det her var noget vi skulle prøve noget mere af.

De efterfølgende gange vi mødtes var det bare os to fyre der hyggede os sammen, men jeg kunne mærke at der var kommet gang i mine lyster og en aften hvor vi sad og chattede sammen og lagde en slagplan for næste møde blev jeg bare nødt til at bede ham om at blive kneppet af hunden. Jeg måtte have mere. Da jeg endnu var på begynder niveau som analsex modtager ville jeg ikke være i stand til at tage imod knuden og der skulle ligeledes en god omgang opvarmning til. Min mistanke om at hunden allerede var godt i træning blev da også hurtigt bekræftet da jeg fik fortalt at en fælles bolleven vi havde også allerede havde leget en del med hunden. Han blev hurtigt kontaktet og vi fik aftalt en aften hvor vi alle fire skulle hygge os.

Jeg tror sjældent at jeg har været så ophidset som den aften hvor jeg kørte der ud. Jeg var også knap kommet ind af døren inden vi tre fyre var godt i gang med at sutte pik på hinanden. Men i aften var jeg midtpunktet, så varmes op det skulle jeg. De to fyre gik hurtigt i gang, jeg blev kneppet på skift imens jeg suttede den anden, det var en fantastisk oplevelse og jeg nød hvert et øjeblik. Efter godt tyve minutters konstant pumpen op i min røv kunne min tålmodighed ikke række længere. Jeg trak mig ned på gulvet og bad dem hente hunden ind.

Til dem der ikke har prøvet at ligge der på alle fire og blive slikket i røven og på pikken af en hund, kan jeg bare sige prøv det *SF* Den energi findes ikke andre steder. Hunden fik da også hurtigt nok af bare at slikke og inden jeg så mig om var den oppe på ryggen af mig.
For fanden en energi sådan et dyr har. Det var som at blive kneppet af en trykluftshammer. Det var tydeligt hvorfor der skulle være en til at holde om knuden så den ikke kom med op. Jeg så næsten stjerner, det var en af de mest fantastiske oplevelser jeg nogensinde havde fået. Desværre var det alt for hurtigt overstået og hunden mistede interessen. Jeg nærmest råbte efter de to at en af dem bare skulle kneppe mig nu, jeg trængte til mere. Og mere kom der, knap var hunden ude, så havde jeg en stor stiv pik oppe i mig igen. Og jeg nød det. Inden længe kom jeg i den største orgasme til dato, det var lige før jeg gik på maven, liggende der på alle fire.

I kan tro jeg levede højt på den oplevelse i mange dage derpå.

Desværre var dette så også den eneste gang jeg fik leget med den hund, vi to fyre nåede at have en del sex endnu, men jeg flyttede fra egnen og vi fik desværre ikke set mere til hinanden.

Jeg kan dog trøste med at det her hverken har været min sidste oplevelse med en hund eller bare at den frække karakter. Hvis der er nok positiv respons vil jeg da nok også dele flere af mine historier med jer.

«
»

2 svar til “Min første (rigtige) gang med en hund.”

 1. panden Avatar
  panden

  Virkelig god, varm, fræk og inspirerende historie .-)..

 2. Tryklufthammeren Avatar
  Tryklufthammeren

  Du er KRAFTEDME NASTY!
  – men har du lyst til at mødes?
  Så skal jeg dolke dit røvhul synder og sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer